- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.941
ay ben de seviyom seniii
yaa bayıldım size maşallah canım yaa kuzenim var 4 yaşında ikizi gibi resmen maşallah boncuk gözlüüü
şeydaa açıklamıştım cnm mini dolap var burda akşam olmadan yedim bulguru o an baska bi şey düşünemedim beni tok tutacakbugun pro günü yapıyorum zaten yarın sabit olmak istiyorum inş ekside bile olabilirim. aynı zamanda yüzücem suda aerobik yapcam
bugun pro günü yapıyorum ekside çıkmak için bi tarafımı yırtıcam!!!! ay çıldırdım
canım ben de aynısını yapıyorum sabah 2 haşl. yumurtayla basladım artık sonrası hep yoğurt havuza giderkende yoğurt götürcem!
canım yanlış anlama ama bu problem değil bu senin nefsin e iradeniradeli olmayı öğrenmen lazım ama bu hırsla olabilcek bir şey. mankenlerin vücutlarına falan bak buz dolabına eski zayıf foton varsa onu as onu gör ve yeme ya da imrendiğimn birinin fotosunu koy canım
bn yumurta ve yoğurt!
yasemin gerçekten gitmeni istemiyorum canımbenim de payım varsa üzülürüm ben suan tatildeyim biraz kaçamak oldu ister istemez annem yemek yapıo dolap mini dolap bi sürü şey ama bugun pro günü yapıyorum bundan sonra aç kalırım ama yemem canım. lütfen gitme ya
Yakin bi mesafeye oturmaya gtmistim 10 dkkalik bi yuruyusTatlım haftada 35 mesaj yazma kuralımız var Kı bu en az zaten bunun altında yazarsan sarı kart alırsın yapabiliceğim biş y yok bu konuda
İkinci olarak burda gelmelisin Can'ım hem kendin hem burası için herkesin işleri var ama burda da Bi sorumluluğumuz var dimi güzelim
Bak ya hemen akıl Oray'a gider yavrum napcan 32 balık krakeri ya herşeyin fazlası zarar güzelim
Güzel olmuş menün Can'ım afiyet olsun
Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ? Spor su da güzel
Mantıklı güZelimmmm sanırım bazılarımız oldu bile :)
Bonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana
Çaylara şeke kullanmıyoruz dimi ?
Bide kaçta uyuyorsun sen akşam 2 tane çilekli aktivia yemişsin de
Tost neli acaba?
Bi de ben de çok tost yerdim sabah ama öğlen ve akşam karbonhidrat almazdım p k şehriy çorbası olmamış
Can'ım herkes Neler konuşuyor takılma
Madem utanıyon niye yiyon hadi öğlen Bi kaçamak yaptın bazlama bal tereyağ yedin cezaya razı oldun akşam Neden bulgur ?
Ayrıca çarşı gezmesi spordan sayılmıyor pek güzelim
Lütfen kendini topla ve cezanı yapıp yaz yarın menü de karbonhidrat görmek istemiyorum
Ahh csnım benimde Can'ım neler çekiyor
Öyle her çektiğini versm şimdi 200 kilo idim
1 kaşık olduğu için pilav ve yürüyüş olduğu için bişey demiyorum ama lütfen cuma tüketmeye çalışalım sadece bunları
Anlamadım Can'ım yarın akşama mı yazıcaksın ?
Şişmezsin Can'ım biraz yürüyüş yapabilirsin
Kurabiyeler de nerden çıktı Betül'üm kurabiye givi arkadaşların cezasını yapıp yaz lütfen bir daha da kurabiyeleri sadece cuma sabah tüketme Hakkı'mız var unutmayalım bu arda o Nasıl bir spor ?
Yakin bi mesafeye oturmaya gtmistim 10 dkkalik bi yuruyus
Ben yuruyuse ciksamm 2 saatten asagi gelirmiyim hicccc :)Kıs deli bende diyırumm yürüyüşe çıkıp 10 dakkamı yürüdü
Ne diyimki yasemincm cok uzuldum ama kararinada saygi duyuyorum benimde hakkim varsa helal olsun hayatta basarilar diliyorum sanaGÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
Çok üzüldüm su an .. Benim payım varsa şahsım adına seni dinlemeyi ve çözmeyi çok isterim. Grubumuz seninle güzel gidersen eksiliriz. Başka birisi gelmesine gelir de takımla ilişkisini oturtmuş takımdan etkilenecek kadar demirbaş olmuş birinin gitmesi çok kötü olur.GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
Ee ne dememizi bekliyosunki guzelm gelip agzina bantmi yapistiralim yapamiyorsan yapma o zamanbuseb cnm bu bir problem, hem de beni aşan tamamen modern hayatla alakalı bir problem. Senelerce " güzel bir vücuda" sahip olmak için uğraşıp, bir şekilde başaramayınca irademizi suçluyoruz. Her şey iradeyle mi alakalı sence. O mankenler çok mu sağlıklı, zayıf olmak sağlıklı olmak mı. 20'li yıllardaki beden imajı mıydı sağlıklı olan bugün kü mü? Sağlıklı beslenme dedikleri bile göreceli. Kimisi 6 öğün beslen diyor, kimisi taş devri, bir tereyağ yiyin diyorlar bir yemeyin. Bizde ancak kendimizi zorluyoruz ve neticesinde yine "modern" "sağlıksız" problemlerimiz oluyor. Kimse kusura bakmasın bu durum için irademi suçlayamayacağım, o aşamayı geçtim. Birinin fotosun asıp "öyle görünme" ya da aynada kendime hakaret etme süreçlerinide de geçtim, bunlar yıkıcı. Burada yapan varsa şahsım adına tavsiye etmem. Kendim gibi kendimce yaşama derdindeyim. Gece yeme problemi şimdilik rahatsız olduğum bir durum ve yine kendimce kendi bedenimi ruhumu tanıdığımca mücadele ediyorum. İrademle kalkmayayım diyince olsaydı kalkmazdım herhalde. Ve bu konuda ki hırs stresi tetikler. Keşke yorum yazmadan kelamımı biraz dikkatli okusaydın, durumun stresten kaynaklandığını yazmıştım.
Helal olsun caniiimGÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
ben cikicam eksiBugun cok sinirliyim akilli olun bakimmm kacamak yapmayin sakinyarin eksi cikmayani yakarim hadi bakim benim guzellerim
Kalan saglar bizimdir napalımTakım dökülmeye başladı
Tamam cevirdim bakim baska kimler kacamk yapiiiiyben cikicam eksisopayı başka tarafa çevir canim
Sessiz kaldı buralar valla huuu kızlar toplanin tartı öncesi cosalimBizim takim uyanamadimi huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?