- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.001
Aynen oyle oldum elifcim ruhum daraliiiiyy zaten her ay mutlaka gelirler bana bi kafa dagitmadmki anasini satim cocukta virvir tepemdeKumraL_KrakeR şekerim anladım ben onu hersey üstüste gelip istediğim hicbirsey olmayınca bende aynen senin gibi oluyorum. Sıkıntı yapma.
Ne güzel konusmussun canimGRNCLER NOLIYIII YAAAA.BI KAC SAAT YOKTUM NOLIYIIII.bastan soyliyim ne olursa olsun kimse burda birbirine zaman ayirmak zorunda degil.birileri vakit ayrip yorum yapiyorsa menulerimize tesekkur etmek oncelik.fikir sorulunca karsidakinin cevabina tahammul esas.tarzini begenmediysen kibarca usuldan uyar bi adim geri vekil.ben de yaparsam bana da fircayi kayin gencler.olmaz burda boyle biz tek basina zayiflamada iradesiz insanlariz.herkes sartlarini zorlayacak.Zuhal ablanin cok guzel bi uyarisi vardi bana.Allah razi olsun yapmak zorundasin baska secenek yok zayiflamak istiyorsan demisti.hep aklimda.bazen sinirli oluruz vs.ama en ufak bi cumlede birakmak olmaz.benim fikrim bu.birakicam vs gibi muhabbet yaparsam da cekin kulaklarimi lutfennnn
Ama ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedim @eliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo
Tamam abla elif gelene kadar burdayim eylulde esim beni tatile goncekmis bakalim olursa inşallah o zaman cikarimTabi sen bilirsin cnm ama bence hem kalıbını kullan hemde hapını kremini
Burdan gitmek çözüm değilki tatlım
Bu kadar vermişken başa sarmakmı istiyosun
Zaten hedefe az kaldı
Sen nasılsın elifim Nasıl gidiyor
Ama ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedim @eliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo
Aman canım dikkat et .. İnşallah tatil olayı da olur canım izne ayrılmanı da istemiyoruz bizTamam abla elif gelene kadar burdayim eylulde esim beni tatile goncekmis bakalim olursa inşallah o zaman cikarim
Anacım bari doğru dürüst bişey yeseydinAma ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedim @eliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
Ben buradayimmmAnacım bari doğru dürüst bişey yeseydin
Zaten sen eksideydin
Izine ayrılınca otomatikman bi rahatlama oluyor insan salıyor Yinede sen bilirsin
Herkes ben sıkıldım deyip çekip giderse takım olmanında bi anlamı kalmıyor
Güzelim sen daha sık nete girebiliyosunBen buradayimmmtabi gönül istiyor ki herkes burada oldun
Sporunu yaptınmı fıstıkecee ben de burdayım kızzz
şekersiz türk kahvesi içiom şuan
Evde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedmAnacım bari doğru dürüst bişey yeseydin
Zaten sen eksideydin
Izine ayrılınca otomatikman bi rahatlama oluyor insan salıyor Yinede sen bilirsin
Herkes ben sıkıldım deyip çekip giderse takım olmanında bi anlamı kalmıyor
Ay bende baktim simdi ismide betulmus kacirdikGüzelim sen daha sık nete girebiliyosun
Yarışmaya katılmak isteyenler topiğini takip et
Kilolu biri geldimi hemen Kap
Bu ara yeni üye karaborsada
Bugün ne güzel Kilolu bi üyeyi kaçırmışız
Hemde takıma yeni Kan lazım
tarcinli içiyorum canım ben resmen kurudum bugün suya vurdum kendimiecee ben de burdayım kızzz
şekersiz türk kahvesi içiom şuan
Hemen takibe alıyorum :)Güzelim sen daha sık nete girebiliyosun
Yarışmaya katılmak isteyenler topiğini takip et
Kilolu biri geldimi hemen Kap
Bu ara yeni üye karaborsada
Bugün ne güzel Kilolu bi üyeyi kaçırmışız
Hemde takıma yeni Kan lazım
çok şükürEvde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedm
Tamam gitmiyom hemen kizmayin ayol
Ay bende baktim simdi ismide betulmus kacirdik
O kadar giriyom cikiyom bi tane yakalyamiyorum aninda kapiyolar cakal olmus bunlar pusuda bekliyor
Sporunu yaptınmı fıstık
Ayy Bizim burasoda kapalı yağmurlu
Bende güneş istiyommmm
tarcinli içiyorum canım ben resmen kurudum bugün suya vurdum kendimi
Hemen takibe alıyorum :)
çok şükür
abla yüzdüm bir de su da aerobik yaptım. bir de yürüyüş yapmadım şişerim diye ve yumurta yoğurt yapıyom tansiyon falan düşmesin dedim ama napim yürüyüşde mi yapayım?
Ekran görüntüsü atayim
kız tarçınlı nasıl oluyor bi anlat. türk kahvesi mi tarçınlı tarif ver hele. hiç sevmiom şekersiz t. kahvesi zorla içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?