- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.681
ayy arkadaşlar kaptan işi boştamı kaldı((
demettuba izine ayrılınca gelmiyecekmisin dahaa
rejimi bırakabilirsin ama her gün gel yineee paylaş bebekinin her anını bizimle
günaydın kızlar
size üzülerekte olsa çok çok sevinçli bi haber vericem artık sizinle diyete devam edemiycemama sizin aranıza geldiğim günden beri benim için dua eden hepinizden ALLAH razı olsun ben istemesemde artık diyet yapamayacağım ama hep aranızda yanınızda olacağım...
ve sebebine geleyim çünküü ben hamileyim:87::87::87::87::87::87::87::87:
cuma günü girsen yeter..demetcim melek gelene kadar yeni bir kaptana ihtiyaç varmış galiba. burdaki motivasyonumu tekrak kazanmak adına bu konuda sorumluluk alabilirim ama becerebilirmiyim bilmiyorum. küçük bebeğim var biliyorsunuz onun her anı bir olmuyor o yüzden pek güvenemiyorum kendime. cuma günü için hesaplamayı öğretirsen yapmaya çalışırım.
demetcim melek gelene kadar yeni bir kaptana ihtiyaç varmış galiba. burdaki motivasyonumu tekrak kazanmak adına bu konuda sorumluluk alabilirim ama becerebilirmiyim bilmiyorum. küçük bebeğim var biliyorsunuz onun her anı bir olmuyor o yüzden pek güvenemiyorum kendime. cuma günü için hesaplamayı öğretirsen yapmaya çalışırım.
iste geldim burdayım.Bol bol kilo vermeler.Takım kaptanı kim ve ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?