Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsunn caniim yaaa. Bence dediklerini yapp. Saglik bu hafife alinmaz bnce 250 lirada cok deil iyi bi cift ayakkabi almak istesk smdi 250 350 tl. Surekli kullanicaksin bide

Cnm tüm gün yoğun şekilde çalışıyorum, akşam da 10 a kadar kursa gidiyorum. Eve gidince yazmaya çalışıyorum. Günde 3-4 mesaja bir gün hariç dikkat ettim.ama yeterli değilse gruptan ayrılabilirim.

Tatlım haftada 35 mesaj yazma kuralımız var Kı bu en az zaten bunun altında yazarsan sarı kart alırsın yapabiliceğim biş y yok bu konuda
İkinci olarak burda gelmelisin Can'ım hem kendin hem burası için herkesin işleri var ama burda da Bi sorumluluğumuz var dimi güzelim
Kız balık krakeri 32 adet yiyebiliyor muyuz ooooo yeeeee demek istiyorım

Bak ya hemen akıl Oray'a gider yavrum napcan 32 balık krakeri ya herşeyin fazlası zarar güzelim

Menum
sabah 7.30 sekersiz turk kahvesi
8.00 1 tb ekmek 1 kk peynir.1 yumurta
Ogle 14.30 100 gr tavukla salata.buyuk boy ayran
aksam 19.30 1 kase yogurt+2 ceviz+1 Yk kuru uzum+Tarcin karisimi(planim)
Spor 35+35 orta tempo yuruyus
su 3 litre

Güzel olmuş menün Can'ım afiyet olsun

Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ? Spor su da güzel
Kizlar birde bu cumadan sonra 2serli yada 3erli yaris yapalmmi mesela kilosu yakin olanlar orti olsun ben ilk geldigimde yapiyoduk daha motive olunuyo ne dersiniz ?

Mantıklı güZelimmmm sanırım bazılarımız oldu bile :)

Bonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana

Çaylara şeke kullanmıyoruz dimi ?
Bide kaçta uyuyorsun sen akşam 2 tane çilekli aktivia yemişsin de

Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş

Tost neli acaba?
Bi de ben de çok tost yerdim sabah ama öğlen ve akşam karbonhidrat almazdım p k şehriy çorbası olmamış

Kızlar beni gaza getirin lütfen misafirler daha önce kilomla ilgili canımı sıkmak ta master yapmış insanlar

Can'ım herkes Neler konuşuyor takılma

Madem utanıyon niye yiyon hadi öğlen Bi kaçamak yaptın bazlama bal tereyağ yedin cezaya razı oldun akşam Neden bulgur ?
Ayrıca çarşı gezmesi spordan sayılmıyor pek güzelim
Lütfen kendini topla ve cezanı yapıp yaz yarın menü de karbonhidrat görmek istemiyorum

Ay ben küçücük şeker yesem ne oluur çok canım çekti

Ahh csnım benimde Can'ım neler çekiyor
Öyle her çektiğini versm şimdi 200 kilo idim

1 kaşık olduğu için pilav ve yürüyüş olduğu için bişey demiyorum ama lütfen cuma tüketmeye çalışalım sadece bunları
Sağol canimm
Ya bu arada ben yarın sabah tartlsam gunduz giremiyorum. Akşam girdigimde soylerim olurmu canim. Yoksa bildirim yapamicam

Anlamadım Can'ım yarın akşama mı yazıcaksın ?

pirinç yok ben yumurta yoğurt yapcam başka pro da yok çünkü bi de süt

tamam öyle yapayım bi de şişmeye dayanamam

Şişmezsin Can'ım biraz yürüyüş yapabilirsin
Kizlar merhaba disardaydim anca geliyorum ewe
Menum
Sabah 7.30 : tb ekmegi kasarli tost
Ogle 13.00: 2 kurabiye
Aksam 18.00 : 1 tabak taze fasulye + 1 kase yogurt + 1 dilim tb ekmegi
Su 3 lt
Spor 10 dkka yuruyus

Kurabiyeler de nerden çıktı Betül'üm kurabiye givi arkadaşların cezasını yapıp yaz lütfen bir daha da kurabiyeleri sadece cuma sabah tüketme Hakkı'mız var unutmayalım bu arda o Nasıl bir spor ?

Ben bu atıştırmalık konusunda sağır v3 dilsizim aslında. Kuzum için koyduğum kase bi bakıyorum bitmis.ne ara yedim anlayamıyorum koymamak lazım
Spor çok güzel. Uyku problemin mi var canım senin ? Kactir sorcam unutuyorum. Bir de activia gibi hazır ürün değil de kuru kayısı veya Hoşaf denesen sorunun için. Ise yaramıyor mu?
hellooo kızlaaar
Hello baby :)
12 nedir yahu??? 22ye bile razıyım şu an. Konyada da 35in altına düşmüyor hiç bana da yolla azıcık. Yaş ortalaması iyiymiş :))))
Erken yatıyorum şeklinde bir kapanış yapacaktım ki telefon geldi misafir geliyormuş. Açtığım yatağı kapatmak zorunda kaldım
Bu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??
Minnoşlar menümmmm
Sabah 09.30 tambuğday ekmekten tost
Öğle 13.30 1 tabak şehriye çorbası
Akşam 20.15 1 tabak alinazik acılı
Su 3 olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Ara yok sebze yok meyve yok. Az olmuş sanki :/
Canım eğer doktorun iyi bir doktorsa tavsiyelere uy derim yok başka bir doktor daha iyiyse ona da görün öyle tesavi sürecine başla. Geçmiş olsun canım
Inşallah gidicem bugün Dr boşsa.
Nescafe bonibon pizza çakma benim şimdiki homini gırtlaklığıma göre normal geliyor ama zayıf halim noo diyor çok olmuş diyor :)
Pizza olmadı hemde akşam hiç Nescafe sadeydi sütü ben ekledim.sekersizdi.böyle olur dediler ondan içtim bonibon yerken çok sarhostum hatırlamıyorum nasıl oldu
:)))) sucuk günü olmuş hakikaten dün. Bugün full protein
Ekmek bazlama tereyağı bal harika olmuş inşallah bugün fazlalıkları atarsın.
(((( allah yardimcin olsun
Aksam çok hafif olmuş. Harika.
Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Maşallah Tebrikler :))))
Ben bunu görmemiş olayım bu hafta.ctesi misafir var o gün muhtemelen kaçamak olur ama sporu yapmaya çalışırım. En azından ziplarim olduğum yerde.

Canim.hakkinda daha hayirli olur ins.annene yakinlik her daim iyidir

Kızlar bugün doğum gunundeydim ablamin oğlunun. O kadar çok şey teklif edildi hiçbirini yemedim. Valla kendime şaşırdım
Vayyy guzel menu.firesiz olmasi apayri guzel.haydeee gelsin eksiler:):)
Hiç tartıldınmı ne kadar artıdasın
Yarın Sabah 2 top yumurta öğlen akşam yoğurt yiyebilirsin

Kızlar bugün biraz nostalji yaptım
Takıma ilk girdiğim zamanlardaki mesajlara baktım baya duygulandım
O zamandan bugüne kimler geldi kimler geçti
Ayyy zuhal ablacim sen bize bole tiyolar ver ya.ben bugun yogurt yimirtayi yapcem bakalim:)ayyy kiyamam yaaa.hey gidi hey
Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii

ama ama ben de aglarim simdi bak:/cok duygulaniyprum yaa eski dogum resimlerine.masallah bu arada oglun ayni annesi

Pek bi tuafim bu gecee en iyisi uyuyım bennn
Oğlun çok tatlı :) Rabbim hayırlı ömür nasip etsin
Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ?
Her zaman her ekmeği alamıyorum ve geçenlerde 2 paket etimek almış bulundum bitsin diye bekliyorum. Ayrıca sert olduğu için fazla yiyemeden doyuyorum diğer yiyeceklerle
Bu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??
Öyle oldu canım haber verdiler gerçi ama yarım saat önce

semplice_signora uyku probleminden öte bir problemim var. Ara ara kendini gösteren bir gece yarı bilinçli kalkıp yemem problemim var ne yazık ki. Kalkınca da öyle az uz şeyler yemiyorum, dolaptaki tüm kalorili şeylere dadanıyorum. Stresli zamanlarda baş gösteriyor. Şimdi bu diyet beni strese sokar da gece kalkarım diye önlemler alıyorum kendimce, yine aynı sebepten kendimi çok kısıtlamamaya çalışıyorum. Bir ara gece kalkıp kısıtladığım ne varsa tüketiyordum. Yalnız yaşasam mücadelesi kolay, eve almam olur biter, ama aileyle yaşayınca insanların yiyecek içeceklerine karışamayacağından snn canının çektiği kalorili şeyleri almaktan onları men edemiyorsun haliyle. Benim bilinç altıda o şeylerin evde olduğunu bilince deliriyor. Ben de çözüm olarak kendimi derin uyutmaya karar verdim, internetteki tüm önerileri yapmaya çalışıyorum. Bu seferde gündüz mala bağlıyorum, gündüzde uyanmak için çay kahve kafein.
Böylesi saçma bir sorun yaşayan ve bir ihtimal daha kesin çözüm bulabilen benim dışımda birileri var mı acep??

KIZZLLAAR CITIRRRRLAARRR
Herkeslere gunaydin.haydi bugun zuhal ablanin dediklerini deneyelim eksi olsun takim.nlben yumurta+yogurt deniycem.sizler hangisini yapicaksiniz?bir de bugun de disarda olacagim.siz de durumlar nedir
Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm

GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü

günaydın kızlar sabah 2 yumurta haşlanmıs sonrasındada yoğurt yapıyorum ben. kimse beni tutamaz yürümüycem çünkü yüzücem kızlar ikisi bir olursa şişebilirim ben. bugun reglim bittiği için ilk kez havuza giricem yüzmeden olmaz :)) oohh bi de suda aerobik hareketler yaparım.

Beni sewmeyennn anacımmm

ay ben de seviyom seniii

Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii

yaa bayıldım size maşallah canım yaa kuzenim var 4 yaşında ikizi gibi resmen maşallah boncuk gözlüüü

şeydaa açıklamıştım cnm mini dolap var burda akşam olmadan yedim bulguru o an baska bi şey düşünemedim beni tok tutacak bugun pro günü yapıyorum zaten yarın sabit olmak istiyorum inş ekside bile olabilirim. aynı zamanda yüzücem suda aerobik yapcam

bugun pro günü yapıyorum ekside çıkmak için bi tarafımı yırtıcam!!!! ay çıldırdım

KIZZLLAAR CITIRRRRLAARRR
Herkeslere gunaydin.haydi bugun zuhal ablanin dediklerini deneyelim eksi olsun takim.nlben yumurta+yogurt deniycem.sizler hangisini yapicaksiniz?bir de bugun de disarda olacagim.siz de durumlar nedir

canım ben de aynısını yapıyorum sabah 2 haşl. yumurtayla basladım artık sonrası hep yoğurt havuza giderkende yoğurt götürcem!

canım yanlış anlama ama bu problem değil bu senin nefsin e iraden iradeli olmayı öğrenmen lazım ama bu hırsla olabilcek bir şey. mankenlerin vücutlarına falan bak buz dolabına eski zayıf foton varsa onu as onu gör ve yeme ya da imrendiğimn birinin fotosunu koy canım

Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm

bn yumurta ve yoğurt!

yasemin gerçekten gitmeni istemiyorum canım benim de payım varsa üzülürüm ben suan tatildeyim biraz kaçamak oldu ister istemez annem yemek yapıo dolap mini dolap bi sürü şey ama bugun pro günü yapıyorum bundan sonra aç kalırım ama yemem canım. lütfen gitme ya

Günaydın ben gitmendense gel beraber hem senin hem herkese motivasyon yapmak için bişeyler yapalım derim sana açıkcası gerçekten gitmeni istemiyorum güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…