Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy vefalı kaptancımm Hiçte yanlız bırakmaz bizi.Bende yardımcı olurum arsedaya banada anlatsın nasıl yapıldıgını o gıremedıgı gunlerde ben yardımcı olurum seve seve

Yeni gelen kızlarada bol kılo vermelıo haftalar diliyorum sık sık gelin yanlız bırakmayalım bırbırımızı.Hoşgeldiniz tekrardan

Bugünkü menüm ...

Sabah ;

Çok tahıllı ekmekden yapılmıs sand.
domates salatalık

Ara ;

Su yeşil çay

Öğle;

5 küçük köfte
yeşillik
Ayran

Ara;
Su yeşil çay

Akşam ;

Haşlanmış patates+karnıbahar
yanına yogurt

50 dk kondısyon bısıkletı.

bugünkü menüm....................sabah:domates,peynir,zeytin,1 dilim ekmek............ara:1elma..............öğle:1 tabak semizotu,yarım tabak patates salatası...........ara:1 altınbaşak.........akşam:1tabak semizotu,2 patates üzeri yoğurt spor:3 mil leslie....

kaptanlığı kimse yapmak istemiyorsa takımın dağılmaması için ben yapayım o zaman. çok düzenli girmiyorum ama cuma günleri mutlaka girerim. listenin nasıl yapıldığını bana istersen özelden msj at. beceremediğim yer olursa diğer takımlardan yardım isterim.izne çıkmayacaksan bu cuma birlikte yapalım öğrendikten sonra ben yaparım.

bugünkü menüm;

kahvaltı: 1 dlm kepek ekmeği- 1 dlm pastırma- domates- salatalk- yeşillik- 2 dlm peynir- 2 kaşık bal- 2 zeytin

ara: yeşilçay- 3 kuru kayısı

öğle: light sütle hazırlanmış nesfit

ara: 4 hurmalı bisküvi

akşam: 1 kase şehriye çorbası 3 kaşık bakla yemeği

gün boyunca 2 lt su içtim. 30 dk koşu bandında yürüdüm 10 dk koştum 10 dk da power plate yaptım.

günaydın hanımlarrrr
abimin yemin töreni için muğladayım yazlıkta internet yok bi fırsat merkezden giriyorum şimdi. tartıldım 72.2 yim :)) cuma bildirimi yapamayabilirim büyük ihtimal yarın sabah yemin töreni var çünkü şimdiden söyleyeyim ben böyle kabul edin. günlük bildirimde yapamıyorum pazartesi geri dönücem:)
iyi bakın kendinize :)

günaydın kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldınız ben bu aralar fenelardayım bogazım durmuyo buda canımı sıkıyor artık yarın kaç çıkarım tarıda bılemıyorum dun sabah 2 kayısı 1 elma kahvaltı 1 tabak cornflaks öglen menemen b ekmek salatalık domates ara leblebi akşam fırında somon 1 tabak yogurt çorbası ayran

tamam cnm ben sana özelden atarım hesap makinen varsa bu iş çok kolay zaten melek gelen kadar idare etseniz yeterbende ara ara menülerimi yazar sıralarımmama sonu gelmezhaftaya cumartesi diyetisyene gidicem aradım konuştum beslenme listesi vericek bana ve çoğunlukla bebiş kilo alıcakmış inş..
Yanlız kızlar ben tatlı yemekten bi hal oldum ve şu an canım çok hurma istiyo ama bulamadık sabah

ablam benimyapmış kadar oldun allah razı olsun:81::81:canım erik istemiyoda hurma istiyo,bide midem çok yanıyo habire tuzlu çubuk kraker yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…