- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.121
ıÖlim o zman bennn istediklerimi yememek cok acııı sanırım bidaha cocuk dogurmıcam
Walla oylede oldu ablacim cok açımm
Vallaha cok pis doverim herkez menu paylasacak artik zamaninda..kiz inanki deperim he
Guzel olmus canim acikmadnmi hic nasil gitti ayran detoxun
Buna çok güldüm busenin cevaba hele koptumVallaha cok pis doverim herkez menu paylasacak artik zamaninda..kiz inanki deperim he
İnşallah canimPersembeye gore guzel olmus yarin bol eksi olur inşallah
Yok canim duzelir bncee bn diorum zamanla olucak sey bunlar. Bnde aynisini yasadim haftalardr ayni ewde küs duruorz senin gbi bana teklf bile etmeden farkli ile gezmeye gidiyordu ama hepsi gecti gtti rahat birakin kendnizi
Canim istemese onuda yemicektim canim pek bi mıtsızzz halsizim bugn
Karnemi buldumseng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO
Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )
o zamanda 72iyle başlamışım zaten18 yaş civarıydım o zaman
Selam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok
bu kez ben de kopmayı düşünmüyorum koruma süresince çok uzun süre kopmamak salmamak lazım ben de anladım bunu acı bi şekilde
Ölim o zman bennn istediklerimi yememek cok acııı sanırım bidaha cocuk dogurmıcam
Menun guzelde suan odaklanamiyorum sayfalari yeni okuyorum bakalim.nereye varcak konu sok oldum
Sen daha oncedemi yarismisdin canimbugün de ben eski hallerime gittim yarışmadaki. inceliyorum hala.. yazılarımı okumadım daha çok duygulandımmm
Evet cNimSen daha oncedemi yarismisdin canim
Kızlar ben bugün ne çok konusmusumerken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)
İnşallah canım bende öyle olur diye düşünüyorum sadece daha çok yeniyiz o üzüyor beni
Hayırdır güzelim
Ayyy aman maşallah şimdi yine verebilirsin Can'ım şüphem yok
Can'ım lütfen burda olmaya çalış gelip gidiyorsun hafı yarından itibaren burda görmek istiyorum seni güzellik
Kesinlikle öyle şekil a ben :)
Hahahah ben hiç doğurmicam kesin çözüm
Maalesef canım
Recel olmamis canimHalsizlikten geberip gidicem smdi elim kolum kalkmiyo
Menum
Sabh 11.30:2 haslanms yumrta+ peynr+acika+1dl tb ekmegi
Ogle 14.30: Yarim tb ekmegi recelli ekmek ( saolsun ablam canimi cektirdi)
Saat 17.00: 1 tabak taze fasulye+ 2 bardak ayran
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Ayy maşallah sana nasil aldin o kadar kiloyu geri yaKarnemi buldumseng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO
Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )
o zamanda 72iyle başlamışım zaten18 yaş civarıydım o zaman
Ohh nihayet bidaha kaybolursan menu vermezsen sari kart yirsin bakSelam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok
Kiz nere daha karpuz kesecegdikKızlar ben bugün ne çok konusmusumerken çıkayım bari hem belki erken de uyudum bol eksili huzurlu geceler yarın sabah çıtır prensesler olmak dileğiyle :)
Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii
Yaaa çok tatlisiniz betusummm arada bende bakarim öyle. Insan duygulaniyor
normalde pilav yemem kaptanim sadece tadina bakmak icin yedim yoksa sıkıntı yokTatlım haftada 35 mesaj yazma kuralımız var Kı bu en az zaten bunun altında yazarsan sarı kart alırsın yapabiliceğim biş y yok bu konuda
İkinci olarak burda gelmelisin Can'ım hem kendin hem burası için herkesin işleri var ama burda da Bi sorumluluğumuz var dimi güzelim
Bak ya hemen akıl Oray'a gider yavrum napcan 32 balık krakeri ya herşeyin fazlası zarar güzelim
Güzel olmuş menün Can'ım afiyet olsun
Salam yemiyoruz güzelim hem sadece kalori değil sağlık açısından da hiç bir yararı yok
Onun dışında güzel neden etimek peki ? Spor su da güzel
Mantıklı güZelimmmm sanırım bazılarımız oldu bile :)
Bonibon sabah 2 ekmek akşam yine karbonhidrat karbonhidrat krizi olmuş akşam karbonhidrat almak yerin sebze et tavuk balık salata yoğurt gibi şeyler tüketmelisin olmamış güzelim spor da yok ama zaten yapamıyormuşsın herhalde o yüzden sana spor cezası vermiyorum ama sana da yarın karbonhidrat almama cezası veriyorum bu da değişik bi ceza oldu:) ama öyle
Bi de bişey sorcam çaya kahveye şeker atmıyorsun dimi ? Çok çay kahve gördüm eğer şeker atıyorsan ya şeker ya çay derim sana
Çaylara şeke kullanmıyoruz dimi ?
Bide kaçta uyuyorsun sen akşam 2 tane çilekli aktivia yemişsin de
Tost neli acaba?
Bi de ben de çok tost yerdim sabah ama öğlen ve akşam karbonhidrat almazdım p k şehriy çorbası olmamış
Can'ım herkes Neler konuşuyor takılma
Madem utanıyon niye yiyon hadi öğlen Bi kaçamak yaptın bazlama bal tereyağ yedin cezaya razı oldun akşam Neden bulgur ?
Ayrıca çarşı gezmesi spordan sayılmıyor pek güzelim
Lütfen kendini topla ve cezanı yapıp yaz yarın menü de karbonhidrat görmek istemiyorum
Ahh csnım benimde Can'ım neler çekiyor
Öyle her çektiğini versm şimdi 200 kilo idim
1 kaşık olduğu için pilav ve yürüyüş olduğu için bişey demiyorum ama lütfen cuma tüketmeye çalışalım sadece bunları
Anlamadım Can'ım yarın akşama mı yazıcaksın ?
Şişmezsin Can'ım biraz yürüyüş yapabilirsin
Kurabiyeler de nerden çıktı Betül'üm kurabiye givi arkadaşların cezasını yapıp yaz lütfen bir daha da kurabiyeleri sadece cuma sabah tüketme Hakkı'mız var unutmayalım bu arda o Nasıl bir spor ?
sağol canımBen bu atıştırmalık konusunda sağır v3 dilsizim aslında. Kuzum için koyduğum kase bi bakıyorum bitmis.ne ara yedim anlayamıyorumkoymamak lazım
Spor çok güzel. Uyku problemin mi var canım senin ? Kactir sorcam unutuyorum. Bir de activia gibi hazır ürün değil de kuru kayısı veya Hoşaf denesen sorunun için. Ise yaramıyor mu?
Hello baby :)
12 nedir yahu??? 22ye bile razıyım şu an. Konyada da 35in altına düşmüyor hiçbana da yolla azıcık. Yaş ortalaması iyiymiş :))))
Bu saatte misafir.hem de cat kapi ilginç ??
Ara yok sebze yok meyve yok. Az olmuş sanki :/
Inşallah gidicem bugün Dr boşsa.
Pizza olmadı hemde akşam hiçNescafe sadeydi sütü ben ekledim.sekersizdi.böyle olur dediler ondan içtim bonibon yerken çok sarhostum hatırlamıyorum nasıl oldu
:)))) sucuk günü olmuş hakikaten dün. Bugün full protein
Ekmek bazlama tereyağı bal harika olmuşinşallah bugün fazlalıkları atarsın.
(((( allah yardimcin olsun
Aksam çok hafif olmuş. Harika.
Maşallah Tebrikler :))))
Ben bunu görmemiş olayım bu hafta.ctesi misafir var o gün muhtemelen kaçamak olurama sporu yapmaya çalışırım. En azından ziplarim olduğum yerde.
sagol fatmam insCanim.hakkinda daha hayirli olur ins.annene yakinlik her daim iyidir
Vayyy guzel menu.firesiz olmasi apayri guzel.haydeee gelsin eksiler:):)
Ayyy zuhal ablacim sen bize bole tiyolar ver ya.ben bugun yogurt yimirtayi yapcem bakalim:)ayyy kiyamam yaaa.hey gidi hey
ama ama ben de aglarim simdi bak:/cok duygulaniyprum yaa eski dogum resimlerine.masallah bu arada oglun ayni annesi
yasemin gitme ya Valla Cok üzülürümGÜNAYDIN KIZLAR ...öncelikle yazacaklarımı evvelden çok düşündüm öylelikle yazıyorum ...grupta olmak benim için çok keyifliydi belli süre..ancak daha sonraları yeterince motive olamadığımı ve sürüklendiğimi düşünüyorum ..onaylamadığım hoşlanmadığım bir takım şeyler gözlemlediğimden dolayı gruptan ayrılıyorum..... grupta başta Zuhalim olmak üzere tüm sevdiğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin bende varsa bir hakkınız bende helal ettim..inşallah hepiniz tüm kilolardan kurtulursunuz ..ister diskalifiye edin ister kendi isteğiyle gitti deyin hiç önemi yok başka bir takımda yarışmayı düşünmüyorum çünkü
@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa
Yaaa mervem Sende mi izin mizin yok sanaAma ben diyeti birakcam demedmki kizlar sadece izine ayrilmak istedim @eliya sen ne zaman donceksin canim sen gelince gideyim bari
@mefkurem ben patatesi yapamdm ya dusup bayilcktm az daha ggozlerm karardi bana yaramiyo anacim.bole seler az once recelli tb ekmk yemek zorunda kaldm suan iyi gibiyim ben detoxlanmiyim ya carpiyo
O zaman cift maas istiyomYaaa çok tatlisiniz betusummm arada bende bakarim öyle. Insan duygulaniyor
normalde pilav yemem kaptanim sadece tadina bakmak icin yedim yoksa sıkıntı yok
sağol canım
sagol fatmam ins
yasemin gitme ya Valla Cok üzülürüm
Yaaa mervem Sende mi izin mizin yok sana
Aa aksilige bak ya umarim en yakinda zamanda bulunur fatmacmKizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum
Aksam yememen kotu olmus ya acikican hic bise yemedn nasil duruyonMenum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?