- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.901
sağol tatlım sende öylesinSupersin caniiiim
maşallah Fatmam regle rağmen eksidesin haftaya çok daha iyi olacakGunaydin kizlar
ecen cuma 85.6
Bu cuma 85.1
Fark :-.05
Yuzde %0.58
Bugun adetin birinci gunu.aslinda cok daha iyi cikardi sonuc ama sansa.hedefim de tutmadi.haftaya artik
sağol canımm ya inşallahhmasallah kiz.masallah
supersin yaaaaaa.7liler hizli gider insallah
Eksi olmak bile guzel caniim olsuun tebrik ederimGunaydin kizlar
ecen cuma 85.6
Bu cuma 85.1
Yuzde %0.58
Bugun adetin birinci gunu.aslinda cok daha iyi cikardi sonuc ama sansa.hedefim de tutmadi.haftaya artik
Tesekkurr ederiiim caniiimmmmmaşallahhh betüşşşş tebrikler canımmm
haftaya daha iyi olur canım regl bitince
Gunaydiiin caaniim hadi son son eksili kilo bildirimini yap bugun bebis oldgunu ogrenince kilo vermeye kiyamicankızlar herkese günaydın...
lekelenme devam ama regl yok
geçmişe bakıyorum bitmedi bir türlü...
Kız daha tavuklar bile yatmadı
Bu saatte Nasıl uyuyacan
Ben geldiiim :) Şöyle birazcık kendimi tanıtayım.. 22 yaşındayım. 77 kilo 1,55 boyundayım. Daha önce Bu gruplarda ideal kiloma düşmüştüm ama üniversiteye şehir dışına gidince ve yemeyı sevip sporda sıkılınca kilo aldım. Toparlamaya çalıştım ama olmadı bir iki defa buraya da başvurdum ama devam edemedim. bir kaç aydır çabalıyorum ama artık kesin kararlıyım kesin bir diyet yapacağım. Ve bu sefer yaşam şeklim düzenli spor ve beslenmeye dayalı olacak inşallah.
Bende bugün ki menümü yazayım ki sorumluluk oluşsun yarın dikkat edeyim.
10,45 yarım metro çikolata
12,30 1 küçük kase taze fasülye çorbası, yarım yufka kadar kıymalı gözleme, 1 koca bardak ayran (tuzsuz)
15,45 6 küçük kırmızı erik
19,00 dolu dolu 1 tabak taze fasülye çorbası, dolu dolu bir tabak semizotu-patlıcanlı salata (ve evet ayçiçek yağı vardı. Bol pulbiberli)
Su yarım litre bile olmadı ne yazık ki.
Sworkitten kardiyo kısmında 10 dk+5 dk. 10 dakika da dans ettim.
Bebis uyku yapti bnce
Benimde öyle aklıma geldi
Bu kız 2 gündür erkenden yatıyor
Meallogger ya da pumpup uygulamalarını kullanan var mı?? Onlarda diyete çok yardımcı oluyorlar. Resimli diyet, spor günlüğü imkanı sağlıyor.
Kızlar erdem le konuştum. Suan icmiyorum diyor. Antidepresan kullanıyorum dedi bırakmak için. Bu ay sonu evi tasicam ev bak annenlere yakin dedi. Iste buldum eski meslegime donucem dedi ben duzelmeye çalışıyorum sende bana destek ol davayı açma filan istenapayim şimdi ben
Menum
sabah 10.30 2 yum.1 kk peynir.1 tb ekmek.1 yk yogurt.bol koz biber
ara 16.00 1 sb nescafeli sut 1 kuru incir
aksam sabahin ayni
su 3.5 litre
spor 35+25+25
yarın için hedef 1 litre :)
Merhaba kizlar burada elk.ler kesik net sıkıntı menü yazayim gecmise dönerim
08:00 2 y.kasigi yulaf ezmesi 2 ceviz 7 kuru üzüm 1 kk peynir
12:00 tavuk sis yaninda salata
15:30 1/2 armut 1/2 nektarin
18:30 haşlanmış tavuk göğüs
19:00 3 y.kasigi yogurt zencefil zerdecal tarcin
3.5 lt su
35 dk yürüyüş
Menum kızlar
Sabah 10:30
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 14
Bir salatalık
Akşam 19
2 yemek kaşığı tavuk döner
Bolll salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Misafir öyle denk geldi.Bende pratikliğime güvendim buyrun dedim. İnsan sevdiği insanları pek reddedemiyor :)
Maalesef emziremiyorum ben.5 aylıkken bıraktı oğlum.10 gün ara verdik ameliyat için sağdım sakladım içirdim ama emmeyi unutmuş.Zorla 1 ay gitti sonra tamamen bıraktı(((((
Yorgunlukla açlığı birleştirince masum sandım onu
Patatesi bilmiyordum
Ooofffff harikaymış.Şuan hoplasam dik duramam yatsam kalkamam durumundayım :) Yarın ilk iş bunu demek olacak :) Teşekkürler bilgi için :)
Tamamdır.Ben masum oldugu sürece az miktarda yenir diye biliyordum.Patates=cıs :)
:))) Daha gelmedi mi testlerin? İnşallah umudun kırılmaz. Çok kaptırdın sanki...
Git tabi.Geç bile kaldın
Canlarım cigerlerim ballarım böreklerim
Yarınki sonuç ne olursa olsun bu hafta Liste içi dışı bütün arkadaşlar mükemmel iş çıkardınız
Emek ve çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum
Takım sorumluluğunu, birlik olmayı çok güzel gösterdiniz
Inşallah da yarın güzel haberlerle geleceksiniz
Evde olanlar biraz geç tartılabilir tabi bişey yiyip içmeden saat 12 ye kadar yolu var
Alttan baktırmama konusuna bende katılıyorum. Avrupada sadece 2 kez usg kullanılıyormuş 9 ay boyunca.Biz elimizden gelse eve alıp sabah akşam bakacagız yavrularaMeğerse yaydığı ısı ve elk. çok zararlıymış.Keseyi gördüğünde sabret ki zaten çok sabırlısın :) 1 hafta 10 gün sonra tekrar git kalp atışı için.
AyyyyRegl öncesi + çıkarsam deli olurum herhalde ((((((((((( Öyle şişki karnım ellerim.Tuz da az kullanıyorum ama emin değilim.
Hoşgeldin :) Ben Ayşe. 1 kere yapmışsın.Bir daha yapabilirsin bu mezun olma işini sen :) Başarılar
Gunaydiiin caaniim hadi son son eksili kilo bildirimini yap bugun bebis oldgunu ogrenince kilo vermeye kiyamican
Gecen hafta : 76
Bu hafta : 74.6
Fark : -1.4 (%1.84)
Gunaydin
Dün gece gelen regl ile 76.1 76.9 olmuşhaftaya daha dişe değer bi kg vermek ümidiyle
günaydın kızlar
geçen cuma 80
bu cuma 78
fark 2
% 2,5
mesaj+ 60
spor + 300 dk
Gunaydin kizlar
ecen cuma 85.6
Bu cuma 85.1
Yuzde %0.58
Günaydınlar herkese:) İşe yine yürüyerek geldim, 4 kat merdiven çıktım ve daha şimdiden yarım litre suyu bitirdim acayip mutluyum :))
kızlaaaarrrrrrrrr
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7
teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm
Geldim minnoşummmm
Geldim minnoşummmm
Hosgeldin kubracim cok guzell kilo vermissin masallahh ne kadar surede verdn merak ettiim vallaGeldim minnoşummmm
sağol canımm..seninde bir kaç güne oturur menülerinhayran kaldım şu an en kısa zamanda darısı başıma :)
hoşbuldum :)
sağol tatlımmmAfiyet Olsun Canım Her Zamanki Gibi Süper
Sağol canım teşekkür ederim
canımmm sende ne güzel örgütledin bizi birleştirdin çook seviyorum seni mefkuşummCanlarım cigerlerim ballarım böreklerim
Yarınki sonuç ne olursa olsun bu hafta Liste içi dışı bütün arkadaşlar mükemmel iş çıkardınız
Emek ve çabalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum
Takım sorumluluğunu, birlik olmayı çok güzel gösterdiniz
Inşallah da yarın güzel haberlerle geleceksiniz
Evde olanlar biraz geç tartılabilir tabi bişey yiyip içmeden saat 12 ye kadar yolu var
maşallahh gayet güzelkızlaaaarrrrrrrrr
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
fark:1.7
teşekkürler türkiyeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler 9. takıııııımmmmmmmm
gayet güzel başlangıç canımmgeçen hafta: 66.9 (dünkü kilom, geçen hafta da böyle bir şeydi)
bu hafta:66.7
fark:0.2 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?