Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 477.ETAP***

Zamannn35(/80/78/2/%2,5)
KumraL_KrakeR(71.4/72.5/+1.1/%- 1.54)
erdemhilal(73.6/72.2/1.4/1.90)
Alinin_Annesi(76/74.6/1.4/%1.84)
Buseb(70/68.3/1.7/%2.43)

9.takım genel ortalama %

Liste dışı :

Burnfat55 (85.6/85.1/-0.5/0.58)
Semplice_signora (77.2/76.9/-0.30/%0.39)
Elaalemi (
Seng(77.0/77.0/0.0)

Yeme kuzum yeme bak ne güzel kilolar vermişsin bu pis bogazimi yüzünden emekler boşa gidiyor sen bana uyma
Ya sorma erigim bu hafta dikkat etmeme ragmen veremedim biraz stresli gecti bu hafta bide kansizlik cikti pekmez falan iciyorum o yuzden boyle oldum ve 3 aydr ilk defa arti ciktim napalim bu kilolarda gider durmak yok yola devam

Ayyy yanında olsam yap diye kutuyu kafana atmıştım kizzz kaç gündür merakta bıraktın bizi hadi git yappp

Kiz hadi yap sunu gelip dowcem simdi seni
Zaten pozitif cikicak niye korkuyonki

Buseee yaptinmi 10 dakika yazdgina bakma 2 saniyede cikiyo sonuc

buseb canım sen bebek beklemiyomusun diye kilo veriyorsun
CurukElma e ayrı bi gıcık oldum @KumraL_KrakeR nasıl içim kaynadı sana

SONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR

3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM

GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)

buseb canım sen bebek beklemiyomusun diye kilo veriyorsun
CurukElma e ayrı bi gıcık oldum @KumraL_KrakeR nasıl içim kaynadı sana

Şaka bir yana kızlar bol eksili günlerini olsun
Kizzz gene mi sen bana gıcık olmusmusssss ne kotulugumu gördün kız azıcık sizin gruba geldim o kadar
Sagol canim benim aslinda bu hafta muslume baglamistim ama takim arkadslarmn motivesi beni ayaga kaldiriyor hepsi bu guzel insanlar sayesinde
Kuzummm ama sana kiyamam ki ben yaaa. Sen uzme kendini beybisiiii seviyorum seniii

Kizzz gene mi sen bana gıcık olmusmusssss ne kotulugumu gördün kız azıcık sizin gruba geldim o kadar

Kuzummm ama sana kiyamam ki ben yaaa. Sen uzme kendini beybisiiii seviyorum seniii
Abooo eline sopa almış halbuki deli deliği görünce sopasını saklar derler

Tatlım belki stres yaptın diye reglin böyle olmuş olabilirmi. Ama sabah regl olmamissan gene bi test yap bence canım

merhabaa kübra ben buse 27 yaşındayım. evliyim 11 aylık . henüz bebiş yok

çok kilo vermişsin hedefine de az kalmış tebrik ederiiimmmmm
Merhaba canım bende 29 yaşındayım 10 aylık kızım var . Teşekkür ederim kuzum inşallah gepimiz ulaşırız hedeflere:))

Hosgeldin kubracim cok guzell kilo vermissin masallahh ne kadar surede verdn merak ettiim valla
Merhabalar :) ocak ortasından beri ancak verebildim :))

Hosgeldin canim gerimi geldin kiz
Geldim gülom

Olsun uzulme tatlim doktra gitsende 6ay deneyip olmazsa gelin diyolar o yuzden simdi gitme bence

Hilalim bende seni seviyom kiz siz ne kadar iyi geliyosunuz bana walla anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…