Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy yavrum haşlanmış yumurta ve kahvaltı günü gibi olmuş :) yemek yapasın mı gelmedi :))
Afiyet olsun spor olsun ama dimi güzel olur yarın güzel bir spor olsun bence

sabah zengin akşam fakir olmuş güzel olmuş canım afiyet olsun :)

Kizlar ben kaciyorum.misafir girla:/gece devam ederim

tamam tatlım
kolay gelsin muckk

Evet zamanla öğreneceğim her şeyi sabrımıza ihtiyacım var

merak etme tatlım burda herkes birbirine yardımcı oluyor. buarada gözün korkmasın sürekli böyle aktif değiliz burda akşamları genelde bu şekilde oluyor o yüzden gözün korkmasın canım. geçmişi takip edebilmek için fırsat buldukça gelmeye çalış çünkü birikirse okumak zor oluyor

Hosgeldin caniim. Yaaa ben sana hosgeldin demismiydim inan hatirlayamadiiim suan gecmisi okuyarak geldigim icin gorunce yaziyiim dediim. Ben betul 24 yasindayim 18 aylik bi oglusum var insallah vereciiiiz caniim bu arada ismiin neydi canim

Haklısın elimden geldiğince okumaya çalışacağım

Imm super bi menuu caniim afyt olsnn

Afiyet olsun lokumuum

Indirr caniiim spora gtmedeende cok guzel harekler yapabilirsiin bn o kdr gttmde noldu ayni harektler yani bnce gerek bile yok bnce spor salonuna para wermeye

Cok gecmiis olsun canim yaa duzeldimi oglusun smdi nasil

Yaa sizinde mubabbetinizz araba heee :)) benm esimde benm minikk kurbaaamii satti gtti baba arabasi aldii zayflarsam bna ayni arabayi alcan mi diorum aynisini alamam belki ama dusuk bsy alabilrm diorr gerci zayflarsam cok sey yapck walla tatilede getrckms hersye oky dio bu aralar belkide gaza getrmk icin kzz

Saol caniim

Guzel caniimm afyt olsn

Afiyet olsun canim arttir arttir suyuu nasil icemion kiizzz su icilmezz mii

Ben begendim canim menunu afiyet olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…