Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet sanirim stresten oldum canim duraklamayada girmis olabilirim bugun hastane isini hallediyim duraklamayi nasil kircm onu arastrcam
Vücudu Şaşırtmak Gerekirmiş Canım. Yani farklı şeyler ya bugün. Normalde yemedigin. Yada 2 günlük detoks uygula duraklama kırılır.
Maşallah kiz beni gecmisin kocaman tebrikler sana her hafta en az 1kilo veriyon benim niye olmuyo ya delircem
Sağol canım. Ne bilim gidiyor ama ben kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum ki bugün karnım şiş yaa uzme kendini ama daha kötü olursun yaaa

kızlaaaarrrrrrrrr

geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7

teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm

heytt be yuru yavrumm yuru:):)
geçen hafta: 66.9 (dünkü kilom, geçen hafta da böyle bir şeydi)
bu hafta:66.7
fark:0.2 gr
ok canim hadi bismillah cok iyi olucak insallah
Evet hakkaten kaptancim ve zuhal abla Allah razi olsun.sizin dpgru yonlendirmelerinizle fok sukur gidiyor.
Kilo bildirimim
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:72.5
Fark:+1.6(%_1.48)
Cok uzgunum kizlarilk defa arti ciktim sizide kotu etkilicem
mervem canini sıkma.3 aydir ilk defa.ben 4 gunde 4 kilo aldigimi biliyorum stresten.oyle veya boyle gidecek bu kilolar 3 ay nasil olduysa bundan sonrada oyle guzel gidecek
seni seviyozz ya otesi var mi kusum
cok guzel ya.masallah.bize de nasip olur insallah.ne uzucu aslinda toplumdaki bu kani.hep kilodan kirilmis hassas kalpler var aslinda bu iri bedenlerin altinda.ins bu bedenlerden kurtulalim ve yeni bi hayata adim atalim beraber
Geçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
ohhh eksiye bak be
Maşallah kiz beni gecmisin kocaman tebrikler sana her hafta en az 1kilo veriyon benim niye olmuyo ya delircem
uzulmuyosun tatlim sakin
tebrikler hilaliiiim süpeer

ay ben de meraktayım bir yandan da sonunçtan korkuyorum

acaba o kadar su içince doğru sonuç verecekmi

testte en iyi sonuç için sabahki wc ile yapın diyo ama sabah kaçtı artık
haydi yapmadin mi daha

Son düzenleme:
tebrikler hilaliiiim süpeer

ay ben de meraktayım bir yandan da sonunçtan korkuyorum

acaba o kadar su içince doğru sonuç verecekmi

testte en iyi sonuç için sabahki wc ile yapın diyo ama sabah kaçtı artık
Sağol canım
Kız sen yap sabah gene yaparsın

Yaa 4gunde 4kilo aliniyosa benimkide cok anormal degil o zaman tamam canim moralimi bozmucm aynen dewam haftaya gider umarim bende seni seviyom kiss

ya bu kadar su içmeye benden çiş değil su çıkacak valla. inş doğru çıkar

5 dk ya belli oluyormuş sonuç yapınca bi de onu beklicem. 10 dk dan sonra çizgi çıkarsa da geçersizmiş.
Ayyy yanında olsam yap diye kutuyu kafana atmıştım kizzz kaç gündür merakta bıraktın bizi hadi git yappp

bence en ucuz marka tarti al muhakkak.evinde olmaai seni daha iyi frenliyor.hassas olmali.fakirin bi modeli var 45 lira.bi bak istersen

kizzz 40 mi ne ettin bacim.citayi oyle bi yere koydun ki.ulasana masallah
Tartı araştırıyorum zaten :) ve tam 40 değildi ama 40li birşeydi ideal kılı hesabında 48 çıkıyor boyun kisa da biraz :)
Canım izlediklerim de olduğundan hatırlıyorum bende seni tek ben değil misim meğer mezun olup da geri alan

Sonunda gelebildi m geçmişi okudum ama hepsine cevap veremedim dışarıdayım su an . Ne yiyebildim ne icebildim bir yudum suyla duruyorum tartildim sabah zaten pazartesi 77idim hala aynı 77.
Az su icen kiz adin neydi senin tatlim ben kacirmisim sanrm mesajlarinada baktim ama bulamdm yas 22 ve bekarsn dimi

***9.TAKIM 477.ETAP***

Zamannn35(/80/78/2/%2,5)
KumraL_KrakeR(71.4/72.5/+1.1/%- 1.54)
erdemhilal(73.6/72.2/1.4/1.90)
Alinin_Annesi(76/74.6/1.4/%1.84)
Buseb(70/68.3/1.7/%2.43)

9.takım genel ortalama %

Liste dışı :

Burnfat55 (85.6/85.1/-0.5/0.58)
Semplice_signora (77.2/76.9/-0.30/%0.39)
Elaalemi (
Seng(77.0/77.0/0/0)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…