Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelmistr diyeceğim ama görüyorum ki halin kalmamış akşam patates kızartması olmamış canım ama gerisi güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim canım :)
O kadar çaba ishale çevirdi tabii geçmiş olsun menü güzel :)

Herkese iyi geceler canlar.uyuyim artik.bugun guvenlikteki video kayitlariyla ugrastim avmde.malesef bulamadik.butun gun dolastim avmyi.gitti gari ne edem:)hepinizi coiokkk optum.citirlar gelsin eksiler

Haftaya için bende en az 1 kg bekliyorum daha fazlası için de bu hafta sinirlarimi zorlayacağım kızlar yatıyorum ben uyuyana kadar buradayım ama şimdiden iyi geceler :)

Herkese iyi geceler canlar.uyuyim artik.bugun guvenlikteki video kayitlariyla ugrastim avmde.malesef bulamadik.butun gun dolastim avmyi.gitti gari ne edem:)hepinizi coiokkk optum.citirlar gelsin eksiler

yok canim hala tokum.bildigin sislik var.simdi 9lucay icip yaticam rahatlasin midem

tüh ya gittiler yani :/ sağlık olsun kuzum.

protein tok tutmuştur. çaya bile gerek yok bence çok erken yemişsin ama iyi gelecekse iç tabi :)

kızlar şuan tatildeyim ve 9 gün falan daha burdayım sanırım o yüzden hedefimi çok tutamıyorum. çok zordayım ama ne desem bahane gelecek. burda elimden geleni yapıyorum artık. aç kalmak dahil. evime geçeyim de kurtulayım valla. açık menü tatil yapılmalı bence herşey dahil kendine göre olanı al tabağına bitsin. burda anne mutfagı hep kh cok fena. bir de bugun bi cıs aldı ohh karşımda yiyo cıs dolapta ama no cıs no cıs

Makarna az olduğu için ve o akşam ekmek olmadığı için ceza vermiyorum güzel Can'ım

Kuzum o akşam olmuş mu lütfen bu mesajımı gördüğüm gibi ip Leslie yürüyüş kendin seç birini ya ve yaz hani biz Bi tane yapıyorduk Bi dr akşam hiç olmamış hemde listeye girdiğin gün oldumu şimdi hanı bugün verdiğin söz haftaya güzel eksi istiyorum hadi güzelim yapabilirsin

ben hiç detoks yapmadım canım ondan oldu sanırım. Bide bayadir patates haslama yemiyorum onunda etkisi olabilir. Tam emin değilim yani
Sağol kuzu
Menu
sabah 9.00 1 tb ekmek 2 yumurta
ogle 13.30 1 etli durumle kapanis:)
Su 2.5 litre
spor yok
acikmadinmi canım yaa :/
sagol canim öyle oldu keşke sabahtan ishal olsaydım
Iyi geceler fatmacim. Sıkma canını olacağı varmis
Haftaya için bende en az 1 kg bekliyorum daha fazlası için de bu hafta sinirlarimi zorlayacağım kızlar yatıyorum ben uyuyana kadar buradayım ama şimdiden iyi geceler :)
ohh güzel hedef canım ınş daha fazlasını verirsin iyi geceler
Aynen canım açık büfe tatil en güzeli ama ordada diğer yemekler çok sıkıntı insan tutamaz kendini

Reddettiklerini yazmana gerek yok güzelim zaten neleri reddediliyoruz hepimiz dolma günü gibi olmuş ben beğenmedim pek sabah bari düzgün yeseydin peynir falan

Kız hani ödül dondurmaydı çiğ köfte de ??
Olmamış güzelim akşam hiç hiç beğenmedim şişlik yapar direk

Tereyağında yumurta da bence ödül olmuş grrek yokmuş yarın güzel bir spor istiyorum senden bugün artı olanlara ödül Hakkı yok demiştim bir de artı çıkan herkes 1000 ip yapcak demişti zühalim yarın senden böyle menü kadar Bi spor bekliyorum Can'ım

ay o açıdan hiç düşünmemiştim ama yemek bulamamaktan iyidir ya

Kız hani ödül dondurmaydı çiğ köfte de ??
Olmamış güzelim akşam hiç hiç beğenmedim şişlik yapar direk

canım sadece 2 sıkım? şişlik yapsa bile kilo yapmayacağı belli. yoğurt bitmişti olsa yoğurt yiycektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…