Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zorlasti canim zaten hissediyorum bundan sonra dahada zorlasck ama basaricam

Bi sayfada olan sayı belli zaten

Kız stres yapma ama kötü etkisi oluyor sonra

Arkandayız canim dominated kadar eve gidince tam gaz devam
3 gun yuruyus yaptim insane once Leslie yaptigim oldu menulerimde elestiri gerektiren seyler olsa da bu hafta daha iyiydi ve kabağa ağırlık verdim bu hafta bakalım nasıl olacak

Kızlar şimdilik çıkayım banyonun seramikleri temizlicem komple isim uzun
Bu arada bu haftaki ciss hakkımı kullanmicam. Bi an önce 6 ları görmek istiyorum

valla bundan kötüsü olmasın Allah korusun zaten durumum rezil

kız KumraL_KrakeR gel buraya totonu duvara vuruyodun sen o ne işe yarıyor anlat bende vurur morartırım bile valla dellendim
Valla hic bilmiyomki sadece azcik agrdi totolarm kuculdumu bilmiyom bekarken hep vuruduk kuculdugune inanirdik inanarak yaptiktan sonra neden olmasin dimi

yürüyüş ve kabak aklımdaaa
Canım senin de hedefe bayağı var son iki gün sadece hasla pure yap sarımsak yoğurt baharat ekle en fazla çok da alıştırma sonra duraklama da zorlanirsin ama açılmak için bu hafta ağırlık verebilirsin ben haftaya perşembe kahvaltı öğle akşam kabak düşünüyorum

Bu arada bu haftaki ciss hakkımı kullanmicam. Bi an önce 6 ları görmek istiyorum
Kolay gelsin canim bence hakkini kullan vucudu sasrtmak her zaman iyidir sekerm goruruz haftaya kiz yinede bizden kim kurtulurrr

tamam tatlım kolay gelsin işin zor
helal bee cısı bile kullanmıyon daha ne olsun alkııs

Ayy kaptan da geldi heyecanlandım bi gerçi nedense listeye girmekten korkuyorum sonra yolunda gitmeyen şeyler çıkar diye ama listede olursam takıma daha fazla katkım olacak bu da beni gazlayacak

yok kız sorumlulugun olcak kacamaklar azalcak süper olcak hedefe koşucan gariii

Kiz bide seni geciyomusum

kız beni geçemezsen ayıp vallaaaa benki 1,5 ayda 3 kg veren insan

Ayy kaptan da geldi heyecanlandım bi gerçi nedense listeye girmekten korkuyorum sonra yolunda gitmeyen şeyler çıkar diye ama listede olursam takıma daha fazla katkım olacak bu da beni gazlayacak
listede olmak daha çok gaza getirir cidden canım. Sonuçta sorumluluk almış oluyorsun

Kabagi nasil pisiriyon hemen anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…