- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.921
Hosgeldin canim gerimi geldin kizGeldim minnoşummmm
hatta bugün itibariyle 22 kg oldu Zuhalimm ...çevremdekiler çok şaşkın canımm eridin bittin deyip duruyorlar ama çevremde ki bakışlardan çok kendimin hissettıkleri paha biçilemez şahsen ...hafifim çok rahat hissediyorum rahatça eğilip kalkıyorum giydiğim herşeyi zorlanmadan giyiyorum ..işyerinde ki formalarım üzerimden dökülüyor ..daha düne kadar hastalar bana abla derken şimdiden hanımefendiliğe terfi oldum ..sanki kilo almak kadınlık vasıflarımıda etkilemiş gibi ..işte böyle kızlar ben bu yola çıktığım sizlerle olduğum ve de zayıfladığım için çok mutluyum hepinizi seviyorum iyi ki varsınızzamannn35
Maşallah tatlım 20 Kilo oldumu
Kızlar yasemin başladığından beri aynı azimle devam ediyor doğru dürüst kaçamak yaptıpınıda görmedim
Karşılığınıda aldı tabiki
Çevrendeki tepkileri bşraz anlatsana cnm
Hrrkese Motivasyon olur
sağol Mervem
elbet kötü oldu ama ne yapalım biliyoruz ki sen elinden geleni yaptın ve senin hatandan kaynaklanmadı üzülme haftaya gidecek kilolarKilo bildirimim
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:72.5
Fark:+1.6(%_1.48)
Cok uzgunum kizlarilk defa arti ciktim sizide kotu etkilicem
canım burda yazana göre 1.1 kg almış görünüyorsun bir bakta yanlışlık var düzelt aldığım 1.6 dedin ya***9.TAKIM 477.ETAP***
Zamannn35(/80/78/2/%2,5)
KumraL_KrakeR(71.4/72.5/+1.6/%- 1.48)
erdemhilal(73.6/
Alinin_Annesi(76/74.6/1.4/%1.84)
Buseb(70/68.3/1.7/%2.43)
9.takım genel ortalama %
Liste dışı :
Burnfat55 (85.6/85.1/-0.5/0.58)
Semplice_signora (77.2/76.9/-0.30/%0.39)
Elaalemi (
Seng(
geçen hafta: 66.9 (dünkü kilom, geçen hafta da böyle bir şeydi)
bu hafta:66.7
fark:0.2 gr
sağol canımm..seninde bir kaç güne oturur menülerin
sağol tatlımmm
canımmm sende ne güzel örgütledin bizi birleştirdin çook seviyorum seni mefkuşumm
maşallahh gayet güzel
gayet güzel başlangıç canımm
hatta bugün itibariyle 22 kg oldu Zuhalimm ...çevremdekiler çok şaşkın canımm eridin bittin deyip duruyorlar ama çevremde ki bakışlardan çok kendimin hissettıkleri paha biçilemez şahsen ...hafifim çok rahat hissediyorum rahatça eğilip kalkıyorum giydiğim herşeyi zorlanmadan giyiyorum ..işyerinde ki formalarım üzerimden dökülüyor ..daha düne kadar hastalar bana abla derken şimdiden hanımefendiliğe terfi oldum ..sanki kilo almak kadınlık vasıflarımıda etkilemiş gibi ..işte böyle kızlar ben bu yola çıktığım sizlerle olduğum ve de zayıfladığım için çok mutluyum hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
***9.TAKIM 477.ETAP***
Zamannn35(/80/78/2/%2,5)
KumraL_KrakeR(71.4/
erdemhilal(73.6/
Alinin_Annesi(76/
Buseb(70/
9.takım genel ortalama %
Liste dışı :
Burnfat55 (
Semplice_signora (77.2/76.9/-0.30/%0.39)
Elaalemi (
Seng(
7 ler geldi hoşgeldi kızlar rüya gibi çoooook mutluyum inanamıyorum Allahıma şükürler olsun
Gunaydin kizlar
ecen cuma 85.6
Bu cuma 85.1
Fark :-.05
Yuzde %0.58
Bugun adetin birinci gunu.aslinda cok daha iyi cikardi sonuc ama sansa.hedefim de tutmadi.haftaya artik
kızlar herkese günaydın...
lekelenme devam ama regl yok
geçmişe bakıyorum bitmedi bir türlü...
tavukları pişirmişem abla
canım seni hatırlıyorum eskiden bende 13. takımaydım 3 sene oldu.
hoşgeldin tekrar
devamlı olursun inş bu kez :)
ben de mezun oldum ama geri aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum.
buse ben 27 yaşındayım evlendim 11 ay oldu henüz
menüne gerekli yorumlar yapılmış bundan sonra daha iyi menülerin olsun canım :)
ay kızlar hadi inşşşş
yok canım ondan haberim bile yok . burası yetiyor cidden.
canım fatma nın dediklerine katılıyorum onun dışında yorumum yok hassas konu canım
afiyet olsun fatmacım
canım çok az en az 2,5 yapmalısın
afiyet olsun yasemincim güzel :)
afiyet olsun güzel ama az sanki kızz
gelmedi canım testler onlar gelmeden evden gidersem hastane de öğrenirim artık :)
geliyor eksileeeeeerrrrrrrr
evet canım sabrettim bakalım sonuç ne olcak.. alttan baktırmak zorunda olmazsam baktırmam ama kanama var kahverengi lekelenme o yüzden bakması gerekebilir canım..
geliyooooooooooooooo
Günaydınlar herkese:) İşe yine yürüyerek geldim, 4 kat merdiven çıktım ve daha şimdiden yarım litre suyu bitirdim acayip mutluyum :))
kızlaaaarrrrrrrrr
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7
teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm
geçen hafta: 66.9 (dünkü kilom, geçen hafta da böyle bir şeydi)
bu hafta:66.7
fark:0.2 gr
kizlarrr tebrikler çok guzel sonuçlarKilo bildirimim
Gecen hafta:74.1
Bu hafta:72.5
Fark:+1.6(%_1.48)
Cok uzgunum kizlarilk defa arti ciktim sizide kotu etkilicem
Tebrikler canım azmine hayranım hepimize çok guzel örnek oluyorsun. Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsınhatta bugün itibariyle 22 kg oldu Zuhalimm ...çevremdekiler çok şaşkın canımm eridin bittin deyip duruyorlar ama çevremde ki bakışlardan çok kendimin hissettıkleri paha biçilemez şahsen ...hafifim çok rahat hissediyorum rahatça eğilip kalkıyorum giydiğim herşeyi zorlanmadan giyiyorum ..işyerinde ki formalarım üzerimden dökülüyor ..daha düne kadar hastalar bana abla derken şimdiden hanımefendiliğe terfi oldum ..sanki kilo almak kadınlık vasıflarımıda etkilemiş gibi ..işte böyle kızlar ben bu yola çıktığım sizlerle olduğum ve de zayıfladığım için çok mutluyum hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
Kizz çabuk yap biz bile meraktan catladik burdaakızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
teslerim geldiiiiiiiii
wc durumum yok şuan gelince bakıcaaaaaaammmm
Aaa harbiden ben nasil oyle hesaplamisim yacanım burda yazana göre 1.1 kg almış görünüyorsun bir bakta yanlışlık var düzelt aldığım 1.6 dedin ya
Duzelttim simdi canim nasil oyle hesapladiysam anlamdm gittiKumraL_KrakeR merveciiiimmm kız canın sağ olsun elinden geleni yaptın ama bak yanlış bir hesaplama var yasemin uyarmış seni doğrusu neyse onu yaz tatlım..
Su ic bol bol hemen cisi getir bende cok merak ettmmmmkızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
teslerim geldiiiiiiiii
wc durumum yok şuan gelince bakıcaaaaaaammmm
Evet sanirim stresten oldum canimkizlarrr tebrikler çok guzel sonuçlar
Mervem üzülme sakin elinden geleni yaptin hem stresten olmuştur hemde duraklamaya girmiş olabilirsin ama sıkma canını bitanem
Tebrikler canım azmine hayranım hepimize çok guzel örnek oluyorsun. Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsın
Kizz çabuk yap biz bile meraktan catladik burdaa
Maşallah kiz beni gecmisin kocaman tebrikler sana her hafta en az 1kilo veriyon benim niye olmuyo ya delircemGeçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
Geçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
kizlarrr tebrikler çok guzel sonuçlar
Mervem üzülme sakin elinden geleni yaptin hem stresten olmuştur hemde duraklamaya girmiş olabilirsin ama sıkma canını bitanem
Tebrikler canım azmine hayranım hepimize çok guzel örnek oluyorsun. Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsın
Kizz çabuk yap biz bile meraktan catladik burdaa
Su ic bol bol hemen cisi getir bende cok merak ettmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?