- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.921
Gecmis olsunn caniim yaaa. Bence dediklerini yapp. Saglik bu hafife alinmaz bnce 250 lirada cok deil iyi bi cift ayakkabi almak istesk smdi 250 350 tl. Surekli kullanicaksin bideSağolun kızlar. Aslında muayene hoşuma gitti.hiçbir ortopedi uzmaninda görmediğim aletlerdi.çıplak ayakla 2 dk yuruttuler özel bi bantta.ayak basincini dagilimini olctu.tabanimin alttan goruntusunu aldı lazer gibi.bişeyle. tabanlık kişiye özel olunca o kadar pahalı. Mantıklı geldi.ilaç tedavisi de varmidirki diye takıldı o yüzden ortopediye de gitsem mi dedim kendimce.eşimle de tartıştık az önce anlatamadım fikrini alamadım
kizzz cekemedin dimi biziBak sen sunlara kardesimi ben daha cok seviyom taaammi
Bende seniii kizz caniiim kankiiim beniiimmm
Canim benim sewiyorum seniiiTabiki başlangıçta yapılmaz cnm
Sonra acil durumlar için
efferimmmm
Ama niyeee anladınmı guzellik
Bak geçen hafta ne güzel dikkat ettin çok da güzel verdin
Yani kazanan sen oldun
Bana bi faydası yok
Cnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.
Kız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorım
Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre
10.10.2016 çarşamba
Ara bir kayısılı activia 2 tatlı kaşığı musli
11.15 ben diyim kahvaltı siz diyin öğle 2 kaşık yumurta salatası, 1 kk peynir, 1 küçük domates, 1 küçük salatalık, 1 ince dilim hindi salam, 1 dl etimek 3 yeşil zeytin
16.00 ara 1 yk yoğurt 3 kırmızı erik
18.00 1 tabak sulu köfte yağsız ve tuzsuz. Yarım dilim etimek
3 litre su (su an 2.5dayim )
55 kol çevirme egzersizi, 30 squat, 10 dk oryantal, 50 mekik
Kizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 rafadan yumurta
2 dilim TT ekmek
3 zeytin
Domates
3 çay
11 ara
5 6 tane bonibon tanesi
2 ceviz
1 form cayi
13 öğle yemeği
3 tavuk baget
yarım soğan
yarım domates
Yarım kıl biber
(tavada yağsız kızarmış hepsi)
16 ara
1 çay
17 ara
1 Nescafe süt döktüm az
18 akşam yemeği
2 tane çakma pizza (Pidenin çeyrek kısmının tek yüzüne Salça, 2 sucuk,yarım sosis,az lor peyniri tavada yağsız ısıtma olarak pişti )
1 kupa çay
Su 2.5 lt
Spor bol kosturmaca.
Menüm
Kahvaltı 07:00 1 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı lor peyniri, nane, domates, salatalık, çay
Ara 10:00 güllü yeşil çay
Öğlen 12:30 5 köfte, kıvırcık havuç salatası
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:30 güllü yeşil çay
Akşam 17:15 (erken yemek için evden işe yemek götürüp mikrodalgada ısıtıyorum) 1 tabak Etli minnak bamya
Gece 21:00 2 activia çilekli
3 lt su
45 dakika yürüyüş, 100 duvarla voleybol, 75 ip atlama, 4 kat merdiven çıkma, 15 mekik
Birde yatmadan uyku çayı içicem kalorisi var mı bilmiyorum, aktardan aldım. İçinde anasondan, kantorona çeşit çeşit bitki var.
Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Kızlar beni gaza getirin lütfen misafirler daha önce kilomla ilgili canımı sıkmak ta master yapmış insanlar
buse utançla sunar
sabah 9.00
1 yumurtadan yağsız omlet
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 minik salatalık ve domates
öğle 13.45 dışarda yedik
ızgara köfte
1 dilim büyüklüğünde ankara bazlaması
1 tatlı kaşığı köy tereyağı ve 1 tk bal
çoban salata
17.30
6 yk bulgur
2 yk yoğurt
2 lt su
2 saat çarşı gezmesi
Ay ben küçücük şeker yesem ne oluur çok canım çekti
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Sağol canimm
Ya bu arada ben yarın sabah tartlsam gunduz giremiyorum. Akşam girdigimde soylerim olurmu canim. Yoksa bildirim yapamicam
pirinç yok ben yumurta yoğurt yapcam başka pro da yok çünkü bi de süt
tamam öyle yapayım bi de şişmeye dayanamam
Kizlar merhaba disardaydim anca geliyorum ewe
Menum
Sabah 7.30 : tb ekmegi kasarli tost
Ogle 13.00: 2 kurabiye
Aksam 18.00 : 1 tabak taze fasulye + 1 kase yogurt + 1 dilim tb ekmegi
Su 3 lt
Spor 10 dkka yuruyus
Ben bu atıştırmalık konusunda sağır v3 dilsizim aslında. Kuzum için koyduğum kase bi bakıyorum bitmis.ne ara yedim anlayamıyorumKahvaltı için 5 zeytin fazla geldi bana ben diyet dışında 5 ancak yiyordum. Yulaf ezmesini akşamdansa günün güneşli vakitlerinde tüketmeyi tercih ederdim ben. Akşam protein ve sebze tüketiyorum yine tercihen. Bir de spor yok ki bu konuda sen de kendini uyarmışsın...
Ara öğün hiç yok, ben metobolizmanın etkin çalışması için eklerdim.
Kahvaltıyı erken saatte yapmakta fayda var diyor doktorlar onların yalancısıyım. Ama dengeli bir dağılım olmuş gibi.
Bonibon tanesi hemi de 5-6 tane üstüne ceviz ara değil ana öğün olmuş sanki. Akşamları karbonhidrat tüketmeyi özellikle ana yemek olarak ben tercih etmiyorum.
Spor çok güzel. Uyku problemin mi var canım senin ? Kactir sorcam unutuyorum. Bir de activia gibi hazır ürün değil de kuru kayısı veya Hoşaf denesen sorunun için. Ise yaramıyor mu?Menüm
Kahvaltı 07:00 1 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı lor peyniri, nane, domates, salatalık, çay
Ara 10:00 güllü yeşil çay
Öğlen 12:30 5 köfte, kıvırcık havuç salatası
Ara 14:00 sade türk kahvesi
Ara 15:30 güllü yeşil çay
Akşam 17:15 (erken yemek için evden işe yemek götürüp mikrodalgada ısıtıyorum) 1 tabak Etli minnak bamya
Gece 21:00 2 activia çilekli
3 lt su
45 dakika yürüyüş, 100 duvarla voleybol, 75 ip atlama, 4 kat merdiven çıkma, 15 mekik
Birde yatmadan uyku çayı içicem kalorisi var mı bilmiyorum, aktardan aldım. İçinde anasondan, kantorona çeşit çeşit bitki var.
Hello baby :)hellooo kızlaaar
12 nedir yahu??? 22ye bile razıyım şu an. Konyada da 35in altına düşmüyor hiçiyi işte Tem8zlik ten başka haraket yok yemek saatleri uygunsuz oluyor düzenim bi tuhaf ama dikkat ediyorum. Sende ne var ne yok.
Bende sizi özledim ya bosluktayim resmennereye taşınıyorsun hayırdır dava açmıştır sen. Aman dikkat et emeklerine yazık canım ya.
Bende özledim ya evime gitmek istiyorum. Aman iyi olun canım ya. Bende iyiyim istediğim gibi yiyip içiyorum kv de ne istersen al yap diyor
merhaba Funda. Tatlım ben eşimin memleketindeyim şuan Gumushane nin bir köyü tatil için geldik. Buralar serin oluyor. Dağlarla çevrili dört bir yanımız üst katın balkonundan biraz çekiyor net ordan yazıyorum hava soğuk olduğu içinde Üşüyorum can can.
iyiyim şükür uğraşıyoruz iste is guc. burda herkes 65 yas üstü geçinip gidiyoruz :)))))
Kız valla suan 12 derecegonderebilsem keşke :))))
Bu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??Erken yatıyorum şeklinde bir kapanış yapacaktım ki telefon geldi misafir geliyormuş. Açtığım yatağı kapatmak zorunda kaldım
Ara yok sebze yok meyve yok. Az olmuş sanki :/Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Inşallah gidicem bugün Dr boşsa.Canım eğer doktorun iyi bir doktorsa tavsiyelere uy derim yok başka bir doktor daha iyiyse ona da görün öyle tesavi sürecine başla. Geçmiş olsun canım
Pizza olmadı hemde akşam hiçNescafe bonibon pizza çakmabenim şimdiki homini gırtlaklığıma göre normal geliyor ama zayıf halim noo diyor çok olmuş diyor :)
:)))) sucuk günü olmuş hakikaten dün. Bugün full proteincanım hiç krem kullanmadım bi şey diyemiyorum ama geçmez diye biliyorum ben :/
inş bulgurdandır cnm moralim çok bozuk ya
ay çok güldüm bunaaaa şıkkı
bakamadım tabi telden kota gitmesin diye ama çok faydalıdır eminim :) vee tebrikler merdiven süpermiş
inş bulgurdur oof
bulgur değilse bittim zaten
ooff benim de regl yarın bitiyor cidden zor ya :/
helall :)
uuff afiyet olsun sporun bol olsun
cnm cidden harap ettim zehir oldu tatil bana eve dönmek istiyorum
ooff 49 kilo muuu helal olaun şeydacım sana tekrar tebrikler :)
canım hemen gitmeseydin konusulur halledilir. çok hırslısın o yüzden farkında olmadan biraz sert oldu sanırım yorumun halledilir önemli değil gitme bence :)
hadi bakalım hayırlı olsun. canım dahaa kesin kilon
ay cok tebrikler darısı basımızaa :)
yeme bence diycektimkiii yemişsin
herkes bugun sucuklanmışakşam zaten cok hafif olmus güzel bence :)
geliyoorr
şu halimle artı cıkmasam yetereve dönünce tabiki yarışırım oleey
çakma pizza ve bonibon dışında güzel canım
canım sağlık konu hassas geçmiş olsun diyebilirim sadece
ay yine bi sucukonun dısında güzell
ay geç gelen misafir hiç sevmemmm
eve dönünce tabiki canım seve seveee
Ekmek bazlama tereyağı bal harika olmuşbuse utançla sunar
sabah 9.00
1 yumurtadan yağsız omlet
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 minik salatalık ve domates
öğle 13.45 dışarda yedik
ızgara köfte
1 dilim büyüklüğünde ankara bazlaması
1 tatlı kaşığı köy tereyağı ve 1 tk bal
çoban salata
17.30
6 yk bulgur
2 yk yoğurt
2 lt su
2 saat çarşı gezmesi
kızlar evime gitmek istiyorum ben cidden ya! bu tatil bana hiç yaramadı. kanı gibi yol alıyordum zaten iyice yolda kaldım yuh olsun ya! yarın reglim bitiyo havuza gircem yüzücem yanıma kuru kayısı yer fıstıgı alcam. meyve de yok şuan zaten dolap minik dolap difriz bit kadar et falan da yok. ben geçtim kilo vermeyi sadece sabit kalsam yeter cidden. insanın kendi düzeninin olmaması tam bi kabus diyet içinAllahım kabustayım resmen kurtar beni yaaaaa
Aksam çok hafif olmuş. Harika.Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Maşallah Tebrikler :))))Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Ben bunu görmemiş olayım bu hafta.ctesi misafir var o gün muhtemelen kaçamak olur9.takimin citir hatunlarina sesleniyorum bundan sonra sadece cuma gunu bir ogun odül yapalim caniniz ne istiyorsa cumaya saklayin diger gunlerde yemeyelim lutfen tutun kendinizi accik olmezsiniz
Sporda en az 30dk hergun yapin mutlaka
Yasasin 9.taki.
Canim.hakkinda daha hayirli olur ins.annene yakinlik her daim iyidirKızlar gerçekten çok bosladim burayı biliyorum ama int paketim yok
Bu arada kumburgaza tasinicam ins annemlere yakın olucam. Ceza olayı bencede olmalı bi kendimizi toparlayalim.
Betusumle zaten yaristayiz mervem. Benden yana sorun yok yani
Menum
Sabah 10
Bir haşlanmış yumurta
Yarım domates
Ara 12
Bir bardak kefir
Öğle 14
Boll salata
Bir kaşık acem pilavı
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir kase domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Vayyy guzel menu.firesiz olmasi apayri guzel.haydeee gelsin eksiler:):)Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Hiç tartıldınmı ne kadar artıdasın
Yarın Sabah 2 top yumurta öğlen akşam yoğurt yiyebilirsin
Ayyy zuhal ablacim sen bize bole tiyolar ver ya.ben bugun yogurt yimirtayi yapcem bakalim:)ayyy kiyamam yaaa.hey gidi heyKızlar bugün biraz nostalji yaptım
Takıma ilk girdiğim zamanlardaki mesajlara baktım baya duygulandım
O zamandan bugüne kimler geldi kimler geçti
Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii
ama ama ben de aglarim simdi bak:/cok duygulaniyprum yaa eski dogum resimlerine.masallah bu arada oglun ayni annesi
Uuuuuuu muthismis.Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
TARTILCAZZZZZ
Bu haftaki durgunluk ve menüler pek hayra
Alamet değil ama inşallah yanılırım
Cuma artı çıkana 1000 IP atlama ödülü var
Oğlun çok tatlı :) Rabbim hayırlı ömür nasip etsinPek bi tuafim bu gecee en iyisi uyuyım bennn
Her zaman her ekmeği alamıyorum ve geçenlerde 2 paket etimek almış bulundum bitsin diye bekliyorum. Ayrıca sert olduğu için fazla yiyemeden doyuyorum diğer yiyeceklerleSalam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ?
Öyle oldu canım haber verdiler gerçi ama yarım saat önceBu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??
Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canmKIZZLLAAR CITIRRRRLAARRR
Herkeslere gunaydin.haydi bugun zuhal ablanin dediklerini deneyelim eksi olsun takim.nlben yumurta+yogurt deniycem.sizler hangisini yapicaksiniz?bir de bugun de disarda olacagim.siz de durumlar nedir
Beni sewmeyennnanacımmm
Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii
Tatlım haftada 35 mesaj yazma kuralımız var Kı bu en az zaten bunun altında yazarsan sarı kart alırsın yapabiliceğim biş y yok bu konuda
İkinci olarak burda gelmelisin Can'ım hem kendin hem burası için herkesin işleri var ama burda da Bi sorumluluğumuz var dimi güzelim
Bak ya hemen akıl Oray'a gider yavrum napcan 32 balık krakeri ya herşeyin fazlası zarar güzelim
Güzel olmuş menün Can'ım afiyet olsun
Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ? Spor su da güzel
Mantıklı güZelimmmm sanırım bazılarımız oldu bile :)
Bonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana
Çaylara şeke kullanmıyoruz dimi ?
Bide kaçta uyuyorsun sen akşam 2 tane çilekli aktivia yemişsin de
Tost neli acaba?
Bi de ben de çok tost yerdim sabah ama öğlen ve akşam karbonhidrat almazdım p k şehriy çorbası olmamış
Can'ım herkes Neler konuşuyor takılma
Madem utanıyon niye yiyon hadi öğlen Bi kaçamak yaptın bazlama bal tereyağ yedin cezaya razı oldun akşam Neden bulgur ?
Ayrıca çarşı gezmesi spordan sayılmıyor pek güzelim
Lütfen kendini topla ve cezanı yapıp yaz yarın menü de karbonhidrat görmek istemiyorum
Ahh csnım benimde Can'ım neler çekiyor
Öyle her çektiğini versm şimdi 200 kilo idim
1 kaşık olduğu için pilav ve yürüyüş olduğu için bişey demiyorum ama lütfen cuma tüketmeye çalışalım sadece bunları
Anlamadım Can'ım yarın akşama mı yazıcaksın ?
Şişmezsin Can'ım biraz yürüyüş yapabilirsin
Kurabiyeler de nerden çıktı Betül'üm kurabiye givi arkadaşların cezasını yapıp yaz lütfen bir daha da kurabiyeleri sadece cuma sabah tüketme Hakkı'mız var unutmayalım bu arda o Nasıl bir spor ?
Ben bu atıştırmalık konusunda sağır v3 dilsizim aslında. Kuzum için koyduğum kase bi bakıyorum bitmis.ne ara yedim anlayamıyorumkoymamak lazım
Spor çok güzel. Uyku problemin mi var canım senin ? Kactir sorcam unutuyorum. Bir de activia gibi hazır ürün değil de kuru kayısı veya Hoşaf denesen sorunun için. Ise yaramıyor mu?
Hello baby :)
12 nedir yahu??? 22ye bile razıyım şu an. Konyada da 35in altına düşmüyor hiçbana da yolla azıcık. Yaş ortalaması iyiymiş :))))
Bu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??
Ara yok sebze yok meyve yok. Az olmuş sanki :/
Inşallah gidicem bugün Dr boşsa.
Pizza olmadı hemde akşam hiçNescafe sadeydi sütü ben ekledim.sekersizdi.böyle olur dediler ondan içtim bonibon yerken çok sarhostum hatırlamıyorum nasıl oldu
:)))) sucuk günü olmuş hakikaten dün. Bugün full protein
Ekmek bazlama tereyağı bal harika olmuşinşallah bugün fazlalıkları atarsın.
(((( allah yardimcin olsun
Aksam çok hafif olmuş. Harika.
Maşallah Tebrikler :))))
Ben bunu görmemiş olayım bu hafta.ctesi misafir var o gün muhtemelen kaçamak olurama sporu yapmaya çalışırım. En azından ziplarim olduğum yerde.
KIZZLLAAR CITIRRRRLAARRR
Herkeslere gunaydin.haydi bugun zuhal ablanin dediklerini deneyelim eksi olsun takim.nlben yumurta+yogurt deniycem.sizler hangisini yapicaksiniz?bir de bugun de disarda olacagim.siz de durumlar nedir
semplice_signora uyku probleminden öte bir problemim var. Ara ara kendini gösteren bir gece yarı bilinçli kalkıp yemem problemim var ne yazık ki. Kalkınca da öyle az uz şeyler yemiyorum, dolaptaki tüm kalorili şeylere dadanıyorum. Stresli zamanlarda baş gösteriyor. Şimdi bu diyet beni strese sokar da gece kalkarım diye önlemler alıyorum kendimce, yine aynı sebepten kendimi çok kısıtlamamaya çalışıyorum. Bir ara gece kalkıp kısıtladığım ne varsa tüketiyordum. Yalnız yaşasam mücadelesi kolay, eve almam olur biter, ama aileyle yaşayınca insanların yiyecek içeceklerine karışamayacağından snn canının çektiği kalorili şeyleri almaktan onları men edemiyorsun haliyle. Benim bilinç altıda o şeylerin evde olduğunu bilince deliriyor. Ben de çözüm olarak kendimi derin uyutmaya karar verdim, internetteki tüm önerileri yapmaya çalışıyorum. Bu seferde gündüz mala bağlıyorum, gündüzde uyanmak için çay kahve kafein.
Böylesi saçma bir sorun yaşayan ve bir ihtimal daha kesin çözüm bulabilen benim dışımda birileri var mı acep??
Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm
GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?