- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.421
İkinci sarı karta geçmeden yukselmemiz lazım bende elimden gelenin fazlasını yapacağım her ne kadar listede olmasamda girdiğim zaman tamamen maraton koşuyor olmam lazım çaba konusunda teşekkürler bilgi içinKızlar yarışma hakkında biraz bilgi vermek istiyorum bilmeyenler için
Yarışmada 8 etap 1 tur sayılır
Bu 8 hafta içinde yüzdesi 0.30 Un altına düşen sarı kart alır
Tekrar alırsa 1 Nota alır
8 hafta içinde ancak dereceye girerse bu sarı kart ve notaları silinir
Yoksa ceza olarak 4 hafta sonuç listelerini yapmak zorunda kalırlar
Tur başında yüzdesi 0.30 Un altına düşmeyen takımlar Mavi boncuk alır
Kart aldığı zaman Mavi boncuğu geri alınır
Ve kaç tur boyunca tek Mavi boncuklu takım bizimkiydi
Sonuç olarak herkes şapkasını önüne koyup düşünsün
Burda Sadece kendiniz için değil bütün takım için sorumluluğunuz var
Umarım bundan sonra bunun bilincinde olursunuz
Ya caniim kusuraa bakmaa ewet cewap yazicaktim unutmusumm acikaya kimisi cemen dio bilirmisin bilmiyorum salcadan yapiliyo sarimsakli cewizli :)Daha öncede sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım.Acika nedir?
Erkekler biraz düz mantık konuşurken.Onların kelimelerinden mana çıkarmamayı öğrenmemiz lazım :) Emin ol bu cümleni ona söylesen ne alaka ya diyip gülecektir.Bence eşler arası tartışmanın kaynağı kadınların erkekleri fazla derin sanmaları.Onlar 2 işi bile aynı anda yapamıyorlarki o kadar detaylı bi imada bulunsun
Hacı sen naptın öyle.Maşallah ne güzelmiş karnen.Sebatlı vermişsin de niye nasıl ne ara aldın bu kadar kiloyu?Detay ver
Ve tabiki baharatlı mmmhhh :)Ya caniim kusuraa bakmaa ewet cewap yazicaktim unutmusumm acikaya kimisi cemen dio bilirmisin bilmiyorum salcadan yapiliyo sarimsakli cewizli :)
Saol canim onerin icin ama bn gewrek falan yiyemiyorum migdemi bulandiriyo cok
Sağolun kızlar.Davet öncesi hiç iyi olmadı bu ayak sıkıntısı ya hayırlısı artık.
Kelly meyveli çıtır müsli diye bi gevrek var.Bimde satılıyor yakınında varsa.Ben evde hep bulunduruyorum onu.Süte karıştırıp küçük bi kase yedimmi 30 dk kalmadan gidiyor ne var ne yoksa.Bi dene.Hep elinin altında olur belki.
Sağol ortağım. Gelmiş kadar oldun yanıma
Kurugabcık ne ki
ay kıyamam ya bu nası diş hakkaten yaa
Hmm bilmiyordum.yeni nick alınca is çözülür sandım.Olsun cnm yeni hesapta olsa eski üyesin
Bildirmek gerekiyor
Acuka diye de satılıyor.cemeni bilmemmi.pastirmayi pastırma yapan şeydir :))) ay bak nasıl koktu burnuma :)Ya caniim kusuraa bakmaa ewet cewap yazicaktim unutmusumm acikaya kimisi cemen dio bilirmisin bilmiyorum salcadan yapiliyo sarimsakli cewizli :)
Bebegim hatirladin mi beni 13. Takimdaydim ayni donem yaristik ben nickini hatirliyoe gibiyim
Hep burdayim cnm artik. Seninde sorunun ins. Duzelir bosanmak en kokay is onemli olan yurutmek evlendigimde ilk 3 ay bende ole dusunuyordum hayatimin hatasi gibi gelmisti ama simdi sukr
Menu guzel cnm
Harika bi menu
Vaow hizli diyet candir
Günaydın :)
75.7 ile tekrar Günaydın :)
76.9-75.7=1.2 fark ile Günaydın :)
1.6 yüzde ile Günaydın :)
Mutluyum mustlusun mutluyuz.
Mutlu Günaydınlar herkese
Ayy ilk cuma bildirimim çok heyecanlandimm 76.5 :) 77 ile başladım
77/76.5/0.5/%0.65
semplice_signora ve @burcugncy
ballikayfe canlar masallah size.hayde gitsin yaglar gelsin eksiler.gunaydin hepinize.ben de adetin 4.gunundeyim eksi 200.az ama bana yeter.
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.9
Fark -0.2
Yuzde % 0.23
Mesaj +40.
Tebrikler kızlarEki Görüntüle 1869407
efendiiim işitmediiim bana bir şey mi dediiin 2 orta 1 saade e haydi eksilere müsadeee müsadee müsadeee-300
Canım sikintin olduğunu biliyoruz sıkma canınıKizlarrr +200 um ama hala cok sancim varrr daha fazla dayanamyp kahwati yapicm dunden beri cok acim
Sağol canım :)) ramazan bayramından beri izinliyim cnm
Kızlar yarışma hakkında biraz bilgi vermek istiyorum bilmeyenler için
Yarışmada 8 etap 1 tur sayılır
Bu 8 hafta içinde yüzdesi 0.30 Un altına düşen sarı kart alır
Tekrar alırsa 1 Nota alır
8 hafta içinde ancak dereceye girerse bu sarı kart ve notaları silinir
Yoksa ceza olarak 4 hafta sonuç listelerini yapmak zorunda kalırlar
Tur başında yüzdesi 0.30 Un altına düşmeyen takımlar Mavi boncuk alır
Kart aldığı zaman Mavi boncuğu geri alınır
Ve kaç tur boyunca tek Mavi boncuklu takım bizimkiydi
Sonuç olarak herkes şapkasını önüne koyup düşünsün
Burda Sadece kendiniz için değil bütün takım için sorumluluğunuz var
Umarım bundan sonra bunun bilincinde olursunuz
Ay Kızlar ben nirelere gidem regl olunca iştahı kapanan varmışbenimde midem kazana dönüşüyor hala vuslata eremedim bol su içiyorum bitki çayı içiyorum hala ortada bir şey yok gerçi bugün iştahım iyiydi tahtalara vurim iştah demişken günün ilk menüsü benden gelsin saatler biyolojik saatime uygundur :)
12.08.2016 cuma
11.30 1 biber dolma, 3 yk yoğurt
14.30 1 nektari
17.00. 1 er küçük patlıcan ve biber dolma 4 yk patlıcan İçi 3 yk yoğurt
21.00 4 er tane çiğ fındık ve badem
2 lt su
20 mekik, 100 yan hareketi, 10 dk dans, 50 kol egzersizi , 20 squat
Reddettiklerim var yine mesela daha fazla dolma gibi. Babam biraz abur cubur ısrarı etti hayır dedim ..
((((( 1 ayı geçti ateş ishal iştahsızlık. Kurudu kuzum valla. 4 diş çıkardık daha da devam ediyor.1 ay bari ara verseydi.yenisi mi geliyor bilemiyorum ki ((((
Hmm bilmiyordum.yeni nick alınca is çözülür sandım.
Acuka diye de satılıyor.cemeni bilmemmi.pastirmayi pastırma yapan şeydir :))) ay bak nasıl koktu burnuma :)
Menum
Sabah 10.30 : 2 yumurta tereyagnda+ peynir+ zeytin+domates
Ogle 14.00 : 1 hamburger ( yemicektim aslinda esim bayadir canin istio bugun cuma kacamak gunun ye dedi yedm )
Aksam 17.00: 1 dilim kavun
Spor 1 saat kadar yawas tempo yuruyus oglusla ciktim cunku
Su 3 lt
Afiyet olsun.umarım hamburger büyük kacamaga girmiyordur. Zaten durumumuz sikintiliymis takım olarak.bu hafta dikkatli olmak gerek.Menum
Ogle 14.00 : 1 hamburger ( yemicektim aslinda esim bayadir canin istio bugun cuma kacamak gunun ye dedi yedm )
Su 3 lt
Koksa da yemem kız. Baksana içler acısı halimizgeri almamışsın burda yokken maşşallj canım :)
bunları hiç bilmiyordum. üzüldüm cidden yaa telafi ederiz ama muhtemelen dereceye gircez haftayaben en azından çok hırslandım
sanki patlıcan içi falan fazla olms pirinç bulgur sonucta ve yağlı yani bence diyet için uygun değil canım bu yediklerinde
su yaz için az canım en az 2,5 yap bence :)
spor gayet güzel tebriik
ay hemende burnuna kokmasın ayşeee cısss
kızına Allah şifalar versin canım
betüül sana ödül yoktu söylemişti kaptanda ama yine de yemişsin
Afiyet olsun.cogkofte şişkinlik yapmasın. ? Bana yapar da.menüm
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım dilim tb ekmek
11.30 2 top dondurma
öğle 14.45
1 tabak ton balıklı salata
akşam 18.15
2 sıkım etsiz çiğköfte
az salata
3 lt su
3 saat havuz yarım saati yüzme
Canım hamburger olmamış sporda az bir de çoğu zaman tereyağlı yumurta görüyorum afiyet olsunMenum
Su 3 lt
geri almamışsın burda yokken maşşallj canım :)
bunları hiç bilmiyordum. üzüldüm cidden yaa telafi ederiz ama muhtemelen dereceye gircez haftayaben en azından çok hırslandım
sanki patlıcan içi falan fazla olms pirinç bulgur sonucta ve yağlı yani bence diyet için uygun değil canım bu yediklerinde
su yaz için az canım en az 2,5 yap bence :)
spor gayet güzel tebriik
ay hemende burnuna kokmasın ayşeee cısss
kızına Allah şifalar versin canım
betüül sana ödül yoktu söylemişti kaptanda ama yine de yemişsin
Canım annem yağ koymak zorundaysa bile minimumda tutuyor. Bir de bana özel içleri az doldurulmustu. Patlıcan içleri de haslama ve hepsinde tuz sıfır tuzsuz yiyoruz biz :) akşamın az olmuş tok musunmenüm
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım dilim tb ekmek
11.30 2 top dondurma
öğle 14.45
1 tabak ton balıklı salata
akşam 18.15
2 sıkım etsiz çiğköfte
az salata
3 lt su
3 saat havuz yarım saati yüzme
Ortak iyi olmuş en azından abartma falan yok afiyet olsunIyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 yumurtadan sade omlet
1 dilim tt ekmeği
1 kk.peynir
Domates
1 sekersiz cay
13 öğle
5 yağsız tavada köfte
2 bardak ayran
1 domates
2 salatalık
15 ara
3 şekersiz cay
18 akşam
3 çatal makarna
3 köfte
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef.ayağım iyilessin başlıcam
Bu hafta kaçamağa yer yok ortak. Sikacam dişimi artık. Listedeyim kacari yok. Yukarıdaki durumumuzu okuyunca baya kastim ben. Elimden geleni yapacağım. Ayağım el verdiği sürece hoplar zıplar bişeyler yaparım. 1000 ip atlamayi pazardan itibaren 200×5gun yapayım diyorum.ne dersin sana da uyar mi?Ortak iyi olmuş en azından abartma falan yok afiyet olsun
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda yaOğlumun ateş 38.3 ile 38.9 arasında. Arada dişe ağrı giriyor.kalkıp ağlıyor geri uyuyor. Nobetciyim bu gece
Kalan islerimi bitiriyorum ufak ufak.foto atarım size de :)
Canım bende ip yok ama ben kol ve bacakları açıp kapayarak ziplama yapıyorum onunla eşlik edeyim bende olur muBu hafta kaçamağa yer yok ortak. Sikacam dişimi artık. Listedeyim kacari yok. Yukarıdaki durumumuzu okuyunca baya kastim ben. Elimden geleni yapacağım. Ayağım el verdiği sürece hoplar zıplar bişeyler yaparım. 1000 ip atlamayi pazardan itibaren 200×5gun yapayım diyorum.ne dersin sana da uyar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?