- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.701
niyekine ortim?ye canımbu arada cumaya kadar 3 yada 4 arkadaş alalım gruba kızlar
hoşgeldin ..iste geldim burdayım.Bol bol kilo vermeler.Takım kaptanı kim ve ne yapmam gerekiyor?
..hoşgeldin..bende bendeee 5 6kilo vermme lzım
büyük ihtimal arseda..tamam o zaman yrn baslıyorum peki kaptan kim olacak
?
canım sadece cuma günleri gel yeter üyelerin listesini yapıp bi önceki haftalarda ki kilolarını hespalıycaz o zaman şöle yapalım ben bu hafta izine çıkmayayım sizin için bu cuma ben sana göstereyim olurmu ??? ama kesin bi cevap yazarsan içim rahat eder benimde zaten diğer gruplar sana yardım eder cnm çok basit korkulacak bişey yok
canım sadece cuma günleri gel yeter üyelerin listesini yapıp bi önceki haftalarda ki kilolarını hespalıycaz o zaman şöle yapalım ben bu hafta izine çıkmayayım sizin için bu cuma ben sana göstereyim olurmu ??? ama kesin bi cevap yazarsan içim rahat eder benimde zaten diğer gruplar sana yardım eder cnm çok basit korkulacak bişey yok
günaydın şekerlerim ballarımnasılsınız bakalım
kaptanlığı kimse yapmak istemiyorsa takımın dağılmaması için ben yapayım o zaman. çok düzenli girmiyorum ama cuma günleri mutlaka girerim. Listenin nasıl yapıldığını bana istersen özelden msj at. Beceremediğim yer olursa diğer takımlardan yardım isterim.izne çıkmayacaksan bu cuma birlikte yapalım öğrendikten sonra ben yaparım.
günaydın güzel yeni anne adayı hamilelik nasıl gidiyor canın erik istiyormu yakın olsam seni beslerdim ben hamile birine istedigini pişirmeyi severim eski komşum vardı kadın 5 ay benim yaptıklarımı yiyordu bende mutlu olurdum
ALLAH OGLAN GELİYOR GALİBAablam benimyapmış kadar oldun allah razı olsun:81::81:canım erik istemiyoda hurma istiyo,bide midem çok yanıyo habire tuzlu çubuk kraker yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?