Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koş koş :))) kanda çıkar Can'ım ya kanda erken çıkıyor benim
Bildiğim

O zaman sevdiğim biriyle baş harflerimizdi

hayırlısı canım inşallah

Ayy orta yerimden catliycambgit artık da haber et

kızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı...

Kızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm

Valla sabah 64.8 idim Can'ım

yani kaç kilo aldın canım??
zayıflarsın tekrar burda üzülme

İnşallah verdikten sonra hiç almamıştım şimdi Bi de misafir geliyor sürekli birileri geliyor yemek yapmadan olmuyor eee yapınca da yiyorum

Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var

canım sen daha kaç haftalık evlisinki misafir davet ettin hemen??? biraz bekleseydin kimse senden davet beklememeli yeni evlisin sen?

yemek için annen sana yardım etsin canım.
çorba salata, bi tane zeytin yağlı yap
yoğurt
turşu
patlıcan kabak kızartması, pilav, yanına tavuk ya da etli yemek koy canım.
ne bulursan koy masafa dolu olsun kahvaltılık da koy
@seydan94 boyun kaç canım?

Sela.mmm canlarım

Hepinizi kocaaaaaman tebrik ediyorum
Çok mutlu oldum süpersiniz

Mervecim sende haftaya takımı sırtlarsın sıkıntı yok cnm

Çocuk var durmuyodu arada okudum ama tek tek alıntı yapamadım Kusura bakmayın
Yemeğede misafir gelecek şimdi çocuğu uyuttum işlere giriyom

Hepinizi mucukkk

kızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı
vermeliler versinler bu kadar hatunu catlarmaya hakları yok :) hayırlısı olsun canim
Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Kolay gelsin valla

Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende

vermeliler versinler bu kadar hatunu catlarmaya hakları yok :) hayırlısı olsun canim

Kolay gelsin valla

hamile olmadığımı düşünüyorum canım negatif çıktı ama muayene olurum bir de kan testi yaptırırım eksik değerim var mı onu da görürüm. gebelik olmadığı da kesinleşir. hayırlısı

Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende

neden fırsat bulamıyosun canım? yapıp yanında götür eğer hep böyle olacaksa

Evet çok konuşamadık o zaman bundan sonra konuşuruz bol bol :)))
aynen canım daha cokkk burdayız nasıl olsa :)
kızlar yine de doktora gidicem kan vercem :)

kızlar doktoru iptal ettim 10 gün sonra gidicem boşa gitmeye gerek yok şuan. kanda da çıkmayabiliyormuş geç döllenmeyse
daha vakit geçmesi lazım.
olmamışsa da önümüzdeki maçlara bakarız
kizzz valla burda catlattin bizi resmen yaa git yaptir hadi
Ohhh aferin bize :) kaptanim bidahaki aya hedef koyalimmi
hedefine ulaşanları tebrik ederim kızlarr
Sağol canım
ayyyyyyyy kan testinde çıkıyomuş ben gidiyom teste
Kiz hadi git deli kizzzzz
Kizlar çok merak ettim 10. Takımda durum ne? Kazandıkmi yarışmayi? Netim kötü açmıyor başka sayfa bakamadım. MerveM neden bu kadar artışın bebeğim bi sorun mu var.
Kazandık canım ben gidip baktım fazla veren yoktu :)
Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
ayyy cekemeyen kaynana
Tebrik ederim canm
Sağol canım
Kızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm

Bugünden itibaren bende menü paylaşmaya karar verdim tabi bugünü saymayalım ama paylaşayım Kı vurun beni
Kaptanim yeni aldığın için kısa sürede verirsin bence :)
kızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı...

yani kaç kilo aldın canım??
zayıflarsın tekrar burda üzülme
hadi hayırlısı busecim yaptir bakalım :)
Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var

Ne yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
yaa canım cidden daha yeni evlisiniz niye bu kadar misafir geliyor ki
Sağol ablamm :)
Tatlım en azindan ufak şeyler atistir aç kalma.

Yaa 4gunde 4kilo aliniyosa benimkide cok anormal degil o zaman tamam canim moralimi bozmucm aynen dewam haftaya gider umarim bende seni seviyom kiss
Yok canim hic degil.herkes strese fatkli tepki veriyo.hele bide agladiysam artik hemen ertesi gune 2.5 kilo oluyorum inan ki.vucut sifremz boyle demek.iafana takma hemen toparlan.ipin ucu kacmamis ki stresle alakali
E tabi sen bilirsin canim en uygununu.benim boy 1.58.olsa ben de 50 istiyorum aslinda ama simdilik 55.bakalim nasip:)
Sagol canim benim aslinda bu hafta muslume baglamistim ama takim arkadslarmn motivesi beni ayaga kaldiriyor hepsi bu guzel insanlar sayesinde
yavru kus yilmadan bikmadan usul usul devam ederiz.sorun yok.
SONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR

3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM

GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
yok be canim.rahat birak kendini.stresle de alakalidir.
Merhaba canım bende 29 yaşındayım 10 aylık kızım var . Teşekkür ederim kuzum inşallah gepimiz ulaşırız hedeflere:))

Merhabalar :) ocak ortasından beri ancak verebildim :))

Geldim gülom
hosgeldin canim.ben de fatma.beraber gondercez bu kilolari:)
sabah olmadım. en iyi ihtimal geç döllenme olmuşsa negatf çıkıyormuş idrarda. eğer regl olur sökülürsem gitmesem mi doktora?
saglik ocaginda yaptir tahlillerini.hepsine detayli bakiliyor zaten.bi d vitamini bide aclik tokluk kan sekeri yapilmiyor bildigim.
test negatif çıktı canım reglim 4 gün gecikti. sence biraz daha mı geç kan tahlili yapayım? kanda ne zaman çıkıyor?
kan testten daha hassas.ama kanda iki kere vermen gerekebilir.iki gun arka arkaya katlanarak gidip gitmedigine de bakabilirler degerlerin.
ohhh hepimiz gitsin kilocuklar
Bu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
icinden demistir o emin ol
canım muayene de olmak istiyorum. sağlık ocağı sabah aç karna alıyor sadece kan. bir de hemen vermiyor sonucu.

aaaaaaaaa kıskanç kv
bosuna ultraaona girme be canim.zarar hep.
Bugünden itibaren bende menü paylaşmaya karar verdim tabi bugünü saymayalım ama paylaşayım Kı vurun beni
kaptancim olur o kadar.toparlarsin sen.ama su misafirlige gelme meselesi ayip etmisler.az bi nefes alip dinlenseydin yani.yeni gelinsin sonucta
zuhal ablam guzel motivasyonunla takim uctu kasallah
canim hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…