Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mini dolap bir bahane değil güzelim bahane bulma kız hadi bakalım pro yap inş eksi çıkarsın yoksa zühalin dediği ceza seni bekler

Yakin bi mesafeye oturmaya gtmistim 10 dkkalik bi yuruyus

buseb cnm bu bir problem, hem de beni aşan tamamen modern hayatla alakalı bir problem. Senelerce " güzel bir vücuda" sahip olmak için uğraşıp, bir şekilde başaramayınca irademizi suçluyoruz. Her şey iradeyle mi alakalı sence. O mankenler çok mu sağlıklı, zayıf olmak sağlıklı olmak mı. 20'li yıllardaki beden imajı mıydı sağlıklı olan bugün kü mü? Sağlıklı beslenme dedikleri bile göreceli. Kimisi 6 öğün beslen diyor, kimisi taş devri, bir tereyağ yiyin diyorlar bir yemeyin. Bizde ancak kendimizi zorluyoruz ve neticesinde yine "modern" "sağlıksız" problemlerimiz oluyor. Kimse kusura bakmasın bu durum için irademi suçlayamayacağım, o aşamayı geçtim. Birinin fotosun asıp "öyle görünme" ya da aynada kendime hakaret etme süreçlerinide de geçtim, bunlar yıkıcı. Burada yapan varsa şahsım adına tavsiye etmem. Kendim gibi kendimce yaşama derdindeyim. Gece yeme problemi şimdilik rahatsız olduğum bir durum ve yine kendimce kendi bedenimi ruhumu tanıdığımca mücadele ediyorum. İrademle kalkmayayım diyince olsaydı kalkmazdım herhalde. Ve bu konuda ki hırs stresi tetikler. Keşke yorum yazmadan kelamımı biraz dikkatli okusaydın, durumun stresten kaynaklandığını yazmıştım.

Ne diyimki yasemincm cok uzuldum ama kararinada saygi duyuyorum benimde hakkim varsa helal olsun hayatta basarilar diliyorum sana

Çok üzüldüm su an .. Benim payım varsa şahsım adına seni dinlemeyi ve çözmeyi çok isterim. Grubumuz seninle güzel gidersen eksiliriz. Başka birisi gelmesine gelir de takımla ilişkisini oturtmuş takımdan etkilenecek kadar demirbaş olmuş birinin gitmesi çok kötü olur.

Ee ne dememizi bekliyosunki guzelm gelip agzina bantmi yapistiralim yapamiyorsan yapma o zaman
Ve evet hersey iradeyle alakali..iyi yorumda yapmayalim hic buse gayet guzel yorum yapmis seni motive etmek icin fikir sunmuş burda herkezin ayni skntisi var ve irademizle savas veriyoruz kimsenin ustune titreycek degilim artik herkez kendine gelsin burasi diyet grubu guzin ablanin sitesi degil

Helal olsun caniiim

Sanırım bu grup bana uygun değil arkadaşlar, motive anlayışımız çok farklı. Hepinize başarılar.

Ay bi çene calasim var ki sormayın suya dayandim bugün yine tarcinli sütlü türk kahvesi içtim kahve işime yarar zaten çoğu zaman sadece akşam icersem çarpıntı yapiyor tuzsuz yediğim halde içimde ne çok tuz birikmiş su içerken tuzlar akıp gidiyor gibi hissediyorum rakibemm semplice_signora nerelerdesin kop gel çünkü ben cosmak üzereyim yakalamalisin beni canim cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…