Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim çok çabuk Alan bi bünyem var cnm Evet biraz aldım ama bu 1 ay içinde halledecem inşallah
Daha olmadı izinden sonra listeye girerim
Liste beni çok motive ediyor

yaa bak baaak söylemiyor kaç kilo aldığınıııı

kesin gir listesiz olmuyorrr

Ben Sizleri yedirtmemmmmmm

Eminim sizde

eveettt

Kizlar BU yarislarda tatli atismalar olabilyor
Sakin bunlar saygi cercevesini gecmesin
Önceden Boyle bi olumsuzluk yasamiktik onun icin hatirlatmak istedim

yok abla merak etme sen

aa o sarkmalar için üzüldüm geçmiş olsun canım yaa. ben de normal doğum düşünüyorum ilerde. inş böyle bir şeyle karılaşmam

ayyneeen geçicez onları bu haftaaaaaa belki 1. oluruz hattaaa

Kizlar h.sonu hizim ev yogun.buyukler bizde oldugu icin.gelirim yine gun icinde.yarismayi unutmayin.herkese iyi eksiler

tamam tatlışşş
görüşürüzz

B burnfat55 fatma eger ücgen hareketini düzenli yaparsan o da sie yariyormus cnm
Sirt üst yatip dizler bükülü ayaklar yerde popoyu yukari asagi kaldirma

Ne çoku tatlım
Çoğu gitti azı kaldı
Sana bu azimle kilomu dayanır kızzz
Ayy abla ya umarım veririm neyle karşılaşıcam bilmiyorum koyde stres olmayayım da gerisini hallederim.

amin elifim sagol

ohh bozmamış menüyü afiyet olsun canım

Ay abla ben yokum ip atlamada
bozarmiyim kız hiç

Sen Yaşatma boşver herkes kendine yakışanı yapar sende öyle yap

Mefkurem mefkusum ben şimdi orda sıkılasmak için ne yapayım tavsiyen nedir. Ender Saraç in 10 hareket videosunu indirdim onun haricinde ne olabilir özellikle bel ve alt karın sezeryan göbeği için.

Mefkurem mefkusum ben şimdi orda sıkılasmak için ne yapayım tavsiyen nedir. Ender Saraç in 10 hareket videosunu indirdim onun haricinde ne olabilir özellikle bel ve alt karın sezeryan göbeği için.
Tatlim özellikle plank göbek icin cok etkili bunun yanina yapabilirsen mekik ama sende fitik varmis dikkat et
Yanlara egilme ,boyuna oklava koyup vücudu cevirme ,sinav
Ayakta mekik (dik durup kollari ilerde birine sariliyomus gibt yapip dizleri sirayla kollara dogru kaldirma )
Daha yerde yapilan bölgesel hareketler ,ücgen ,arkaya tekme Vs.

Tmm dir not aldım hepsini teşekkür ederim.

Plank i ne kadar yapıyoruz günde kaç saniye durabilnek yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…