- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.441
Sanki yazınca çok da yememişimMerhaba kızlar bugün davetteyiz menü allak bullak neyseki cumaaaa
Sabah 11.00 2 kaşık omlet bol domates salatalık 2 çatal süzme peynir
Ara 1 orta türk kahvesi
Öğle 16.30 2 kaşık yoğurt çorbası
Akşam 20.00 1 kase böreği çok az börek çorbası 1 içli köfte 1 kase semizotu salatası
Su 3,5 lt olmuştur
Spor 1 saat normal tempo yürüyüş
Canım akşama kadar iyi zaten akşam biraz toparlanması gerekiyor. Spora ekleme yapabilirsinMerhaba kızlar bugün davetteyiz menü allak bullak neyseki cumaaaa
Ara 1 orta türk kahvesi
Akşam 20.00 1 kase böreği çok az börek çorbası 1 içli köfte 1 kase semizotu salatası
Su 3,5 lt olmuştur
Bende de yok.aynısını yapıyorum bende :)Canım bende ip yok ama ben kol ve bacakları açıp kapayarak ziplama yapıyorum onunla eşlik edeyim bende olur mu
içli köfte haslamaysa bi nebze dicem ama bulgur.cevizi eti derken baya kalori o. Börek çorbasında hamurişi var sanki.bi de börek var anladigim kadarıyla. Akşam baya baya kh saldırısı olmuş sanki.Sanki yazınca çok da yememişim
Bence güzel menü canımAy Kızlar ben nirelere gidem regl olunca iştahı kapanan varmışbenimde midem kazana dönüşüyor hala vuslata eremedim bol su içiyorum bitki çayı içiyorum hala ortada bir şey yok gerçi bugün iştahım iyiydi tahtalara vurim iştah demişken günün ilk menüsü benden gelsin saatler biyolojik saatime uygundur :)
12.08.2016 cuma
11.30 1 biber dolma, 3 yk yoğurt
14.30 1 nektari
17.00. 1 er küçük patlıcan ve biber dolma 4 yk patlıcan İçi 3 yk yoğurt
21.00 4 er tane çiğ fındık ve badem
2 lt su
20 mekik, 100 yan hareketi, 10 dk dans, 50 kol egzersizi , 20 squat
Reddettiklerim var yine mesela daha fazla dolma gibi. Babam biraz abur cubur ısrarı etti hayır dedim ..
Güzel canım sadece hanburgerin alt ya da üst ekmeğini yemesen ve sos yoksa sağlıklı bir menü bile sayılır.Menum
Sabah 10.30 : 2 yumurta tereyagnda+ peynir+ zeytin+domates
Ogle 14.00 : 1 hamburger ( yemicektim aslinda esim bayadir canin istio bugun cuma kacamak gunun ye dedi yedm )
Aksam 17.00: 1 dilim kavun
Spor 1 saat kadar yawas tempo yuruyus oglusla ciktim cunku
Su 3 lt
Değilim maalesef kuzu@KumraL_KrakeR veeCurukElma çabuk gelin bakem eksisinizdir inş hele mervee sen beni bütün hafta haşladın hele bi eksi gelme heleee
Evettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey
tebrikler kızlargünaydınnnlar bu aradaaaa sizlere güzel haberim var sabah tartıldığımda 63.9 idim :)
canım int bitti gününün dolmasını bekliyorum birkaç gün kaldıCurukElma kız nerelerdesinnn acaba
tebrikler elifcimKizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
Kabiz yaptı canım. Isin kotu yani ogleden sonrada ishalyok yaa geçen hafta verdiğim 1,5 u hemen unuttun hıhhh
havuz keyfime de karışma gacııı +200 yapmışsın utanmadan konusuyosun ben daha hiç + olmadım utaaann
tebrik kaptaan :)
kinci domdoomlafı gediğine oturtmayı bekleyen kaynana seniii ay koptummm kehlheheheheh
anam anam anaaaammm pattes yapcaktım ben de nasıl tepmiş bu kadar feci depmiş
Abla cezama razıyım ama ip atlama yerine başka bisi yapsam olmaz miSelamlarr
Burcu inşallah bu sefer kalıcı olursun tatlım
Fatma zor veren bi bünyen olduğunu bende anladım cnm ama regliye rağmen ekside olman çok güzel
Ayşee Maşallah güzelim dün akşam geç yemene rağmen güzel eksi olmuş
Ece güzel başlangıç tatlım Hadi bakalım devamı gelsin
Buse çok sevindim cnm şükür eksiye düşmüşün dün aç kalmana değdi
Merve harikasın cnm sakın boşverme haftaya 6 lar gelsin
Betüll niye böyle oldu güzelim yoksa Menü yazmadığın günlerde kaçamakmı vardı
Bu hafta işi sıkı tut
Hilalede söyle beraber ip atlamaya başlayın
Onun artısı daha çokdu bunada şükür diyelim
Elif izinde ekside olman çok güzel cnm
Şeyda çok çabuk toparladın cnm Maşallah
Ayşe 10.takımdan izine ayrılmıştı
Aslında listeye girebilir ama alıp almıcanıza siz karar verin
Zaten yüzde berbat
En son ne zaman Nota almıştık hatırlamıyorum bile çoook uzun zaman oldu
Hiç yakışmadı bize
Canım çorbanın börek kısmı iki kaşık anca gelir. Evet içli köfte düşününce çok olmuş ama cevizi yoktu :)) tesellinin böylesi :)))Bende de yok.aynısını yapıyorum bende :)
içli köfte haslamaysa bi nebze dicem ama bulgur.cevizi eti derken baya kalori o. Börek çorbasında hamurişi var sanki.bi de börek var anladigim kadarıyla. Akşam baya baya kh saldırısı olmuş sanki.afiyet olsun
Teşekkür ederim canımBence güzel menü canım
Güzel canım sadece hanburgerin alt ya da üst ekmeğini yemesen ve sos yoksa sağlıklı bir menü bile sayılır.
Afiyet olsun.umarım hamburger büyük kacamaga girmiyordur. Zaten durumumuz sikintiliymis takım olarak.bu hafta dikkatli olmak gerek.
Koksa da yemem kız. Baksana içler acısı halimiz
Afiyet olsun.cogkofte şişkinlik yapmasın. ? Bana yapar da.
Iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 yumurtadan sade omlet
1 dilim tt ekmeği
1 kk.peynir
Domates
1 sekersiz cay
13 öğle
5 yağsız tavada köfte
2 bardak ayran
1 domates
2 salatalık
15 ara
3 şekersiz cay
18 akşam
3 çatal makarna
3 köfte
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef.ayağım iyilessin başlıcam
Canım hamburger olmamış sporda az bir de çoğu zaman tereyağlı yumurta görüyorum afiyet olsun
Canım annem yağ koymak zorundaysa bile minimumda tutuyor. Bir de bana özel içleri az doldurulmustu. Patlıcan içleri de haslama ve hepsinde tuz sıfır tuzsuz yiyoruz biz :) akşamın az olmuş tok musun
Oğlumun ateş 38.3 ile 38.9 arasında. Arada dişe ağrı giriyor.kalkıp ağlıyor geri uyuyor. Nobetciyim bu gece
Kalan islerimi bitiriyorum ufak ufak.foto atarım size de :)
Kızlar su 2.5 litre oldu ve sadece 2 badem yedim yazdığım şekliyle fazla geldi gözüme. Bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum bizim evde kizartmalar ve bazen salatalar hariç yağ kullanılmaz hiç bir şekilde tuz kullanılmaz. Geçen diyet maratonumdan yanıma kalan kâr olarak da çaylarda şeker kullanmam nescafede kullanmam kahveyide bu sefer tarcinla çözdüm ayrıntıya girmemek adına menü lerde tek tek belirtmiyorum bunları
Merhaba kızlar bugün davetteyiz menü allak bullak neyseki cumaaaa
Ara 1 orta türk kahvesi
Su 3,5 lt olmuştur
Aynen canım herkes buna dikkat ediyor ama dediğin gibi annem öyle yaptığı için şanslıyım bir de kh yapmasacanım zaten korktum 2 sıkım yedim acıkmadım daha acıksamda yemem zaten
makarna çok az olduğu için tölere edilebilir. onun dışında güzel menü. sporu bir süre unut canım sağlık bu
canım nolursa olsun yağı az bile olsa fazla yemişsin biraz. bitane biber 1 tane patlıcan dolması yeterli. aman bu hafta dikkat edelim malesef sarı kart aldık
canım yaa kıyamaaamçok geçmiş olsun.
ay foto süper olur :)
tatlış diyette olduğumuz için hepimiz yemekleri bu sekilde cok az yağlı ve az tuzlu yapıyoruz zatenaçıkcası ben herkesi böyle düşünüyorum aksini yapan varsa söylesin. ama senin annen yaptığı için bu çok güzel senin için şanslısın :)
canım bu hafta sarı kart aldık. akşam yediklerin cidden kötü. lütfen bugunden sonra menülerine dikkat et haftaya derece almalıyız bu sarıkarttan kurtulmak için
sagol canimAyyy bende öyleyim. Önümdeki tabağa hiç bakmam atar dururum ağzıma.Şeker,çikolata,börek,ekmek ne varsa. Atıştırmayı seviyorum da benimki de kendini bilmezlik resmen
Ayyy çok geçmiş olsun.Bulunabildi mi?Eksiklerin var mı?
Akşam olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar. yoğurt ayran bişeyler yeseydin keşke.Ben hayatta duramam sabaha kadar.Açken uyuyamayanlardanım ben
Öğle yemeyip de akşama yüklenmemen harika olmuş.Benim en büyük sıkıntım bu. Afiyet olsun
Maşallah maşallah.Erdemhilal podyumlarda yine
:))))))))))) Allah nazardan saklasın takımımızı,muhabbetimizi
Teşekkürler menü yorumun için.
Başka yokmuş çok şükür.Olsaydı kahrımdan verirdim 3-4 kg bikaç günde
Kullandın mı etkisi oldu mu kokuya?
Valla bende şoktayım.Halım harita gibiydi yıkamacı denk gelmedi.Idareten uyguladım ama sonuç mükemmel :)
Ağrıyı geçirdi de vurduğu yer morardı şişti azıcık zor yürüyorum.Zonkluyor. Sağol canım :)
Amiiin.Öyle özledimki ayaklarımın ağrısız halini
Dövme dövme Unutmadım da gözü körolasıca manyak koktu.Valla 2 lokmacıktı.Zaten tartıyı etkilememiş
Ay uyuzlar yaaaaBende de var öyle 2 arkadaş.Hemde en yakın 2 arkadaşım.İkisi de normal kilosudan 10-15 kg az.Çıbık krakerler diyorum bende onlara.Beni kızdırdıklarında inşallah +10 kgnuz olur da kapımda miyavlarsınız nasıl zayıflıcaz diye diyorum inşallahhhhh diyor zilliler.
Amiiiinnnnn
Tebrikler canımKızlar merhaba kızım ishal oldu ve hep ağlıyor şimdi banyo yaptırdım sakinleşti biraz. Listede değilim ama kilo bildirimim ancak oldu
İzne ayrılış 66,7
Güncel 66,5
Mesaj sayım +30
Spor 3 saat yürüyüş
Canım listeye girebilir miyim @seydan94
kolay gelsin canım ınş bitirebilmissindirÜtü yığılmış
mutfak berbat ...az önce dolaptan yanlışlıkla 2 yumurta düşürdüm yere. o derece berbat
salonda kurumuş çamaşırlar.
eksik süsler
kokulu taşlar kurudu süslenecek,kartları takılacak
ev temizlenecek
arka odaları hiç sormayın
daha kurabiye yapcam.
Ve sadece 4 saatim var.Çocuklar gelmeden halletmem lazım bunları.
Ve 2saate yakındır geçmişi okuyorum.
Kıymetlisiniz benim için
Bana kolay gelsin
Geçmiş olsun canım üzüldüm yaaŞimdi esimden haber geldi.oğlum kV deydi bugün. Ateşi yukselmis.ölçer olmayınca duşa sokmuş surup vermiş. Şimdi eşim gidip alıp getirecek bana.ne dismiş arkadaş ishal ateş iştahsızlık mahvetti el kadar yavrumu ((
Abla en kötü bendim kusura bakmayınKızlar yarışma hakkında biraz bilgi vermek istiyorum bilmeyenler için
Yarışmada 8 etap 1 tur sayılır
Bu 8 hafta içinde yüzdesi 0.30 Un altına düşen sarı kart alır
Tekrar alırsa 1 Nota alır
8 hafta içinde ancak dereceye girerse bu sarı kart ve notaları silinir
Yoksa ceza olarak 4 hafta sonuç listelerini yapmak zorunda kalırlar
Tur başında yüzdesi 0.30 Un altına düşmeyen takımlar Mavi boncuk alır
Kart aldığı zaman Mavi boncuğu geri alınır
Ve kaç tur boyunca tek Mavi boncuklu takım bizimkiydi
Sonuç olarak herkes şapkasını önüne koyup düşünsün
Burda Sadece kendiniz için değil bütün takım için sorumluluğunuz var
Umarım bundan sonra bunun bilincinde olursunuz
afiyet olsun canım abartı pek görmedimAy Kızlar ben nirelere gidem regl olunca iştahı kapanan varmışbenimde midem kazana dönüşüyor hala vuslata eremedim bol su içiyorum bitki çayı içiyorum hala ortada bir şey yok gerçi bugün iştahım iyiydi tahtalara vurim iştah demişken günün ilk menüsü benden gelsin saatler biyolojik saatime uygundur :)
12.08.2016 cuma
11.30 1 biber dolma, 3 yk yoğurt
14.30 1 nektari
17.00. 1 er küçük patlıcan ve biber dolma 4 yk patlıcan İçi 3 yk yoğurt
21.00 4 er tane çiğ fındık ve badem
2 lt su
20 mekik, 100 yan hareketi, 10 dk dans, 50 kol egzersizi , 20 squat
Reddettiklerim var yine mesela daha fazla dolma gibi. Babam biraz abur cubur ısrarı etti hayır dedim ..
betusss sana ciss yasakMenum
Sabah 10.30 : 2 yumurta tereyagnda+ peynir+ zeytin+domates
Ogle 14.00 : 1 hamburger ( yemicektim aslinda esim bayadir canin istio bugun cuma kacamak gunun ye dedi yedm )
Aksam 17.00: 1 dilim kavun
Spor 1 saat kadar yawas tempo yuruyus oglusla ciktim cunku
Su 3 lt
afiyet olsun canımmenüm
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım dilim tb ekmek
11.30 2 top dondurma
öğle 14.45
1 tabak ton balıklı salata
akşam 18.15
2 sıkım etsiz çiğköfte
az salata
3 lt su
3 saat havuz yarım saati yüzme
afiyet olsun canım makarna olmasa da olurmuşIyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menum
08 kahvaltı
1 yumurtadan sade omlet
1 dilim tt ekmeği
1 kk.peynir
Domates
1 sekersiz cay
13 öğle
5 yağsız tavada köfte
2 bardak ayran
1 domates
2 salatalık
15 ara
3 şekersiz cay
18 akşam
3 çatal makarna
3 köfte
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor yok maalesef.ayağım iyilessin başlıcam
Bende senin gibiyim canım geçen seneki diyet sayesinde cayimi şekersiz içerimKızlar su 2.5 litre oldu ve sadece 2 badem yedim yazdığım şekliyle fazla geldi gözüme. Bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum bizim evde kizartmalar ve bazen salatalar hariç yağ kullanılmaz hiç bir şekilde tuz kullanılmaz. Geçen diyet maratonumdan yanıma kalan kâr olarak da çaylarda şeker kullanmam nescafede kullanmam kahveyide bu sefer tarcinla çözdüm ayrıntıya girmemek adına menü lerde tek tek belirtmiyorum bunları
aksam pek olmamış canım. Afiyet olsunMerhaba kızlar bugün davetteyiz menü allak bullak neyseki cumaaaa
Ara 1 orta türk kahvesi
Su 3,5 lt olmuştur
Iyi geceler tatlımKızlar bak peşin peşin soyluyorum azıcık tutun cenenizi yarın. Onlarca sayfa konusmayin sakin 1 günde. Gecmisi okuyuncaya kadar gobegim catliyor anam.insaf azicik.Yarın gün içinde gelebilecegimi sanmıyorum misafirden. Aksama da sizip kalabilirim menumu yazdıktan sonra.bu gece uykusuz kalacak gibiyim çünkü.
Şaka bi yana yarın gelemem kızlar. Kendinize iyi bakin.kh ve şekerden uzak durun. Ben bugun yıllar önceki kiloma indim ve uctum görünce. Azcik tutarsak şu bogazimizi olmayacak is değil bu.
9.takım klasiğini bekliyorum yarın hepinizden.azıcık menulerinizle kendimi öküz gibi yiyen bi tek benim gibi hissettirin yarın.öpüyorum çok. Iyi geceler
Afiyet olsun canım. Patates kızartması olmasa daha iyi olurduKizlar iyi geceler anca gelebildim size yuruyus yapicam dedikten 5 dk sonra eve girdim ve savas alanina donmusti esimin ortalikta biraktigi zeytinygini sagolsun kizim her yere dokmus bi anda kendimi hali yikarken buldum 4 haliyi yikadim ama oldum
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
2 dilim.tb ekmek
Biber domates salatalik
Ogle 12.30
Yarim.kase sehriye corba
5 yk nihutlu guvec
Salata yogurt
Ara 16.00
2 hurma
2 tane pirinc patlagi
Aksam 18.30
1 tane yumurta
7 8 tane patates kizartmasi
6 zeytin
Yarim.kk peynir
Domates
2 litre su
15 dk bacak karin egzersiz
Baska bisey yemismiyim peki caniim ogle yemegimi bi hambrger yaptm sadece haftaya da cok hirsliyim walla en az 1 kg diormgeri almamışsın burda yokken maşşallj canım :)
bunları hiç bilmiyordum. üzüldüm cidden yaa telafi ederiz ama muhtemelen dereceye gircez haftayaben en azından çok hırslandım
sanki patlıcan içi falan fazla olms pirinç bulgur sonucta ve yağlı yani bence diyet için uygun değil canım bu yediklerinde
su yaz için az canım en az 2,5 yap bence :)
spor gayet güzel tebriik
ay hemende burnuna kokmasın ayşeee cısss
kızına Allah şifalar versin canım
betüül sana ödül yoktu söylemişti kaptanda ama yine de yemişsin
Değilim maalesef kuzu
tebrikler kızlar
canım int bitti gününün dolmasını bekliyorum birkaç gün kaldı
tebrikler elifcim
Kabiz yaptı canım. Isin kotu yani ogleden sonrada ishal
Abla cezama razıyım ama ip atlama yerine başka bisi yapsam olmaz mi
Kızlar bak peşin peşin soyluyorum azıcık tutun cenenizi yarın. Onlarca sayfa konusmayin sakin 1 günde. Gecmisi okuyuncaya kadar gobegim catliyor anam.insaf azicik.Yarın gün içinde gelebilecegimi sanmıyorum misafirden. Aksama da sizip kalabilirim menumu yazdıktan sonra.bu gece uykusuz kalacak gibiyim çünkü.
Şaka bi yana yarın gelemem kızlar. Kendinize iyi bakin.kh ve şekerden uzak durun. Ben bugun yıllar önceki kiloma indim ve uctum görünce. Azcik tutarsak şu bogazimizi olmayacak is değil bu.
9.takım klasiğini bekliyorum yarın hepinizden.azıcık menulerinizle kendimi öküz gibi yiyen bi tek benim gibi hissettirin yarın.öpüyorum çok. Iyi geceler
Aynen canım herkes buna dikkat ediyor ama dediğin gibi annem öyle yaptığı için şanslıyım bir de kh yapmasacanım dolma evet hiç fire vermemem gerektiği için fazla ama ben yerken içim rahattı tabi ki benimde herkes gibi hedefim bu haftayı en iyi şekilde geçirmek
Kizlar iyi geceler anca gelebildim size yuruyus yapicam dedikten 5 dk sonra eve girdim ve savas alanina donmusti esimin ortalikta biraktigi zeytinygini sagolsun kizim her yere dokmus bi anda kendimi hali yikarken buldum 4 haliyi yikadim ama oldum
Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
2 dilim.tb ekmek
Biber domates salatalik
Ogle 12.30
Yarim.kase sehriye corba
5 yk nihutlu guvec
Salata yogurt
Ara 16.00
2 hurma
2 tane pirinc patlagi
Aksam 18.30
1 tane yumurta
7 8 tane patates kizartmasi
6 zeytin
Yarim.kk peynir
Domates
2 litre su
15 dk bacak karin egzersiz
Baska bisey yemismiyim peki caniim ogle yemegimi bi hambrger yaptm sadece haftaya da cok hirsliyim walla en az 1 kg diorm
Menum
Sabah 12 geç oldu ama tuvalete çıkmayı bekledim
Bir bardak süt
Öğle 13
Bir dilim tb ekmeği
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
Akşam 17
1 haşlanmış patates
Kabiz ishale çevirdi aklıma patates yemek geldi
Su 3 litre yi gecti
Spor yarım saat egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?