Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gündeme gelmiş sayılmaz aslında ama dediklerinden o çıkıyor biraz bende bilmiyorum inşallah düzelir gerçekten üzülüyorum
Yok canim duzelir bncee bn diorum zamanla olucak sey bunlar. Bnde aynisini yasadim haftalardr ayni ewde küs duruorz senin gbi bana teklf bile etmeden farkli ile gezmeye gidiyordu ama hepsi gecti gtti rahat birakin kendnizi

Canim istemese onuda yemicektim canim pek bi mıtsızzz halsizim bugn

bende sınırsız wifiden giriyorum zaten canım

kız nasıl azimle buldun geçmişi helal valla

ay valla burçtaş çıktııık :))
ablaa niye söylemiyon bakim karizma sarsılır diye mi yoksaaa heee sarsılmaz merak etme bak :)) çok merak ettiiiin

anaa bunlar ablalı kardeşli reçellenmiş hem de tartı öncesii cıısss
mervenin hadi mazereti vardı diyelim ama sana ceza gelirse şaşma betül bacııı

Karnemi buldum seng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO

Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )

o zamanda 72iyle başlamışım zaten 18 yaş civarıydım o zaman

Güzelim recelli ekmek tok tutmazki aksine daha çok acıktırır

ay bu ne kııız ben şoook
maşallah yaaa inş yine vericez geri almak tam kabus yaa ooff

ay bu ne kııız ben şoook
maşallah yaaa inş yine vericez geri almak tam kabus yaa ooff
aynen öyle kabustu canım. ergenlikte istediğim gibi takılamayınca üniversitede salmadım spor falan yapmaya çalıştım ama yok gezeyim yok şunu da yok bunu da yiyeyim bu son bu son diye diye bu hale geldim..

aynen öyle kabustu canım. ergenlikte istediğim gibi takılamayınca üniversitede salmadım spor falan yapmaya çalıştım ama yok gezeyim yok şunu da yok bunu da yiyeyim bu son bu son diye diye bu hale geldim..

canım bi de misliyle geri almışsın. ben de eskiden 68.2 yle başlamıştım bu sefer 70.8 le başladım. her verişte dikkat edilmezse üzerine ekleniyor bu cok kötü inş bi daha böyle bir şey hiç olmaz

canım bi de misliyle geri almışsın. ben de eskiden 68.2 yle başlamıştım bu sefer 70.8 le başladım. her verişte dikkat edilmezse üzerine ekleniyor bu cok kötü inş bi daha böyle bir şey hiç olmaz
inşallah canım burdan kopmayı düşünmüyorum açıkçası versemde

Ölim o zman bennn istediklerimi yememek cok acııı sanırım bidaha cocuk dogurmıcam

Vallaha cok pis doverim herkez menu paylasacak artik zamaninda..kiz inanki deperim he

Persembeye gore guzel olmus yarin bol eksi olur inşallah

Menun guzelde suan odaklanamiyorum sayfalari yeni okuyorum bakalim.nereye varcak konu sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…