- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.581
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir bardak süt
Bir dilim tb ekmeği
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 19:30
2 köfte 2 elma dilim patates (ızmir köfte yapmıştım )
Bir bardak ayran
Bir kepçe domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Canım 4 yk yoğurt vardı zaten.. yok ben v ras depresyondayim da ondan. Annem her seferinde kızıyor süt ü unutuncaa bugünde gaza getirdi 3 gün oldu diye içmiş bulundum
Ay ben uyuyamadim ki yasabah 05.30dan beri ayaktayım ama uyuyamadim
Kızlar bu arada bu bölgesel zayıflama uygulamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ekimde spor salonuna gidebileceğim onda sıkıntı yok da bu konuyu 3 gündür soracağım unutuyorum bölgesel zayıflama uygulamaları iyi midir sizce?
Iyi geceler kızlar.
Şu an acilde oğlumun tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Ateşi hiç düşmedi dün akşamdan beri. Min 38.2 hep.
Dis dışında bişey varmı diye telaslandik.popo da inanılmaz pisi ve yara içinde. Tüm gün ağladı .
Menüm söyle
09 kahvaltı
1 çay
2 dilim tt ekmek
1 kk peynir
13 öğle
150 ml yoğurt
16 ara
1 bardak oralet hazır granulden yaptım sekersizdi
2 çatal yaspasta
1/2 peynirli su böreği
1 çay
1 sade Türk Kahvesi
20 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur.
1 çay
Su 2.5 lt
Spor yok 25 kişi ağırlama var :)
Geçmişi okuyamayacagim bu gece
Hastanede kaç saat kalırız bilmiyorum. Ateş hala 38.9. En fazla 38.2 oluyor.
Yarın Allah için verirse görüşürüz.
Iyi geceler hepinize.
canım ne bileyim ya diyete bir türlü uyamadım beceremedim. Bahane bulmak istemıyorum çünkü bu benim için zararlı olur tabi her açıklamamda bak ama bu da bahaneden sayılır belki az daha zorlasaydım daha doğrusunu bulabilirdim diye sıyırmaya başlıyorum. Bir çelişki var imkanlarımla imkansızlıklarım arasında çok üzülüyorum. pazartesi kaç çıkacağım bakalım çok merak ediyorumcanım niye depresyondasın bak ne güzel kilo veriyorsun neşelen canım kötü bi durum yoksa :)
ben bölgesele inanmıyorum her insankn vücut yapısı belli :/ sporla incelme toparlama olur ama bölgesel yağ gitmez bence gitsede yerine gelir gibi geliyor ay bilmiyorum
Geçmiş olsun canım cok fazla sıkıntı yasamissin bugun menune yorum yapmicam. En kisa zamanda iyilesir bebisin insIyi geceler kızlar.
Şu an acilde oğlumun tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Ateşi hiç düşmedi dün akşamdan beri. Min 38.2 hep.
Dis dışında bişey varmı diye telaslandik.popo da inanılmaz pisi ve yara içinde. Tüm gün ağladı .
Menüm söyle
09 kahvaltı
1 çay
2 dilim tt ekmek
1 kk peynir
13 öğle
150 ml yoğurt
16 ara
1 bardak oralet hazır granulden yaptım sekersizdi
2 çatal yaspasta
1/2 peynirli su böreği
1 çay
1 sade Türk Kahvesi
20 akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur.
1 çay
Su 2.5 lt
Spor yok 25 kişi ağırlama var :)
Anladim canim. Ama sporsuz diyet olmuyor iste ins bi düzen tutturursunbüyük ihtimalle :)
okuluma yakın bir yerde bir güzellik merkezi var bayağı uygundu daha çok diyet ve spora yönlendirmekle birlikte yardımcı bir uygulamaymış uygulamaların isimleri vardı bende kabettim araştırıyorum şimdi tekrar
Iyi geceler canimGeçmişi okuyamayacagim bu gece
Hastanede kaç saat kalırız bilmiyorum. Ateş hala 38.9. En fazla 38.2 oluyor.
Yarın Allah için verirse görüşürüz.
Iyi geceler hepinize.
canım seni iyi anlıyorum. Benim annemde aynı. Hiç birşeye inanmaz kendi dediği doğrudur hep. Ama sonuçta anne iste idare etmemiz gerekiyor. Inş zamanla bu yargilarindan vazgeçerbu konuda yaptığım her açıklamada kendimi kötü hissediyorum gerçekten çünkü saçma durumlarda kalmış oluyorum ve anlatırken çekiniyorum bahane kullanmak istemediğim için de ayrıca üzülüyorum dışarı çıktığımda sevgilim var zannediyorlar içerde yaptığımda da babam dalga geçiyor ev biraz küçük. bundan sonra evde tek olduğumda leslie yaparım mutlaka kardiyoyuda eylülün son pazartesinden itibaren yapacağım zaten ama ben o hareketleri boş durmayayım sporsuz kalmayayım diye yapıyorum bölgesel zayıflama uygulamalarından kastım power plate, ozon sauna ve lenf drenaj uygulamalarıydı. diyet ve spora ek olarak uyguluyorlarmış istersem haftada 2 kere 4 hafta değilde haftada 1 kere 8 hafta gitme şansım var ama size bir danışayım ve araştırayım dedim. indirime denk gelirsem giderim belki. öncesinde deneme seansı var zaten bir de
Iyi geceler busecimkızlar ben yatıyorum acıkmaya başladım çünkü. herkese iyi geceler..
Can'ım hazırım olmak da zorundayımDual canım ne yapıyosun nasılsın diyet için hazır mısın bakalım :)
canım ben elimden geldiğince sporu hayatıma dahil ediyorum şu an zaten bunun için mekik zıplama falan yapıyorum ve eylül sonundan itibaren spor salonu imkanım olacak o zamana kadar idare edeceğim bir şekildeAnladim canim. Ama sporsuz diyet olmuyor iste ins bi düzen tutturursun
canım seni iyi anlıyorum. Benim annemde aynı. Hiç birşeye inanmaz kendi dediği doğrudur hep. Ama sonuçta anne iste idare etmemiz gerekiyor. Inş zamanla bu yargilarindan vazgeçer
hiç yapmamaktansa yapabildiğin kadar artırmak iyidir canımCan'ım hazırım olmak da zorundayım
Çok büyük iddeaya girdik
Gururum için, eşimin artık sen yapamazsın bakışlarından kurtulmak için...
Benim de spor yapma olasılığım pek yok. Çalışıyorum, iki çocuğumun da bana ihtiyacı var..
Onlar yatınca bisiklet çevirebilirim ya da pilates yapabilirim o da halim kalırsa çünkü 22.00 de uyuyorlar küçük sıpam da emiyor gece 4 sefer uyanıyor
Ama elimden geleni yapacağım, 15 dk da olsa yapacağım kararlıyım
Neden utanasınki tatlım bende evlenmeden önce arkadaşıma bile gidemezdimbu konuda yaptığım her açıklamada kendimi kötü hissediyorum gerçekten çünkü saçma durumlarda kalmış oluyorum ve anlatırken çekiniyorum bahane kullanmak istemediğim için de ayrıca üzülüyorum dışarı çıktığımda sevgilim var zannediyorlar içerde yaptığımda da babam dalga geçiyor ev biraz küçük. bundan sonra evde tek olduğumda leslie yaparım mutlaka kardiyoyuda eylülün son pazartesinden itibaren yapacağım zaten ama ben o hareketleri boş durmayayım sporsuz kalmayayım diye yapıyorum bölgesel zayıflama uygulamalarından kastım power plate, ozon sauna ve lenf drenaj uygulamalarıydı. diyet ve spora ek olarak uyguluyorlarmış istersem haftada 2 kere 4 hafta değilde haftada 1 kere 8 hafta gitme şansım var ama size bir danışayım ve araştırayım dedim. indirime denk gelirsem giderim belki. öncesinde deneme seansı var zaten bir de
emekli, haftada 3 gün yalnızım evde o günlerde spor yapıyordum leslie burada okumama rağmen aklıma gelmemişti artık onu yapacağım bir de annem ameliyat olduğunda en az 1 hafta kadar evde olduğum saatlerde müsait olacağım artık her şansı değerlendiriyorumNeden utanasınki tatlım bende evlenmeden önce arkadaşıma bile gidemezdim
En azından durumu bilşrsek ona Göre yorum yaparız
Baban çalışmıyormu cnm O yokken yapmaya çalışsan
Güzelim sen Kendini gereksiz yere strese sokuyosuncanım ne bileyim ya diyete bir türlü uyamadım beceremedim. Bahane bulmak istemıyorum çünkü bu benim için zararlı olur tabi her açıklamamda bak ama bu da bahaneden sayılır belki az daha zorlasaydım daha doğrusunu bulabilirdim diye sıyırmaya başlıyorum. Bir çelişki var imkanlarımla imkansızlıklarım arasında çok üzülüyorum. pazartesi kaç çıkacağım bakalım çok merak ediyorumbölgesel konusunda da doğru demişsin aslında şimdi araştırdım biraz mesela ozon saunayla deri altına ısı yollandığı için lenf drenajda lenf dolaşımı hızlandığı için düzenli sporla sıkılaşma sağlanırsa kalıcı olabilir gibi geldi ama içimde şüphe var tabii
Haftada 3 gün hiç yoktan iyidir tatlımemekli, haftada 3 gün yalnızım evde o günlerde spor yapıyordum leslie burada okumama rağmen aklıma gelmemişti artık onu yapacağım bir de annem ameliyat olduğunda en az 1 hafta kadar evde olduğum saatlerde müsait olacağım artık her şansı değerlendiriyorum
birlikte yapmıyoruz çoğunlukla onlar kendilerine göre yapıyorlar babam yemeyi seven biri annemde hastalığından dolayı bazı sebzeleri falan yiyemiyor mesela makarna yiyor ben kendime yapayım diyince çeşitli tepkiler alıyorum. Mesela bugün iyiydi desteği, elimden geldiğince konuşup halletmeye çalışıyorumGüzelim sen Kendini gereksiz yere strese sokuyosun
Alışverişi annenle beraber yapmıyomusunuz
Zaten sebze, salata malzemesi, tavuk vs.yeterli
Ayrıca netten bakıp sende sağlıklı yemekler yapabilirsin
Sabah 1-2 tb ekmeği 1 yumurta peynir yeşillik domstes salatalık zeytin
Öğlen -akşam: sebze, salata yoğurt Yada et türü salata yoğurt
Bu kadar basit aslında
Nesine iddaya girdiniz tatlımCan'ım hazırım olmak da zorundayım
Çok büyük iddeaya girdik
Gururum için, eşimin artık sen yapamazsın bakışlarından kurtulmak için...
Benim de spor yapma olasılığım pek yok. Çalışıyorum, iki çocuğumun da bana ihtiyacı var..
Onlar yatınca bisiklet çevirebilirim ya da pilates yapabilirim o da halim kalırsa çünkü 22.00 de uyuyorlar küçük sıpam da emiyor gece 4 sefer uyanıyor
Ama elimden geleni yapacağım, 15 dk da olsa yapacağım kararlıyım
çekiniyorum yine de verdiğim karar görülmüyor ne yazık ki yerken yiyordun deniliyorHaftada 3 gün hiç yoktan iyidir tatlım
Ayrıca senin spor yaparken çekinecek kadar fazla kilon yok
Sen iyilikle konuş cnm Onun yardımına desteğine ihtiyacın olduğunu tatlı dille anlatbirlikte yapmıyoruz çoğunlukla onlar kendilerine göre yapıyorlar babam yemeyi seven biri annemde hastalığından dolayı bazı sebzeleri falan yiyemiyor mesela makarna yiyor ben kendime yapayım diyince çeşitli tepkiler alıyorum. Mesela bugün iyiydi desteği, elimden geldiğince konuşup halletmeye çalışıyorum
Nesine iddaya girdiniz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?