Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanki yazınca çok da yememişim

Canım akşama kadar iyi zaten akşam biraz toparlanması gerekiyor. Spora ekleme yapabilirsin

Canım bende ip yok ama ben kol ve bacakları açıp kapayarak ziplama yapıyorum onunla eşlik edeyim bende olur mu
Bende de yok.aynısını yapıyorum bende :)
Sanki yazınca çok da yememişim
içli köfte haslamaysa bi nebze dicem ama bulgur.cevizi eti derken baya kalori o. Börek çorbasında hamurişi var sanki.bi de börek var anladigim kadarıyla. Akşam baya baya kh saldırısı olmuş sanki. afiyet olsun

Bence güzel menü canım

Güzel canım sadece hanburgerin alt ya da üst ekmeğini yemesen ve sos yoksa sağlıklı bir menü bile sayılır.

@KumraL_KrakeR vee CurukElma çabuk gelin bakem eksisinizdir inş hele mervee sen beni bütün hafta haşladın hele bi eksi gelme heleee
Değilim maalesef kuzu
Evettt kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta: 72.5
Bu hafta:71.2
Fark:1.3(% 1.80)
gelsin 70ler hoppa cuppa tey tey tey

günaydınnnlar bu aradaaaa sizlere güzel haberim var sabah tartıldığımda 63.9 idim :)
tebrikler kızlar
CurukElma kız nerelerdesinnn acaba
canım int bitti gününün dolmasını bekliyorum birkaç gün kaldı
Kizlar p.tesi 72.9
Bugün 72.6
-300
tebrikler elifcim
Kabiz yaptı canım. Isin kotu yani ogleden sonrada ishal
Abla cezama razıyım ama ip atlama yerine başka bisi yapsam olmaz mi

Kızlar bak peşin peşin soyluyorum azıcık tutun cenenizi yarın. Onlarca sayfa konusmayin sakin 1 günde. Gecmisi okuyuncaya kadar gobegim catliyor anam.insaf azicik.Yarın gün içinde gelebilecegimi sanmıyorum misafirden. Aksama da sizip kalabilirim menumu yazdıktan sonra.bu gece uykusuz kalacak gibiyim çünkü.
Şaka bi yana yarın gelemem kızlar. Kendinize iyi bakin.kh ve şekerden uzak durun. Ben bugun yıllar önceki kiloma indim ve uctum görünce. Azcik tutarsak şu bogazimizi olmayacak is değil bu.
9.takım klasiğini bekliyorum yarın hepinizden.azıcık menulerinizle kendimi öküz gibi yiyen bi tek benim gibi hissettirin yarın.öpüyorum çok. Iyi geceler

Canım çorbanın börek kısmı iki kaşık anca gelir. Evet içli köfte düşününce çok olmuş ama cevizi yoktu :)) tesellinin böylesi :)))

canım zaten korktum 2 sıkım yedim acıkmadım daha acıksamda yemem zaten

makarna çok az olduğu için tölere edilebilir. onun dışında güzel menü. sporu bir süre unut canım sağlık bu

canım nolursa olsun yağı az bile olsa fazla yemişsin biraz. bitane biber 1 tane patlıcan dolması yeterli. aman bu hafta dikkat edelim malesef sarı kart aldık

Oğlumun ateş 38.3 ile 38.9 arasında. Arada dişe ağrı giriyor.kalkıp ağlıyor geri uyuyor. Nobetciyim bu gece
Kalan islerimi bitiriyorum ufak ufak.foto atarım size de :)

canım yaa kıyamaaam çok geçmiş olsun.

ay foto süper olur :)

tatlış diyette olduğumuz için hepimiz yemekleri bu sekilde cok az yağlı ve az tuzlu yapıyoruz zaten açıkcası ben herkesi böyle düşünüyorum aksini yapan varsa söylesin. ama senin annen yaptığı için bu çok güzel senin için şanslısın :)

canım bu hafta sarı kart aldık. akşam yediklerin cidden kötü. lütfen bugunden sonra menülerine dikkat et haftaya derece almalıyız bu sarıkarttan kurtulmak için

kızlar haftaya derece girmek zorundayız. bu hafta sarı kart aldık lütfen rica ediyorum herkes çok dikkat etsin kaçamak yapmasın. bunu kendimden de rica ediyorum. elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. haftaya hedefim en az -500

Aynen canım herkes buna dikkat ediyor ama dediğin gibi annem öyle yaptığı için şanslıyım bir de kh yapmasa canım dolma evet hiç fire vermemem gerektiği için fazla ama ben yerken içim rahattı tabi ki benimde herkes gibi hedefim bu haftayı en iyi şekilde geçirmek

sagol canim
Daha kullanmadım bugün disardaydim vaktim olmadı canım yarin sabah yapicam ins
Ay uyuzlar yaaaa
Tebrikler canım
kolay gelsin canım ınş bitirebilmissindir
Geçmiş olsun canım üzüldüm yaa

Kizlar iyi geceler anca gelebildim size yuruyus yapicam dedikten 5 dk sonra eve girdim ve savas alanina donmusti esimin ortalikta biraktigi zeytinygini sagolsun kizim her yere dokmus bi anda kendimi hali yikarken buldum 4 haliyi yikadim ama oldum

Sabah 08.30
1 kk peynir
10 zeytin
2 dilim.tb ekmek
Biber domates salatalik

Ogle 12.30
Yarim.kase sehriye corba
5 yk nihutlu guvec
Salata yogurt

Ara 16.00
2 hurma
2 tane pirinc patlagi

Aksam 18.30
1 tane yumurta
7 8 tane patates kizartmasi
6 zeytin
Yarim.kk peynir
Domates

2 litre su
15 dk bacak karin egzersiz

Abla en kötü bendim kusura bakmayın bundan sonrs elimden geleni yapacağım
afiyet olsun canım abartı pek görmedim
betusss sana ciss yasak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım makarna olmasa da olurmuş
Bende senin gibiyim canım geçen seneki diyet sayesinde cayimi şekersiz içerim
aksam pek olmamış canım. Afiyet olsun
Iyi geceler tatlım

Afiyet olsun canım. Patates kızartması olmasa daha iyi olurdu

Baska bisey yemismiyim peki caniim ogle yemegimi bi hambrger yaptm sadece haftaya da cok hirsliyim walla en az 1 kg diorm

ayy olsun haftaya bomba gibi oluruz :) patates sana yaramadı canım bi daha yapma bence :)

canım menüler güzel olacak bence bugun sarı kartı gördük dersimizi aldık sonuöta kolay gelsin canım

haftaya derecede olucaz diye düşünüyorum. regller çözülmüş olcak herkes eksi olcak bence :)

burcuu kızartma olmamış ve zeytinlerin çok fazla olmuş azalt canım sabahki ekmeği de 1 dilime düşür

Baska bisey yemismiyim peki caniim ogle yemegimi bi hambrger yaptm sadece haftaya da cok hirsliyim walla en az 1 kg diorm

hamburgere de mi bi şey demiyelim o zaman betüş

menü güzel hilalcim miden de tez zamanda düzelir inş

semplice_signora canim cok gecmis olsun.ins hersey cok guzel gecer davetinde.oglusuna da acil sifa
Kizlar uzulmek yok.ins haftaya cok guzel bi sonuc gelecek.hadi gayret.bugunku menuler kacamakli malum.yarindan itibaren on numara meny spor su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…