Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

akşam biraz çok olmuş sanki onun dışında güzel afiyet olsun

Canım 4 yk yoğurt vardı zaten.. yok ben v ras depresyondayim da ondan. Annem her seferinde kızıyor süt ü unutuncaa bugünde gaza getirdi 3 gün oldu diye içmiş bulundum

Ay ben uyuyamadim ki ya sabah 05.30dan beri ayaktayım ama uyuyamadim

canım niye depresyondasın bak ne güzel kilo veriyorsun neşelen canım kötü bi durum yoksa :)

ben bölgesele inanmıyorum her insankn vücut yapısı belli :/ sporla incelme toparlama olur ama bölgesel yağ gitmez bence gitsede yerine gelir gibi geliyor ay bilmiyorum

Geçmişi okuyamayacagim bu gece
Hastanede kaç saat kalırız bilmiyorum. Ateş hala 38.9. En fazla 38.2 oluyor.
Yarın Allah için verirse görüşürüz.
Iyi geceler hepinize.

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. menüne yorum yapmıycam zaten kötü oldugunun sende farkındasındır diye düşünüyorum. inş yarına toparlarsın canım.

canım ne bileyim ya diyete bir türlü uyamadım beceremedim. Bahane bulmak istemıyorum çünkü bu benim için zararlı olur tabi her açıklamamda bak ama bu da bahaneden sayılır belki az daha zorlasaydım daha doğrusunu bulabilirdim diye sıyırmaya başlıyorum. Bir çelişki var imkanlarımla imkansızlıklarım arasında çok üzülüyorum. pazartesi kaç çıkacağım bakalım çok merak ediyorum bölgesel konusunda da doğru demişsin aslında şimdi araştırdım biraz mesela ozon saunayla deri altına ısı yollandığı için lenf drenajda lenf dolaşımı hızlandığı için düzenli sporla sıkılaşma sağlanırsa kalıcı olabilir gibi geldi ama içimde şüphe var tabii

Geçmiş olsun canım cok fazla sıkıntı yasamissin bugun menune yorum yapmicam. En kisa zamanda iyilesir bebisin ins
Anladim canim. Ama sporsuz diyet olmuyor iste ins bi düzen tutturursun
Geçmişi okuyamayacagim bu gece
Hastanede kaç saat kalırız bilmiyorum. Ateş hala 38.9. En fazla 38.2 oluyor.
Yarın Allah için verirse görüşürüz.
Iyi geceler hepinize.
Iyi geceler canim
canım seni iyi anlıyorum. Benim annemde aynı. Hiç birşeye inanmaz kendi dediği doğrudur hep. Ama sonuçta anne iste idare etmemiz gerekiyor. Inş zamanla bu yargilarindan vazgeçer
kızlar ben yatıyorum acıkmaya başladım çünkü. herkese iyi geceler..
Iyi geceler busecim

Dual canım ne yapıyosun nasılsın diyet için hazır mısın bakalım :)
Can'ım hazırım olmak da zorundayım
Çok büyük iddeaya girdik
Gururum için, eşimin artık sen yapamazsın bakışlarından kurtulmak için...
Benim de spor yapma olasılığım pek yok. Çalışıyorum, iki çocuğumun da bana ihtiyacı var..
Onlar yatınca bisiklet çevirebilirim ya da pilates yapabilirim o da halim kalırsa çünkü 22.00 de uyuyorlar küçük sıpam da emiyor gece 4 sefer uyanıyor
Ama elimden geleni yapacağım, 15 dk da olsa yapacağım kararlıyım

canım ben elimden geldiğince sporu hayatıma dahil ediyorum şu an zaten bunun için mekik zıplama falan yapıyorum ve eylül sonundan itibaren spor salonu imkanım olacak o zamana kadar idare edeceğim bir şekilde
inşalah vazgeçer
hiç yapmamaktansa yapabildiğin kadar artırmak iyidir canım

Neden utanasınki tatlım bende evlenmeden önce arkadaşıma bile gidemezdim
En azından durumu bilşrsek ona Göre yorum yaparız
Baban çalışmıyormu cnm O yokken yapmaya çalışsan

Neden utanasınki tatlım bende evlenmeden önce arkadaşıma bile gidemezdim
En azından durumu bilşrsek ona Göre yorum yaparız
Baban çalışmıyormu cnm O yokken yapmaya çalışsan
emekli, haftada 3 gün yalnızım evde o günlerde spor yapıyordum leslie burada okumama rağmen aklıma gelmemişti artık onu yapacağım bir de annem ameliyat olduğunda en az 1 hafta kadar evde olduğum saatlerde müsait olacağım artık her şansı değerlendiriyorum

ay ben şok internette dolanırken bir haber buldum 95 kilodan -50 ye düşmüş bir kadının haberi. ilk ve son hali arasındaki farkı görünce ayılamadım bir an acayip gaza geldim yahu depresyon falan kalmadı bende

Güzelim sen Kendini gereksiz yere strese sokuyosun
Alışverişi annenle beraber yapmıyomusunuz
Zaten sebze, salata malzemesi, tavuk vs.yeterli
Ayrıca netten bakıp sende sağlıklı yemekler yapabilirsin

Sabah 1-2 tb ekmeği 1 yumurta peynir yeşillik domstes salatalık zeytin

Öğlen -akşam: sebze, salata yoğurt Yada et türü salata yoğurt

Bu kadar basit aslında

Haftada 3 gün hiç yoktan iyidir tatlım

Ayrıca senin spor yaparken çekinecek kadar fazla kilon yok

birlikte yapmıyoruz çoğunlukla onlar kendilerine göre yapıyorlar babam yemeyi seven biri annemde hastalığından dolayı bazı sebzeleri falan yiyemiyor mesela makarna yiyor ben kendime yapayım diyince çeşitli tepkiler alıyorum. Mesela bugün iyiydi desteği, elimden geldiğince konuşup halletmeye çalışıyorum

Nesine iddaya girdiniz tatlım

Sen iyilikle konuş cnm Onun yardımına desteğine ihtiyacın olduğunu tatlı dille anlat

Aslında makarnada annen için iyi bişey değil
Heralde kiloluydu

Mesela sana Göre yemek yoksa en azından bi salata yap içine haslanms yumurta, peynir ton balığı bişeyler koyup yiyebilirsin
Yada menemen yapıp yogurtla yersin

Ama sağlıklı kahvaltını ihmal etme
Vücut en başta enerjisini kahvaltıdan alıyor

Sen hangi şehirdeydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…