- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.461
Buna da şükür kuzummyok anam nerdeehaftaya artık inş
ben 1 sene önce gittim b12 ve d vit eksikliği çıktı vitaminleri verdi doktor kullandım sonrada gitmedim bi daha. şimdi kanda yine çıkar. keşke idrarda çıksa cok korkuyorum kan vermektn
Giriyosun canim o zaman bugun
Zorlasti canim zaten hissediyorum bundan sonra dahada zorlasck ama basaricamay ne güzeell tebrikler canıım :) kilon iyice azaldı artık vermen zorlasır
3. cumasıymıs inş girer :)
ay inş girersin listeye paylasımında cok iyi zaten :)
oohhh annende gördü gününüüü sana daha bi destek olur inş artıkkk süpersin canım yaa maşallaaahh
Tek tek mi sayicaz aaaa ben toplu bi rakam arıyorum haftalik :)
Üzülme kuzum.eksi ya ona bak.duraklamadır haftaya daha çok düşer. Tebrikler
Yap tabi dicektim ki gelmiş sonunda :))) acliktanmis meğerse kız :))))
Vavvvv Harikasın. Tebrikler.ay ben böyle versem 2 haftaya mezun olurum :)
Tebrikler :)
Ohaaa yuhhhhh çüüüş falan oldum ben. 3 kg ne kız. Orti naptin yağ falan mı alırdın? Tebrik az gelir alkiiiiiiiissss kız sana kocaman. Bu hafta takibimdesin ortiiii
Maşallah Tebrikler :)
Sağol şekerim :)))
Yaa ne diyosun ben şok :) dun fark 700 du bugün 900 :)
Oh valla ben hafifledim valla kız :)))
Tebrikler :)
akşama kocam geliyo 500 gr verdim vere vere :/ burda pro suz buna şükür diyorum ama halimden hiç memnun değişim 1,5 ayda 3 kg rezalet. bi de bebek için zayıflamak istiyorum hamişliğim rahat geçsin diye doktor da kilo ver dedieve bi gideyim kimse tutamaz beni. bıktım koca totomdan
Zorlasti canim zaten hissediyorum bundan sonra dahada zorlasck ama basaricam
Arkandayız canim dominated kadar eve gidince tam gaz devamakşama kocam geliyo 500 gr verdim vere vere :/ burda pro suz buna şükür diyorum ama halimden hiç memnun değişim 1,5 ayda 3 kg rezalet. bi de bebek için zayıflamak istiyorum hamişliğim rahat geçsin diye doktor da kilo ver dedieve bi gideyim kimse tutamaz beni. bıktım koca totomdan
3 gun yuruyus yaptim insane once Leslie yaptigim oldu menulerimde elestiri gerektiren seyler olsa da bu hafta daha iyiydi ve kabağa ağırlık verdim bu hafta bakalım nasıl olacakballikayfe
Allah nazardan saklasın kız. Ne yaptın bu hafta farkli bişey ? Neye dikkat ettin? Az tüyo ver kız. 1 kg vercem diye gobegim çatliyor benim. Ümidim ol ortiiii. Kız valla kendimden çok sevindim sana heyecan yaptım resmen
Kız stres yapma ama kötü etkisi oluyor sonra
Kiz bide seni geciyomusumtabiki başaracaksııın aynen devam merveee :))
Arkandayız canim dominated kadar eve gidince tam gaz devam
3 gun yuruyus yaptim insane once Leslie yaptigim oldu menulerimde elestiri gerektiren seyler olsa da bu hafta daha iyiydi ve kabağa ağırlık verdim bu hafta bakalım nasıl olacak
Anamm hatun dellendi yaavalla bundan kötüsü olmasın Allah korusun zaten durumum rezil
kızKumraL_KrakeR gel buraya totonu duvara vuruyodun sen o ne işe yarıyor anlat bende vurur morartırım bile valla dellendim
Valla hic bilmiyomki sadece azcik agrdi totolarm kuculdumu bilmiyomvalla bundan kötüsü olmasın Allah korusun zaten durumum rezil
kızKumraL_KrakeR gel buraya totonu duvara vuruyodun sen o ne işe yarıyor anlat bende vurur morartırım bile valla dellendim
Canım senin de hedefe bayağı var son iki gün sadece hasla pure yap sarımsak yoğurt baharat ekle en fazla çok da alıştırma sonra duraklama da zorlanirsin ama açılmak için bu hafta ağırlık verebilirsin ben haftaya perşembe kahvaltı öğle akşam kabak düşünüyorumyürüyüş ve kabak aklımdaaa
Kolay gelsin canim bence hakkini kullan vucudu sasrtmak her zaman iyidir sekerm goruruz haftaya kiz yinede bizden kim kurtulurrrKızlar şimdilik çıkayım banyonun seramikleri temizlicem komple isim uzun
Bu arada bu haftaki ciss hakkımı kullanmicam. Bi an önce 6 ları görmek istiyorum
Kızlar şimdilik çıkayım banyonun seramikleri temizlicem komple isim uzun
Bu arada bu haftaki ciss hakkımı kullanmicam. Bi an önce 6 ları görmek istiyorum
Ayy kaptan da geldi heyecanlandım bigerçi nedense listeye girmekten korkuyorum sonra yolunda gitmeyen şeyler çıkar diye ama listede olursam takıma daha fazla katkım olacak bu da beni gazlayacak
Kiz bide seni geciyomusum
listede olmak daha çok gaza getirir cidden canım. Sonuçta sorumluluk almış oluyorsunAyy kaptan da geldi heyecanlandım bigerçi nedense listeye girmekten korkuyorum sonra yolunda gitmeyen şeyler çıkar diye ama listede olursam takıma daha fazla katkım olacak bu da beni gazlayacak
Kabagi nasil pisiriyon hemen anlatCanım senin de hedefe bayağı var son iki gün sadece hasla pure yap sarımsak yoğurt baharat ekle en fazla çok da alıştırma sonra duraklama da zorlanirsin ama açılmak için bu hafta ağırlık verebilirsin ben haftaya perşembe kahvaltı öğle akşam kabak düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?