- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #157.981
Kız sen ne diye korkuyorsun biz ortağız :) Diğerleri korksun bizden :)İnsan böyle arada kalıyor internette arastirdin mi :) ay ben korktum sen bayağı hazırlıklı olacaksın bu hafta
Yediklerini okuyunca bir şok geçirdim canım gerçi ben gece yarısı fastfood menü üstüne de bir kaç tane çikolata tatlı üst üste yemisligi mi de biliyorum abooowben hep buradayım canım sadece takıma gelen az olduğu için bazen arayı uzatıyorum
Bu söylediğini öyle sık yaşıyorumki benAslinda hic bi sorun yok canim reglim haftaya olcak onunla alakali oldugunuda sanmiyorm
Sabah bile sinirli uyandim esimde diyo hayirdr aslinda gorunurde bise yok bende anlamdmki
Canım aynı zamanda rekabet halindeyizde hem örtü hem rakipKız sen ne diye korkuyorsun biz ortağız :) Diğerleri korksun bizden :)
Daha birincilerin haftalık menülerini incelemedim.Bu akşam onu da halledicem Allah izin verirse. Gelecek haftaya menü yapalım.Uyabilir misin?Özellikle akşam menüsüne uymak lazım.Önemli olan o.Ve bir de spor yapmalıyız hergün.
Bu söylediğini öyle sık yaşıyorumki benSeni çok iyi anlıyorum. Anlatmak istersen bende dinlerim özelden de burdan da.
Bende sporuma güvenemiyorum :)Hem ayaktan hem çocuklardan :)Canım aynı zamanda rekabet halindeyizde hem örtü hem rakipmenüye uyamiyorum canım ben ya spor her gün yaparım ama :)
Mini dolap bir bahane değil güzelim bahane bulma kız hadi bakalım pro yap inş eksi çıkarsın yoksa zühalin dediği ceza seni bekler
buseb cnm bu bir problem, hem de beni aşan tamamen modern hayatla alakalı bir problem. Senelerce " güzel bir vücuda" sahip olmak için uğraşıp, bir şekilde başaramayınca irademizi suçluyoruz. Her şey iradeyle mi alakalı sence. O mankenler çok mu sağlıklı, zayıf olmak sağlıklı olmak mı. 20'li yıllardaki beden imajı mıydı sağlıklı olan bugün kü mü? Sağlıklı beslenme dedikleri bile göreceli. Kimisi 6 öğün beslen diyor, kimisi taş devri, bir tereyağ yiyin diyorlar bir yemeyin. Bizde ancak kendimizi zorluyoruz ve neticesinde yine "modern" "sağlıksız" problemlerimiz oluyor. Kimse kusura bakmasın bu durum için irademi suçlayamayacağım, o aşamayı geçtim. Birinin fotosun asıp "öyle görünme" ya da aynada kendime hakaret etme süreçlerinide de geçtim, bunlar yıkıcı. Burada yapan varsa şahsım adına tavsiye etmem. Kendim gibi kendimce yaşama derdindeyim. Gece yeme problemi şimdilik rahatsız olduğum bir durum ve yine kendimce kendi bedenimi ruhumu tanıdığımca mücadele ediyorum. İrademle kalkmayayım diyince olsaydı kalkmazdım herhalde. Ve bu konuda ki hırs stresi tetikler. Keşke yorum yazmadan kelamımı biraz dikkatli okusaydın, durumun stresten kaynaklandığını yazmıştım.
Ee ne dememizi bekliyosunki guzelm gelip agzina bantmi yapistiralim yapamiyorsan yapma o zaman
Ve evet hersey iradeyle alakali..iyi yorumda yapmayalim hic buse gayet guzel yorum yapmis seni motive etmek icin fikir sunmuş burda herkezin ayni skntisi var ve irademizle savas veriyoruz kimsenin ustune titreycek degilim artik herkez kendine gelsin burasi diyet grubu guzin ablanin sitesi degil
Sanırım bu grup bana uygun değil arkadaşlar, motive anlayışımız çok farklı. Hepinize başarılar.
Takım dökülmeye başladı
Ay bi çene calasim var ki sormayınsuya dayandim bugün yine tarcinli sütlü türk kahvesi içtim kahve işime yarar zaten çoğu zaman sadece akşam icersem çarpıntı yapiyor tuzsuz yediğim halde içimde ne çok tuz birikmiş su içerken tuzlar akıp gidiyor gibi hissediyorum rakibemm semplice_signora nerelerdesin kop gel çünkü ben cosmak üzereyim yakalamalisin beni canim cim
Bnde seni sewiorum kzz :)) kuzeninin fotosnu cok merk ettm canm oglusa bnzio dedn yaa koyablrmsnnn
@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa
Bu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadan
Azcik uzak kalsam iyi gelecek sanki dedim
Kendimi bosluga dusmus gibi hissediyorum ne oluyor bana anlams degilim
Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))Bende sporuma güvenemiyorum :)Hem ayaktan hem çocuklardan :)
Bundan önceki mesajıma ek yaptım gördünmü o detayları :))))))
Diyetten önce yediklerimi yazsam şimdiki menülerime mareşal ünvanı takarsınız bence. Emzirme döneminin en kötü izi bu istah kaldı bende.çorba+1,5 etliekmek+salata+cacık+sprite+1 tüm künefe üstüne 3 top dondurma+kuruyemiş+tuzlu çekirdek+ ek varsa ek,varsa 1 porsiyon profiterol = bir pazar akşamı menümdü bi aralar. Akşam 8den sonra bunları yerdim bir de. O HA diyorum ben bile kendime şimdi. O HA gerçekten.
ballikayfe sohbete kalamayacağım ortaam. Başka bi drdan randevu aldım şimdi.Hazırlanmam lazım. Bugün bi karar verseydim hayırlısıyla. Ayaklarımın ağrısından cumartesi gününe hazırlanamıyorum iyi mi?
Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))
İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım bugün geldiğinde görüşürüz :)ballikayfe sohbete kalamayacağım ortaam. Başka bi drdan randevu aldım şimdi.Hazırlanmam lazım. Bugün bi karar verseydim hayırlısıyla. Ayaklarımın ağrısından cumartesi gününe hazırlanamıyorum iyi mi?
VışşBende sporuma güvenemiyorum :)Hem ayaktan hem çocuklardan :)
Bundan önceki mesajıma ek yaptım gördünmü o detayları :))))))
Diyetten önce yediklerimi yazsam şimdiki menülerime mareşal ünvanı takarsınız bence. Emzirme döneminin en kötü izi bu istah kaldı bende.çorba+1,5 etliekmek+salata+cacık+sprite+1 tüm künefe üstüne 3 top dondurma+kuruyemiş+tuzlu çekirdek+ ek varsa ek,varsa 1 porsiyon profiterol = bir pazar akşamı menümdü bi aralar. Akşam 8den sonra bunları yerdim bir de. O HA diyorum ben bile kendime şimdi. O HA gerçekten.
Elimden geldiği kadar ben burada kalmaya kararlıyım dökülmesin takımımız.. coştum gittiya ece o nasıl laff cıss dökülmez bizim takım :)
coş anam coşş ben de pro günündeyimm ohh yarın eksi çıkcam inş yüzdüm bi de oohh
İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım bugün geldiğinde görüşürüz :)
Vışş
Elimden geldiği kadar ben burada kalmaya kararlıyım dökülmesin takımımız.. coştum gitti
Hakkaten bu nasıl bir yeme şekli gözlerim yuvalarından fırladı. :))))
kop kop koopp coş coş cooş
Tabi sen bilirsin cnm ama bence hem kalıbını kullan hemde hapını kreminiValla bana da mucize gibi geldi drun söylediği aslında. Kasla ilgili bi hapmış bir de ağrıkesici krem.E ben zaten sürekli kullanıyorum onun benzeri kremleri senelerdir. Tabanlık bana da mantıklı geldi aslında. Ama gittiğim ortopedisyen alanında uzman,ün yapmış,kaliteli bi dr.Eşimin 3-4 akrabası ameliyat oldu tedavi oldu bu drda.Herkes memnun. Bilmese konuşmazdı herhalde dedim. Kızıma hamileyken 2013 yazında yani başka bi ortopediyene gitmiştim.O da kaliteli iyi bi drdu.O da düzleşme başlamış,ve parmak köklerinde kireçleme var demişti.Hatta filmde göstermişti beyazlıkları.Medikalciden çelik tabanlık aldırmıştı.Uzun süre kullanamadım.Çok ağrı yaptı o tabanlık bende.Bikaç ay dayanabildim.Ama hamilelik ve sonrasında emzirmeden dolayı ilaç tedavisi askıya alınmıştı.O dr başka ile gitmeseydi ona gidecektim aslında.
Kafam karışık yani.Karar veremedim.
Zaten evdeki terliğim olmadan yemek yapamıyorum.Derman kesiliveriyor ayak bileklerimde.Uyuşukluk başlıyor bi süre sonra. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin eski mesleği ayakkabıcılık.Akşam fikrini alayım bari onunda.Kırgınlığım geçerse tabi
Burdan gitmek çözüm değilki tatlımBu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadan
Sen nasılsın elifim Nasıl gidiyoreKumraL_KrakeR şekerim anladım ben onu hersey üstüste gelip istediğim hicbirsey olmayınca bende aynen senin gibi oluyorum. Sıkıntı yapma.
ya ben niyet ettim ama cok basim agridi.sabahtir disarda gunes qltindayim.su an 2 yumurta 1 kase yogurt ve 1.5 kofte yedim.Gunaydin canim bende haslams patates ve yogurtu deniycem bakalm yarn ne kadar eksilcez yumurta yogurtu nasil yapcan canm
cqnim benimle de ilgili bi durumsa oturup konusalim.cunku guzel anlasiyoruz ya.gitme bu kadar guzel vermisken.GÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
Bugun cok sinirliyim akilli olun bakimmm kacamak yapmayin sakinyarin eksi cikmayani yakarim hadi bakim benim guzellerim
canim.onyargilardan ve kilolardan kurtulma zamanidor aslinda.bikac cumleyle yilmamak lazim belki.yine de saygi duyarimSanırım bu grup bana uygun değil arkadaşlar, motive anlayışımız çok farklı. Hepinize başarılar.
uyandimm kiz.sabahtir fink fink geziyimBizim takim uyanamadimi huuu
Ben yogurt yanina kofte de yedim abla ya.cok aciktim cunku:/1.5 kofte 1 kase yogurt yanubaPatatesi tek yicen yanında yoğurt yok
cancagizim zuhal abla demis.bence de ikisini birden kullan.kilo da gidince rahatlarsin insÖzel bi yer olunca güvenemedim işin açığı. Ortopediye gittim bu sabah.Hiç gerek yok öyle bi ayakkabıya dedi. Kas yumuşak doku ağrısıymış benimki.Kime inanacağımı şaşırdım aslında.krem ve hap verdi 10 güne bişeyin kalmaz dedi.Kaliteli ayakkabı giyin lütfen,20tlye babet almayın her yerden dedi. Akşam eşimle barışırsam fikrini alırım onun da.
Ayyyy maşallah tebarekallah. Gözleriniz muhteşem.Gülüşünüz de tabi. Ayy süt koktuğu günler.Burnumun direğini sızlattın kız
Haklısın kaptan.Hele akşam hiç olmadı dün. Ama inan ayaklarım öyle ağrıyordu ki anlatamam.Salata yapmaya halim yoktu. Şeker kullanmam ben çayda da kahvede de. Tatlıyla da pek aram yoktur. Profiterol,irmik helvası,höşmerim ve ek dayanamadıklarım.Onları da almazsam yemiyorum :) Cuma ödülümü tatlı mı yapsamki :) Ayyy insan kaptana böyle bişey yazar mı
Tünaydın diyim bu saatte :)
Ben de kh almayacağım bugün.Kararım öyleydi zaten kaptan da cezamı öyle kesmiş. Markete gidip kıyma tavuk yoğurt altım az önce. Akşama doğruda pazara çıkar yeşillik doldururum. Haftaya hazırlık :)
merrveeee yaaa yapma Allahini seversen.ben senin bu hasin halini seviyimmm bebemBu aralar cok gerginim abla burdakilerede sert cikiyorum farkinda olmadan
Canim sabah iki yumurta
GRNCLER NOLIYIII YAAAA.BI KAC SAAT YOKTUM NOLIYIIII.bastan soyliyim ne olursa olsun kimse burda birbirine zaman ayirmak zorunda degil.birileri vakit ayrip yorum yapiyorsa menulerimize tesekkur etmek oncelik.fikir sorulunca karsidakinin cevabina tahammul esas.tarzini begenmediysen kibarca usuldan uyar bi adim geri vekil.ben de yaparsam bana da fircayi kayin gencler.olmaz burda boyle biz tek basina zayiflamada iradesiz insanlariz.herkes sartlarini zorlayacak.Zuhal ablanin cok guzel bi uyarisi vardi bana.Allah razi olsun yapmak zorundasin baska secenek yok zayiflamak istiyorsan demisti.hep aklimda.bazen sinirli oluruz vs.ama en ufak bi cumlede birakmak olmaz.benim fikrim bu.birakicam vs gibi muhabbet yaparsam da cekin kulaklarimi lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?