Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merve lutfen canim izne falan cikma lutfen.guzeliz burda su an.bikac cumle naz hakkimiz olur burbirimize.moralini bozma.herkes yumusak olamaz her an.hasin kadin seni.:):):)
Simdik ben bikac is daha var oraya devam ediyorum.oglus parktayken bi bakim dedim.vaktim bu kadardi.aksam yine ugrarim opuyorum herkesi.miral bozmayin.yuksek motuvaayon yarin tartidayiz

KumraL_KrakeR şekerim anladım ben onu hersey üstüste gelip istediğim hicbirsey olmayınca bende aynen senin gibi oluyorum. Sıkıntı yapma.
Aynen oyle oldum elifcim ruhum daraliiiiyy zaten her ay mutlaka gelirler bana bi kafa dagitmadmki anasini satim cocukta virvir tepemde

Ne güzel konusmussun canim

anaam geçmiş olsun canımm ama reçel fenaaa bana derken sen artı çıkıyomuşsun Allah korusun abooo

Tamam abla elif gelene kadar burdayim eylulde esim beni tatile goncekmis bakalim olursa inşallah o zaman cikarim

Tamam abla elif gelene kadar burdayim eylulde esim beni tatile goncekmis bakalim olursa inşallah o zaman cikarim
Aman canım dikkat et .. İnşallah tatil olayı da olur canım izne ayrılmanı da istemiyoruz biz gidemezsin hatunn burayı biraz seyreklestirirsin BİRKAC GÜN içindeki sıkıntıya izin ver canım biraz boşa al kendini

Anacım bari doğru dürüst bişey yeseydin
Zaten sen eksideydin

Izine ayrılınca otomatikman bi rahatlama oluyor insan salıyor Yinede sen bilirsin

Herkes ben sıkıldım deyip çekip giderse takım olmanında bi anlamı kalmıyor

Ben buradayimmm tabi gönül istiyor ki herkes burada oldun

Ben buradayimmm tabi gönül istiyor ki herkes burada oldun
Güzelim sen daha sık nete girebiliyosun
Yarışmaya katılmak isteyenler topiğini takip et
Kilolu biri geldimi hemen Kap
Bu ara yeni üye karaborsada
Bugün ne güzel Kilolu bi üyeyi kaçırmışız
Hemde takıma yeni Kan lazım

Evde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedm
Tamam gitmiyom hemen kizmayin ayol

Ay bende baktim simdi ismide betulmus kacirdik
O kadar giriyom cikiyom bi tane yakalyamiyorum aninda kapiyolar cakal olmus bunlar pusuda bekliyor

ecee ben de burdayım kızzz

şekersiz türk kahvesi içiom şuan
tarcinli içiyorum canım ben resmen kurudum bugün suya vurdum kendimi
Hemen takibe alıyorum :)
Evde bana gore yiycek bise yoktu gozume recel ilisti hemen yiyiverdm aksama hafif yicem az kendime geleyim dedm
Tamam gitmiyom hemen kizmayin ayol
çok şükür
Ay bende baktim simdi ismide betulmus kacirdik
O kadar giriyom cikiyom bi tane yakalyamiyorum aninda kapiyolar cakal olmus bunlar pusuda bekliyor

Sporunu yaptınmı fıstık

Ayy Bizim burasoda kapalı yağmurlu
Bende güneş istiyommmm

abla yüzdüm bir de su da aerobik yaptım. bir de yürüyüş yapmadım şişerim diye ve yumurta yoğurt yapıyom tansiyon falan düşmesin dedim ama napim yürüyüşde mi yapayım?

tarcinli içiyorum canım ben resmen kurudum bugün suya vurdum kendimi

Hemen takibe alıyorum :)

çok şükür

kız tarçınlı nasıl oluyor bi anlat. türk kahvesi mi tarçınlı tarif ver hele. hiç sevmiom şekersiz t. kahvesi zorla içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…