Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne kadar var okula canım 53 olmaz da 55-58 olur gittiği kadar gitsin

ooo süpersin canım :))

ne zaman baslıyor okul? belki verebilirsin ümit var hala

19 eylül ilk gün. tabii ki okul başlasa da diyete tam gaz devam ama sporları şimdiki kadar rahat yapamayabilirim
neyse başlayana kadar verebildiğimi vereyim stresine şimdiden girmek mantıksız olur

Hadi bakalımmmm listemiz gitmiş
Bi süpriz olmazsa 1. Oluruz inşallah

Oo derece bekliyorum sizden

sporla desteklersen en az 57 olabilirsin bence canım. 55 e kadar yolu var oof süper olur

Hadi bakalımmmm listemiz gitmiş
Bi süpriz olmazsa 1. Oluruz inşallah
Inş ablaa
Kızlar bu hafta takım içinde 2 grub olup yarışmaya ne dersiniz
Eskiden yapmıştık Biz baya heyecanlı oluyor
Grublara isimde koyarsınız

Birisi sorumluluğu alıp grubları ayarlıyabilir
Bende varım :)
Kızlar hepinizi tebrik ederim çok iyi iş çıkardınız çok güzel bir yüzdemiz var
Sağol kaptanim

Onemli duyuru

Butun citirlarin dikkatine overlok makinesi gelmedi tabikicuma gunleri bildirimleri su sekilde olacaka

Gecen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Mesaj: 35e kadar sayilacak 35den fazlasi 35+ diye belirtilecek

Haftaya hedef kilom:burayada bi sonraki cuma hedefleri yazilacak

Spor yazmiycaz ama hergun en az 30dk herkez spor yapacak gunluk menusune yazacak
Veeee hergun menu mutlaka paylasilacak 2gun menu vermeyen sari kart alir 3 sari kart diskalifiye
Bilgilerinize arz ederim

Şahanesin aynen böyle bundan sonraki bildirimlerimizin bu şekilde olmasına lütfen dikkat edelim ayrıca mesaj sayısı 35 in altında kalan ve daha önce mazeret bildirmemiş olanlarda sarı kart almış olucak haberiniz olsun

Hadi bakalım güzelim bşraz disiplin gelsin

Ama şunuda hatırlatayım
2-3 aydır devam elender için 30 dk spor az

sporla desteklersen en az 57 olabilirsin bence canım. 55 e kadar yolu var oof süper olur

Ayy 55 olsa nasıl güzel olurdu tadından yenmezdi
Geçen sene ben 60ken bir arkadaşım bana bisküvi ikram etmişti yok sağol canım dedim yanımızda hoca da vardı yiye yiye bu hale gelmişsin zaten daha yeme sen dedi bana hem de bütün arkadaşlarımın yanında o yüzden 55e düşmek çok güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…