- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.021
Hedefine uzun yol olan birisi mi olsun tuttuğumu getireyim mi
Eki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
Evet canım iki kişilik kahve sürekli ictigin biseyse kendine göre ayarlarsin zaten miktarınısüper oldu bu. ama bu 2 kişilik heralde dimi. burda tarçın yok da eve gidince deniycem böyle içerim ohhh :)) thanks babyy :)
Ohh kiz beraber icmisiz.ben damla sakizli ictim.suruplu dil bildigin parcacikli.ecee ben de burdayım kızzz
şekersiz türk kahvesi içiom şuan
Güzelim sen daha sık nete girebiliyosun
Yarışmaya katılmak isteyenler topiğini takip et
Kilolu biri geldimi hemen Kap
Bu ara yeni üye karaborsada
Bugün ne güzel Kilolu bi üyeyi kaçırmışız
Hemde takıma yeni Kan lazım
ya zuhal abla da vermisti tarifini ben deneyemedim.bi deniyim bu sefer.tesekkurler tarif icinEki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
bende yarını çok merak ediyorum.yarın çok merak ediyorum nolcak bu kilom anaaamm
yarında patates günü yapabilirim. ama benim bildiğim kahvaltı normal yapılıyor sonrası hep patates amaMefkurem hep patates demiş bilemedim :/
o nasıl oluyo kız kendin mi attın içineOhh kiz beraber icmisiz.ben damla sakizli ictim.suruplu dil bildigin parcacikli.
ya zuhal abla da vermisti tarifini ben deneyemedim.bi deniyim bu sefer.tesekkurler tarif icin
ben tutamadım kendimi canım sıkıldı azıcık azıcık diye diye mekik, zıplama, kol egzersizi aktı gitti. Ama neyse ki daha listede değilim. bakalım yarın ne olacak. Hazırlıyorum ben de şimdi yeşilçayıAyyy geziyorum hala.kahve molasi verdim.oglus arabada uyudu.kizlar agir tempolu hafif yuruyus yapin bugun -200 -300 cikarir muhtemel.ama kasmadan.bi de yesil cay icin ikindiye.odemler gitsin sabaha
Ohh kiz beraber icmisiz.ben damla sakizli ictim.suruplu dil bildigin parcacikli.
ya zuhal abla da vermisti tarifini ben deneyemedim.bi deniyim bu sefer.tesekkurler tarif icin
bende yarını çok merak ediyorum.
Ayyy geziyorum hala.kahve molasi verdim.oglus arabada uyudu.kizlar agir tempolu hafif yuruyus yapin bugun -200 -300 cikarir muhtemel.ama kasmadan.bi de yesil cay icin ikindiye.odemler gitsin sabaha
ben tutamadım kendimi canım sıkıldı azıcık azıcık diye diye mekik, zıplama, kol egzersizi aktı gitti. Ama neyse ki daha listede değilim. bakalım yarın ne olacak. Hazırlıyorum ben de şimdi yeşilçayı
Fazlası 3-5 kilo olanda olmasın cnmHedefine uzun yol olan birisi mi olsun tuttuğumu getireyim mi
bende öyle düşündüm ama sorayım dedim sonra niye getirmedin falan dersiniz kalakalırımFazlası 3-5 kilo olanda olmasın cnm
teşekkür ederim canım sende öyle olacan inşallah yeşilçay niye yok ki canımuu süpersin babyyy :))
ay leslie mi yapsam 2 mil. yüzdüm çünkü öğlen
yeşilçay da yok tabiki
Kalp kalbe karşıdır bebeğimMefkurem abla seni çok seviyom sen burda olunca mutlu oluyom ya dediklerini çok dikkate alıyom Allah razı olsun senden yaaa
içimden geldi birden
Yarın normal Menü yap cnmyarın çok merak ediyorum nolcak bu kilom anaaamm
yarında patates günü yapabilirim. ama benim bildiğim kahvaltı normal yapılıyor sonrası hep patates amaMefkurem hep patates demiş bilemedim :/
Bundan sonra tüm hafta spora ağırlık ver perşembe de dinlenme yaparsınben tutamadım kendimi canım sıkıldı azıcık azıcık diye diye mekik, zıplama, kol egzersizi aktı gitti. Ama neyse ki daha listede değilim. bakalım yarın ne olacak. Hazırlıyorum ben de şimdi yeşilçayı
ay sen hangi burçsun :) merak ettiiim :)Kalp kalbe karşıdır bebeğim
Sanalda olsa burda bisürü bişey paylaşıyoruz zamanla insan bağlanıyor birbirine
Akşam yazdımya Burdan kimler geldi kimler geçti
Eski arkadaşları hatırladım. Bende duygusal biri olduğum için hepsini özledim ama onlar vefasız çıktı
İnan daha çok girip herkese destek olmak istiyorum ama ben 1 seneden fazla haftalık en az 200 mesaj yazıp herkesle ilgilenmeye çalıştım Buda beni çok yordu
Kaptanlığıda sırf bu yüzden bıraktım
Yinede elimden geldiğince arada bakmaya çalışıyorum
Belki izinden sonra listeye girersem daha çok burda olurum
Evet inşallah böyle bir düzen yapacağım teşekkürler :)Bundan sonra tüm hafta spora ağırlık ver perşembe de dinlenme yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?