Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hilaaal annem sen delirdin mi çamaşır suyu sen deki yağları çıkarmaz annem zehirlenme o kadar kendini
Kız bi an gaza geldim hoplayıp zipliyordum kapati verdim. 2 dk sonra kendimi balkonda buldum
Aman aman hep böyle olur ins elifim. Ya bi anlık oldu iste çok sukur temizledim bitti kurusun yerlestiricem eşyaları
kiz Allah seniiii

Ay kizlaaar çok mutluyumm regl başladı inşallah devamı da gelir evde de tekim saat 4ten itibaren gelsin leslie gelsin 3 lt su gitsin yağlar
Kız ece doverim seni valla kiskandim heee. Hem regl oluyor hem 2.6 kilo veriyorrrrrrr

45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
benim de okul başlayana kadar 53e inme hevesim vardı olmaz herhalde son seneme bari formda başlayaydım
Maşallah tatlım
Sporu sürekli yaparsan zaten olduğundan ince görünürsün
Bizim takım spor konusunda tembel biraz
Sen onları biraz gaza getir

Ohh maşallah kuzu. Kız bosver ne kadar gitse kardır ya alsaydin bide öyle düşün

Aynen yaa almak en kötüsü sabit olmak bile almaktan iyi ama azar azar da olsa veriyoruz
Sağol moralim düzeldi

Maşallah tatlım
Sporu sürekli yaparsan zaten olduğundan ince görünürsün
Bizim takım spor konusunda tembel biraz
Sen onları biraz gaza getir

Hep destek tam destek!

benim de okul başlayana kadar 53e inme hevesim vardı olmaz herhalde son seneme bari formda başlayaydım
Ne kadar var okula canım 53 olmaz da 55-58 olur gittiği kadar gitsin
3 bi kerem oooo
Ablam hakaret değil ovguuuu biz regl olacağımız zaman sisiyoruz. Ecenin metosu maşallah abla bırak sabiti kız dokturmus resmen
Yavrum ben kaç haftadır şişim biliyon mu senn hem ben normalde de şişerim rahat ol

Regl oldum sonunda sanırım sular kesik wc giremiyorum takımdan bana da bulaştı kabızlık var birde regl ortasında acilirim diye umuyorum

kız genelde regl öncesi ve ilk günler herkesde kabızlık olur dert etme onu

Kız anki başka eksi yok adımı görünce bocaladim bir an

anam en cok sen verdin ben napim

kız 44,4 ne yaaa öncesi sonrası foto koysana en kilolu hakinle en zayıfı cok merak ettim canım yaaaa

Yahu zehirleniyordum midem kötü oldu yaa banyodan zor attim kendimi dışarı fazla gaza gelmişim bastım heryere çamaşır suyunu

amaniin dikkat et canım yaa merve de demiş yogurt yiyeydin geçmiş olsun

verdik ama az kilo verdik. bir de ödemden dolayı artı cıkanlar oldu canım ama bu hafta süperiz senin içinde cok sevindim almamıssın kilo maşallah :))

Ay kizlaaar çok mutluyumm regl başladı inşallah devamı da gelir evde de tekim saat 4ten itibaren gelsin leslie gelsin 3 lt su gitsin yağlar

oohh ohhh gitsin kilolar

ooo süpersin canım :))

ne zaman baslıyor okul? belki verebilirsin ümit var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…