Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısı =) yok canım hep böyle değilim bugün bir ziyaret durumu oldu dışarıda.

Tatlım en azindan ufak şeyler atistir aç kalma.
Okunmuş lokum ve hurma yedim birer tane akşam menü de toplu yazayim
E tabi sen bilirsin canim en uygununu.benim boy 1.58.olsa ben de 50 istiyorum aslinda ama simdilik 55.bakalim nasip:)
Aynen nasip ben 6lari bir göreyim çok mutlu olucam inşallah sonra da 5ler

Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende

Çalışıyorsun sanırım, budurumda en iyisi önceden bu kriz anlarına yönelik bir şeyleri yakınlarda bulundurmak.
Ben de masa başı işindeyim sürekli oturuyorum bu beni rahatsız ediyor hareketsizliğe çözüm olsun diye arada tuvalete gidip minik minik egzersiz yapıyorum

bizde öyledir güzelim yeni gelin evine herkesi alır işte yavaş yavaş ben aslında istiyorum da teker teker almak isterdim hepsi birlikte gelcekmiş kuzenim benim hafız ona kuran okutcam o yüzden istiyorum aslında onun bir an önce gelmesini ev alındı düğün oldu evde bir kuran okunur hem

valla inşallah verebilirim birde benimki böyle daha iyisin verme diyor iyice salıyorum o öyle diyince :)))
canım sorma ama hem kuran okuncak kuzenim okicak biraz zor geçicek ama yapcak bişey yok el mecbur bütün sülaleyi alcam amcamlar babaannemler eşimin teyzeleri dayısı

Yok canım çalışmıyorum üniversite okuyorum okulum bdaha açılmadı bugün ani bir ziyaret çıktı annem zorla götürdü ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…