Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl yani ya dalga geçiyorsun inşallah diyeceğim ama konu ciddi

Kız bu konu da dalga geçcek değilim maalesef öyle Bi durum var bilmiyorum düzelmesi için uğraşcam ya sabah arkadaşı aradı bunun evleniyormuş nikah şahidi olmasını istemiş bunun bana dediği lafı size söyleyim daha Şoka girin sen de gelmek istermisin ki bu Ne demek ya?

Bilmiyorum güzelim alışkanlığa dönmek istemiyorum falan Dedi

Peki o zaman size menümü yazıyım
Sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
2 yeşil zeytin
Öğlen 13.30 gibi yedim
1 sütlü filtre kahve
1 küçük kase peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak göğüs Eti'nden tavuklu kabak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok ama bütün gün Bi en az 10 15 kat inip çıkıyorum yürüyorum falan bayağa çok koşturmacalı yapabilirsem birazdan Bi 20 dk da eliptik yapmayı düşünüyorum

canım bi söyler misin bu lastik gibi uzayan konu ne? şimdi küs olduğunuz için gelmek ister misin falan demiştir naza çekiyordur belki ne bileyim. yani daha yeni evlisiniz e bu kadar büyüyen konu. birbirinizi şimdiden yıpratmaya değer mi. ömür daha çok uzun sizden kıymetli ne var ki? adamla severek evlendiniz dimi? 2 haftada senden soğuyacak değil heralde dimi yıpratma o yüzden kndini fazla :/

Lastik gibi uzadı konular açıkcası ve böyle bende son noktaya doğru gidiyor bugün ben ne seni üzmek ne de üzülmek için evlendim ama şu an durumumuz bu Dedi

Yaz şu an normal kışa doğru daha artar

Güzel olmuş Can'ım menü perşembe için akşamı sade tutman da iyi olmuş

Ay ben şu an şokk kendime gelemedim hala... neden öyle dediğini sordun mu canım nasıl açıkladı. Böylesini mi normal görüyorumuş ağız alışkanlığı olarak mı açıklıyor nasıl acaba.. Bazen gayet hareketli olduğu için takım böyle olunca korku basıyor menü yorumun içinde teşekkürler kaptanım

menünde güzel olmuş canım afiyet olsun

gayet güzel menü şeydacım. yap valla eliptiklen

Can'ım bende yıpratmak istemiyorum ya ben onun bana verdiği Bi sırrı başkasına söyledim konu burdan başladı sabahki mevzuyla taçlandı bilmiyorum saldım açıkcası Evet severek evlendik tabi ama böyle demesi çok saçma geldi ne demek ya gidilecekse düğüne tabi beraber gitcez Bi de şehir dışında yanı düğün

Sormasmıyım o manada dememiş gelmek istemyebilirsin belki zorlama olmasın diye demiş hesapta yoğunsun falan Dedi
Yok yok korkma güzelim

menünde güzel olmuş canım afiyet olsun

Teşekkürlerrrrt eski menülerime geri dönüp şu aldığım kiloyu vereyim de yarın tartılcam merak ediyorum

gayet güzel menü şeydacım. yap valla eliptiklen

Yapcam birazdan ya Bi 20 dk da olsa

ay ciddi misin sır söylemen çok kötü olmuş ya güveni sarsılmıs olabilir inş öyle olmamıştır. tamam cnm boşanmak olmaz böyle ufak şeylerden. aldatma falan sanım acıkcası ben cok korktum. Allah tez zamanda tekrar mutlu mesut etsin canım

Yok be Can'ım öyle bişey değil inşallah güzelim

Eki Görüntüle 1869112
Ben yarısını süt yarısını su ekledim.. Bugün ilk defa denedim bundan sonra hep tarcinli icicem
Bende çoğu zaman öyle içiyorum tatlım

ay sen hangi burçsun :) merak ettiiim :)
18 hazşran ikizler cnm

Sendemi listeye gircen zuhalim o zaman ben hoc gitmem burdan
Bi izinden geleyimde cnm Allahın izniyle
Heralde ben Liste olmadan veremicem

kün ağırmış abla ya cidden hak verdim sana. süper kilo vermişsin. listeye girersen tozu dumana katarsın ama kaç kilo aldınki
Sölimemmmm devlet sırrı
Mefkurem ece de sormuş ben de merak ettim burcunu. ben ikizler
burçtaşmışızya tatlım

Ay kızlar ne kadar zorlansam da menüleri ayarlamak da bugün bana bir özgüven geldi çok iyi bir uğraş hedef edinmiş de hiç teklemeden çabalayan sabırlı insanmış gibi havaya girdim
Kaçamak olmadıkça kendime güvenin dahada artacak tatlım
bugün de ben eski hallerime gittim yarışmadaki. inceliyorum hala.. yazılarımı okumadım daha çok duygulandımmm
Aynen bende öyle
Dünden beri geçmiş okuyom sanki yeniden yaşadım o günleri

Halsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre
Spor yok malesef

Bende çoğu zaman öyle içiyorum tatlım

18 hazşran ikizler cnm

Kaçamak olmadıkça kendime güvenin dahada artacak tatlım

Aynen bende öyle
Dünden beri geçmiş okuyom sanki yeniden yaşadım o günleri
ben tarifi bulmuştum tarif sitesinde gezinirken bugün denedim artık bende öyle içeceğim :)
duygusallığından yengeç misin acaba diyecektim
o güven konusunu ayrı yazayım
ah eskiler ah bu mazi her zaman daha tatlı gelecek galiba

çok az olmuş canım spor perşembe günleri pek yapılmıyormuş zaten ama keşke reçeli yedin madem 1 çay kaşığı ekmeksiz yeseydin tartı öncesi hele ki.

Afiyt olsun canim. Yazdiklarini okudum cok sasirdim gercekten. Sana kizginligindan oyle demistir diye dusunuyorum. Hemen bosanmayi gundeme getirmeniz cok yanls bnce bahsetmeyin bilr daha cok yenisiniz

Afiyt olsun canim. Yazdiklarini okudum cok sasirdim gercekten. Sana kizginligindan oyle demistir diye dusunuyorum. Hemen bosanmayi gundeme getirmeniz cok yanls bnce bahsetmeyin bilr daha cok yenisiniz

Gündeme gelmiş sayılmaz aslında ama dediklerinden o çıkıyor biraz bende bilmiyorum inşallah düzelir gerçekten üzülüyorum

Öğlen onun yerine Bi salata olsaymış hem daha sağlıklı hemde daha tok tutabilirmiş sanki ya da sebze olsaymış ya da protein az ama sağlıksız olmuş yanı öğlen
Onun dışında iyi Can'ım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…