- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.901
mutedeyyin kaç kişi olduğumuzu bilemiyorum ama burada paylaşım yapan 2-3 kişi..gerisinde tık yok
Fitsema : ( 82.5/ 81,2/1,3/1,58%)1. fitsema
Fangy : ( 83.5//83,5/0,0/0,0%
Hoppidicik89.3/88,1/1,2/1,34%)3.hoppidicik
Fadime02 : ( 98.4/98,4/0,0/0,0%)
Duyguzeyno : ( 79/79/0,0/0,0%)
Mütedeyyin : ( 79/79/79/0,0/0,0%)
Soffty : ( 61 /60,8/0,2/0,33%)
Arseda : ( 79.6/78,4/1,2/1,51%)2.arseda
Edda1985 : ( 68 /68/0,0/0,0%)
Etg : ( 90/90/0,0/0,0%)
Mursh : ( 81,2 /81,4/-0,2/-0,25%)
İysel : ( 72/72,2/-0,2/-0,28%)
demettuba83: hamileliği nedeniyle geri dönmek üzere ayrıdı.
9. TAKIM TOPLAM KİLO( 963,5/960/3,5/0,36%)
buradakiler var işte..
iyi gidiyor..
murç Allah iyiliğini versin..salı sabahından sonra hiçbişey yemedinmi sen?wc dw fazlalıklardan kurtulmadıysanda onlar tartıda kilo olarak gözüküyor işte..
hahahhahahha çok güldüm yaww...
Böle anlatırsan böle olur işte hata bende.
Pazartesi 16:00 civarı tost yedım baska bısey yemeden yattım.Salı sabahı wc cıktım.Tartıldım 80.7
Salı gunu sabah kepeklı sand öglen yemek yok.Aksam tavuk yemegı 1 porsıyon.Çarş. sabahı wc çıktım tartıldım sonuc 81.1
Sanırım şimdi daha açıklayıcı oldu.Neden ole cıktı kı yawww
edda bu hafta kilo veremedi..o yüzden tabloda öyle gözüküyo, diğerlerinden haberim yok..bişey dersem yalan olur..
kıloları vercez inş duygu zeyno izinli olrak ayrıldı dıye bılıyorum ama bı bakıyım ben ya bı arkadasta ev tasıd kımdı o oda ızınlı bı 20 gun kadar olmıyacam dedı
ben bu sabah 87 yi gördüm..cumaya Allah kerim. .
Sanada günaydın cnmmm.Haklısın walla olmuyor böyle.Kaptana soleyekte yenı bırılerı gelsın.Sürekli paylasım olmayınca keyfı cıkmıyor malesef.
murç canım sabah evde kahvaltı yapmaya vaktin olmuyomu?öğlenide mamayla geçiştirsen..akşama Allah kerim diycem ama dışardan konuşmak kolay tabii..
Cnm sabah 7:30 cıkıyorum evden.Oda sımdılık yuruyerek gıttıgım ıcın ole.Servısle gıttıgımde 7:00 biniyorum servise.Zaten ben sabah yataktan cıkamıyorum.bıde kalkıp kahvaltı öldürseler yapamam.Annecım kepeklı ekmekten sand. yapıyor ama ıslerın younlugundan unutuyorum yemeyı.Ama sımdıkı planım soyle.Sabah evden cıkarken sırkelı su ıcıcem.15 dk ofıs ev arası.Genelde istisnayi durumlar hariç sabah işlerim 10 gıbı bıtıyo.İşlerimi toparlar toparlamaz sand. yiyicem oglen dedıgım gıbı mama ile gecıstırcem araa ogunlerde aynen devam.Aksamda haslama sebze yıycem.Semizotu felan.Tabı 2 lıtre suda var.Ama bu cuma benım dogum gunum.Sevgılım yemege cıkarıcakmıs benıYarından ıtıbaren dedıklerımı yapıcam ama asıl pazartesıden sonra tam gaz başlıcam.Walla ben çok karalıyım.Yanımda benımle bu karalılıkta yuruyecek topık arkadasları ıstıyorum .YOKMU SESİMİ DUYANNN
Bu cuma benimde doğum günümdü :)) boğasın sen de demek :))
ben yemek yapmaya gidiyorum bayanlar..istanbulda berbat isli pisli hava var..böyle zamanlarda içimdeki yemek canavarı uyanıyo...yemekden ziyade hamurişine saldırasım geliyo...
Aaaa 6 mayıs doğumlusun sende demekBurasıda mayıs doğumlu kaynıyo ha.İkizler ve boğalar
Amann haa dikkatttt.Yok hamur işi felan git koca bı kase salata yap onu ye.Şöle marul salatalık domates semızotu oohhh olsada yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?