- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.021
Senide seviyom bebisim kiskanma kiz hepiniz askitomsunuzAaaaaa ben yokken aşkitolar olmuş kıskandım şimdi
Sağol nihalciğim daha hedefi 60 a indiricez canım ya var yani :)))
Utancak ne var seydacm ee o kadar dugundu dernekti balayiydi illaki alabilirsin gel zayiflayalim beraber isteKızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm
Utancak ne var seydacm ee o kadar dugundu dernekti balayiydi illaki alabilirsin gel zayiflayalim beraber iste
Koş koş :))) kanda çıkar Can'ım ya kanda erken çıkıyor benim
Bildiğim
O zaman sevdiğim biriyle baş harflerimizdi
hayırlısı canım inşallah
Ayy orta yerimden catliycambgit artık da haber et
Kızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm
Valla sabah 64.8 idim Can'ım
kızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı...
yani kaç kilo aldın canım??
zayıflarsın tekrar burda üzülme
Bütün Bala'yı boyunca yiyerek 5 kilo aldım şahaneyim gerçi döndüm döndükten sonra da yemeğe devam ettim
Can'ım 60 kiloydum 5 kilo aldım işte
moralini bozma 1 kilosu ödemdir onun belki de 1,5 hemen 2 hafta sıkı diyetle verirsin canım
İnşallah verdikten sonra hiç almamıştım şimdi Bi de misafir geliyor sürekli birileri geliyor yemek yapmadan olmuyor eee yapınca da yiyorum
Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var
vermeliler versinler bu kadar hatunu catlarmaya hakları yok :) hayırlısı olsun canimkızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı
Kolay gelsin vallaNe yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
vermeliler versinler bu kadar hatunu catlarmaya hakları yok :) hayırlısı olsun canim
Kolay gelsin valla
Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende
Sen halledrsn canim rahat ol kendini bu kadar strese sokma benkii onca insan agirladm ki cok tembelimdrYarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var
aynen canım daha cokkk burdayız nasıl olsa :)Evet çok konuşamadık o zaman bundan sonra konuşuruz bol bol :)))
kızlar yine de doktora gidicem kan vercem :)
kizzz valla burda catlattin bizi resmen yaa git yaptir hadikızlar doktoru iptal ettim 10 gün sonra gidicem boşa gitmeye gerek yok şuan. kanda da çıkmayabiliyormuş geç döllenmeyse
daha vakit geçmesi lazım.
olmamışsa da önümüzdeki maçlara bakarız
Ohhh aferin bize :) kaptanim bidahaki aya hedef koyalimmi5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
ayeyldz güncel 74.1 hedef kilo 69
eveeeeeeeeeet buyrun hedef listemiz :)
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedefe kalan kilo 1.6
erdemhilal güncel 72.2 hedefi ulaştı ve -1.3 daha verdi tebrikleeeer
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedefe kalan kilo 2.6
zamann35 güncel 78 hedefe kalan kilo 2
burnfat55 güncel 85.1 hedefe kalan 0.6
Sağol canımhedefine ulaşanları tebrik ederim kızlarr
Kiz hadi git deli kizzzzzayyyyyyyy kan testinde çıkıyomuş ben gidiyom teste
Kazandık canım ben gidip baktım fazla veren yoktu :)Kizlar çok merak ettim 10. Takımda durum ne? Kazandıkmi yarışmayi? Netim kötü açmıyor başka sayfa bakamadım. MerveM neden bu kadar artışın bebeğim bi sorun mu var.
ayyy cekemeyen kaynanaBu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
Sağol canımTebrik ederim canm
Kızlar bu arada beni zayıflatırmısınızzzzzzzz fena kilo almışım ama öyle böyle değil yemin ediyorum kendimden utanıyorummmm
Kaptanim yeni aldığın için kısa sürede verirsin bence :)Bugünden itibaren bende menü paylaşmaya karar verdim tabi bugünü saymayalım ama paylaşayım Kı vurun beni
hadi hayırlısı busecim yaptir bakalım :)kızlar 16.30 da randevum kan testi yaptırsamda sonucu bugün verirler mi bilmiyorum. hayırlısı...
yani kaç kilo aldın canım??
zayıflarsın tekrar burda üzülme
Yarına teyzemler gelcek 8 kişi 2 çocuk 2 Bebek kendimi Bi yerlerden atasım var
yaa canım cidden daha yeni evlisiniz niye bu kadar misafir geliyor kiNe yemek yapcam ben bu kadar kişiye ya bide annem ben ve eşim toplam 11 kişi 2 çocuk 2 Bebek olcaz
Sağol ablamm :)Sela.mmm canlarım
Hepinizi kocaaaaaman tebrik ediyorum
Çok mutlu oldum süpersiniz
Mervecim sende haftaya takımı sırtlarsın sıkıntı yok cnm
Çocuk var durmuyodu arada okudum ama tek tek alıntı yapamadım Kusura bakmayın
Yemeğede misafir gelecek şimdi çocuğu uyuttum işlere giriyom
Hepinizi mucukkk
Tatlım en azindan ufak şeyler atistir aç kalma.Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende
Yok canim hic degil.herkes strese fatkli tepki veriyo.hele bide agladiysam artik hemen ertesi gune 2.5 kilo oluyorum inan ki.vucut sifremz boyle demek.iafana takma hemen toparlan.ipin ucu kacmamis ki stresle alakaliYaa 4gunde 4kilo aliniyosa benimkide cok anormal degil o zaman tamam canim moralimi bozmucm aynen dewam haftaya gider umarim bende seni seviyom kiss
E tabi sen bilirsin canim en uygununu.benim boy 1.58.olsa ben de 50 istiyorum aslinda ama simdilik 55.bakalim nasip:)Tartı araştırıyorum zaten :) ve tam 40 değildi ama 40li birşeydi ideal kılı hesabında 48 çıkıyor boyun kisa da biraz :)
Canım izlediklerim de olduğundan hatırlıyorum bende seni tek ben değil misim meğer mezun olup da geri alan
yavru kus yilmadan bikmadan usul usul devam ederiz.sorun yok.Sagol canim benim aslinda bu hafta muslume baglamistim ama takim arkadslarmn motivesi beni ayaga kaldiriyor hepsi bu guzel insanlar sayesinde
yok be canim.rahat birak kendini.stresle de alakalidir.SONUÇ NEGATİF KIZLAAAAAARRRRRRRR
3 TEST YAPTIM 3 Ü DE NEGATİF BİRAZDA REGL OLUR GİBİ OLDUM
GİDEYİM DE DOKTOR BİR BAKSIN İLK DENEMEMİZDİ AMA KANAL MANAL TIKALI OLMASIN :)
hosgeldin canim.ben de fatma.beraber gondercez bu kilolari:)Merhaba canım bende 29 yaşındayım 10 aylık kızım var . Teşekkür ederim kuzum inşallah gepimiz ulaşırız hedeflere:))
Merhabalar :) ocak ortasından beri ancak verebildim :))
Geldim gülom
saglik ocaginda yaptir tahlillerini.hepsine detayli bakiliyor zaten.bi d vitamini bide aclik tokluk kan sekeri yapilmiyor bildigim.sabah olmadım. en iyi ihtimal geç döllenme olmuşsa negatf çıkıyormuş idrarda. eğer regl olur sökülürsem gitmesem mi doktora?
kan testten daha hassas.ama kanda iki kere vermen gerekebilir.iki gun arka arkaya katlanarak gidip gitmedigine de bakabilirler degerlerin.test negatif çıktı canım reglim 4 gün gecikti. sence biraz daha mı geç kan tahlili yapayım? kanda ne zaman çıkıyor?
ohhh hepimiz gitsin kilocuklar5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
ayeyldz güncel 74.1 hedef kilo 69
eveeeeeeeeeet buyrun hedef listemiz :)
Alinin_Annesi güncel 74.6 hedefe kalan kilo 1.6
erdemhilal güncel 72.2 hedefi ulaştı ve -1.3 daha verdi tebrikleeeer
KumraL_KrakeR güncel 72.5 hedefe kalan kilo 2.6
zamann35 güncel 78 hedefe kalan kilo 2
burnfat55 güncel 85.1 hedefe kalan 0.6
icinden demistir o emin olBu arada kv hariç herkes kilo vermişsin dedi
bosuna ultraaona girme be canim.zarar hep.canım muayene de olmak istiyorum. sağlık ocağı sabah aç karna alıyor sadece kan. bir de hemen vermiyor sonucu.
aaaaaaaaa kıskanç kv
kaptancim olur o kadar.toparlarsin sen.ama su misafirlige gelme meselesi ayip etmisler.az bi nefes alip dinlenseydin yani.yeni gelinsin sonuctaBugünden itibaren bende menü paylaşmaya karar verdim tabi bugünü saymayalım ama paylaşayım Kı vurun beni
zuhal ablam guzel motivasyonunla takim uctu kasallahSela.mmm canlarım
Hepinizi kocaaaaaman tebrik ediyorum
Çok mutlu oldum süpersiniz
Mervecim sende haftaya takımı sırtlarsın sıkıntı yok cnm
Çocuk var durmuyodu arada okudum ama tek tek alıntı yapamadım Kusura bakmayın
Yemeğede misafir gelecek şimdi çocuğu uyuttum işlere giriyom
Hepinizi mucukkk
canim hakkinda hayirlisi olsun.hamile olmadığımı düşünüyorum canım negatif çıktı ama muayene olurum bir de kan testi yaptırırım eksik değerim var mı onu da görürüm. gebelik olmadığı da kesinleşir. hayırlısı
neden fırsat bulamıyosun canım? yapıp yanında götür eğer hep böyle olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?