Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sen ne diye korkuyorsun biz ortağız :) Diğerleri korksun bizden :)
Daha birincilerin haftalık menülerini incelemedim.Bu akşam onu da halledicem Allah izin verirse. Gelecek haftaya menü yapalım.Uyabilir misin?Özellikle akşam menüsüne uymak lazım.Önemli olan o.Ve bir de spor yapmalıyız hergün.
Diyetten önce yediklerimi yazsam şimdiki menülerime mareşal ünvanı takarsınız bence. Emzirme döneminin en kötü izi bu istah kaldı bende.çorba+1,5 etliekmek+salata+cacık+sprite+1 tüm künefe üstüne 3 top dondurma+kuruyemiş+tuzlu çekirdek+ ek varsa ek,varsa 1 porsiyon profiterol = bir pazar akşamı menümdü bi aralar. Akşam 8den sonra bunları yerdim bir de. O HA diyorum ben bile kendime şimdi. O HA gerçekten.

Aslinda hic bi sorun yok canim reglim haftaya olcak onunla alakali oldugunuda sanmiyorm
Sabah bile sinirli uyandim esimde diyo hayirdr aslinda gorunurde bise yok bende anlamdmki
Bu söylediğini öyle sık yaşıyorumki ben Seni çok iyi anlıyorum. Anlatmak istersen bende dinlerim özelden de burdan da.

Canım aynı zamanda rekabet halindeyizde hem örtü hem rakip menüye uyamiyorum canım ben ya spor her gün yaparım ama :)

ballikayfe sohbete kalamayacağım ortaam. Başka bi drdan randevu aldım şimdi.Hazırlanmam lazım. Bugün bi karar verseydim hayırlısıyla. Ayaklarımın ağrısından cumartesi gününe hazırlanamıyorum iyi mi?

Canım aynı zamanda rekabet halindeyizde hem örtü hem rakip menüye uyamiyorum canım ben ya spor her gün yaparım ama :)
Bende sporuma güvenemiyorum :)Hem ayaktan hem çocuklardan :)
Bundan önceki mesajıma ek yaptım gördünmü o detayları :))))))
Diyetten önce yediklerimi yazsam şimdiki menülerime mareşal ünvanı takarsınız bence. Emzirme döneminin en kötü izi bu istah kaldı bende.çorba+1,5 etliekmek+salata+cacık+sprite+1 tüm künefe üstüne 3 top dondurma+kuruyemiş+tuzlu çekirdek+ ek varsa ek,varsa 1 porsiyon profiterol = bir pazar akşamı menümdü bi aralar. Akşam 8den sonra bunları yerdim bir de. O HA diyorum ben bile kendime şimdi. O HA gerçekten.

Mini dolap bir bahane değil güzelim bahane bulma kız hadi bakalım pro yap inş eksi çıkarsın yoksa zühalin dediği ceza seni bekler

pro yapıom

ben sana çözüm bulmaya çalıştım ama şu verdiğin cevaplara bak. git stresine çözüm bul beni de strese sokma. her şeyin cevabını biliyorsun madem bize ne soruyorsun bide cavaplara bak ya! ne halin varsa gör canım.

ben şok resmen ya inanamıyorum.

Sanırım bu grup bana uygun değil arkadaşlar, motive anlayışımız çok farklı. Hepinize başarılar.

isabet olmuş. sen motive bekleme canım sen motivasyon süpürüyorsun.

Takım dökülmeye başladı

ya ece o nasıl laff cıss dökülmez bizim takım :)

coş anam coşş ben de pro günündeyimm ohh yarın eksi çıkcam inş yüzdüm bi de oohh

Bnde seni sewiorum kzz :)) kuzeninin fotosnu cok merk ettm canm oglusa bnzio dedn yaa koyablrmsnnn

eve gidince koyarım tabi gözlerine inanamıycaksııınn

@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa

Bu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadan
Azcik uzak kalsam iyi gelecek sanki dedim
Kendimi bosluga dusmus gibi hissediyorum ne oluyor bana anlams degilim

merve yapma lütfen ya haketmiş yani senin kızığın kişiler. bana da kız ne var yani keyiften mi kızıyosun. lütfen canım

Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))

ayşe benim ayak bileğimde spordan zorlamadan kaynaklı iltihaplanma olmuştu dokuda zedelenme falan 3 yıl önce. bana ilaç verdi doktor antibiyotik ve merhem de vermişti sanırım. sonra 1 hafta 10 güne geçti valla geçen gün çok zorladım azcık acıdı yine 3 yıl sonra ama devam etmedi ertesi gğn dinlendirince. seninkide bunun gibi bi şeyse ilaç ve merhemle geçer canım :)

İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım bugün geldiğinde görüşürüz :)
Vışş
ya ece o nasıl laff cıss dökülmez bizim takım :)

coş anam coşş ben de pro günündeyimm ohh yarın eksi çıkcam inş yüzdüm bi de oohh
Elimden geldiği kadar ben burada kalmaya kararlıyım dökülmesin takımımız.. coştum gitti

Tabi sen bilirsin cnm ama bence hem kalıbını kullan hemde hapını kremini
Burdan gitmek çözüm değilki tatlım
Bu kadar vermişken başa sarmakmı istiyosun
Zaten hedefe az kaldı
e KumraL_KrakeR şekerim anladım ben onu hersey üstüste gelip istediğim hicbirsey olmayınca bende aynen senin gibi oluyorum. Sıkıntı yapma.
Sen nasılsın elifim Nasıl gidiyor

GRNCLER NOLIYIII YAAAA.BI KAC SAAT YOKTUM NOLIYIIII.bastan soyliyim ne olursa olsun kimse burda birbirine zaman ayirmak zorunda degil.birileri vakit ayrip yorum yapiyorsa menulerimize tesekkur etmek oncelik.fikir sorulunca karsidakinin cevabina tahammul esas.tarzini begenmediysen kibarca usuldan uyar bi adim geri vekil.ben de yaparsam bana da fircayi kayin gencler.olmaz burda boyle biz tek basina zayiflamada iradesiz insanlariz.herkes sartlarini zorlayacak.Zuhal ablanin cok guzel bi uyarisi vardi bana.Allah razi olsun yapmak zorundasin baska secenek yok zayiflamak istiyorsan demisti.hep aklimda.bazen sinirli oluruz vs.ama en ufak bi cumlede birakmak olmaz.benim fikrim bu.birakicam vs gibi muhabbet yaparsam da cekin kulaklarimi lutfennnn

Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm
ya ben niyet ettim ama cok basim agridi.sabahtir disarda gunes qltindayim.su an 2 yumurta 1 kase yogurt ve 1.5 kofte yedim.
cqnim benimle de ilgili bi durumsa oturup konusalim.cunku guzel anlasiyoruz ya.gitme bu kadar guzel vermisken.
Bugun cok sinirliyim akilli olun bakimmm kacamak yapmayin sakin yarin eksi cikmayani yakarimhadi bakim benim guzellerim

Sanırım bu grup bana uygun değil arkadaşlar, motive anlayışımız çok farklı. Hepinize başarılar.
canim.onyargilardan ve kilolardan kurtulma zamanidor aslinda.bikac cumleyle yilmamak lazim belki.yine de saygi duyarim
Bizim takim uyanamadimi huuu
uyandimm kiz.sabahtir fink fink geziyim
Patatesi tek yicen yanında yoğurt yok
Ben yogurt yanina kofte de yedim abla ya.cok aciktim cunku:/1.5 kofte 1 kase yogurt yanuba
cancagizim zuhal abla demis.bence de ikisini birden kullan.kilo da gidince rahatlarsin ins
merrveeee yaaa yapma Allahini seversen.ben senin bu hasin halini seviyimmm bebem
B burnfat55 kız Fatma neymiş mefkusum un önerisi ben bulamam netten dolayi hele anlat bana eksik kalmıyim yumurta+yoğurt demişsin.
Canim sabah iki yumurta
gun icinde de yogurt sadece.ama bana agir geldi ya.butun gun disardaydim.hala da disardayim.bebek arabasiyla bi kargo.bi resmi evraklar bi pazar.yani evde olmak daha iyi sanirim

Ama ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedim eliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo

ne güzel konuşmuşsun fatmacım. benimde çekin vallah zaten çekiyonuz da elinize sağlııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…