Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy arkadaşlar kaptan işi boştamı kaldı ((

demettuba izine ayrılınca gelmiyecekmisin dahaa
rejimi bırakabilirsin ama her gün gel yineee paylaş bebekinin her anını bizimle

canım yok yine sizinle olucam fırsatım oldukça ama izinlerim vardı geçen yıllardan patronda kullan onları sıkıntılı geçmesin bizim yüzümüzden dedi cuma günleri büyük ihtimalle olmıycam hep çarşambadan çıkarım en mantıklısı bırakmam benim içinizden biri melek gelene kadar idare etsin yeter.
bebişimizide 2 mayısta görmeye gidicez naza çekti ilk ultrasonda göstermedi sıpa

yaw ortim benim hesabım yoktur, birde bebiş var..artı cuma günü eşimin izin günü..bir gün yatıyorm işte..off ne çok neden sıraladım....hadi bayanlar biri çıksın ortaya..yoksan takım elden gidiyooo...

kızlar yaa zaten takım dagılmak uzere kac gundur dogru duzgun paylasım olmuyor.Bencede bırısı alsın bu sorumlulugu netıcede melek gelene kadar devamlı deıl.

ya da buraya düzenli giren 3-4 kişi var....onlar başka bir takıma alınsın.. ben cuma yarışmasından çıkarsam bütün motivasyonum gider..o yüzden ya burada veya başka bir takımda devam etmek istiyorum..hedefi bulana kadar..

ayyyy canım benim ne kadar güzel bir haber. tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eşine haberi verişini okudum da çok duygulandım. ben de geçen yıl aynı şeyleri yaşamıştım o günler geldi aklıma. zaman o kadar çabuk geçiyor ki hamileliğinin tadını çıkar.9 ay sonra en güzel hediyeni alacaksın.allahımın mucizesi. kilo alacam diye üzülme işte bak burda verelim diye uğraşıyoruz yavaş da olsa gidiyor kilolar. o mucize var ya herşeye değer.

kızlar itiraf edeyim ki burayı iyice boşladım. ilk başlarda uyanır uyanmaz hemen bilgisayarın başına geçiyordum. 1 ay sizden uzak kalınca iyice dağıldım. konulardan uzak kaldım, yeni üyeler gelmiş onları tanımıyorum. dediğiniz gibi düzenli giren 3-4 kişi var. ben de düzenli girmiyorum motivasyonum bozuldu açıkçası.eskiden böyle değildi.

demetcim melek gelene kadar yeni bir kaptana ihtiyaç varmış galiba. burdaki motivasyonumu tekrak kazanmak adına bu konuda sorumluluk alabilirim ama becerebilirmiyim bilmiyorum. küçük bebeğim var biliyorsunuz onun her anı bir olmuyor o yüzden pek güvenemiyorum kendime. cuma günü için hesaplamayı öğretirsen yapmaya çalışırım.

cuma günü girsen yeter..

canım sadece cuma günleri gel yeter üyelerin listesini yapıp bi önceki haftalarda ki kilolarını hespalıycaz o zaman şöle yapalım ben bu hafta izine çıkmayayım sizin için bu cuma ben sana göstereyim olurmu ??? ama kesin bi cevap yazarsan içim rahat eder benimde zaten diğer gruplar sana yardım eder cnm çok basit korkulacak bişey yok

iste geldim burdayım.Bol bol kilo vermeler.Takım kaptanı kim ve ne yapmam gerekiyor?

canım biraz dağıldık ama yarın toparlarız inş,yapman gereken hergün düzenli paylaışmda bulunman,günlük yediklerini bize liste halinde bildirmen bu konu ile hem bildiklerini paylaşman ve arkadaşarını motive etmen ve en önemlisi motive olman...
paylaşımda bulunmadığın ve cuma günleri kilo bildiriminde bulunmadığında takımdan çıkmak zorunda kalıyosunuz,cuma günleri saat 12 ye kadar kesinlikle bildirimde bulunmalısınız...zaten cuma yarışması kurallarında gerekenler de yazıyo... ben gitmeyi hiç istemezdim amamecbur ama her zaman fırsatım oldukça yanınızdayım

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bugünkü menümü yazayım
sabah 1 b su
kahvaltı 1 h yumurta 5 zeytin 2 dilim ç ekmegi çay
ara 4 badem 1 yeşil çay 1 saat sonra 3 kepek bisküvi 1 su b süt
ögle melemen 2 dilim ç ekmegi 1 b ayran 4 kaşık pazı kavurma
ara yok hastanedeydim
akşam ızgara tavuk salata 1 b ayran 2 dilim ç ekmegi

sonra yeşil çay k kayısı 7 badem yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…