- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.961
Evet adım ece :) lakabımi değiştireceğim sevmedim ::)Az su icen kiz adin neydi senin tatlim ben kacirmisim sanrm mesajlarinada baktim ama bulamdm yas 22 ve bekarsn dimi
Evet adım ece :) lakabımi değiştireceğim sevmedim ::)
Yeme kuzum yeme bak ne güzel kilolar vermişsin bu pis bogazimi yüzünden emekler boşa gidiyorKiz sabah sabh guldurdun beni yaben zaten erigim uzulmesin dedim o yuzden bol bol yedim
Enerjin cook iyi :)o kadar az icmisinki suyu bak hemen aklima kazidim seni az su icen kiz diye
Isminde ne seker bayram gelince el opulunce iki hece ece unutmam artik
Ya sorma erigim bu hafta dikkat etmeme ragmen veremedim biraz stresli gecti bu hafta bide kansizlik cikti pekmez falan iciyorum o yuzden boyle oldum ve 3 aydr ilk defa arti ciktim napalim bu kilolarda gider durmak yok yola devamYeme kuzum yeme bak ne güzel kilolar vermişsin bu pis bogazimi yüzünden emekler boşa gidiyorsen bana uyma
Sagol canim benim aslinda bu hafta muslume baglamistim ama takim arkadslarmn motivesi beni ayaga kaldiriyor hepsi bu guzel insanlar sayesindeEnerjin cook iyi :)
Ayyy yanında olsam yap diye kutuyu kafana atmıştımkizzz kaç gündür merakta bıraktın bizi hadi git yappp
Kiz hadi yap sunu gelip dowcem simdi seni
Zaten pozitif cikicak niye korkuyonki
Tartı araştırıyorum zaten :) ve tam 40 değildi ama 40li birşeydi ideal kılı hesabında 48 çıkıyor boyun kisa da biraz :)
Canım izlediklerim de olduğundan hatırlıyorum bende seni tek ben değil misim meğer mezun olup da geri alan
Buseee yaptinmi 10 dakika yazdgina bakma 2 saniyede cikiyo sonuc
Kizzz gene mi senŞaka bir yana kızlar bol eksili günlerini olsun
Kuzummm ama sana kiyamam ki ben yaaa. Sen uzme kendini beybisiiii seviyorum seniiiSagol canim benim aslinda bu hafta muslume baglamistim ama takim arkadslarmn motivesi beni ayaga kaldiriyor hepsi bu guzel insanlar sayesinde
Abooo eline sopa almış halbuki deli deliği görünce sopasını saklar derlerKizzz gene mi senbana gıcık olmusmusssss ne kotulugumu gördün kız azıcık sizin gruba geldim o kadar
Kuzummm ama sana kiyamam ki ben yaaa. Sen uzme kendini beybisiiii seviyorum seniii
Tatlım belki stres yaptın diye reglin böyle olmuş olabilirmi. Ama sabah regl olmamissan gene bi test yap bence canımSONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Biz o delilerden değiliz kizzAbooo eline sopa almış halbuki deli deliği görünce sopasını saklar derler
Merhaba canım bende 29 yaşındayım 10 aylık kızım var . Teşekkür ederim kuzum inşallah gepimiz ulaşırız hedeflere:))merhabaa kübra ben buse 27 yaşındayım. evliyim 11 aylık . henüz bebiş yok
çok kilo vermişsin hedefine de az kalmış tebrik ederiiimmmmm
Merhabalar :) ocak ortasından beri ancak verebildim :))Hosgeldin kubracim cok guzell kilo vermissin masallahh ne kadar surede verdn merak ettiim valla
Geldim gülomHosgeldin canim gerimi geldin kiz
Olsun uzulme tatlim doktra gitsende 6ay deneyip olmazsa gelin diyolar o yuzden simdi gitme benceSONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Hilalim bende seni seviyom kiz siz ne kadar iyi geliyosunuz bana walla anlatamamKizzz gene mi senbana gıcık olmusmusssss ne kotulugumu gördün kız azıcık sizin gruba geldim o kadar
Kuzummm ama sana kiyamam ki ben yaaa. Sen uzme kendini beybisiiii seviyorum seniii
Tatlım belki stres yaptın diye reglin böyle olmuş olabilirmi. Ama sabah regl olmamissan gene bi test yap bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?