- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.061
Gecmis olsun oyle yapcagi belliydi o yuzden erken daha gitme dedim kuzumdoktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın
kese yok
tahlil olmadım çok tutacaktı sonuc bugun cıkmıcaktı
elifin dediği gibi sağlık ocağında olcam
Hedefimi kac yapsam ki seydacim sence
O zaman 69 olsun benim hedefimsen bilirsin güzelim bence 69 68 bandında bişey olabilir
kızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
mantıklı güzelim doktor çok önemli işte
Gecmis olsun oyle yapcagi belliydi o yuzden erken daha gitme dedim kuzum
2 eylül hedefim 72
O zaman 69 olsun benim hedefim
yanında küçük kutu süt bulundur canım biraz kuruyemiş filan. Yemek yiyemedigin zaman atistirabilirsin. Abartmadan tabi :)Hayırlısı =) yok canım hep böyle değilim bugün bir ziyaret durumu oldu dışarıda.
Okunmuş lokum ve hurma yedim birer tane akşam menü de toplu yazayim
Aynen nasip ben 6lari bir göreyim çok mutlu olucam inşallah sonra da 5ler
anladim canım. Ben böyle şeyler yapmadığım için bilmiyorum yaavalla inşallah verebilirim birde benimki böyle daha iyisin verme diyor iyice salıyorum o öyle diyince :)))
canım sorma ama hem kuran okuncak kuzenim okicak biraz zor geçicek ama yapcak bişey yok el mecbur bütün sülaleyi alcam amcamlar babaannemler eşimin teyzeleri dayısı
67 çok mu ki yaaakızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
ayyy çok teşekkür ederim kaptanim yaaaa
aaaa bak hemen kupa istiyor benim o taaammmiAaa bu ne ayolnasil veriliyo bu kupa cabuk soleyin bana
sagol mervemmm
keşke baktirmasaydin canım. Ama olan olmuş. Yarın sağlık ocağında yaptir canımdoktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın
kese yok
Teşekkür ederim
Insallah canim.bi kere vermissin yin eolacakHayırlısı =) yok canım hep böyle değilim bugün bir ziyaret durumu oldu dışarıda.
Okunmuş lokum ve hurma yedim birer tane akşam menü de toplu yazayim
Aynen nasip ben 6lari bir göreyim çok mutlu olucam inşallah sonra da 5ler
yok bizde de oyledir ama 1,1.5 ay sonra toplu gelin mevlidi yapilir.sen dinlenseydin anlaminda dedim.yoksa dogru diyosun bi okunsun evindw kaptancimbizde öyledir güzelim yeni gelin evine herkesi alır işte yavaş yavaş ben aslında istiyorum da teker teker almak isterdim hepsi birlikte gelcekmiş kuzenim benim hafız ona kuran okutcam o yüzden istiyorum aslında onun bir an önce gelmesini ev alındı düğün oldu evde bir kuran okunur hem
kaptancim benim.hedefim 82.5 olsunkızçelerim canlarım listede olan ve olmayan :) 2 eylül cuma günü hedefleri koyalım diyorummm ne dersiniz?
doktordan dönüyorum sinirim bozuk alttan muayene oldum nefret ettim gerzek kadın
kese yok
canim sen sigortalimiydin?alttan bakmalarda baslik degisimine gore fark odeme aliyprmus drler.uzerine silikon kilif gecirse bile yeni baslik kullanildi yazip.o yuzden bi daha cok cok ekstra bisey olmazsa baktirma.istemiyorum de ve cik.Allahtan bebis yokmus.ben hamile oldugumu dusununce de adetim duzensizlesiyordu.bir de simdiden iki bi kadin drsi bul sana yakin.arastir hem hastane hem dr sabit olsun simdiden.her zan gerekiyor.yilbasina kadar kilolardan kurtulup rahat rahat hamilelik yasa canim bence.kimseyi dinpeme esini de ikna et.inan ki kaliteli hamilelik oluyor daha mutlu hissediyosun.benim baslarda bulantidan son 2 ayda da kilodan halim yoktu dogru duzgun alisveris bile yapamiyordum.uyuyamiyordum vs.nefes alamaz yuruyemez hale gelmistim.o yudlzden hem kendi sagligin hem bebisin icin bunu iste esinden.aralik sonrasinda da mezun olur gebelik gruplarina dahil olursun insallah.orda da super paylasimlar oluyor canim.acayip bilgileniyorsun.bozma moralini.bir de kist vs dogumla birlikte hep gidiyor normal dogum olursa2 eylül hedefim 64
canım ben nerden bileyim ilk kez gidiyorum. ama en azından kistim yokmuş ve rahmim temizmiş onu öğrendim içim rahatladı canım.
keşke baktirmasaydin canım. Ama olan olmuş. Yarın sağlık ocağında yaptir canım
canim sen sigortalimiydin?alttan bakmalarda baslik degisimine gore fark odeme aliyprmus drler.uzerine silikon kilif gecirse bile yeni baslik kullanildi yazip.o yuzden bi daha cok cok ekstra bisey olmazsa baktirma.istemiyorum de ve cik.Allahtan bebis yokmus.ben hamile oldugumu dusununce de adetim duzensizlesiyordu.bir de simdiden iki bi kadin drsi bul sana yakin.arastir hem hastane hem dr sabit olsun simdiden.her zan gerekiyor.yilbasina kadar kilolardan kurtulup rahat rahat hamilelik yasa canim bence.kimseyi dinpeme esini de ikna et.inan ki kaliteli hamilelik oluyor daha mutlu hissediyosun.benim baslarda bulantidan son 2 ayda da kilodan halim yoktu dogru duzgun alisveris bile yapamiyordum.uyuyamiyordum vs.nefes alamaz yuruyemez hale gelmistim.o yudlzden hem kendi sagligin hem bebisin icin bunu iste esinden.aralik sonrasinda da mezun olur gebelik gruplarina dahil olursun insallah.orda da super paylasimlar oluyor canim.acayip bilgileniyorsun.bozma moralini.bir de kist vs dogumla birlikte hep gidiyor normal dogum olursa
Insallah canim.bi kere vermissin yin eolacak
yok bizde de oyledir ama 1,1.5 ay sonra toplu gelin mevlidi yapilir.sen dinlenseydin anlaminda dedim.yoksa dogru diyosun bi okunsun evindw kaptancim
kaptancim benim.hedefim 82.5 olsun
canim sen sigortalimiydin?alttan bakmalarda baslik degisimine gore fark odeme aliyprmus drler.uzerine silikon kilif gecirse bile yeni baslik kullanildi yazip.o yuzden bi daha cok cok ekstra bisey olmazsa baktirma.istemiyorum de ve cik.Allahtan bebis yokmus.ben hamile oldugumu dusununce de adetim duzensizlesiyordu.bir de simdiden iki bi kadin drsi bul sana yakin.arastir hem hastane hem dr sabit olsun simdiden.her zan gerekiyor.yilbasina kadar kilolardan kurtulup rahat rahat hamilelik yasa canim bence.kimseyi dinpeme esini de ikna et.inan ki kaliteli hamilelik oluyor daha mutlu hissediyosun.benim baslarda bulantidan son 2 ayda da kilodan halim yoktu dogru duzgun alisveris bile yapamiyordum.uyuyamiyordum vs.nefes alamaz yuruyemez hale gelmistim.o yudlzden hem kendi sagligin hem bebisin icin bunu iste esinden.aralik sonrasinda da mezun olur gebelik gruplarina dahil olursun insallah.orda da super paylasimlar oluyor canim.acayip bilgileniyorsun.bozma moralini.bir de kist vs dogumla birlikte hep gidiyor normal dogum olursa
2 eylül hedefim 64
canım ben nerden bileyim ilk kez gidiyorum. ama en azından kistim yokmuş ve rahmim temizmiş onu öğrendim içim rahatladı canım.
yanında küçük kutu süt bulundur canım biraz kuruyemiş filan. Yemek yiyemedigin zaman atistirabilirsin. Abartmadan tabi :)
anladim canım. Ben böyle şeyler yapmadığım için bilmiyorum yaa
67 çok mu ki yaaa
ayyy çok teşekkür ederim kaptanim yaaaa
aaaa bak hemen kupa istiyor benim o taaammmi
sagol mervemmm
keşke baktirmasaydin canım. Ama olan olmuş. Yarın sağlık ocağında yaptir canım
Teşekkür ederim
sagol canimErdemhilal tebrikler kusum kupa almissin
anladim tatlım en azindan sorun olmadığını görmüş olduncanım durumu anlattım bakması gerekti yapacak bir şey yoktu. 60 tl verdim bari baksın dedim. yoksa halimi anlatıp odadan çıkmış olcaktım. en azından kist yok rahim temiz bunu öğrendim. folik asit yazdı birde. onu da alıcam eczaneden yarın. bir daha da allaha büyük konuşmayayım baktırmam yani
fatmacım ssk eşimden faydalanıyorum. 60 tl ödedim ekstra ücret ödemedim. silikon kılıf geçirdi. folik asit yazdı yarın alıcam eczaneden bugün almayı unuttum. bir daha da baktırmamki zaten alttan falan eksik olsunsalak uyarmadı bile rahat bırak kendini vs diye. canım acıdı. adi kadın!!! bi de iyi doktor diye gittim yazıklar olsunnn
canım kasım ayına düşünüyorum gebelik. ama bir yandan da neden olmadı ya olmazsa boş yere neden vakit kaybedeyim diyorum. yaşım 27 canım bir sorunumuz varsa bu kilodan daha önemli.
Sağol kuzunmCurukElma kupa için ben de tebrik ederim kuzuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?