- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.881
Takimin yarismasi derken 10.takimla yarisimzdan bahsetmiyon dimiYaa sanirim bende bi yaris olmalii takimin yarismasii bna cok guzel eksiler getirdii yanii bana sen cok iyi geldiiinn
Kidemli bascavus Merve emredin komutanim
Yarin hemen basliyorum umarim tadi guzeldir
Insallah yiwrummmkız mervee sen geçen hafta artıydın bu hafta kesin eksiiii :))
düşünmicen olacan bebekTembellikten bilion muu yemek yememeyi tercih ettim kendmi iyice bozms gbi hissediodum ondan oldu bunlar. Nyse daha iyi olcagmi dusunyrm motiwasyn olarakta hic deilsee
Niyeki kızzAblacim senin yerinde olmayi cok isterdiiimm cookk
3 öğün tatlişşGünde kac ogün abla
şeyda benden 6 ay sonra falan geldiAyy canim benim kiyamam ya bende arada bakiyom biliyomusun bana ne oluyosaozellikle seydanin senin menulerine bakmisligim var sayfalari tek tek ilerlettim sabir isi
anacım 11 takımla yarışıyoz yetmiyomu kızzYaa sanirim bende bi yaris olmalii takimin yarismasii bna cok guzel eksiler getirdii yanii bana sen cok iyi geldiiinn
Insallah yiwrummm
Suan eksideyim bakalim umarim dahada eksilir bi ara 71.4 olmustum onu gormem lazm bidaha
Sagol Abla :)düşünmicen olacan bebek
Niyeki kızz
Bak herkes gitti ben kaldım
3 öğün tatlişş
şeyda benden 6 ay sonra falan geldi
Hatta yarışmaya katılış mesajımı buldum
Nerden nereye
anacım 11 takımla yarışıyoz yetmiyomu kızz
Ama önceki hafta bana alındıydın dimiii
Iyi geceler canimkızlar yatayım acıkmaya basladım yaa
Sorma aksam aksam delimidr nedr midemi bulandrdiaaa şrrefsize baaakk
Gelll geeelll geeellll guzelliiiimmmmm :))
Yazmiyom daha kuzu sayfayi bile acmiyom
Yerim seni betusummm yaaaGelll geeelll geeellll guzelliiiimmmmm :))
Yemedim ve icmedim :)Tarcinli sut ic hemen
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Menü güzel reddedilenler süper daha nolsun tebrik ederim :)Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Ay ben bunu düşünemedim bilmiyordum da yarın hafif yapayım bariBuse yarin yuzcem diyosun ya vucudun siser gibi geliyo bana..Perşembe genelde spor yapmiyoruz ya bu yuzden ama bakalim inşallah yinede eksi gelirsn diye umutla bekliyorum cano
Benim vücudum çok ödem yapiyor doktora gorunecegim en yakın zamanda bunları bende deneyeyim ama önce biraz yeme duzenim otursunLapayı mı sordun cnm
Her öğün 1 cb pirinç 3 cb suyla pilav gibi pişirilir yagsız tuzsuz istediğin bakarat konur
Ödem atmak için iyi geliyor
Ben bazen perşembe günleri yapardım
Yada tartı öncesi 1 gün tek yoğurt yerdim o da çok farkettiyor
Ben zor veren biri olduğum Halde aylarca listedeyken 1 sefer sabit oldum 1 seferde -300 dü. O da ramazan ayında Bizim iftar çok geç olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?