- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.941
Vücudu Şaşırtmak Gerekirmiş Canım. Yani farklı şeyler ya bugün. Normalde yemedigin. Yada 2 günlük detoks uygula duraklama kırılır.Evet sanirim stresten oldum canimduraklamayada girmis olabilirim bugun hastane isini hallediyim duraklamayi nasil kircm onu arastrcam
Sağol canım. Ne bilim gidiyor ama ben kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum ki bugün karnım şiş yaaMaşallah kiz beni gecmisin kocaman tebrikler sana her hafta en az 1kilo veriyon benim niye olmuyo ya delircem
heytt be yuru yavrumm yuru:):)kızlaaaarrrrrrrrr
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7
teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm
ok canim hadi bismillah cok iyi olucak insallahgeçen hafta: 66.9 (dünkü kilom, geçen hafta da böyle bir şeydi)
bu hafta:66.7
fark:0.2 gr
Evet hakkaten kaptancim ve zuhal abla Allah razi olsun.sizin dpgru yonlendirmelerinizle fok sukur gidiyor.sağol canımm..seninde bir kaç güne oturur menülerin
sağol tatlımmm
canımmm sende ne güzel örgütledin bizi birleştirdin çook seviyorum seni mefkuşumm
maşallahh gayet güzel
gayet güzel başlangıç canımm
mervem canini sıkma.3 aydir ilk defa.ben 4 gunde 4 kilo aldigimi biliyorum stresten.oyle veya boyle gidecek bu kilolar 3 ay nasil olduysa bundan sonrada oyle guzel gidecekKilo bildirimim
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:72.5
Fark:+1.6(%_1.48)
Cok uzgunum kizlarilk defa arti ciktim sizide kotu etkilicem
cok guzel ya.masallah.bize de nasip olur insallah.ne uzucu aslinda toplumdaki bu kani.hep kilodan kirilmis hassas kalpler var aslinda bu iri bedenlerin altinda.ins bu bedenlerden kurtulalim ve yeni bi hayata adim atalim beraberhatta bugün itibariyle 22 kg oldu Zuhalimm ...çevremdekiler çok şaşkın canımm eridin bittin deyip duruyorlar ama çevremde ki bakışlardan çok kendimin hissettıkleri paha biçilemez şahsen ...hafifim çok rahat hissediyorum rahatça eğilip kalkıyorum giydiğim herşeyi zorlanmadan giyiyorum ..işyerinde ki formalarım üzerimden dökülüyor ..daha düne kadar hastalar bana abla derken şimdiden hanımefendiliğe terfi oldum ..sanki kilo almak kadınlık vasıflarımıda etkilemiş gibi ..işte böyle kızlar ben bu yola çıktığım sizlerle olduğum ve de zayıfladığım için çok mutluyum hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
ohhh eksiye bak beGeçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
uzulmuyosun tatlim sakinMaşallah kiz beni gecmisin kocaman tebrikler sana her hafta en az 1kilo veriyon benim niye olmuyo ya delircem
haydi yapmadin mi dahatebrikler hilaliiiim süpeer
ay ben de meraktayım bir yandan da sonunçtan korkuyorum
acaba o kadar su içince doğru sonuç verecekmi
testte en iyi sonuç için sabahki wc ile yapın diyo ama sabah kaçtı artık
Sağol canımtebrikler hilaliiiim süpeer
ay ben de meraktayım bir yandan da sonunçtan korkuyorum
acaba o kadar su içince doğru sonuç verecekmi
testte en iyi sonuç için sabahki wc ile yapın diyo ama sabah kaçtı artık
Sağol canım
Kız sen yap sabah gene yaparsın
yapcam zatiiiiiiiiiiii
Yaa hadi kizz çabuk yapCurukElma sabaha yapmama gerek kalmaz kan tahlilinde çıkar. ama ben yine yaparım arada gerekirse
Yaa hadi kizz çabuk yap
Yaa 4gunde 4kilo aliniyosa benimkide cok anormal degil o zaman tamam canim moralimi bozmucm aynen dewam haftaya gider umarim bende seni seviyom kissheytt be yuru yavrumm yuru:):)
ok canim hadi bismillah cok iyi olucak insallah
Evet hakkaten kaptancim ve zuhal abla Allah razi olsun.sizin dpgru yonlendirmelerinizle fok sukur gidiyor.
mervem canini sıkma.3 aydir ilk defa.ben 4 gunde 4 kilo aldigimi biliyorum stresten.oyle veya boyle gidecek bu kilolar 3 ay nasil olduysa bundan sonrada oyle guzel gidecek
seni seviyozz ya otesi var mi kusum
cok guzel ya.masallah.bize de nasip olur insallah.ne uzucu aslinda toplumdaki bu kani.hep kilodan kirilmis hassas kalpler var aslinda bu iri bedenlerin altinda.ins bu bedenlerden kurtulalim ve yeni bi hayata adim atalim beraber
ohhh eksiye bak be
uzulmuyosun tatlim sakin
haydi yapmadin mi daha
ya bu kadar su içmeye benden çiş değil su çıkacak valla. inş doğru çıkar
Ayyy yanında olsam yap diye kutuyu kafana atmıştım5 dk ya belli oluyormuş sonuç yapınca bi de onu beklicem. 10 dk dan sonra çizgi çıkarsa da geçersizmiş.
Kiz hadi yap sunu gelip dowcem simdi senikorkuyoruuuuuummmmmmm
Tartı araştırıyorum zaten :) ve tam 40 değildi ama 40li birşeydi ideal kılı hesabında 48 çıkıyor boyun kisa da biraz :)bence en ucuz marka tarti al muhakkak.evinde olmaai seni daha iyi frenliyor.hassas olmali.fakirin bi modeli var 45 lira.bi bak istersen
kizzz 40 mi ne ettin bacim.citayi oyle bi yere koydun ki.ulasana masallah
Canım izlediklerim de olduğundan hatırlıyorum bende seni tek ben değil misim meğer mezun olup da geri alan
canım seni hatırlıyorum eskiden bende 13. takımaydım 3 sene oldu.
hoşgeldin tekrar
devamlı olursun inş bu kez :)
ben de mezun oldum ama geri aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum.
buse ben 27 yaşındayım evlendim .
Az su icen kiz adin neydi senin tatlim ben kacirmisim sanrm mesajlarinada baktim ama bulamdm yas 22 ve bekarsn dimiSonunda gelebildi m geçmişi okudum ama hepsine cevap veremedim dışarıdayım su an . Ne yiyebildim ne icebildim bir yudum suyla duruyorumtartildim sabah zaten pazartesi 77idim hala aynı 77.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?