- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.561
Doğru tatlım eline sağlıkYaptim insallah olmustur @seydan94 kontrol edersin kaptanim
Kız bi an gaza geldim hoplayıp zipliyordum kapati verdim. 2 dk sonra kendimi balkonda buldumHilaaal annem sen delirdin mi çamaşır suyu sen deki yağları çıkarmaz annem zehirlenme o kadar kendini
Aman aman hep böyle olur ins elifim. Ya bi anlık oldu iste çok sukur temizledim bitti kurusun yerlestiricem eşyalarısarı kartmi abovvv nasıl oldu o çok üzüldüm niye öyle oldu ki veremediniz mi? Kilom eksi canım 71.9 u gordum72 lerde geziyorum. Dikkat ediyorum hergün patates yapıyor benim büyük oğlan Bahçedeki kuzine de alıyorum 1 kaç tane ama patates bana yaramıyor orası kesin :))
Hersey yolunda mefkusum kv deyi değiştirmişler yerine başka koymuşlar sanki :))) bizden başka gelen yok sanırım kıymet veriyor artık bize :))). Serin serin yasayip gidiyoruz bahceden besleniyoruz dogal dogal daha ne olsun. Sen nasılsın ne zaman geliyorsunuz Tr ye.
29 unda çıkıyoruz yola 30 unda evımdeyim inşallah. Buraya dönmek için sabirsizlaniyorum.
canım benim. İyiyiz şükür bi sorun yok hersey yolunda bi problem yaşamadık dahada yaşamayız inşallah. Bu arada yavrum sen delimisin niye kapatıyorsun kapıları zehirlenip gidicen bu genç yaşta bir daha yapma çok tehlikeli.
kiz Allah seniiii
Kız ece doverim seni valla kiskandim heee. Hem regl oluyor hem 2.6 kilo veriyorrrrrrrAy kizlaaar çok mutluyumm regl başladı inşallah devamı da gelir evde de tekim saat 4ten itibaren gelsin leslie gelsin 3 lt su gitsin yağlar
Ohh maşallah kuzu. Kız bosver ne kadar gitse kardır ya alsaydin bide öyle düşün45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
benim de okul başlayana kadar 53e inme hevesim vardı olmaz herhaldeson seneme bari formda başlayaydım
Aaaa kıza hakaretmi ediyonKız ece doverim seni valla kiskandim heee. Hem regl oluyor hem 2.6 kilo veriyorrrrrrr
Maşallah tatlım45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
benim de okul başlayana kadar 53e inme hevesim vardı olmaz herhaldeson seneme bari formda başlayaydım
Onu nasil yapiyoruz peki burdan oraya nasil tasiycamDoğru tatlım eline sağlık
Paylaşabilirsin
Ablam hakaret değil ovguuuuAaaa kıza hakaretmi ediyon
O 2.6 değil bikerem koskamaaan 3 kilo
Dediğim gibi yap olmazsa ben yaparım cnmOnu nasil yapiyoruz peki burdan oraya nasil tasiycam
Demekki neymişAblam hakaret değil ovguuuubiz regl olacağımız zaman sisiyoruz. Ecenin metosu maşallah abla bırak sabiti kız dokturmus resmen
Aynen ablaDemekki neymiş
Regli kilo vermeye Engel değilll
Yaptim ablaDediğim gibi yap olmazsa ben yaparım cnm
Ohh maşallah kuzu. Kız bosver ne kadar gitse kardır ya alsaydin bide öyle düşün
Maşallah tatlım
Sporu sürekli yaparsan zaten olduğundan ince görünürsün
Bizim takım spor konusunda tembel biraz
Sen onları biraz gaza getir
Ne kadar var okula canım 53 olmaz da 55-58 olur gittiği kadar gitsin45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
3 bi kerem ooooKız bi an gaza geldim hoplayıp zipliyordum kapati verdim. 2 dk sonra kendimi balkonda buldum
Aman aman hep böyle olur ins elifim. Ya bi anlık oldu iste çok sukur temizledim bitti kurusun yerlestiricem eşyaları
Kız ece doverim seni valla kiskandim heee. Hem regl oluyor hem 2.6 kilo veriyorrrrrrr
Yavrum ben kaç haftadır şişim biliyon mu senn hem ben normalde de şişerim rahat olAblam hakaret değil ovguuuubiz regl olacağımız zaman sisiyoruz. Ecenin metosu maşallah abla bırak sabiti kız dokturmus resmen
Regl oldum sonunda sanırım sular kesik wc giremiyorumtakımdan bana da bulaştı kabızlık var birde regl ortasında acilirim diye umuyorum
Kız anki başka eksi yokadımı görünce bocaladim bir an
Burda tatlım
***5. TAKIM 266. ETAP*** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
tunituni (73,7/ 75,2 /-1,5/-%2,04)
elifezgi ( 68,5/ 70,0/-1,5 /-%2,19)
buffy26 (68,9/ 68,4/ 0,5/ %0,73)
maway ( 71,0/72,0/-0,5/-%0,70 ) 265.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 2ye bölündü
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
berivannnn26 ( 79,5/79,0/0,5 /%0,63)
benim ruyamsensin ( 56,0 /56,0/ 0/% 0,0)
gozdesert (83,3/81,2/2,1/%2,52)
ergh (64,8/67,0/ -0,73/ -%1,13) 264.etapta izine ayrılan üye geri döndü, kilosu 3e bölündü
Yahu zehirleniyordum midem kötü oldu yaa banyodan zor attim kendimi dışarı fazla gaza gelmişim bastım heryere çamaşır suyunu
sarı kartmi abovvv nasıl oldu o çok üzüldüm niye öyle oldu ki veremediniz mi? Kilom eksi canım 71.9 u gordum72 lerde geziyorum. Dikkat ediyorum hergün patates yapıyor benim büyük oğlan Bahçedeki kuzine de alıyorum 1 kaç tane ama patates bana yaramıyor orası kesin :))
Hersey yolunda mefkusum kv deyi değiştirmişler yerine başka koymuşlar sanki :))) bizden başka gelen yok sanırım kıymet veriyor artık bize :))). Serin serin yasayip gidiyoruz bahceden besleniyoruz dogal dogal daha ne olsun. Sen nasılsın ne zaman geliyorsunuz Tr ye.
29 unda çıkıyoruz yola 30 unda evımdeyim inşallah. Buraya dönmek için sabirsizlaniyorum.
canım benim. İyiyiz şükür bi sorun yok hersey yolunda bi problem yaşamadık dahada yaşamayız inşallah. Bu arada yavrum sen delimisin niye kapatıyorsun kapıları zehirlenip gidicen bu genç yaşta bir daha yapma çok tehlikeli.
Ay kizlaaar çok mutluyumm regl başladı inşallah devamı da gelir evde de tekim saat 4ten itibaren gelsin leslie gelsin 3 lt su gitsin yağlar
45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
Haftaya bomba gibi geliyorum çünkü daha ilk bir kaç saatte metomu tavan yaptırdı kalp carpintisindan olcem kalcam şimdi iyi ki kahve icmemisimmDemekki neymiş
Regli kilo vermeye Engel değilll
Spordan yarım saat önce T.kahvesi metoyu hızlandırır tatlımHaftaya bomba gibi geliyorum çünkü daha ilk bir kaç saatte metomu tavan yaptırdı kalp carpintisindan olcem kalcam şimdi iyi ki kahve icmemisimm
Olabilir abla ben varimKızlar bu hafta takım içinde 2 grub olup yarışmaya ne dersiniz
Eskiden yapmıştık Biz baya heyecanlı oluyor
Grublara isimde koyarsınız
Birisi sorumluluğu alıp grubları ayarlıyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?