Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü zamanı :) sağlıklı yiyelim güzelleşelim köşesi..
08.45 sabah 1 kase süte 2 yk müsli
10.00 tarcinli sütlü türk kahvesi ( sütlü olduğu için araya aldım)
14.30 öğle 1 tabak haşlama tavuk, 1 etimek
18.00 akşam 1 domates 1 salatalık 5-6 yemek kaşığı yoğurt

2.5 litre su(3 olabilir)
50 mekik, 20 sn plank, 40 kollar-bacaklar ziplama , 50 kol hareketi, 50 yan hareketi

reddettiklerim
pastirmali yumurta ve beyaz ekmek (korkarak oturdum masaya ama yaklasmadim bile tavaya)
Şeker lokum biscolata
Karniyarik (yapsan ben bugün yemem dedim yapmadı annem)
Gazoz dondurma..
Evet ben reddettim nefsime rağmen reddettim ısrar çok olmadı ama pastirmada ve gündüz tvde rastgeldigim görele pidesinde aklım kaldı ama atlattım iyiyim akşam menüm salataydi ama pazara gidemedim marketteki sebzelerde istediğim gibi değildi su an tokum belki yarım armut yerim saat geç olmadan.
Bir de yeşilçay ictim

ecee canım menün güzel. etimek yerine yoğurt yada salata daha iyi olurdu. spor gayet iyi su da güzel

canım rica etsem reddettiklerin kısmını yazmasan olur mu? hepimiz gün içinde bi sürü şeyi reddediyoruz. bende daha az önce patates salatasını reddettim misal bu sadece bi örnek. sen böyle yazında benim canım çekiyor iyi olmuyor canım inş beni yanlış anlamazsın...

Canım normalde çeşitli yiyorsun falan biraz aç kalmıştır bünyen

evet tatlış ama olsun yarına eksi çıkarım inş :))

Yok yok canım haklısın aslında.. pes etme korkuma heyecanima verin.. düzenleme saati geçmiş bundan sonra yazmayacağım özür dilerim

Bak ya ödüller öyle büyük olmaın güzelim bir de cuma günü ödül Hakkı'n var sma akşam değil sabah veya öğlen tek ödül Hakkı Kı
Bu hafta eksi çıkmayana ödül Hakkı yok

Yok yok canım haklısın aslında.. pes etme korkuma heyecanima verin.. düzenleme saati geçmiş bundan sonra yazmayacağım özür dilerim

ay kuzuum özürlük bir şey yok teşekkürler anlayışın için
seni de taktir ediyorum. inşallah hep böyle azimle devam edersin ve bu sayede de kilolardan hızla kurtulmuş olacaksın! azmin elinden hiçbi şey kurtulamaz

Sağ ol canım
canım noluyo şaka mı bu noluyo yaaaa!!!!
Bende şok tayim su an

@seydan94 canım neler oluyor konu nedir? inş halledilebilir bir şeydir de düzelirsiniz canım. daha cicim ayları olması lazım. ne oldu canım size? çok şaşkınım üzgünüm

@seydan94 canım neler oluyor konu nedir? inş halledilebilir bir şeydir de düzelirsiniz canım. daha cicim ayları olması lazım. ne oldu canım size? çok şaşkınım üzgünüm

Lastik gibi uzadı konular açıkcası ve böyle bende son noktaya doğru gidiyor bugün ben ne seni üzmek ne de üzülmek için evlendim ama şu an durumumuz bu Dedi

Güzel olmuş Can'ım menü perşembe için akşamı sade tutman da iyi olmuş

Ayhh herkes dağıldı kimseler gelmiyor katılmak isteyenler topiğinde de hareket yok

olsun canım toparlanırız merak etme :)

Lastik gibi uzadı konular açıkcası ve böyle bende son noktaya doğru gidiyor bugün ben ne seni üzmek ne de üzülmek için evlendim ama şu an durumumuz bu Dedi

canım üzülmüştür öyle demiştir. böyle bir şey için boşanıyorum deme sakın ağzına bile alma hatta bu kelimeyi düzelirsiniz herkes tartışır normal bunlar. konuşun sarılın barışın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…