- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.461
@semplice_signora canim cok gecmis olsun.ins hersey cok guzel gecer davetinde.oglusuna da acil sifa
Kizlar uzulmek yok.ins haftaya cok guzel bi sonuc gelecek.hadi gayret.bugunku menuler kacamakli malum.yarindan itibaren on numara meny spor su
Menu
sabah 9.00 1 tb ekmek 2 yumurta
ogle 13.30 1 etli durumle kapanis:)
Su 2.5 litre
spor yok
Kolay gelmistr diyeceğim ama görüyorum ki halin kalmamış akşam patates kızartması olmamış canım ama gerisi güzel afiyet olsunKizlar iyi geceler anca gelebildim size yuruyus yapicam dedikten 5 dk sonra eve girdim ve savas alanina donmusti esimin ortalikta biraktigi zeytinygini sagolsun kizim her yere dokmus bi anda kendimi hali yikarken buldum 4 haliyi yikadim ama oldum
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
2 dilim.tb ekmek
Biber domates salatalik
Ogle 12.30
Yarim.kase sehriye corba
5 yk nihutlu guvec
Salata yogurt
Ara 16.00
2 hurma
2 tane pirinc patlagi
Aksam 18.30
1 tane yumurta
7 8 tane patates kizartmasi
6 zeytin
Yarim.kk peynir
Domates
2 litre su
15 dk bacak karin egzersiz
Teşekkür ederim canım :)Abla en kötü bendim kusura bakmayınbundan sonrs elimden geleni yapacağım
afiyet olsun canım abartı pek görmedim
betusss sana ciss yasak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım makarna olmasa da olurmuş
Bende senin gibiyim canım geçen seneki diyet sayesinde cayimi şekersiz içerim
aksam pek olmamış canım. Afiyet olsun
Iyi geceler tatlım
O kadar çaba ishale çevirdi tabii geçmiş olsun menü güzel :)Menum
Sabah 12 geç oldu ama tuvalete çıkmayı bekledim
Bir bardak süt
Öğle 13
Bir dilim tb ekmeği
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
Akşam 17
1 haşlanmış patates
Kabiz ishale çevirdi aklıma patates yemek geldi
Su 3 litre yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
yok canim hala tokum.bildigin sislik var.simdi 9lucay icip yaticam rahatlasin midemoouvv bir cuma menüsü olarak süper :) yoğurt ye acıkırsan
yok canim hala tokum.bildigin sislik var.simdi 9lucay icip yaticam rahatlasin midemoouvv bir cuma menüsü olarak süper :) yoğurt ye acıkırsan
Herkese iyi geceler canlar.uyuyim artik.bugun guvenlikteki video kayitlariyla ugrastim avmde.malesef bulamadik.butun gun dolastim avmyi.gitti gari ne edem:)hepinizi coiokkk optum.citirlar gelsin eksiler
yok canim hala tokum.bildigin sislik var.simdi 9lucay icip yaticam rahatlasin midem
Haftaya için bende en az 1 kg bekliyorum daha fazlası için de bu hafta sinirlarimi zorlayacağım kızlar yatıyorum ben uyuyana kadar buradayım ama şimdiden iyi geceler :)
Iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 yumurtadan sade omlet
1 dilim tt ekmeği
1 kk.peynir
Domates
1 sekersiz cay
13 öğle
5 yağsız tavada köfte
2 bardak ayran
1 domates
2 salatalık
15 ara
3 şekersiz cay
18 akşam
3 çatal makarna
3 köfte
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef.ayağım iyilessin başlıcam
Merhaba kızlar bugün davetteyiz menü allak bullak neyseki cumaaaa
Sabah 11.00 2 kaşık omlet bol domates salatalık 2 çatal süzme peynir
Ara 1 orta türk kahvesi
Öğle 16.30 2 kaşık yoğurt çorbası
Akşam 20.00 1 kase böreği çok az börek çorbası 1 içli köfte 1 kase semizotu salatası
Su 3,5 lt olmuştur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
ben hiç detoks yapmadım canım ondan oldu sanırım. Bide bayadir patates haslama yemiyorum onunda etkisi olabilir. Tam emin değilim yaniayy olsun haftaya bomba gibi oluruz :) patates sana yaramadı canım bi daha yapma bence :)
canım menüler güzel olacak bence bugun sarı kartı gördük dersimizi aldık sonuötakolay gelsin canım
haftaya derecede olucaz diye düşünüyorum. regller çözülmüş olcak herkes eksi olcak bence :)
burcuu kızartma olmamış ve zeytinlerin çok fazla olmuş azalt canım sabahki ekmeği de 1 dilime düşür
hamburgere de mi bi şey demiyelim o zaman betüş
menü güzel hilalcim miden de tez zamanda düzelir inş
acikmadinmi canım yaa :/Menu
sabah 9.00 1 tb ekmek 2 yumurta
ogle 13.30 1 etli durumle kapanis:)
Su 2.5 litre
spor yok
sagol canim öyle oldu keşke sabahtan ishal olsaydımKolay gelmistr diyeceğim ama görüyorum ki halin kalmamış akşam patates kızartması olmamış canım ama gerisi güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim canım :)
O kadar çaba ishale çevirdi tabii geçmiş olsun menü güzel :)
Iyi geceler fatmacim. Sıkma canını olacağı varmisHerkese iyi geceler canlar.uyuyim artik.bugun guvenlikteki video kayitlariyla ugrastim avmde.malesef bulamadik.butun gun dolastim avmyi.gitti gari ne edem:)hepinizi coiokkk optum.citirlar gelsin eksiler
ohh güzel hedef canım ınş daha fazlasını verirsin iyi gecelerHaftaya için bende en az 1 kg bekliyorum daha fazlası için de bu hafta sinirlarimi zorlayacağım kızlar yatıyorum ben uyuyana kadar buradayım ama şimdiden iyi geceler :)
Aynen canım açık büfe tatil en güzeli ama ordada diğer yemekler çok sıkıntı insan tutamaz kendinikızlar şuan tatildeyim ve 9 gün falan daha burdayım sanırım o yüzden hedefimi çok tutamıyorum. çok zordayım ama ne desem bahane gelecek. burda elimden geleni yapıyorum artık. aç kalmak dahil. evime geçeyim de kurtulayım valla. açık menü tatil yapılmalı bence herşey dahil kendine göre olanı al tabağına bitsin. burda anne mutfagı hep kh cok fena. bir de bugun bi cıs aldı ohh karşımda yiyocıs dolapta ama no cıs no cıs
Ay Kızlar ben nirelere gidem regl olunca iştahı kapanan varmışbenimde midem kazana dönüşüyor hala vuslata eremedim bol su içiyorum bitki çayı içiyorum hala ortada bir şey yok gerçi bugün iştahım iyiydi tahtalara vurim iştah demişken günün ilk menüsü benden gelsin saatler biyolojik saatime uygundur :)
12.08.2016 cuma
11.30 1 biber dolma, 3 yk yoğurt
14.30 1 nektari
17.00. 1 er küçük patlıcan ve biber dolma 4 yk patlıcan İçi 3 yk yoğurt
21.00 4 er tane çiğ fındık ve badem
2 lt su
20 mekik, 100 yan hareketi, 10 dk dans, 50 kol egzersizi , 20 squat
Reddettiklerim var yine mesela daha fazla dolma gibi. Babam biraz abur cubur ısrarı etti hayır dedim ..
menüm
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım dilim tb ekmek
11.30 2 top dondurma
öğle 14.45
1 tabak ton balıklı salata
akşam 18.15
2 sıkım etsiz çiğköfte
az salata
3 lt su
3 saat havuz yarım saati yüzme
Menum
Sabah 10.30 : 2 yumurta tereyagnda+ peynir+ zeytin+domates
Ogle 14.00 : 1 hamburger ( yemicektim aslinda esim bayadir canin istio bugun cuma kacamak gunun ye dedi yedm )
Aksam 17.00: 1 dilim kavun
Spor 1 saat kadar yawas tempo yuruyus oglusla ciktim cunku
Su 3 lt
Normalde aksam sadece sebzeleri yicektim ama bu sefer böyle olduReddettiklerini yazmana gerek yok güzelim zaten neleri reddediliyoruz hepimiz dolma günü gibi olmuş ben beğenmedim pek sabah bari düzgün yeseydin peynir falan
Tatlım önceki haftalardada en iyilerdendinla en kötü bendim kusura bakmayınbundan sonrs elimden geleni yapaca
ben hiç detoks yapmadım canım ondan oldu sanırım. Bide bayadir patates haslama yemiyorum onunda etkisi olabilir. Tam emin değilim yani
Sağol kuzu
acikmadinmi canım yaa :/
sagol canim öyle oldu keşke sabahtan ishal olsaydım
Iyi geceler fatmacim. Sıkma canını olacağı varmis
ohh güzel hedef canım ınş daha fazlasını verirsin iyi geceler
Aynen canım açık büfe tatil en güzeli ama ordada diğer yemekler çok sıkıntı insan tutamaz kendini
Kız hani ödül dondurmaydı çiğ köfte de ??
Olmamış güzelim akşam hiç hiç beğenmedim şişlik yapar direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?