Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ölim o zman bennn istediklerimi yememek cok acııı sanırım bidaha cocuk dogurmıcam
ı
Walla oylede oldu ablacim cok açımm

ay kıyamam ben sanaa az yoğurt yee

Vallaha cok pis doverim herkez menu paylasacak artik zamaninda..kiz inanki deperim he

anam depmiş yüzüme yapıştırmış valla

Guzel olmus canim acikmadnmi hic nasil gitti ayran detoxun

şuan acıkmaya başladım canım. bir de felaket bas agrısı cekiyorum öğleden sonra başladı

Yok canim duzelir bncee bn diorum zamanla olucak sey bunlar. Bnde aynisini yasadim haftalardr ayni ewde küs duruorz senin gbi bana teklf bile etmeden farkli ile gezmeye gidiyordu ama hepsi gecti gtti rahat birakin kendnizi

İnşallah canım bende öyle olur diye düşünüyorum sadece daha çok yeniyiz o üzüyor beni

Canim istemese onuda yemicektim canim pek bi mıtsızzz halsizim bugn

Hayırdır güzelim

Ayyy aman maşallah şimdi yine verebilirsin Can'ım şüphem yok

Selam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok

Can'ım lütfen burda olmaya çalış gelip gidiyorsun hafı yarından itibaren burda görmek istiyorum seni güzellik

bu kez ben de kopmayı düşünmüyorum koruma süresince çok uzun süre kopmamak salmamak lazım ben de anladım bunu acı bi şekilde

Kesinlikle öyle şekil a ben :)
Ölim o zman bennn istediklerimi yememek cok acııı sanırım bidaha cocuk dogurmıcam

Hahahah ben hiç doğurmicam kesin çözüm

Menun guzelde suan odaklanamiyorum sayfalari yeni okuyorum bakalim.nereye varcak konu sok oldum

Maalesef canım

canım sen yine 3 kiloyla falan toparlıyorsun burdasın ama malesef biz çok acı tecrübe yaşadık sen de yaşama bize bak feyz al sakın kopma burdan ooff anam ooff 20 kilo vermiştim 22 kilo aldım geldim kabus ya

Recel olmamis canim
Ablasini cokta severms ben kalori aldm diye kiyamadi bana kendide aldi ah yavrum

Ayy maşallah sana nasil aldin o kadar kiloyu geri ya
Bende bunu gorebilecekmiyim acaba ya

Selam kizlar internetimiz sukur geldi yarin tartilip devam ediyorum evde oldukca yuruyorum yaklasik 4 5 kilomtre hareketler yapiyorm araniA glince menulere daha dikkat edicm yarin sabahtan itibaren sizinleyim opuyorum cok
Ohh nihayet bidaha kaybolursan menu vermezsen sari kart yirsin bak hadi bismillah de kesintisiz katilim istiyorum guzellik

@seydan94 canim her evlilkte olur boyle seyler ahh ben neler duydum neler yasadim hic bosanalim demedim inanki anlatsam herhalde kocani opup basinin ustune koyarsin..bidaha duymayaym bosancam kelimesini..ne olursa olsun sakin o kapiyi carpip giden sen olma buda kulagina kupe olsun tatlim bosa dememisler yuvayi disi kus kurar diye..

Eki Görüntüle 1868964 yaaaa bitanecik sewgiliiimmm ayyy eskileri kurcalarken oglusumun daha kucuk hallerini gorunceee dayanamiyorum beenn cok ozlerim ama ben minik hallerinii

Yaaa çok tatlisiniz betusummm arada bende bakarim öyle. Insan duygulaniyor
normalde pilav yemem kaptanim sadece tadina bakmak icin yedim yoksa sıkıntı yok
sağol canım
sagol fatmam ins
yasemin gitme ya Valla Cok üzülürüm
@seydan94 ben yarin izne ayrilmak istiyorum kaptanim cok bunaldim biraz kafa dinlemem lazm sizin icinde sak8ncasi yoksa

Yaaa mervem Sende mi izin mizin yok sana

O zaman cift maas istiyom

Kizlar anca geldim.avmde calisma evraklarimin olsugu cantayi caldirdim gunduz.icinde usb vardi.oglanin babasiyla cekildigi bir suru foto vardi.buyuyunce babam var hayirli diyebilsin diye bir syru album yapmistim.her ne kadar ayri olsamda gelinlik fotolari vs.10 senelik projelr bosanma delilleri vs.hepsi gitti.karakola git avm ye gel.guvenlikcilerle kanka olduk.saat dilimini bulduk.yarin da gidip takibini yapicam.daha yeni eve geldim malesef.menumu simdi paylasiyorum

Son düzenleme:
Aa aksilige bak ya umarim en yakinda zamanda bulunur fatmacm

Menum
sabah 9.00 2 yumurta
Ogle 1 buyuk kase yogury 1.5 kofte
su 2 litre
spor 35+25 yuruyus(avm gezmesi degil avm icinde yurumek icin yuruyus yaptim bebek arabasiyla)bir de an itibariyle 4ten beri kosturuyorim karakol avm arasi.yeni oturdum.
Aksam yememen kotu olmus ya acikican hic bise yemedn nasil duruyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…