- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.061
Mefkusum ben p.tesi gidiyorum aynen devam p.tesiye kadar dimiBugün herkes erken çekilmiş
Rüyanızda bol bol kalori Yakın
Iyi geceler tatlı şirinelerim
Ayy Bugünde aklıma geldiydiMefkusum ben p.tesi gidiyorum aynen devam p.tesiye kadar dimibu arada kızları kıskandım bu haftada Berabersiniz diye inşallah 1. Olursunuz.
Çok üzüldüm tatlım ya Rabbim yardimcin olsun hakkında hayırlı kapılar acsin.Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya
Aynen maşallah sana babymaşallahh kuzumm
çok iyi Betüşş
öyle tabi mefkuş sağolasın
sağol tatlım hiç sorma bende düşündüm de 3 ayda tam tamına 100 den 80 e maşallahh demi bana
bencede bırakma bizi Zuhalimm
Allah yardımcın olsun Hilalcim bence de artık eşin kesin bir çözüm istiyor pek iflah olur gözükmüyor
dava ücreti yok ama avukat ücretleri var canım ama ne kadar hiç fikrim yok
maşallahh bize emeği geçen herkese teşekkürler
tatlım dilim dilim tost makinasına dizip fırçayla z.yağ suruyorum pişiriyorum tost gibi ister yoğurtla ister yemek yap yağsız patlıcanlar in oluyor yaniTost makinasinda patlıcan nasıl oluyor? ??
Yoğurt karisimini bende denedim geçen hafta bikaç gün. Grip yüzünden tam uygulayamadigim halde 1.3 kg vermiştim. Ama midemi çok yaktı. Rennie icince geçiyordu
Maşallah. Ne güzel vermişsin :)
2 mii harika. Darısı başıma :)))))
(((( Allah yar ve yardımcın olsun. Baroya gidip avukat talep edebilirsin.adliye sarayinda dava dilekçesi yazdirabilirsin. Ama sen sen ol sakin evini terketme. Gideceksen de ailene yada aile büyüklerinden birine git. Otel,arkadaş evi vs dusunme.Suç kimin olursa olsun evini terketmeye meyilli,başkasıyla kaçmış vs damgası yersin. Allah korusun. Davada kendini aklamayi geçtim bi de lafla sözle ugrasirsin. Bunlar avukatın tavsiyeleriydi bana.
Mefkurem bende listeye ismimi ekleyim mi bu hafta? Yani en alt kısma deneme süresinde diye.
verirsin tatlım yeterki iste niyet et.Merhaba kızlar
Bugün öyle yogundum ki gelemedim hiç. Ama verdiğiniz kilolara bakınca imrendim. Harikasiniz.
Bende cuma alışkanlığı nedeniyle sabah tartildim 77.2 çıktım :))) 1 günde 300 gr vermiş olamam sanırım. Neyse haftaya bildiririm inşallah bende sizler gibi -500 -1000 -2000 :)))
1 saat sonra menümü yazarım.
Kızım kresten dönmek üzere. Ben sofrayı hazirlayim :)
olursun olursunCanlarim ciğerlerim ballarım
Bu haftaki gösterdeğiniz performanstan dolayı Hepinize teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum
Yüzdemiz çok güzel olmasına rağmen maalesef 1.değiliz büyük ihtimal 2. Oluruz
Yinede bu, bu haftaki başarınızı gölgelemez
Darısı Diğer haftalara inşallah
Bu hafta söz verdiğim gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım
Inşallah bundan Sonrada bu azimle devam edersiniz
Arada bakarım ama çok aktif olamam
Ay çok kıskandım yaHuuu Huuu cankuşlar
Bu hafta yeni bi hryecana ne dersiniz
10.takım yarışma teklifinde bulunmuş
buseb
Busecik sana bi süprizim var
Listeye aldım seni
Hadi bakalım haftaya göster marifetini
Hayırlı olsun tatlımkızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
zuhal abla beni listeye aldı süpriz yaptı artık ben de listedeyiiiiimmmmm çok gaza geldiiiiiimmmmmmm
yaramaz dürumcu seni. Neyseki akşam telafi edilmiş. Cuma cıss in sonuçta.Menu
sabah 8.00
1 yumurta 1 kk peynir
ogle 13.30
Cisss menusu diyim siz anlayin icinde adana.sogan halkasi ve patlamis misir vardi:/
Aksam 19.30
1 kase tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 25 dk yuruyus
Afiyet olsun tatlım.menüm
sabah 9.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
13.30
ızgara tavuk
2 yk yoğurt
15.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
16.30
1 dilim çemensiz pastırma
19.30
ızgara tavuk
3,5 lt su
45 dk yürüyüş
oooooooooohhhhhh
Afiyet olsun canım cıss akşam telafi edilmiş.Menum
Sabah 11
Bir pogaca ciss hakkım
Bir fincan çay şekersiz
Öğle 15
3 ceviz 5 badem 5 fındık
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase yayla çorbası
Su 2.5 litre
Spor yok
cıss sadece bir şey :) bir öğün değil. Bende eliptik bisiklet vardı çok güzel bir alet tavsiye ederim bel fıtığı dan dolayi çok kullanamadım kardeşime verdim daha yeni. Daha önce koşu bandı vardı çok yer kaplıyor tavsiye etmem. Üstelik koşu bandında 1 saatte harcadığınız kaloriyi eliptik te yarım saatte harcıyorsunKizlar ev kalabalik bugun daha ugrayamam ben.herkes iyi baksin kendine
bu hafta uc sorum olacak
1)cis hakkimiz sadece birsey mi yoksa bir ogun mu
2)ben eve basit ama etkili kucuk bir spor alet almk istiyorum.amerikan mutfak cunku.kalkip bisey yeme ihtiyacim geldiginde ya da aksam tv seyrederken yapabilecegim bur spor aleti tavsiyesi istiyorum.kosu bandi harici.var mi bildiginiz
3)benim cok borcum var oruc olarak.p.tesi persembe oruc tutmak istiyorum ama sizce kilo verme surecimi nasil etkiler.belki 90 gun yani cok fazla.bir seneye anca biter
amaç milleti simartmamak tatlım anladım ben onu@burnfat55 fatmaa canım sana cevap yazacaktım unuttum alıntı yapmayı. eltim geçen gün k.validemler görümcemler gittiğinde onlara da hiçbir şey yapmamış canım. amaç ne anlamadım. kendi ağzıyla söyledi bana. ben de neden diye sormadım. anlamadım yani amaç ne. kendi kaybeder böyle yaparak :)
canım 8 sarma çok ama bugün cuma görmüyoruz 4 5 tane normal turşu tuzlu olduğu için vücuduna ödem yapar aman dikkat. Afiyet olsun.Bugünkü menum.
08 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
10 ara
1 yesin çay
13 öğle yemeği
1 bardak limonata (şekersiz ev yapimi)
1 kase yoğurt (3 çilek koydum icine)
15 ara
1 bardak ananas suyu (evde siktim)
18.30 akşam yemeği
8 tane pazı sarma
1 kase yoğurt
Bikaç lokma turşu
Su 2.5 lt
Spor 2 mile leslie
Ne kadar farklı Vücutlarınız var merve nin basen de toplanmış senin bütün vücuda orantılı dağılmış betus bende senin gibiyim tatlım.Eki Görüntüle 1863941 kızlarrrr ablamin kiyafetlerini giydim ve fotograf cekildim aramizdaki farki gorun diyeee tabi burda siskosu beniim hemen anlamaniz lazim
cıss hakkını ucurmussun. Simit yedin sarma milkshake nedir tatlım ama yaGunun menusu
Sabah11:30
1simit
Domates salatalik biber
Kk peynir
4zeytin
Cay
Ogle 15:00
1kase yogurt corbasi
2yk tavuk sote
3 yaprak sarma
2yk sarimsakli yogurt
Aksam18:30
Kucuk boy cilekli milkşeyk
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Afiyet olsun tatlım sorun yok menüde.Menum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta+1 domates+1 salatalik+peynir +zeytin
Ara 13.30
1 kupa limonlu yesil cay
Ogle 16
3 ceviz
Aksam 18.30
3 kofte izgara + 3 yk pilav + ayran
Su 2lt
Spor 2 saat yuruyus
Ayy inşallah çeker valla hemen geri dönerim takımaAyy Bugünde aklıma geldiydi
Ben bugün gidiyosun sanmıştım
Tabiki gel Kız gidinceye kadar
Inşallah net çeker gidincede
Bugün izine çıktın diye abartmadın demi fıstığımAyy inşallah çeker valla hemen geri dönerim takıma
Yazmışın bileMenüm
Sabah 9:30
5 sarma
Yarım kk peynir
2 çatal patates
Salatalik domates ( kahvaltıda disardaydik)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acuka
Saat 18
3 izgara kofte
1 izgara tavuk pirzola
1 minik dilim sucuk ızgara
1 buyuk bardak ayran
Su 2 litre
Spor cokkk yürüyüş.
Sarma dışında sorun yok bence abarmam mefkusum vermem gereken çok kilo var dahaBugün izine çıktın diye abartmadın demi fıstığım
Sağol mefkusum. İyi geceler. Yarın görüşürüz.Yazmışın bile
Sucuk hariç güzel tatlım oda izin Ödülü olsun
Sekerliydi abla o yuzden hepsini icemedm baydi betusle beraber yuruduk bugunbenim yapimda öyle cnm
Bel icin egsersiz yapabilirsin
spor Super simiti bugün görmüyom
Mlkseyk sekerlimiyoksa kötü degil
pilav haric harika tatlimmm
Kiz berabermi yürüdünüz
Kiz kayinvalidem dokturmuste yinede yemedim sadece sarma yedmmilkşeyykk sarmaaa oo cnm çekti heee
Evet vucutlarimiz hic birbirine benzemiyoÇok üzüldüm tatlım ya Rabbim yardimcin olsun hakkında hayırlı kapılar acsin.
Aynen maşallah sana baby
tatlım dilim dilim tost makinasına dizip fırçayla z.yağ suruyorum pişiriyorum tost gibi ister yoğurtla ister yemek yap yağsız patlıcanlar in oluyor yani
verirsin tatlım yeterki iste niyet et.
olursun olursun
Ay çok kıskandım ya
Hayırlı olsun tatlım
yaramaz dürumcu seni. Neyseki akşam telafi edilmiş. Cuma cıss in sonuçta.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canım cıss akşam telafi edilmiş.
cıss sadece bir şey :) bir öğün değil. Bende eliptik bisiklet vardı çok güzel bir alet tavsiye ederim bel fıtığı dan dolayi çok kullanamadım kardeşime verdim daha yeni. Daha önce koşu bandı vardı çok yer kaplıyor tavsiye etmem. Üstelik koşu bandında 1 saatte harcadığınız kaloriyi eliptik te yarım saatte harcıyorsunve tabiki manyetik tercih et mutlaka benimki voit ec850 idi. Oruca gelince ben kilo veremiyorum oruckn sen kendini iyi tanırsın oruç etkilemez dersen tut yada dene bakalım nasıl bir sonuç alicaksin.
amaç milleti simartmamak tatlım anladım ben onueşini de simartmiyor alsın yedirin bu kadar basit. Çalışan birimiydi eltin.
canım 8 sarma çok ama bugün cuma görmüyoruz 4 5 tane normal turşu tuzlu olduğu için vücuduna ödem yapar aman dikkat. Afiyet olsun.
Ne kadar farklı Vücutlarınız var merve nin basen de toplanmış senin bütün vücuda orantılı dağılmış betus bende senin gibiyim tatlım.
cıss hakkını ucurmussun. Simit yedin sarma milkshake nedir tatlım ama ya
Afiyet olsun tatlım sorun yok menüde.
Ne çoku tatlımSarma dışında sorun yok bence abarmam mefkusum vermem gereken çok kilo var dahaher yerde ve şartta devam sağlıklı beslenmeye.
Bende kendin yaptıydın zannettimSekerliydi abla o yuzden hepsini icemedm baydi betusle beraber yuruduk bugun
Kızzz bizimi çekiştirdiniz bakayımIyi geceler herkeze betul daha yeni gitti giripte menulere yorum yazamdk dedikodu yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?