- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.041
Hayırlısı =) yok canım hep böyle değilim bugün bir ziyaret durumu oldu dışarıda.hamile olmadığımı düşünüyorum canım negatif çıktı ama muayene olurum bir de kan testi yaptırırım eksik değerim var mı onu da görürüm. gebelik olmadığı da kesinleşir. hayırlısı
neden fırsat bulamıyosun canım? yapıp yanında götür eğer hep böyle olacaksa
Okunmuş lokum ve hurma yedim birer tane akşam menü de toplu yazayim
Tatlım en azindan ufak şeyler atistir aç kalma.
Aynen nasip ben 6lari bir göreyim çok mutlu olucam inşallah sonra da 5lerE tabi sen bilirsin canim en uygununu.benim boy 1.58.olsa ben de 50 istiyorum aslinda ama simdilik 55.bakalim nasip:)
Hala yemek yemeye fırsat bulamadım buna canım çok sıkkın çok aç hissetmiyorum ama hiç ogün atlamak canımı sıktı. Su içmeye çalışıyorum bende
Yok canim hic degil.herkes strese fatkli tepki veriyo.hele bide agladiysam artik hemen ertesi gune 2.5 kilo oluyorum inan ki.vucut sifremz boyle demek.iafana takma hemen toparlan.ipin ucu kacmamis ki stresle alakali
E tabi sen bilirsin canim en uygununu.benim boy 1.58.olsa ben de 50 istiyorum aslinda ama simdilik 55.bakalim nasip:)
yavru kus yilmadan bikmadan usul usul devam ederiz.sorun yok.
yok be canim.rahat birak kendini.stresle de alakalidir.
hosgeldin canim.ben de fatma.beraber gondercez bu kilolari:)
saglik ocaginda yaptir tahlillerini.hepsine detayli bakiliyor zaten.bi d vitamini bide aclik tokluk kan sekeri yapilmiyor bildigim.
kan testten daha hassas.ama kanda iki kere vermen gerekebilir.iki gun arka arkaya katlanarak gidip gitmedigine de bakabilirler degerlerin.
ohhh hepimiz gitsin kilocuklar
icinden demistir o emin ol
bosuna ultraaona girme be canim.zarar hep.
kaptancim olur o kadar.toparlarsin sen.ama su misafirlige gelme meselesi ayip etmisler.az bi nefes alip dinlenseydin yani.yeni gelinsin sonucta
zuhal ablam guzel motivasyonunla takim uctu kasallah
canim hakkinda hayirlisi olsun.
aynen canım daha cokkk burdayız nasıl olsa :)
kizzz valla burda catlattin bizi resmen yaa git yaptir hadi
Ohhh aferin bize :) kaptanim bidahaki aya hedef koyalimmi
Sağol canım
Kiz hadi git deli kizzzzz
Kazandık canım ben gidip baktım fazla veren yoktu :)
ayyy cekemeyen kaynana
Sağol canım
Kaptanim yeni aldığın için kısa sürede verirsin bence :)
hadi hayırlısı busecim yaptir bakalım :)
yaa canım cidden daha yeni evlisiniz niye bu kadar misafir geliyor ki
Sağol ablamm :)
Tatlım en azindan ufak şeyler atistir aç kalma.
Yok canım çalışmıyorum üniversite okuyorum okulum bdaha açılmadı bugün ani bir ziyaret çıktı annem zorla götürdü ondan olduÇalışıyorsun sanırım, budurumda en iyisi önceden bu kriz anlarına yönelik bir şeyleri yakınlarda bulundurmak.
Ben de masa başı işindeyim sürekli oturuyorum bu beni rahatsız ediyorhareketsizliğe çözüm olsun diye arada tuvalete gidip minik minik egzersiz yapıyorum
Koyalim ben eylulde hedefimi tam 12den vurcam yeter artk 1aydir bi dogru duzgun veremdm verdm yine aldm cok hirslandimkızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
Koyalim ben eylulde hedefimi tam 12den vurcam yeter artk 1aydir bi dogru duzgun veremdm verdm yine aldm cok hirslandim
Aaa bu ne ayolnasil veriliyo bu kupa cabuk soleyin bana
bir sonraki ay inşallah hedefini sende tutturcan güzelim güveniyom ben sana:)
Ayy simdide bu kupa icin strese girerim ben2 eylülde birinci oluyosun veriliyor
doktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın
kese yok
tahlil olmadım çok tutacaktı sonuc bugun cıkmıcaktı
elifin dediği gibi sağlık ocağında olcam
Ayy simdide bu kupa icin strese girerim ben
Ama olsa fena olmaz hani
Hedefimi kac yapsam ki seydacim sencebir sonraki ay inşallah hedefini sende tutturcan güzelim güveniyom ben sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?