- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.541
Bende tek tek yazdm Allah beni netsinEwett cnm Sadece son bildirim kilosunu bırakıp diğerlerini siliyosun
Kız duşun kapısını niye kapatıyon intiharmı etcektinBalkona çıktım zaten direk abla dusa kabini temizlerken kapısını kapatmistim kötü oldum. Kendime geldim şimdi bide sigara yaktımallahimmm atın beni balkondan
Böylesi daha garanti
Sarimsakli yogurt ye canim hemenYahu zehirleniyordum midem kötü oldu yaa banyodan zor attim kendimi dışarı fazla gaza gelmişim bastım heryere çamaşır suyunu
He abla kimse yokken degerlendireyim dedimKız duşun kapısını niye kapatıyon intiharmı etcektin
O zaman tekrardan yaziyim senin listenin uzerineBöylesi daha garanti
Çünkü bazen geçenhaftaki kiloyu unutup yanlış yazabiliyolar
Yogurdum bitti kız dün ayran yaptım hepsiniSarimsakli yogurt ye canim hemen
sarı kartmi abovvv nasıl oldu o çok üzüldüm niye öyle oldu ki veremediniz mi? Kilom eksi canım 71.9 u gordumay nasıl bi moral verdin anlatamaaamm 3 kilo alsaydım 74 olurdum olamaaaazz buna şüküüür
aaa benim meto yaşı 50 kesinsenin listelerdeki kadar cok yemem canım ben :)
ooo bak sen ayşeyee hedef tutacak gibi. benim hedef 64 tü imkansız yani battım ben
bugun bende mayısıgım kac gündür havuz yordu dinleniyom. kendini zorla canım hareketlenmek için. ben de cok mayısık bi insanım evde o yüzden fikir veremiyorum
iyiyiz eliiff bizde seni özledik geçen hafta sarı kart aldık ama bu hafta toparlarık sanırım ece 3 kg verdi derecedeyiz inş sarı kartı sildircez :)) senin kilo durumun ne canımm
Hersey yolunda mefkusum kv deyi değiştirmişler yerine başka koymuşlar sanki :))) bizden başka gelen yok sanırım kıymet veriyor artık bize :))). Serin serin yasayip gidiyoruz bahceden besleniyoruz dogal dogal daha ne olsun. Sen nasılsın ne zaman geliyorsunuz Tr ye.Sende özlendin fıstıkım
Inşallah Herşey yolundadır
29 unda çıkıyoruz yola 30 unda evımdeyim inşallah. Buraya dönmek için sabirsizlaniyorum.Iyiyiz biz elifcm seni sormali bizde seni ozledik kizzz ne zaman geliyon bakim
canım benim. İyiyiz şükür bi sorun yok hersey yolunda bi problem yaşamadık dahada yaşamayız inşallah. Bu arada yavrum sen delimisin niye kapatıyorsun kapıları zehirlenip gidicen bu genç yaşta bir daha yapma çok tehlikeli.senden tüyo alirim o zaman tatlım
Kız bırak kalkmış desinlerkalkik totoyla gezeriz
ohh maşallah kuzu.
Hemen kalkıp müzik kanalı ac kuzu. Ister istemez havaya giriyorsun. Hadi bakim kaldir totoyu koltuktannn
Elifimmm bizde seni cok özledik yaa. Cok şükür az kalmis donmene. Kv ile nasil gidiyor bi sorun yoktur umarım
Anamm bizim takımda iyice kabizlar takımı oldu hee
Yogurdum bitti kız dün ayran yaptım hepsini
Onun yerini sigara tutar diye düşündüm
Geçen hafta 75.7 doğru
Aman pek iyi olmuş tatlımHersey yolunda mefkusum kv deyi değiştirmişler yerine başka koymuşlar sanki :))) bizden başka gelen yok sanırım kıymet veriyor artık bize :))). Serin serin yasayip gidiyoruz bahceden besleniyoruz dogal dogal daha ne olsun. Sen nasılsın ne zaman geliyorsunuz Tr ye.
Genel ortalamayi nasil yapiyoruz ablaGeçen hafta 75.7 doğru
Bu haftayı hesaplıcan
Bütün yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyosunGenel ortalamayi nasil yapiyoruz abla
Yaptim insallah olmustur @seydan94 kontrol edersin kaptanimBütün yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyosun
Virgülden sonra ki 3 rakam yazılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?