- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.001
hahaha kız alemsin
hakkında hayırlısı olsun azıcık akışına bırak ilk aydan bu kadar çok stres yapma kendine..SONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Kizlar çok merak ettim 10. Takımda durum ne? Kazandıkmi yarışmayi? Netim kötü açmıyor başka sayfa bakamadım. MerveM neden bu kadar artışın bebeğim bi sorun mu var.
Elifim kazandık gibi gözüküyor pek iyi verememiş kızlarKizlar çok merak ettim 10. Takımda durum ne? Kazandıkmi yarışmayi? Netim kötü açmıyor başka sayfa bakamadım. MerveM neden bu kadar artışın bebeğim bi sorun mu var.
hakkında hayırlısı olsun azıcık akışına bırak ilk aydan bu kadar çok stres yapma kendine..
Kız git sağlık ocağına orda da yapılıyor.ayyyyyyyy kan testinde çıkıyomuş ben gidiyom teste
Hadi inşallah süper vermişsin cano banada tuyo ver ne yiyim kız.Elifim kazandık gibi gözüküyor pek iyi verememiş kızlar
sana tüyo mu şekerim ne haddime sen en iyisini bilirsin ..insan tatilde ilk etapta rahatlıyor biraz..Ay
Hadi inşallah süper vermişsin cano banada tuyo ver ne yiyim kız.
kıskançlıktandır o diyememiştir dili varmamıştırBu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
@seydan94 Şeyda cım takıma ne zmn dönebilirim ben. Ama takip edemem p.tesi cuma bildirim yapayım olurmu yoksa ipin ucu kaçi cak temiz hava istahim açıldı sorumlulukta yok fenalardayim. Bi nokta buldum net azıcık çekiyor.
Kız git sağlık ocağına orda da yapılıyor.
Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
Koş koş :))) kanda çıkar Can'ım ya kanda erken çıkıyor benimayyyyyyyy kan testinde çıkıyomuş ben gidiyom teste
Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
O zaman sevdiğim biriyle baş harflerimizdiSeng ne demek ececim
hayırlısı canım inşallahSONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
Abooo eline sopa almış halbuki deli deliği görünce sopasını saklar derler
Ayy orta yerimden catliycambgit artık da haber etayyyyyyyy kan testinde çıkıyomuş ben gidiyom teste
Tebrik ederim canmGeçen hafta 73.6
Bugün 72.2
Fark 1.4 (%1.90)
Mesaj 60+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?