- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.501
Kızlar duvara kararla vurulduğunda o kısım ısınmaya başlıyormuş böylece yağlara hareketlilik geliyormuş ama yağlar aşağı iniyor diyen de var biz bi kaç kuşak totoyu böyle erittik diyen de ama günde 100den aşağı olmaması gerekiyor sanirim bir de yönü önemli sivrilme durumları falan da konuşulmuştu
Benim vardı tiroit hastalığım ama çok çalışıyordu metabolizma hipertiroitti o zaman sürekli ishaldim. İlaç kullandım hem geçen ay hem 2 hafta önceki tahlillerimde tiroit normal çıktı. Bu sefer de kabız olunca dedim yavaşladı mı şimdi de ama hayır normal düzeydeymiş artık
Akıl sır ermiyor bu vücutlara ya
ama sen yeni yeni kabız olmaya başladıysan bence de tiroite baktır hipotiroit ise kabızlık yapıyordur
Geçen cuma kilo: 59,9
Bu cuma kilo: 59,1
Kilo verme yüzdesi: %1,33
Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Ben heryerden vuruyomesimde gördü gecen amacin ne diyo bende sen isine bak canim dedm
Kabaklı yumurta kabaklı havuclu sehriye vlcorbasi bol kabaklı türlü bulgur pilavı üstüne kabak çeşit çeşit kullanıyorum ben
canım genelde ben zaten 2-3 gün cıkamadıgım oluyodu ama ilk kez fazla oldu baktırcam canım. yazık günah o kadar cabaladım bu hafta ve sonuc şaka gibi. neyim var öğreneyim de boşa gitmesin emeğimsağ ol canım ilgilendiğin için
valla o kadar yediklerine cok güzel ben de artık kopiş çekebilirim senin listelerin takibindeyim cnm
HmmmArkandayız canim dominated kadar eve gidince tam gaz devam
3 gun yuruyus yaptim insane once Leslie yaptigim oldu menulerimde elestiri gerektiren seyler olsa da bu hafta daha iyiydi ve kabağa ağırlık verdim bu hafta bakalım nasıl olacak
-800 gayet iyi. Tebrikler :)Geçen cuma kilo: 59,9
Bu cuma kilo: 59,1
Kilo verme yüzdesi: %1,33
Mesaj: Nasıl hesaplanıyor?.s geçen hafta çarşamba üye olmuştum zaten +35 olmuştur herhalde
Böyle de gaza getiren menulerimdeki en ufak şeye bile yapılan eleştiriler oldu zaten çok üzüldüm yine olmadı falan diye sonuç bu
Kabuguyla küp küp dograyip üstüne su ekleyip hasliyorum suyun rengi sonlara doğru kabak rengi alıyor kendime göre belli miktar su kalana kadar haslayip kapatıyorum ben püre daha çok seviyorum nane çok yakışıyor yoğurt luyorum bir de
Kız o zaman biraz yanlardan birazda alttan vurmak lazim toto dik dursun
Deli hatunum yaa
Ben heryerden vuruyomesimde gördü gecen amacin ne diyo bende sen isine bak canim dedm
Anam sen baya baya kabakla yatmış kabakla kalkmışsınKabaklı yumurta kabaklı havuclu sehriye vlcorbasi bol kabaklı türlü bulgur pilavı üstüne kabak çeşit çeşit kullanıyorum ben
Yok kız bu hafta menumde bunlar yoktu ama önceden denemisligim varHmmmkabak ilginç. Sevmem.Aramam.Tercih etmem.Ama denicem.Bu hafta daha kabaklı olacak
-800 gayet iyi. Tebrikler :)
Aklımdan geçeni yazmışssın.Sonra kilo verince dötü kalkmış demesinler kıııız
Delirtti bu fazlalıklar bizi
Anam sen baya baya kabakla yatmış kabakla kalkmışsın
Benimde 2.5 kg kaldı :) can sikilmasinin bi tik üstü oluyor bu canım regl olacak san bi de2 eylüle 2 hafta kaldı.2 eylül hedefime 900 gr kaldı.Kendime güvensizmişim demekki. Hedefimin üstünde verecek gibiyim.Haftaya ctesi regl geliyor.O etkilemezse tabi.
Kızlar ya ben bu melankoli halimi nasıl atıcam üstümden. Koltuktan kalkasım yok kaç gündür.
Her Sayfada 20 tane var cnm
Listeye doğru şekilde yazılması gerekiyor cnm yoksa sonradan bi sürü iş çıkıyor
Şeydayla halledin artık
Bide bu 3 kiloyu vermeyip aldığını düşünsene tatlım
O kadar faydalı hareket varken bu bana çok saçma geldi bi faydası olacağınıda sanmıyorum
gayet güzel cnm
Ama paylaşımın ilk başladığında daha iyiydi pek gelmiyosun sanki
Rica ederimm ne demek
evet o kadar uğraşıyorsun emeğin boşa gitmesin
Ne yalan söyleyim diyetisyene gittiğimde metabolizmam hızlı çıktı metabolizma yaşım da 15 çıktı biraz onun da etkisi var galiba normalde verdiğinden biraz daha fazla vermiş benim listeye
2 eylüle 2 hafta kaldı.2 eylül hedefime 900 gr kaldı.Kendime güvensizmişim demekki. Hedefimin üstünde verecek gibiyim.Haftaya ctesi regl geliyor.O etkilemezse tabi.
Kızlar ya ben bu melankoli halimi nasıl atıcam üstümden. Koltuktan kalkasım yok kaç gündür.
9.takımın çıtırlarrrrri canlarim nassiniz bakım bu hafta yağmurdan net hiç çekmedi giremedim o yüzden özledim sizi anacımmmm
Kız anki başka eksi yokay nasıl bi moral verdin anlatamaaamm 3 kilo alsaydım 74 olurdum olamaaaazz buna şüküüür
aaa benim meto yaşı 50 kesinsenin listelerdeki kadar cok yemem canım ben :)
ooo bak sen ayşeyee hedef tutacak gibi. benim hedef 64 tü imkansız yani battım ben
bugun bende mayısıgım kac gündür havuz yordu dinleniyom. kendini zorla canım hareketlenmek için. ben de cok mayısık bi insanım evde o yüzden fikir veremiyorum
iyiyiz eliiff bizde seni özledik geçen hafta sarı kart aldık ama bu hafta toparlarık sanırım ece 3 kg verdi derecedeyiz inş sarı kartı sildircez :)) senin kilo durumun ne canımm
Sende özlendin fıstıkım9.takımın çıtırlarrrrri canlarim nassiniz bakım bu hafta yağmurdan net hiç çekmedi giremedim o yüzden özledim sizi anacımmmm
Güzelim spor yaparsan daha enerjik olursun2 eylüle 2 hafta kaldı.2 eylül hedefime 900 gr kaldı.Kendime güvensizmişim demekki. Hedefimin üstünde verecek gibiyim.Haftaya ctesi regl geliyor.O etkilemezse tabi.
Iyiyiz biz elifcm seni sormali bizde seni ozledik kizzz ne zaman geliyon bakim9.takımın çıtırlarrrrri canlarim nassiniz bakım bu hafta yağmurdan net hiç çekmedi giremedim o yüzden özledim sizi anacımmmm
senden tüyo alirim o zaman tatlımBende daha var tarif de aklıma gelmiyor su an
Tanman canım ben bir kontrol ederim :)
Kız bırak kalkmış desinlerHmmmkabak ilginç. Sevmem.Aramam.Tercih etmem.Ama denicem.Bu hafta daha kabaklı olacak
-800 gayet iyi. Tebrikler :)
Aklımdan geçeni yazmışssın.Sonra kilo verince dötü kalkmış demesinler kıııız
Delirtti bu fazlalıklar bizi
Anam sen baya baya kabakla yatmış kabakla kalkmışsın
ohh maşallah kuzu.2 eylüle 2 hafta kaldı.2 eylül hedefime 900 gr kaldı.Kendime güvensizmişim demekki. Hedefimin üstünde verecek gibiyim.Haftaya ctesi regl geliyor.O etkilemezse tabi.
Elifimmm bizde seni cok özledik yaa. Cok şükür az kalmis donmene. Kv ile nasil gidiyor bi sorun yoktur umarım9.takımın çıtırlarrrrri canlarim nassiniz bakım bu hafta yağmurdan net hiç çekmedi giremedim o yüzden özledim sizi anacımmmm
Anamm bizim takımda iyice kabizlar takımı oldu heeRegl oldum sonunda sanırım sular kesik wc giremiyorumtakımdan bana da bulaştı kabızlık var birde regl ortasında acilirim diye umuyorum
Öyle olduk valla nazar değdisenden tüyo alirim o zaman tatlım
Kız bırak kalkmış desinlerkalkik totoyla gezeriz
ohh maşallah kuzu.
Hemen kalkıp müzik kanalı ac kuzu. Ister istemez havaya giriyorsun. Hadi bakim kaldir totoyu koltuktannn
Elifimmm bizde seni cok özledik yaa. Cok şükür az kalmis donmene. Kv ile nasil gidiyor bi sorun yoktur umarım
Anamm bizim takımda iyice kabizlar takımı oldu hee
Evet olmuştum üstünden de seneler geçti diyebilirim başka takıma uğradım ama listeye girmeden ayrıldım zaten bir ka. Kez de liste dışı paylaşım amaçlı katılmıştımballikayfe canim sen onceden mezun olmustun dimi
Burda tatlımballikayfe canim sen onceden mezun olmustun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?