Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ecee ben de burdayım kızzz

şekersiz türk kahvesi içiom şuan
Ohh kiz beraber icmisiz.ben damla sakizli ictim.suruplu dil bildigin parcacikli.

Eki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
ya zuhal abla da vermisti tarifini ben deneyemedim.bi deniyim bu sefer.tesekkurler tarif icin

Ayyy geziyorum hala.kahve molasi verdim.oglus arabada uyudu.kizlar agir tempolu hafif yuruyus yapin bugun -200 -300 cikarir muhtemel.ama kasmadan.bi de yesil cay icin ikindiye.odemler gitsin sabaha

Ohh kiz beraber icmisiz.ben damla sakizli ictim.suruplu dil bildigin parcacikli.

ya zuhal abla da vermisti tarifini ben deneyemedim.bi deniyim bu sefer.tesekkurler tarif icin
o nasıl oluyo kız kendin mi attın içine sakızı nerden aldın ya da kahveyi her neyse işte, rica ederim :)

Ayyy geziyorum hala.kahve molasi verdim.oglus arabada uyudu.kizlar agir tempolu hafif yuruyus yapin bugun -200 -300 cikarir muhtemel.ama kasmadan.bi de yesil cay icin ikindiye.odemler gitsin sabaha
ben tutamadım kendimi canım sıkıldı azıcık azıcık diye diye mekik, zıplama, kol egzersizi aktı gitti. Ama neyse ki daha listede değilim. bakalım yarın ne olacak. Hazırlıyorum ben de şimdi yeşilçayı

fatmaa benim evde damla sakızım var kavanozda ümacun gibi benimki seninkide mi ondan? bn denemiştim becerememiştim

bende yarını çok merak ediyorum.

kilomuz eksi ola gariii :)

ay leslie mi yapsam 2 mil. yüzdüm çünkü öğlen
yeşilçay da yok tabiki

Mefkurem abla seni çok seviyom sen burda olunca mutlu oluyom ya dediklerini çok dikkate alıyom Allah razı olsun senden yaaa

içimden geldi birden
Kalp kalbe karşıdır bebeğim
Sanalda olsa burda bisürü bişey paylaşıyoruz zamanla insan bağlanıyor birbirine

Akşam yazdımya Burdan kimler geldi kimler geçti
Eski arkadaşları hatırladım. Bende duygusal biri olduğum için hepsini özledim ama onlar vefasız çıktı

İnan daha çok girip herkese destek olmak istiyorum ama ben 1 seneden fazla haftalık en az 200 mesaj yazıp herkesle ilgilenmeye çalıştım Buda beni çok yordu
Kaptanlığıda sırf bu yüzden bıraktım
Yinede elimden geldiğince arada bakmaya çalışıyorum
Belki izinden sonra listeye girersem daha çok burda olurum

yarın çok merak ediyorum nolcak bu kilom anaaamm

yarında patates günü yapabilirim. ama benim bildiğim kahvaltı normal yapılıyor sonrası hep patates ama Mefkurem hep patates demiş bilemedim :/
Yarın normal Menü yap cnm
Haftaya perşembe duruma Göre bakarsın

Patatesi sade yicenki ödem atsın yoksa kh etkisi olur
Sabah normal kahvaltı yapılan ayran aşıydı

Bundan sonra tüm hafta spora ağırlık ver perşembe de dinlenme yaparsın

ay sen hangi burçsun :) merak ettiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…