Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar duvara kararla vurulduğunda o kısım ısınmaya başlıyormuş böylece yağlara hareketlilik geliyormuş ama yağlar aşağı iniyor diyen de var biz bi kaç kuşak totoyu böyle erittik diyen de ama günde 100den aşağı olmaması gerekiyor sanirim bir de yönü önemli sivrilme durumları falan da konuşulmuştu

canım benimde günler oldu inanır mısın wc siz. ilk kez bu kadar oluyor. ben de doktora bi girmeyi düşünüyorum. tiroitten şüphelendim ben bi bakırcam ona. sen de baktır istersen. onda kabızlık yapıyomus

Benim vardı tiroit hastalığım ama çok çalışıyordu metabolizma hipertiroitti o zaman sürekli ishaldim. İlaç kullandım hem geçen ay hem 2 hafta önceki tahlillerimde tiroit normal çıktı. Bu sefer de kabız olunca dedim yavaşladı mı şimdi de ama hayır normal düzeydeymiş artık

Akıl sır ermiyor bu vücutlara ya

ama sen yeni yeni kabız olmaya başladıysan bence de tiroite baktır hipotiroit ise kabızlık yapıyordur

Kolay gelsin canim bence hakkini kullan vucudu sasrtmak her zaman iyidir sekerm goruruz haftaya kiz yinede bizden kim kurtulurrr
Kız Geçen Delirdigimde Vücut Yeterince Şaşırdı Bence bak 3 haftam gitti sadece bir gün yüzünden
Sağol kuzuu

Anamm hatun dellendi yaa

dellendim iviiit

Valla hic bilmiyomki sadece azcik agrdi totolarm kuculdumu bilmiyom bekarken hep vuruduk kuculdugune inanirdik inanarak yaptiktan sonra neden olmasin dimi

Allah seniii koptum

tamam eve gideyim kabaklıycam bende bak varya eve bi giseyim hele burdaki çaresizliğimin acısını fena cıkarcam evim evim güzel evim yaaa

listede olmak daha çok gaza getirir cidden canım. Sonuçta sorumluluk almış oluyorsun
Böyle de gaza getiren menulerimdeki en ufak şeye bile yapılan eleştiriler oldu zaten çok üzüldüm yine olmadı falan diye sonuç bu
Kabagi nasil pisiriyon hemen anlat
Kabuguyla küp küp dograyip üstüne su ekleyip hasliyorum suyun rengi sonlara doğru kabak rengi alıyor kendime göre belli miktar su kalana kadar haslayip kapatıyorum ben püre daha çok seviyorum nane çok yakışıyor yoğurt luyorum bir de

Kız o zaman biraz yanlardan birazda alttan vurmak lazim toto dik dursun
dellendim iviiit

Allah seniii koptum

tamam eve gideyim kabaklıycam bende bak varya eve bi giseyim hele burdaki çaresizliğimin acısını fena cıkarcam evim evim güzel evim yaaa
Deli hatunum yaa

Geçen cuma kilo: 59,9
Bu cuma kilo: 59,1
Kilo verme yüzdesi: %1,33
Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Farkida yaz tatlim mesajlar kismindan sayiyoruz bi sayfada 20 var zaten 60dan fazlasini saymiyoruz +60 yaziyoruz

Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Bildirimlerde Mesajların Var Canım Ordan Bakacaksin. Zaten her sayfada 20 mesaj var sayfa sayfa sayarsin kolay yani
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım. Nerdeyse 2 hafta benimde menulerim duzensizdi. Ama alisiyorsun bi sure sonra neyi yemen neyi yememen gerektigini ogreniyorsun burda okudukca

Hemen kabak aliyorum sagol canim fikir icin

ek tek mi sayicaz aaaa ben toplu bi rakam arıyorum haftalik :)
Her Sayfada 20 tane var cnm
rmedim canım ya da extrem bir durum varsa seabahar bildirir bende gerekli açıklamayı yaparım ama sorun çıkacağını sanmıyorum girsem haberim olurdu
Listeye doğru şekilde yazılması gerekiyor cnm yoksa sonradan bi sürü iş çıkıyor
Şeydayla halledin artık

Bide bu 3 kiloyu vermeyip aldığını düşünsene tatlım

O kadar faydalı hareket varken bu bana çok saçma geldi bi faydası olacağınıda sanmıyorum

gayet güzel cnm

Ama paylaşımın ilk başladığında daha iyiydi pek gelmiyosun sanki

Kız iyi fikir hee bende kabakla ne yapcam diye hiç almiyordum pazara çıkınca alayım bol bol
Bende daha var tarif de aklıma gelmiyor su an
Tanman canım ben bir kontrol ederim :)

Güncellemeee ( -derken eksikleri tamamladım sadece)

Heçen hafta 59,9
Bugün: 59,1
Yüzdem: %1,3
Fark: -800

Ama paylaşımın ilk başladığında daha iyiydi pek gelmiyosun sanki

Evet haklısınn babamı hacca gönderiyoruz da evde bir telaş aldı başını gidiyor bu nerde şu nerde diye bana soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…