- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.961
Patatesi tek yicen yanında yoğurt yokGunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm
Yaa internetten baktim tarife yogurtta yaziyodu bende sabah yogurtla beraber yedimPatatesi tek yicen yanında yoğurt yok
Bnde seni sewiorum kzz :)) kuzeninin fotosnu cok merk ettm canm oglusa bnzio dedn yaa koyablrmsnnnay ben de seviyom seniii
yaa bayıldım size maşallah canım yaa kuzenim var 4 yaşında ikizi gibi resmen maşallah boncuk gözlüüü
şeydaa açıklamıştım cnm mini dolap var burda akşam olmadan yedim bulguru o an baska bi şey düşünemedim beni tok tutacakbugun pro günü yapıyorum zaten yarın sabit olmak istiyorum inş ekside bile olabilirim. aynı zamanda yüzücem suda aerobik yapcam
bugun pro günü yapıyorum ekside çıkmak için bi tarafımı yırtıcam!!!! ay çıldırdım
canım ben de aynısını yapıyorum sabah 2 haşl. yumurtayla basladım artık sonrası hep yoğurt havuza giderkende yoğurt götürcem!
canım yanlış anlama ama bu problem değil bu senin nefsin e iradeniradeli olmayı öğrenmen lazım ama bu hırsla olabilcek bir şey. mankenlerin vücutlarına falan bak buz dolabına eski zayıf foton varsa onu as onu gör ve yeme ya da imrendiğimn birinin fotosunu koy canım
bn yumurta ve yoğurt!
yasemin gerçekten gitmeni istemiyorum canımbenim de payım varsa üzülürüm ben suan tatildeyim biraz kaçamak oldu ister istemez annem yemek yapıo dolap mini dolap bi sürü şey ama bugun pro günü yapıyorum bundan sonra aç kalırım ama yemem canım. lütfen gitme ya
Arada uğra kız gelenler de kimse yok diye kaçmasınO zaman tek patates yerim ben cikiyorum hanimlar zate kimsecikler yok aksama görüşürüz
Tatlım o başka 3 günlük bişeyYaa internetten baktim tarife yogurtta yaziyodu bende sabah yogurtla beraber yedim
Tamam o zaman ben yanlis bakmsm demekki yagsiz tuzsuz yiyorum uztune baharta eklerm bide sagol zuhal ablamTatlım o başka 3 günlük bişey
Benim dediğim 1 günlük
Ve kh la pro karışmazsa daha iyi detoks etkisi olur
Öğlen akşam sade ye yağsız tuzsuz baharatlı
Özel bi yer olunca güvenemedim işin açığı. Ortopediye gittim bu sabah.Hiç gerek yok öyle bi ayakkabıya dedi. Kas yumuşak doku ağrısıymış benimki.Kime inanacağımı şaşırdım aslında.krem ve hap verdi 10 güne bişeyin kalmaz dedi.Kaliteli ayakkabı giyin lütfen,20tlye babet almayın her yerden dedi. Akşam eşimle barışırsam fikrini alırım onun da.Gecmis olsunn caniim yaaa. Bence dediklerini yapp. Saglik bu hafife alinmaz bnce 250 lirada cok deil iyi bi cift ayakkabi almak istesk smdi 250 350 tl. Surekli kullanicaksin bide
Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii
Ayyyy maşallah tebarekallah. Gözleriniz muhteşem.Gülüşünüz de tabi. Ayy süt koktuğu günler.Burnumun direğini sızlattın kız
Haklısın kaptan.Hele akşam hiç olmadı dün. Ama inan ayaklarım öyle ağrıyordu ki anlatamam.Salata yapmaya halim yoktu. Şeker kullanmam ben çayda da kahvede de. Tatlıyla da pek aram yoktur. Profiterol,irmik helvası,höşmerim ve ek dayanamadıklarım.Onları da almazsam yemiyorum :) Cuma ödülümü tatlı mı yapsamki :) Ayyy insan kaptana böyle bişey yazar mıBonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana
Tünaydın diyim bu saatte :)KIZZLLAAR CITIRRRRLAARRR
Herkeslere gunaydin.haydi bugun zuhal ablanin dediklerini deneyelim eksi olsun takim.nlben yumurta+yogurt deniycem.sizler hangisini yapicaksiniz?bir de bugun de disarda olacagim.siz de durumlar nedir
Buda Nerden çıktı tatlım@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa
Gecmis olsun ayşecimÖzel bi yer olunca güvenemedim işin açığı. Ortopediye gittim bu sabah.Hiç gerek yok öyle bi ayakkabıya dedi. Kas yumuşak doku ağrısıymış benimki.Kime inanacağımı şaşırdım aslında.krem ve hap verdi 10 güne bişeyin kalmaz dedi.Kaliteli ayakkabı giyin lütfen,20tlye babet almayın her yerden dedi. Akşam eşimle barışırsam fikrini alırım onun da.
Ayyyy maşallah tebarekallah. Gözleriniz muhteşem.Gülüşünüz de tabi. Ayy süt koktuğu günler.Burnumun direğini sızlattın kız
Haklısın kaptan.Hele akşam hiç olmadı dün. Ama inan ayaklarım öyle ağrıyordu ki anlatamam.Salata yapmaya halim yoktu. Şeker kullanmam ben çayda da kahvede de. Tatlıyla da pek aram yoktur. Profiterol,irmik helvası,höşmerim ve ek dayanamadıklarım.Onları da almazsam yemiyorum :) Cuma ödülümü tatlı mı yapsamki :) Ayyy insan kaptana böyle bişey yazar mı
Tünaydın diyim bu saatte :)
Ben de kh almayacağım bugün.Kararım öyleydi zaten kaptan da cezamı öyle kesmiş. Markete gidip kıyma tavuk yoğurt altım az önce. Akşama doğruda pazara çıkar yeşillik doldururum. Haftaya hazırlık :)
Bende etimeği aynı sebepten bulunduruyorum evde.Bazen evde tt yada tb olmuyor.Beyaz ekmekten pastadan iyidir diye düşünüyorum
Oğlun çok tatlı :) Rabbim hayırlı ömür nasip etsin
Her zaman her ekmeği alamıyorum ve geçenlerde 2 paket etimek almış bulundum bitsin diye bekliyorum. Ayrıca sert olduğu için fazla yiyemeden doyuyorum diğer yiyeceklerle
Öyle oldu canım haber verdiler gerçi ama yarım saat önce
Günaydın ortii :)Günaydın:)))
Seninkine benzer bişeyde ben yaşıyorum.Bu aralar değil tabi.O da hamilelikten ve gece emzirmelerinden kaldı bende. Akşam iyi yemezsem gece kalkıp bildiğin kh yüklemesi yapıyorum.5-6 dilim hatta bazen 1 tüm hemde beyaz ekmeğe yoğurt sürüp şeker epeleyip yediğimi bilirim.Poğaça,simit,kurabiye,kek ne varsa.Yanına da süt.Yada 3ü bir arada nescafe.Üşenmeyip tek tek hazırlıyorum bunları tabağa.Yiyip yatıyordum. Bünyeme kocaman bi alkış.Böyle bi beslenmeye nasıl 20 kg daha almadan durmuş :) Tövbe tövbe.semplice_signora uyku probleminden öte bir problemim var. Ara ara kendini gösteren bir gece yarı bilinçli kalkıp yemem problemim var ne yazık ki. Kalkınca da öyle az uz şeyler yemiyorum, dolaptaki tüm kalorili şeylere dadanıyorum. Stresli zamanlarda baş gösteriyor. Şimdi bu diyet beni strese sokar da gece kalkarım diye önlemler alıyorum kendimce, yine aynı sebepten kendimi çok kısıtlamamaya çalışıyorum. Bir ara gece kalkıp kısıtladığım ne varsa tüketiyordum. Yalnız yaşasam mücadelesi kolay, eve almam olur biter, ama aileyle yaşayınca insanların yiyecek içeceklerine karışamayacağından snn canının çektiği kalorili şeyleri almaktan onları men edemiyorsun haliyle. Benim bilinç altıda o şeylerin evde olduğunu bilince deliriyor. Ben de çözüm olarak kendimi derin uyutmaya karar verdim, internetteki tüm önerileri yapmaya çalışıyorum. Bu seferde gündüz mala bağlıyorum, gündüzde uyanmak için çay kahve kafein.
Böylesi saçma bir sorun yaşayan ve bir ihtimal daha kesin çözüm bulabilen benim dışımda birileri var mı acep??
GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
Benimki de aynen böyle oldu bugün.Min 1 saat yürüyüm diye çıktım 15 dk sonra tlf geldi eve dönmek zorunda kaldımKıs deli bende diyırumm yürüyüşe çıkıp 10 dakkamı yürüdü
5,30 da güne başlayan bi veletle ne mümkün bu saate kadar uyumam. Aman sen kızma yeterki. Kaçamak da yapmadım bugün hiç.Pro günü yapar gibi bişey oluyor benimki de. kh alımı sıfır şu an. Akşama da menüm belli. Usluyum ben bugün.Bizim takim uyanamadimi huuu
Benimki de belli. :)Bugün ki menüm belli ama akşam yazicam tadı olsun
Kız ne bu enerji? Dur bi sakin.Geldim burdaysan. Haftaya program yapalım benim velet uyurkenAy bi çene calasim var ki sormayınsuya dayandim bugün yine tarcinli sütlü türk kahvesi içtim kahve işime yarar zaten çoğu zaman sadece akşam icersem çarpıntı yapiyor tuzsuz yediğim halde içimde ne çok tuz birikmiş su içerken tuzlar akıp gidiyor gibi hissediyorum rakibemm semplice_signora nerelerdesin kop gel çünkü ben cosmak üzereyim yakalamalisin beni canim cim
@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa
Valla bana da mucize gibi geldi drun söylediği aslında. Kasla ilgili bi hapmış bir de ağrıkesici krem.E ben zaten sürekli kullanıyorum onun benzeri kremleri senelerdir. Tabanlık bana da mantıklı geldi aslında. Ama gittiğim ortopedisyen alanında uzman,ün yapmış,kaliteli bi dr.Eşimin 3-4 akrabası ameliyat oldu tedavi oldu bu drda.Herkes memnun. Bilmese konuşmazdı herhalde dedim. Kızıma hamileyken 2013 yazında yani başka bi ortopediyene gitmiştim.O da kaliteli iyi bi drdu.O da düzleşme başlamış,ve parmak köklerinde kireçleme var demişti.Hatta filmde göstermişti beyazlıkları.Medikalciden çelik tabanlık aldırmıştı.Uzun süre kullanamadım.Çok ağrı yaptı o tabanlık bende.Bikaç ay dayanabildim.Ama hamilelik ve sonrasında emzirmeden dolayı ilaç tedavisi askıya alınmıştı.O dr başka ile gitmeseydi ona gidecektim aslında.Gecmis olsun ayşecim
Uzun süredir devam eden bişey Nasıl 10 Günde bi hapla geçecek anlamadım
Hap zaten ağrı kesici bişeydir
Ayaklarında problem olanların kalıp kullanmaları daha doğru bana Göre
Çünkü ayakkabı sert kalıyor ve ayaklar ayakkabıya Göre şekilleniyor
Aslında tersi olması lazım
Benimde önceden kiloluyken biraz ayakta kalsam topuklatıma basamazdım Hatta topuk dikeni olmuştu
Çok şükür kalmadı şimdi
O zaman bende kalıp kullanmıştım
Bide evdede altı yumuşak olan rahat bi terlik giy
Ayağın sert tabana değmesin
Bu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadanBuda Nerden çıktı tatlım
Tamda yeni yeni canlanıyodun
İnsan böyle arada kalıyor internette arastirdin mi :) ay ben korktum sen bayağı hazırlıklı olacaksın bu haftaÖzel bi yer olunca güvenemedim işin açığı. Ortopediye gittim bu sabah.Hiç gerek yok öyle bi ayakkabıya dedi. Kas yumuşak doku ağrısıymış benimki.Kime inanacağımı şaşırdım aslında.krem ve hap verdi 10 güne bişeyin kalmaz dedi.Kaliteli ayakkabı giyin lütfen,20tlye babet almayın her yerden dedi. Akşam eşimle barışırsam fikrini alırım onun da.
Ben de kh almayacağım bugün.Kararım öyleydi zaten kaptan da cezamı öyle kesmiş. Markete gidip kıyma tavuk yoğurt altım az önce. Akşama doğruda pazara çıkar yeşillik doldururum. Haftaya hazırlık :)
Yediklerini okuyunca bir şok geçirdim canım gerçi ben gece yarısı fastfood menü üstüne de bir kaç tane çikolata tatlı üst üste yemisligi mi de biliyorum abooowBende etimeği aynı sebepten bulunduruyorum evde.Bazen evde tt yada tb olmuyor.Beyaz ekmekten pastadan iyidir diye düşünüyorum
Günaydın ortii :)
Seninkine benzer bişeyde ben yaşıyorum.Bu aralar değil tabi.O da hamilelikten ve gece emzirmelerinden kaldı bende. Akşam iyi yemezsem gece kalkıp bildiğin kh yüklemesi yapıyorum.5-6 dilim hatta bazen 1 tüm hemde beyaz ekmeğe yoğurt sürüp şeker epeleyip yediğimi bilirim.Poğaça,simit,kurabiye,kek ne varsa.Yanına da süt.Yada 3ü bir arada nescafe.Üşenmeyip tek tek hazırlıyorum bunları tabağa.Yiyip yatıyordum. Bünyeme kocaman bi alkış.Böyle bi beslenmeye nasıl 20 kg daha almadan durmuş :) Tövbe tövbe.
Uyku ilacından ziyade bitki çayı içsen.Mesela anason.Papatya,ıhlamur,melisa uzun vadede etki eden bitkiler.Ama anason tek seferde gösterir etkisini. Sabaha da dinlenmiş ve etkisi azalmış olarak uyanırsın kafeine ihtiyacın kalmaz.
Benim açımdan da sıkıntılar oluştuysa kusura bakma.Elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım ortak kararlarla. Helal olsun benden yana....
Benimki de aynen böyle oldu bugün.Min 1 saat yürüyüm diye çıktım 15 dk sonra tlf geldi eve dönmek zorunda kaldım
5,30 da güne başlayan bi veletle ne mümkün bu saate kadar uyumam. Aman sen kızma yeterki. Kaçamak da yapmadım bugün hiç.Pro günü yapar gibi bişey oluyor benimki de. kh alımı sıfır şu an. Akşama da menüm belli. Usluyum ben bugün.
Benimki de belli. :)
Kız ne bu enerji? Dur bi sakin.Geldim burdaysan. Haftaya program yapalım benim velet uyurken
Canım bize anlatmayı istemeyecegin yani bilemeyecegimiz bir sorunun mu var istemediğin sürece anlatma tabi ama en azından sorunum var dersen bir şeyler söylemeye çalışalım regl durumun nedir veya herkeste olur böyle aradaBu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadan
Azcik uzak kalsam iyi gelecek sanki dedim
Kendimi bosluga dusmus gibi hissediyorum ne oluyor bana anlams degilim
Aslinda hic bi sorun yok canim reglim haftaya olcak onunla alakali oldugunuda sanmiyormCanım bize anlatmayı istemeyecegin yani bilemeyecegimiz bir sorunun mu var istemediğin sürece anlatma tabi ama en azından sorunum var dersen bir şeyler söylemeye çalışalım regl durumun nedir veya herkeste olur böyle arada
Canım belki su an hatirlamadigin farkında olmadığın bir şey etkilemiştir seni. Sen birine bir şey söylediğin de karsindaki tepki verdiği içinde boşluk büyümüştur belki diyet kilo streside etkilidir. Bunyemiz rahat olmaya alışkın malum lütfen acele etme kendine zaman verAslinda hic bi sorun yok canim reglim haftaya olcak onunla alakali oldugunuda sanmiyorm
Sabah bile sinirli uyandim esimde diyo hayirdr aslinda gorunurde bise yok bende anlamdmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?