- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.821
Internetine cozum.bul hilalim artik daha sık burda olamlisin grubumz iyice salmis kendini topalamamz lazm bak neler yeniyo goruyonmu biri kacamk yapinca hepimiz yapar olduk bende dahilKızlar gerçekten çok bosladim burayı biliyorum ama int paketim yok
Bu arada kumburgaza tasinicam ins annemlere yakın olucam. Ceza olayı bencede olmalı bi kendimizi toparlayalim.
Betusumle zaten yaristayiz mervem. Benden yana sorun yok yani
Iyi geceler canim yarin guzel bi menu bekliyorum senden hadi bakalimKizlar bana musade.oglus uyudu.sira bende.yarin son gun tarti oncesi.ha gayret...
Iyi Geceler CanımKizlar bana musade.oglus uyudu.sira bende.yarin son gun tarti oncesi.ha gayret...
Paket bitimi gelsin yapicam canım.Internetine cozum.bul hilalim artik daha sık burda olamlisin grubumz iyice salmis kendini topalamamz lazm bak neler yeniyo goruyonmu biri kacamk yapinca hepimiz yapar olduk bende dahil
Betusle artik rakipsiniz hadi goriyim sizi
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Sağol canimmo zaman kocaman alkis aferin canim menunde sahane olmus
Nasil yani cuma gunu bildirm yapamiycakmsn canimSağol canimm
Ya bu arada ben yarın sabah tartlsam gunduz giremiyorum. Akşam girdigimde soylerim olurmu canim. Yoksa bildirim yapamicam
Hilalcim en son bana mesaj olarak yaz yada caldir ben ararim seni ben yazarm buraya giremzsenSağol canimm
Ya bu arada ben yarın sabah tartlsam gunduz giremiyorum. Akşam girdigimde soylerim olurmu canim. Yoksa bildirim yapamicam
Canım tartı öncesi çok iyi olmamış yarın mutlaka dengelemelisin afiyet olsun
Buse bu nedir hem.bulgur sisirdi diye veryansin ama yinede bulgur yiyon bide bazlama ve terayag bal yemsiken ne gerek vardi birazda sende bitiyo is menun hiccc olmams 6yk bide cezani @seydan94 keser zaten canim cumaya ne kaldiki yapmayın ya
Canım insanın kendi düzeni önemli gerçekten bende annem lerle onlara uymak zorunda kalıyorum yurdum desen yemekli Allah yardımcımız olsun
Beklediğim atak geldi evet kilo aldım dedim geçtim ama su an atak devam ediyor sanki hiç diyet yapmiyormusum gibiyim
Bulgurlardan dolayi sabit degil arti gelcen busecik
Ay ben küçücük şeker yesem ne oluur çok canım çekti
Sagol tontirigim minnakim anlayis icin:)
ya soyle ara ogune yesil cay yazmisin ya.ara ogun atistirmalik biseyler 150-200 kalorilik seylerle olur bildigim.ben onu ara ogun saymiyim ki.mesela sade soda iciyorum onu yazmam.bir de ben min 4 saat ara olmali diye dusunuyorum iki ogun arasi.
ayyy ne diyosun.o sekersiz kahveyi icmeden kendime gelemem ben.mutfaga girince ilk isim odur benim.once cezveye gider elim
gecmis olsun canim.bence de ikinci bi yere git.emin ol.saglikta tek yer olmamali
ben o parcalari posetleyip ertesi sabah yiyorum canincim.dedigin gibi atmak yanlis cunku.
ara ogun ihtiyac hissetmiyorum genelde.yiyince daha cok acikiyorum.ben ya:/
afiywt olsun canim
tatlisim osgeldin beya
bugun burasi 38 di gunduz.yapis yapis:/
guzel bence.yogurt veya sutte ekleyebilirsin.
uyuma numarasi:):):)gir yorgan altina.telini de yanina al.ohhh misss.sen guzel kafan guzel dunya guzel.
canim sabah ki ekmegi ve bazlamayi cikarsan bulguru yari olculu yesen guzel bence
peynir ve tb stogu yap canim.joker gida.kolay gelsin ne diyim:/
Kızlar gerçekten çok bosladim burayı biliyorum ama int paketim yok
Bu arada kumburgaza tasinicam ins annemlere yakın olucam. Ceza olayı bencede olmalı bi kendimizi toparlayalim.
Betusumle zaten yaristayiz mervem. Benden yana sorun yok yani
Kizlar bana musade.oglus uyudu.sira bende.yarin son gun tarti oncesi.ha gayret...
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ
Bu haftaki durgunluk ve menüler pek hayra
Alamet değil ama inşallah yanılırım
Cuma artı çıkana 1000 IP atlama ödülü var
Odule gelllYatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ
9.takimin citir hatunlarina sesleniyorum bundan sonra sadece cuma gunu bir ogun odül yapalim caniniz ne istiyorsa cumaya saklayin diger gunlerde yemeyelim lutfen tutun kendinizi accik olmezsiniz
Sporda en az 30dk hergun yapin mutlaka
Yasasin 9.taki.
Nasil yani cuma gunu bildirm yapamiycakmsn canim
Hilalcim en son bana mesaj olarak yaz yada caldir ben ararim seni ben yazarm buraya giremzsen
ayy valla olur mervem. Hiç aklıma gelmedi bide numaralarimiz varOda internetin olmadigi icin hee baska yapmam habern olsun
Abla bi gündemi yapcaz Ona gore şimdiden baslayimYatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ
Evet canım biraz uzağa gidiyorum.kızlar bulgur kötü biliyorum oof
mervecim haklısın ama inan zor durumdayım suan bal ve tereyağına dayanamadım bazlama dısında ekmek yoktu. ama bulguru zatn yemek zorundaydım cunku acıkacaktım. erkenden yiyinçm tutsun dedim. yarın çok dikkat edicem sana söz veriyorum ve artı cıkmıycam deli dana gibi yüzücem
valla bana zehir oldu tatil ece eve dönmek istiyorum.
bu kadar mı iradesizsin canım ya bi misafir geldi saçmalıyor diye ne bu böyle eceeee!!!
yarın sırf yumurta bile yerim hayır cıkmıcam artı cıkamam oof
canım kızıyorum artık sana kndi düzenidesin lütfen ama ya böyle yaparsan nasıl listeye gireceksin?? nerde irade ecee lütfeenyemenin bi faydası yok sora çok üzülürsün artı görüncee
yok fatmam yok battı menü. yarın şoklıycam kendimi artı gelmek istemiyorum listedeyim kabus gibi yaa!
yaa benden uzağa gidiyorsunama annene yakın olacak olmana cok sevindim canım. hakkında hayırlısı olsun
tamam canım benim
iyi geceler
muckk
acem pilavı nasıl bilmiyorum ama bi kaşık oldugu için sorun yok gibi geldi canım güzel menü afiyet olsun
sana helal olsun diyorum hilal süpersin maşallah yaa
Hiç tartıldınmı ne kadar artıdasınAllaaaahh yandım anaaammama artı çıkmıcam yarın menümü görürsünüz oof
9.takimin citir hatunlarina sesleniyorum bundan sonra sadece cuma gunu bir ogun odül yapalim caniniz ne istiyorsa cumaya saklayin diger gunlerde yemeyelim lutfen tutun kendinizi accik olmezsiniz
Sporda en az 30dk hergun yapin mutlaka
Yasasin 9.taki.
Odule gelllumarim kimse cikmaz ama ben buseden korkuyom bulgur guzeli oldu bu hafta
Buse yarin yuzcem diyosun ya vucudun siser gibi geliyo bana..Perşembe genelde spor yapmiyoruz ya bu yuzden ama bakalim inşallah yinede eksi gelirsn diye umutla bekliyorum canokızlar bulgur kötü biliyorum oof
mervecim haklısın ama inan zor durumdayım suan bal ve tereyağına dayanamadım bazlama dısında ekmek yoktu. ama bulguru zatn yemek zorundaydım cunku acıkacaktım. erkenden yiyinçm tutsun dedim. yarın çok dikkat edicem sana söz veriyorum ve artı cıkmıycam deli dana gibi yüzücem
valla bana zehir oldu tatil ece eve dönmek istiyorum.
bu kadar mı iradesizsin canım ya bi misafir geldi saçmalıyor diye ne bu böyle eceeee!!!
yarın sırf yumurta bile yerim hayır cıkmıcam artı cıkamam oof
canım kızıyorum artık sana kndi düzenidesin lütfen ama ya böyle yaparsan nasıl listeye gireceksin?? nerde irade ecee lütfeenyemenin bi faydası yok sora çok üzülürsün artı görüncee
yok fatmam yok battı menü. yarın şoklıycam kendimi artı gelmek istemiyorum listedeyim kabus gibi yaa!
yaa benden uzağa gidiyorsunama annene yakın olacak olmana cok sevindim canım. hakkında hayırlısı olsun
tamam canım benim
iyi geceler
muckk
acem pilavı nasıl bilmiyorum ama bi kaşık oldugu için sorun yok gibi geldi canım güzel menü afiyet olsun
sana helal olsun diyorum hilal süpersin maşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?