- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.481
canım benimde günler oldu inanır mısın wc siz. ilk kez bu kadar oluyor. ben de doktora bi girmeyi düşünüyorum. tiroitten şüphelendim ben bi bakırcam ona. sen de baktır istersen. onda kabızlık yapıyomus
Kız Geçen Delirdigimde Vücut Yeterince Şaşırdı BenceKolay gelsin canim bence hakkini kullan vucudu sasrtmak her zaman iyidir sekerm goruruz haftaya kiz yinede bizden kim kurtulurrr
Sağol kuzuutamam tatlım kolay gelsin işin zor
helal bee cısı bile kullanmıyon daha ne olsun alkııs
yok kız sorumlulugun olcak kacamaklar azalcak süper olcak hedefe koşucan gariii
kız beni geçemezsen ayıp vallaaaa benki 1,5 ayda 3 kg veren insan
Anamm hatun dellendi yaa
Valla hic bilmiyomki sadece azcik agrdi totolarm kuculdumu bilmiyombekarken hep vuruduk kuculdugune inanirdik inanarak yaptiktan sonra neden olmasin dimi
Canım senin de hedefe bayağı var son iki gün sadece hasla pure yap sarımsak yoğurt baharat ekle en fazla çok da alıştırma sonra duraklama da zorlanirsin ama açılmak için bu hafta ağırlık verebilirsin ben haftaya perşembe kahvaltı öğle akşam kabak düşünüyorum
Böyle de gaza getiren menulerimdeki en ufak şeye bile yapılan eleştiriler oldu zaten çok üzüldüm yine olmadı falan diye sonuç bulistede olmak daha çok gaza getirir cidden canım. Sonuçta sorumluluk almış oluyorsun
Kabuguyla küp küp dograyip üstüne su ekleyip hasliyorum suyun rengi sonlara doğru kabak rengi alıyor kendime göre belli miktar su kalana kadar haslayip kapatıyorum ben püre daha çok seviyorum nane çok yakışıyor yoğurt luyorum bir deKabagi nasil pisiriyon hemen anlat
Kız o zaman biraz yanlardan birazda alttan vurmak lazim toto dik dursunKızlar duvara kararla vurulduğunda o kısım ısınmaya başlıyormuş böylece yağlara hareketlilik geliyormuş ama yağlar aşağı iniyor diyen de var biz bi kaç kuşak totoyu böyle erittik diyen de ama günde 100den aşağı olmaması gerekiyor sanirim bir de yönü önemli sivrilme durumları falan da konuşulmuştu
Deli hatunum yaadellendim iviiit
Allah seniii koptum
tamam eve gideyim kabaklıycam bende bak varya eve bi giseyim hele burdaki çaresizliğimin acısını fena cıkarcam evim evim güzel evim yaaa
O zaman yapma canim sen vucudunu daha iyi tanirsinKız Geçen Delirdigimde Vücut Yeterince Şaşırdı Bencebak 3 haftam gitti sadece bir gün yüzünden
Sağol kuzuu
Farkida yaz tatlim mesajlar kismindan sayiyoruz bi sayfada 20 var zaten 60dan fazlasini saymiyoruz +60 yaziyoruzGeçen cuma kilo: 59,9
Bu cuma kilo: 59,1
Kilo verme yüzdesi: %1,33
Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Bildirimlerde Mesajların Var Canım Ordan Bakacaksin. Zaten her sayfada 20 mesaj var sayfa sayfa sayarsin kolay yaniGeçen cuma kilo: 59,9
Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım. Nerdeyse 2 hafta benimde menulerim duzensizdi. Ama alisiyorsun bi sure sonra neyi yemen neyi yememen gerektigini ogreniyorsun burda okudukcaBöyle de gaza getiren menulerimdeki en ufak şeye bile yapılan eleştiriler oldu zaten çok üzüldüm yine olmadı falan diye sonuç bu
Kabuguyla küp küp dograyip üstüne su ekleyip hasliyorum suyun rengi sonlara doğru kabak rengi alıyor kendime göre belli miktar su kalana kadar haslayip kapatıyorum ben püre daha çok seviyorum nane çok yakışıyor yoğurt luyorum bir de
Ben heryerden vuruyomKız o zaman biraz yanlardan birazda alttan vurmak lazim toto dik dursun
Deli hatunum yaa
Hemen kabak aliyorum sagol canim fikir icinBöyle de gaza getiren menulerimdeki en ufak şeye bile yapılan eleştiriler oldu zaten çok üzüldüm yine olmadı falan diye sonuç bu
Kabuguyla küp küp dograyip üstüne su ekleyip hasliyorum suyun rengi sonlara doğru kabak rengi alıyor kendime göre belli miktar su kalana kadar haslayip kapatıyorum ben püre daha çok seviyorum nane çok yakışıyor yoğurt luyorum bir de
Aynen beybiii benim vücut çok kolay kilo alıyor iste. Zaten hedefe ulasayim burda olucam gene baya bi sureO zaman yapma canim sen vucudunu daha iyi tanirsin
Bende cekrdek yemicm vazgectm
Ahahhha koptum bunaBen heryerden vuruyomesimde gördü gecen amacin ne diyo bende sen isine bak canim dedm
Merveee allah seni napmaya kizzz gülmekten öldüm burdaaBen heryerden vuruyomesimde gördü gecen amacin ne diyo bende sen isine bak canim dedm
Kabaklı yumurta kabaklı havuclu sehriye vlcorbasi bol kabaklı türlü bulgur pilavı üstüne kabak çeşit çeşit kullanıyorum benHemen kabak aliyorum sagol canim fikir icin
Kız iyi fikir hee bende kabakla ne yapcam diye hiç almiyordum pazara çıkınca alayım bol bolKabaklı yumurta kabaklı havuclu sehriye vlcorbasi bol kabaklı türlü bulgur pilavı üstüne kabak çeşit çeşit kullanıyorum ben
Her Sayfada 20 tane var cnmek tek mi sayicaz aaaa ben toplu bi rakam arıyorum haftalik :)
Listeye doğru şekilde yazılması gerekiyor cnm yoksa sonradan bi sürü iş çıkıyorrmedim canım ya da extrem bir durum varsa seabahar bildirir bende gerekli açıklamayı yaparım ama sorun çıkacağını sanmıyorum girsem haberim olurdu
Bide bu 3 kiloyu vermeyip aldığını düşünsene tatlımakşama kocam geliyo 500 gr verdim vere vere :/ burda pro suz buna şükür diyorum ama halimden hiç memnun değişim 1,5 ayda 3 kg rezalet. bi de bebek için zayıflamak istiyorum hamişliğim rahat geçsin diye doktor da kilo ver dedieve bi gideyim kimse tutamaz beni. bıktım koca totomdan
O kadar faydalı hareket varken bu bana çok saçma geldi bi faydası olacağınıda sanmıyorumKızlar duvara kararla vurulduğunda o kısım ısınmaya başlıyormuş böylece yağlara hareketlilik geliyormuş ama yağlar aşağı iniyor diyen de var biz bi kaç kuşak totoyu böyle erittik diyen de ama günde 100den aşağı olmaması gerekiyor sanirim bir de yönü önemli sivrilme durumları falan da konuşulmuştu
gayet güzel cnmGeçen cuma kilo: 59,9
Bende daha var tarif de aklıma gelmiyor su anKız iyi fikir hee bende kabakla ne yapcam diye hiç almiyordum pazara çıkınca alayım bol bol
Tanman canım ben bir kontrol ederim :)Her Sayfada 20 tane var cnm
Listeye doğru şekilde yazılması lazım tatlım
Yoksa sonradan bisürü iş çıkıyor
Şeydayla halledin artık
O kadar faydalı hareket varken bu bana çok saçma geldi bi faydası olacağınıda sanmıyorum
gayet güzel cnm
Ama paylaşımın ilk başladığında daha iyiydi pek gelmiyosun sanki
Ama paylaşımın ilk başladığında daha iyiydi pek gelmiyosun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?