- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.881
bu arada günaydın murç..senden başka kimse olmadığı için sana günaydın diyorum..ya artık bu topiğe bikaç kişi alalım..böyle olmuycak...
Cnm sabah 7:30 cıkıyorum evden.Oda sımdılık yuruyerek gıttıgım ıcın ole.Servısle gıttıgımde 7:00 biniyorum servise.Zaten ben sabah yataktan cıkamıyorum.bıde kalkıp kahvaltı öldürseler yapamam.Annecım kepeklı ekmekten sand. yapıyor ama ıslerın younlugundan unutuyorum yemeyı.Ama sımdıkı planım soyler.Sabah evden cıkarken sırkelı su ıcıcem.15 dk ofıs ev arası.Genelde istisnayi durumlar hariç sabah işlerim 10 gıbı bıtıyo.İşlerimi toparlar toparlamaz sand. yiyicem oglen dedıgım gıbı mama ile gecıstırcem araa ogunlerde aynen devam.Aksamda haslama sebze yıycem.Semizotu felan.Tabı 2 lıtre suda var.Ama bu cuma benım dogum gunum.Sevgılım yemege cıkarıcakmıs benıYarından ıtıbaren dedıklerımı yapıcam ama asıl pazartesıden sonra tam gaz başlıcam.Walla ben çok karalıyım.Yanımda benımle bu karalılıkta yuruyecek topık arkadasları ıstıyorum .YOKMU SESİMİ DUYANNN
süper düşünmüşsün..cuma günü demek doğumgünün be tabii ki boğa burcusun..ortimde boğaydı heralde..belki bilmiyodursun "bütün burçlar yaşamak için yemek yer , boğa burcu yemek için yaşarmış".. benim gibi yaniii...cuma günü artık yersin napıcan bigünden bişeycik olmaz. .
süper düşünmüşsün..cuma günü demek doğumgünün be tabii ki boğa burcusun..ortimde boğaydı heralde..belki bilmiyodursun "bütün burçlar yaşamak için yemek yer , boğa burcu yemek için yaşarmış".. benim gibi yaniii...cuma günü artık yersin napıcan bigünden bişeycik olmaz. .
slm kızlar sabahtan beri hastanelerdeydım küçük kızımın kulagındakı sorun yuzunden dr amelıyat dedi genız etı alınacak kulagına tup takılacak devlet hastanesınde taa 13 aralıga gun verdıler ya ogunu beklıyecem yada özelde yaptıracam ist bana hastane ve dr önerınız varmı dunku menumude yazayım
sabak 2 dilim çavdar ekmegı 1 haşlanmış yumurta peynir 1 kupa green form çayı
ara leblebi bi avuç 2 3 ceviz çeyrek altın ekmek
öğlen 1 tabak bulgur pilavı 1 dilim kek ayran
akşam 1 kaşık bulgur pilavı 2 yudum ayran 1.5 2 lt su spor yürüyüş hastabe içinde gider gelirken
liste yapıyonuz ben 7 martta burda başladım 65.2 dim şimdiki kilom aşagıda yazılı çizelgemde
geçmiş olsun canım.....slm kızlar sabahtan beri hastanelerdeydım küçük kızımın kulagındakı sorun yuzunden dr amelıyat dedi genız etı alınacak kulagına tup takılacak devlet hastanesınde taa 13 aralıga gun verdıler ya ogunu beklıyecem yada özelde yaptıracam ist bana hastane ve dr önerınız varmı dunku menumude yazayım
sabak 2 dilim çavdar ekmegı 1 haşlanmış yumurta peynir 1 kupa green form çayı
ara leblebi bi avuç 2 3 ceviz çeyrek altın ekmek
öğlen 1 tabak bulgur pilavı 1 dilim kek ayran
akşam 1 kaşık bulgur pilavı 2 yudum ayran 1.5 2 lt su spor yürüyüş hastabe içinde gider gelirken
liste yapıyonuz ben 7 martta burda başladım 65.2 dim şimdiki kilom aşagıda yazılı çizelgemde
nihayet geldin mutedeyyin..hoşgeldin..Merhabalar arkadaşlar... Artık aranızdayım inşaallah.. Nasılsınız bakalım... Özledim sizleri be :))
nihayet geldin mutedeyyin..hoşgeldin..
Merhabalar arkadaşlar... Artık aranızdayım inşaallah.. Nasılsınız bakalım... Özledim sizleri be :))
Demet hamile misin sen.? Allah'ım ok sevindim ya... Allah inş. sağ salim doğmasını da gösterir bizlere...
Bende yarın misafirim olacak ama perşembe gününden itibaren iyi bir çekidüzen vermem lazım..Kim katıldı takıma,kimler çıktı falan... neyse zaten kimse de kalmammış.... :26:
iyi gidiyor..
Hoşbulduk sağol :)) kilo verme durumları nasıl :)
murç Allah iyiliğini versin..salı sabahından sonra hiçbişey yemedinmi sen?Günaydın kızlarrrr.Güzel bir gün geçirmeniz ümidiyle
Yaaa bir şey sormak istiyorum?!
Pazartesi saat 16:00 çivarında yediğim tosttan başka birşey yemeden yattım uyudum.Salı sabah tartıldıgımda 80.7 ıdım.
Bugun sabah tartıldıgımda 81.1 cıktım.Şimdi sizce beniğm doğru kilom hangisidir.kafam karıştı iyice.:18:
inş. canım :))Hoşgeldin kaptan...
Walla demet hayırlı bı ıs yuzunden aramızdan ayrıldı.O gittikten sonrada herkez dagıldı zaten.Gelde topla şu topiği yawww...
hoppidicik şu an takım olarak kaç kişiyiz?bilgin varsa yazarmısın?yenileri eskileri gidenleri falan...kızlar topiğe dört kişi davet ettim, hepsi gelirmi bilemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?