- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.101
Benim çok çabuk Alan bi bünyem var cnm Evet biraz aldım ama bu 1 ay içinde halledecem inşallah
Daha olmadı izinden sonra listeye girerim
Liste beni çok motive ediyor
Ben Sizleri yedirtmemmmmmm
Eminim sizde
Kizlar BU yarislarda tatli atismalar olabilyor
Sakin bunlar saygi cercevesini gecmesin
Önceden Boyle bi olumsuzluk yasamiktik onun icin hatirlatmak istedim
Tamamdir ablacim.yok zaten hazir vucut bu kadar rutine binmisken bi daha gevsemem.
:):):)
bi tek milk shake bence fazla.onlar surupla yapiliyor yogun olarak.surup sekeri de cok yogun.ama yarimsa yine de iyi.
Afiyet olsun.guzel yuruyus
olur aslinda.bana daha pratik olur.
gunaydiinnn
zuhal abla.ben de katilamam.oglanin normal dogum oldu.fakat zordu.hapsirinca ziplayinca asagida bazi seyler oluyor malesef:/sarkma icin egzersizlere basladim kegel egzersizleri.ama yeni basladigim icin cok bi faydasi daha olmadi.
pehhhhh pehhhh bak sen.ya bunlar bizim takimi tanimiyor.bi kapak gerek bunlara.haydi hanimlar.bu hafta bizim grubu bi tanisinlar bence:):)
Kizlar h.sonu hizim ev yogun.buyukler bizde oldugu icin.gelirim yine gun icinde.yarismayi unutmayin.herkese iyi eksiler
Eeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
Hepsi siz incecik olun diye şekercimhadi bahanesi olmayanlar yapmaya çalışsın bunları
coştu zuhal abla
Ayy abla ya umarım veririm neyle karşılaşıcam bilmiyorum koyde stres olmayayım da gerisini hallederim.Ne çoku tatlım
Çoğu gitti azı kaldı
Sana bu azimle kilomu dayanır kızzz
bozarmiyim kız hiçamin elifim sagol
ohh bozmamış menüyü afiyet olsun canım
Ay abla ben yokum ip atlamada
Sen Yaşatma boşver herkes kendine yakışanı yapar sende öyle yapay yaktım vallaaaa
kıskanma kııızz yine yaparızzz :))
evet canım şımartmama yöntemi biraz ağır geldi banayok canım çalışmıyor :) neyse canıma minnet olsun evladım olursa onlar geleceği zaman o hissi yaşatırım 1 defa sonra diğer seferler yaparım ben duramam. ama her canlı ektiğini bir biçmeli dimi elif
bence kaçamaklar dozunda oldugu için cuma günü menüsü olarak kabul edilir bir menü :)
oo hamarat k.validee :)
ben katılamam ona
Gunaydiiiinn cınımmmGünaydın kızlarvv
Hepsi siz incecik olun diye şekercim
Ayy abla ya umarım veririm neyle karşılaşıcam bilmiyorum koyde stres olmayayım da gerisini hallederim.
bozarmiyim kız hiç
Sen Yaşatma boşver herkes kendine yakışanı yapar sende öyle yap
Güzel mutlu huzurly kaçamaksız haftasonları kızlar.
Tatlim özellikle plank göbek icin cok etkili bunun yanina yapabilirsen mekik ama sende fitik varmis dikkat etMefkurem mefkusum ben şimdi orda sıkılasmak için ne yapayım tavsiyen nedir. Ender Saraç in 10 hareket videosunu indirdim onun haricinde ne olabilir özellikle bel ve alt karın sezeryan göbeği için.
Tmm dir not aldım hepsiniTatlim özellikle plank göbek icin cok etkili bunun yanina yapabilirsen mekik ama sende fitik varmis dikkat et
Yanlara egilme ,boyuna oklava koyup vücudu cevirme ,sinav
Ayakta mekik (dik durup kollari ilerde birine sariliyomus gibt yapip dizleri sirayla kollara dogru kaldirma )
Daha yerde yapilan bölgesel hareketler ,ücgen ,arkaya tekme Vs.
Plank i ne kadar yapıyoruz günde kaç saniye durabilnek yeterliTatlim özellikle plank göbek icin cok etkili bunun yanina yapabilirsen mekik ama sende fitik varmis dikkat et
Yanlara egilme ,boyuna oklava koyup vücudu cevirme ,sinav
Ayakta mekik (dik durup kollari ilerde birine sariliyomus gibt yapip dizleri sirayla kollara dogru kaldirma )
Daha yerde yapilan bölgesel hareketler ,ücgen ,arkaya tekme Vs.
Yok ablam sizi cekistirirmiyiz hicKızzz bizimi çekiştirdiniz bakayım
Bende hoplarim seninle kizzEeèe iyi o zaman yaaa ben kendimhoplarim .
Tembeller sizi
Spora ilave bugün herkes 50 mekik 10 sinav ceksin 30 sn.de plank bide 20 squat
Durun bakayim daha ne vardi
Plank i ne kadar yapıyoruz günde kaç saniye durabilnek yeterli
Yapabildiğin kadar cnmPlank i ne kadar yapıyoruz günde kaç saniye durabilnek yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?