- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.861
Bunuda sevdim cok iyiyms ya her persembe yapsam zarari olmaz herhalde zuhalimTatlım aslında patatesde pirinçde yağlı tuzlu ve yanında başka şeyle yenince zararlı Hale geliyor
Tabi böyle 1 gün yapılır ve sık sık değil
Patateside normal haşlıyon yağsız tuzsuz baharatlı
1 öğünde Orta boy 2 -3 patates yeterli olur
Tamda seni etiketlicektim betülcükKizlar merhaba disardaydim anca geliyorum ewe
Menum
Sabah 7.30 : tb ekmegi kasarli tost
Ogle 13.00: 2 kurabiye
Aksam 18.00 : 1 tabak taze fasulye + 1 kase yogurt + 1 dilim tb ekmegi
Su 3 lt
Spor 10 dkka yuruyus
Herhafta değiştirerek yaparsan olurBunuda sevdim cok iyiyms ya her persembe yapsam zarari olmaz herhalde zuhalim
Aynen ablacm cok sacmaladim pek bi mutsuzum. Yarin guzel olucak insallahTamda seni etiketlicektim betülcük
Bu kızın hem kendi hemde menüleri kayıp diye
Menün daha iyi olabilirdi
Aynenn cok kotu bi haftaaaay patates de aklımda olsun süper :)
oouuvv kaşar kurabiyee anaaammm sporda yok gibi. yarın toparla canım muhakkak. ben de pro günü yapcam yarın
bu hafta cidden çoğumuz dağattık gibi yaa cumaya sonuclar çok kötü olmasa bari
Bu dediklerin detox diyemi geciyor benim niye bunlardan haberim yokHerhafta değiştirerek yaparsan olur
Mesela 1 hafta pirinç sonraki hafta patates
Bide sebze çorbasıda işe yarar Tabiki yağsız tuzsuz
Yada dediğim gibi pro günü
Hatte sırf yoğurt Yada Sadece et günü olursa daha etkili
Tembellikten bilion muu yemek yememeyi tercih ettim kendmi iyice bozms gbi hissediodum ondan oldu bunlar. Nyse daha iyi olcagmi dusunyrm motiwasyn olarakta hic deilseeOglen nerdeydin kiz kurabiye nicun yiyosun tartiya az kalmiskenyemek yokmuydu aksam guzel olmus suda iyi sporda fenaaa
BombastikAynenn cok kotu bi haftaaaama haftaya bomba gibi gelecegmmm
Ablacim senin yerinde olmayi cok isterdiiimm cookkKızlar bugün biraz nostalji yaptım
Takıma ilk girdiğim zamanlardaki mesajlara baktım baya duygulandım
O zamandan bugüne kimler geldi kimler geçti
Lapayı mı sordun cnm
Her öğün 1 cb pirinç 3 cb suyla pilav gibi pişirilir yagsız tuzsuz istediğin bakarat konur
Ödem atmak için iyi geliyor
Ben bazen perşembe günleri yapardım
Yada tartı öncesi 1 gün tek yoğurt yerdim o da çok farkettiyor
Ben zor veren biri olduğum Halde aylarca listedeyken 1 sefer sabit oldum 1 seferde -300 dü. O da ramazan ayında Bizim iftar çok geç olduğu için
Günde kac ogün ablaYada 1 gün yağsız tuzsuz patates günüde yapabilirsiniz o da Ödem attırıyor
Varsa Ananas günü
Ayy canim benim kiyamam ya bende arada bakiyom biliyomusun bana ne oluyosaKızlar bugün biraz nostalji yaptım
Takıma ilk girdiğim zamanlardaki mesajlara baktım baya duygulandım
O zamandan bugüne kimler geldi kimler geçti
Hadi bakalım güzelimAynen ablacm cok sacmaladim pek bi mutsuzum. Yarin guzel olucak insallah
Artı olduğunu bilmiyodumki kızzBu dediklerin detox diyemi geciyor benim niye bunlardan haberim yokkimsede bise demedi ya bana o kadar arti ciktimda geçen hafta
Yaa sanirim bende bi yaris olmalii takimin yarismasii bna cok guzel eksiler getirdii yanii bana sen cok iyi geldiiinnHadi bakalım güzelim
Biliyosun sen dikkat edince çok güzel verebiliyosun niye boşa zaman harcıyasınki 5 dk lık zevk için
Aynenn cok kotu bi haftaaaama haftaya bomba gibi gelecegmmm
Kidemli bascavus Merve emredin komutanimArtı olduğunu bilmiyodumki kızz
Bide yeni başlıyanlar yapsın istemem
Ama artık siz kıdemli oldunuz
Mefkurem yeni gördüm aciklamissin abla yarın patates yapicam bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?