Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Internetine cozum.bul hilalim artik daha sık burda olamlisin grubumz iyice salmis kendini topalamamz lazm bak neler yeniyo goruyonmu biri kacamk yapinca hepimiz yapar olduk bende dahil
Betusle artik rakipsiniz hadi goriyim sizi

Kizlar bana musade.oglus uyudu.sira bende.yarin son gun tarti oncesi.ha gayret...
Iyi Geceler Canım
Internetine cozum.bul hilalim artik daha sık burda olamlisin grubumz iyice salmis kendini topalamamz lazm bak neler yeniyo goruyonmu biri kacamk yapinca hepimiz yapar olduk bende dahil
Betusle artik rakipsiniz hadi goriyim sizi
Paket bitimi gelsin yapicam canım.
Ondan sonra burdayim hep

Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
o zaman kocaman alkis aferin canim menunde sahane olmus

Canım tartı öncesi çok iyi olmamış yarın mutlaka dengelemelisin afiyet olsun

Buse bu nedir hem.bulgur sisirdi diye veryansin ama yinede bulgur yiyon bide bazlama ve terayag bal yemsiken ne gerek vardi birazda sende bitiyo is menun hiccc olmams 6yk bide cezani @seydan94 keser zaten canim cumaya ne kaldiki yapmayın ya

kızlar bulgur kötü biliyorum oof

mervecim haklısın ama inan zor durumdayım suan bal ve tereyağına dayanamadım bazlama dısında ekmek yoktu. ama bulguru zatn yemek zorundaydım cunku acıkacaktım. erkenden yiyinçm tutsun dedim. yarın çok dikkat edicem sana söz veriyorum ve artı cıkmıycam deli dana gibi yüzücem

Canım insanın kendi düzeni önemli gerçekten bende annem lerle onlara uymak zorunda kalıyorum yurdum desen yemekli Allah yardımcımız olsun

valla bana zehir oldu tatil ece eve dönmek istiyorum.

Beklediğim atak geldi evet kilo aldım dedim geçtim ama su an atak devam ediyor sanki hiç diyet yapmiyormusum gibiyim

bu kadar mı iradesizsin canım ya bi misafir geldi saçmalıyor diye ne bu böyle eceeee!!!

Bulgurlardan dolayi sabit degil arti gelcen busecik

yarın sırf yumurta bile yerim hayır cıkmıcam artı cıkamam oof

Ay ben küçücük şeker yesem ne oluur çok canım çekti

canım kızıyorum artık sana kndi düzenidesin lütfen ama ya böyle yaparsan nasıl listeye gireceksin?? nerde irade ecee lütfeen yemenin bi faydası yok sora çok üzülürsün artı görüncee

yok fatmam yok battı menü. yarın şoklıycam kendimi artı gelmek istemiyorum listedeyim kabus gibi yaa!

yaa benden uzağa gidiyorsun ama annene yakın olacak olmana cok sevindim canım. hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bana musade.oglus uyudu.sira bende.yarin son gun tarti oncesi.ha gayret...

tamam canım benim
iyi geceler
muckk

acem pilavı nasıl bilmiyorum ama bi kaşık oldugu için sorun yok gibi geldi canım güzel menü afiyet olsun

Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım

sana helal olsun diyorum hilal süpersin maşallah yaa

Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ

Bu haftaki durgunluk ve menüler pek hayra
Alamet değil ama inşallah yanılırım

Cuma artı çıkana 1000 IP atlama ödülü var
Odule gelll umarim kimse cikmaz ama ben buseden korkuyom bulgur guzeli oldu bu hafta

Nasil yani cuma gunu bildirm yapamiycakmsn canim

Hilalcim en son bana mesaj olarak yaz yada caldir ben ararim seni ben yazarm buraya giremzsen

Oda internetin olmadigi icin hee baska yapmam habern olsun
ayy valla olur mervem. Hiç aklıma gelmedi bide numaralarimiz var
Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ

Bu haftaki durgunluk ve menüler pek hayra
Alamet değil ama inşallah yanılırım

Cuma artı çıkana 1000 IP atlama ödülü var
Abla bi gündemi yapcaz Ona gore şimdiden baslayim
Evet canım biraz uzağa gidiyorum.
Acem pilavinda nohut ve et var ama nohutunu yemedim sadece bi kasik etve pilav oda tadini merak ettim hic yememistim
Sağol canım

amin amin amiiin.

Odule gelll umarim kimse cikmaz ama ben buseden korkuyom bulgur guzeli oldu bu hafta

ay deme anan deme bacım demeee
bak yarın gör bak menümüüüü

Buse yarin yuzcem diyosun ya vucudun siser gibi geliyo bana..Perşembe genelde spor yapmiyoruz ya bu yuzden ama bakalim inşallah yinede eksi gelirsn diye umutla bekliyorum cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…