Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arseda-Duyguzeyno-fadime02-fangy-fitsema-hoppidiick-soffty-edda1985-etg-mursh...

başka kimler var? ve bunlardan kimler gelmiyor topiğe?

geçen hafta arseda kaptanlık yaptı , onun cuma mesajını bulursam atayım, orada kim var kim yok gözüküyor..

Fitsema : ( 82.5/ 81,2/1,3/1,58%)1. fitsema
Fangy : ( 83.5//83,5/0,0/0,0%
Hoppidicik 89.3/88,1/1,2/1,34%)3.hoppidicik
Fadime02 : ( 98.4/98,4/0,0/0,0%)
Duyguzeyno : ( 79/79/0,0/0,0%)
Mütedeyyin : ( 79/79/79/0,0/0,0%)
Soffty : ( 61 /60,8/0,2/0,33%)
Arseda : ( 79.6/78,4/1,2/1,51%)2.arseda
Edda1985 : ( 68 /68/0,0/0,0%)
Etg : ( 90/90/0,0/0,0%)
Mursh : ( 81,2 /81,4/-0,2/-0,25%)
İysel : ( 72/72,2/-0,2/-0,28%)
demettuba83: hamileliği nedeniyle geri dönmek üzere ayrıdı.

9. TAKIM TOPLAM KİLO( 963,5/960/3,5/0,36%)
buradakiler var işte..

edda, etg ve duygu kilo bildirmedi mi? yoksa paylaşımda mı bulunmuyorlar?

iyi gidiyor..

murç Allah iyiliğini versin..salı sabahından sonra hiçbişey yemedinmi sen?wc dw fazlalıklardan kurtulmadıysanda onlar tartıda kilo olarak gözüküyor işte..

hahahhahahha çok güldüm yaww...

Böle anlatırsan böle olur işte hata bende.

Pazartesi 16:00 civarı tost yedım baska bısey yemeden yattım.Salı sabahı wc cıktım.Tartıldım 80.7

Salı gunu sabah kepeklı sand öglen yemek yok.Aksam tavuk yemegı 1 porsıyon.Çarş. sabahı wc çıktım tartıldım sonuc 81.1

Sanırım şimdi daha açıklayıcı oldu.Neden ole cıktı kı yawww

edda bu hafta kilo veremedi..o yüzden tabloda öyle gözüküyo, diğerlerinden haberim yok..bişey dersem yalan olur..

öle desene kız..o zaman bişey diyemicem ..birde bende şöyle oluyo..sabah uyandığım vakit tartıldığım kiloyla , iki saat sonra tartıldığım kilo arasında bayağı bir fark oluyor..

edda bu hafta kilo veremedi..o yüzden tabloda öyle gözüküyo, diğerlerinden haberim yok..bişey dersem yalan olur..

Neyse ben bu hafta takip edeyim listedekileri.Paylaşımda bulunmayanları ayıklayacağız artık yapacak birşey yok.Kimse kalmamış şu hale bak..Dökülüyoruz resmen

Cumaya da 2 gün kaldı.. Kaldırıalım popolarımızı kızlar.. Verelim şu kiloları...

kıloları vercez inş duygu zeyno izinli olrak ayrıldı dıye bılıyorum ama bı bakıyım ben ya bı arkadasta ev tasıd kımdı o oda ızınlı bı 20 gun kadar olmıyacam dedı

kıloları vercez inş duygu zeyno izinli olrak ayrıldı dıye bılıyorum ama bı bakıyım ben ya bı arkadasta ev tasıd kımdı o oda ızınlı bı 20 gun kadar olmıyacam dedı

sema mı izinli? bende onu öyle hatırlıyorum ama :26:

Bu cuma benimde doğum günümdü :)) boğasın sen de demek :))

ben yemek yapmaya gidiyorum bayanlar..istanbulda berbat isli pisli hava var..böyle zamanlarda içimdeki yemek canavarı uyanıyo...yemekden ziyade hamurişine saldırasım geliyo...

Bu cuma benimde doğum günümdü :)) boğasın sen de demek :))

Aaaa 6 mayıs doğumlusun sende demek Burasıda mayıs doğumlu kaynıyo ha.İkizler ve boğalar

ben yemek yapmaya gidiyorum bayanlar..istanbulda berbat isli pisli hava var..böyle zamanlarda içimdeki yemek canavarı uyanıyo...yemekden ziyade hamurişine saldırasım geliyo...

Amann haa dikkatttt.Yok hamur işi felan git koca bı kase salata yap onu ye.Şöle marul salatalık domates semızotu oohhh olsada yesek

ayy yok 6 mayıs değilim. ben gecen cuma dicektim 29 nisan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…