Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar şimdi şöyle bişey ben bu hafta çarşambadan izine ayrılıcam geçen yıldan iznim vardı onu kullanıcam böyle dinlene dinlene geçiricem zamanımı o yüzden kaptan yardımcılığnı kim almak ister,bugün yarın karar verelim ki hesaplamaları göstereyim.

günaydın kızlar

demet canım çok sevindim kendim kalmış kadar sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallhh mevlam hepimizin dualarını kabul etsinn hep böyle güzel haberler alalım inşalhhh

inş cnm ALLAH razı olsun isteyen herkese inş..

tebrik ederim canım Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
canım çooooooooooooooooookkkk sevindim..ama gitmenede üzlüyorum ...

slm bugünden itibaren bende sizlerleyim kızlar
hoşgeldin..

slm bugünden itibaren bende sizlerleyim kızlar
hoş geldin cnm ok eğlenceli güzel günler bekliyo seni kendin bahset bize
gitmiycemki yüzsüzüm ben ama siz böyle zayıflayacaksın bende böyle şişicem pek adaletli olmadı sanki:44::44::44:

hoşgeldin..

Hoş geldin cnmm hayırlı olsun

hoşgeldin..

hoş geldin cnm ok eğlenceli güzel günler bekliyo seni kendin bahset bize

hoş buldum kızlar kendimden bahsedeyim
28 yasında evli 2 cocuk annesiyim doğumdan sonra kalan fazla kilolarımla uğrasıyorum ilk hamileliğime 45 kilo ile basladım 65 ile doğum yaptım sonra 52 ye düştüm 5 yılda 5 kilo daha aldım 2. hamileliğime 57 kilo ile kaldım 63 le doğum yaptım 4 yıldır bi baslayıp bi bıraktığım diyeti ama bu sefer cok kararlıyım ZAYIFLAYACAĞIMMMM
inş. burda hep beraber birbirimizi motive ederek zayıflayacağızzz

Son düzenleme:
topiğin kuralları neler acaba baslarda bi kaç sayfa okudum ama bu konuyla ilgili bi yazı bulamadım beni bilgilendirir misiniz

AYY NERDESİBNİZ KIZLAR YAAA
GİTTİM İŞLERİM VARDI DEDİM BUNLAR ŞİMDİ KAYNATMIŞLARDIR AMA NERDEE KİMSECİKLER YOK :)))

kızlarr
bi ilaç varmış doktor tarafından veriliyo ismini vermiyim burdan
obezitelere veriliyo kilonun yüzde 10 u kadar kesin kilo verdiriyo
dedim kullanıyım
gittim doktora sordum dediki sana veremem sen obezite değilsin
onu kilo indexi 40 üstü olanlara veriyoruz
sen bunu içsen ne yersen gidecek yediklerinden vitamin alamıyacaksınn
pardon ama yellenme sanacaksın ama bide bakacaksın küloduna kaçırmışsın ..
oyüzden olmaz dedi

ama kilo verdirio yaaaa nolurki sanki öldürmezki azcıkda altımıza yaparız ne var :81:

Canım mrb sakıncası yoksa ilacın adını p.m atabilirmisin?

Annnaaammm ben obez sayılırım verırmı kı bana acaba ???? Adını ozelden yazsana bana cnm

Annnaaammm ben obez sayılırım verırmı kı bana acaba ???? Adını ozelden yazsana bana cnm

kızlar edanın dediği ilaç yağları vücuttan atıyo idrar yoluyla bildiğin yağ yapıyosun ama kilo verdirirkende vücudun diğer organlarına hasar veriyomuş bence sağlıksız denemeyin derimbugünkü menümüde yazayım:
yedikçe yedim
öptüm hepinizi

aaaa..çok merak ettim şimdi..bende istiyorum adını..

ohhh..sefan olsun...yediklerin can olsun bebişe...sanada yağ olsunki dönüp dolaşıp bizi bulasın yine..nihahahahhaha

slm kızlar ben bugün menüyü karıştırdım düzenli bişe yapmadım misafir vardı yarın lkaldıgım yerden devam edicem söz verdim kendime

ortim , kaptanım, gebem şimdi sen bizi bırakıp gidiyomusun ?gideceksen mümkünse haftasonu online olacak biri kaptanlık yapabilirmi..çünkü haftasonu burada kimse olmayınca benim motivasyonda gidiyo..ama sen gitmiyosan başım gözüm üstüne..sen gitmede ben haftasonu yerim bee...

hayırlı olsun canım cok sevındım

bugünkü menüm.............sabah:domates,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,1 dilim salam...............ara:1 paket altınbaşak...................öğle:mercimek çorba,pırasa....ara:1 paket altınbaşak......akşamırasa,yoğurt....spor:leslie 3 mil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…