- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.661
canım bu mama dediğin nasıl birşey faydası varmı zayıflamaya yoksa sadece besin amaçlımı
iyi dileklerin için nasıl sevindim anlatamam ortimaaaa..çok merak ettim şimdi..bende istiyorum adını..
cnm ya eczaneden alabiliyosun bunu pahalı bi ilaç benim kuzenim kullandı obez diye ama öldürüyomuş diye satışı yasaklanmıltı bi ara..
ohhh..sefan olsun...yediklerin can olsun bebişe...sanada yağ olsunki dönüp dolaşıp bizi bulasın yine..nihahahahhaha
aman cnm ben hafta sonları gideyimde sen yemeortim , kaptanım, gebem şimdi sen bizi bırakıp gidiyomusun ?gideceksen mümkünse haftasonu online olacak biri kaptanlık yapabilirmi..çünkü haftasonu burada kimse olmayınca benim motivasyonda gidiyo..ama sen gitmiyosan başım gözüm üstüne..sen gitmede ben haftasonu yerim bee...
teşekkür ederim cnmhayırlı olsun canım cok sevındım
dün herkesin karnı bahar günüydü herhalde
benim dün yediklerimde şöyle:
sabah
1 yumurta
az peynir
2 dilim ekmek
maydanoz domates salatalık
çay
3ü1 arada
ara
elma
öğlen
1 kase semiz otu yoğutla karıstırdım yedim
3 biber
1 kase mercimek çorbası
ara
10 çilek
akşam
4 yk tarhana corbası
4 yemek kasığı karnıbahar(yoğurtlu)
salatalık
ara
10 çilek
yarım muz
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
iyi dileklerin için nasıl sevindim anlatamam ortim
aman cnm ben hafta sonları gideyimde sen yemebugün kaptanlığını birine devretmem gerek yarın izine ayrılıyorum ben hesaplamaları öğretmem lazım yoksa yarışmadan 9. takım ayrılmak zorunda kalır bunu istemem zaten ben 76,8 olmuşum artık nasipse bi 96 olurum 9 aya
teşekkür ederim cnm
çilekmi gördüm burda sanki
hiiiiii..yavyuuummmm...canın çilekmi çekti yoksaa?kargoyınan yollayalım hemen..
canımmm hemen göndereyim sanaaaa
Sevgili 9.takım,
Kaptanımız özel nedenler dolayısıyla kaptanlığı bırakmak zorunda kalmış sanırım.
Bu durumda takım kaptanlığına yeni birinin seçilmesi gerek.
Kaptanım gitmeden önce yerine birini tayin edebilir misin ya da takım olarak yeni bir takım kaptanı ve kaptan yardımcısı seçebilir misiniz...
Aksi takdirde takım açısından sorun olur arkadaşlar.
Sevgiler...
Aslında gunde 2 ogun tuketırsen zayıflatıyomus.Ama benım ıs yerım nedenıyle oglelerı yemek bulmakta zorlandıgım ıcın bu mamayı almıstım cekmecemde duruyor.Yemege sıkıstıgımda yapıp ıcıyorum.
Acayip tok tutuyor ve ıcınde bı porsıyon yemekten alacagın butun vıtamın ve mıneraller mevcut.Ve tamamen bıtkısel bı urun.Kullanıp 10 15 kılo veren cok ınsan gordum cevremde.Bir kısmı dıkkat etmedıgı ıcın gerı aldılar kılolarını ama cogu kısı mamayı bıraktıktan sonra dıkkat ettıgınde almadı.
Yanı aynı dıyet gıbı. Bu urunu kullanmadanda dıyet yapsan 10 kılo versen dıyetten sonra aynı tempoda yedıgınde gerı alıyorsun kıloları.Buda oyle.Yanlız tek dezavantajı bunu kullandıgın zaman kacamak yaparsan daha kılo alıyorsun.Çünkü ürün hem zayıflama hem kılo alma amaclı kullanılıyor.Eger ogun yerıne yersen kılo verdırıyor.Ama yemeklerdn sonra ıcıldıgınde kılo aldırıyor.Yanı sen kalkıp yemek yedıkten sonra bunu ıcersen kılo alıyorsun.
Normalde kullanım seklı sabah kahvaltı yerıne mama,Öğlen yemek ne ıstersen.Fastfood harıc.Aksam gene mama ve aralarda bol bol su. Bu formulle arkadasım 2 ayda 10 kılo verdı ve acayıp sağlıklı geride almadı kılolarını.
Bu ürün hakkında cok spekulasyonlar cıktı.Amerıkada olen kısıler olmus.Ama suanda bu mamayı real madrıd fotbol takımı kullanıyo.Hatta sponsoru urunun.Ve spartacus dızısı var yabancı dızı.İzledınmı hıc bılmıyorum.Ordakı gladyatörler dizi cekılmeden once 2 ay zayıflama ve forma gırmek ıcın kampa sokulmus.O vıdeoları ızlerken gordum adamlar ogun yerıne bu mamalardan ıcıyorlardı ve faydasını gorduklerını soyluyolardı.
Urun tanıtımı gıbı oldu yanlıs anlasılmasın ama sadece bılgı vermerk amaclı yazdım herseyı.Burası bır paylasım alanı.Bende arastırmalarımı ve gozlemlerımı yazdım.Gene kafana takılan bısey olursa sorabılırsın cnm.
İşlin özü ben memnunum kıloda verdırdıgıne ınanıyorum.Ama duzenlı kullanım sart.
bitanem yukardada yazdıgım gibi çıkmam gerekti acilen şimdi okudum mesajını..
ben bi mama duymuştum ama ismi senin dediğin dewğil yemek yerine sadece onu yiyosun arkadaş 20 kilo vermişti yurtdışında bu mama ile ama işmini bilmiyorum kırmızılı pembeli bi kutusu vardı..
aslında mama işi yemeksiz kullanılırsa kilo verdiriyor evet bide sağlıksız olmuor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?