- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.601
Bencede cnm önceden bende öyle yapmıştımAbla kagida yazip kura cekicem en dogrusu ne dersn
Teşekkür ederim Can'ım minik tatil gibi olcak işteIyi yolcularlar cnm nereye gidiyosunuz
Aslında herkesde öyle tatlımBiliyorum ablacim normalde içiyorum ama bugün çarpıntı m var icmiycem doğal hızlanmayı kullanayim zaten 2 gün sonra düşer ben regl olunca metom fena çalışıyor
Hocanda lokmalarnimi sayiyomus kiz delimi neAyy 55 olsa nasıl güzel olurdu tadından yenmezdi
Geçen sene ben 60ken bir arkadaşım bana bisküvi ikram etmişti yok sağol canım dedim yanımızda hoca da vardı yiye yiye bu hale gelmişsin zaten daha yeme sen dedi banahem de bütün arkadaşlarımın yanında o yüzden 55e düşmek çok güzel olurdu
Ay öküzün önde gideniymis uyuz oldum yaAyy 55 olsa nasıl güzel olurdu tadından yenmezdi
Geçen sene ben 60ken bir arkadaşım bana bisküvi ikram etmişti yok sağol canım dedim yanımızda hoca da vardı yiye yiye bu hale gelmişsin zaten daha yeme sen dedi banahem de bütün arkadaşlarımın yanında o yüzden 55e düşmek çok güzel olurdu
Çok heyecanlııTabiki yap cnm golcln Le sumeleğinide koy
2 takım olsun
Cumada hangi takımın yüzdesi fazlaysa o kazanır
Ay kim kim bireysellerdeki aday kim ben miyim yoksa ay utandımHem bireysellerde de hem takımlarda 1. Lik bekliyorum şu an
Benimde bir hocam yemekte yanımdaki arkadaşıma ye xcim ye yarasin bana da dönüp aman ece sen az ye senin yemeye ihtiyacın yok dedi erkekti bi de saygimdan bişey demedim ama o lafı geri tikicam bu sene ağzınaAyy 55 olsa nasıl güzel olurdu tadından yenmezdi
Bende bazen yorgunluktan yapmıyorum ama kendimi ikna edip yapabilirsem regl oncei günlerde de sıkı denetim veriyorumAslında herkesde öyle tatlım
Bazıları reglim var diye spor yapmıyor hata ediyolar
O zaman meto daha hızlanır hemde spor sancılara iyi gelir
Çok heyecanlıı
Ay kim kim bireysellerdeki aday kim ben miyim yoksa ay utandım
Benimde bir hocam yemekte yanımdaki arkadaşıma ye xcim ye yarasin bana da dönüp aman ece sen az ye senin yemeye ihtiyacın yok dedi erkekti bi de saygimdan bişey demedim ama o lafı geri tikicam bu sene ağzına
Bende bazen yorgunluktan yapmıyorum ama kendimi ikna edip yapabilirsem regl oncei günlerde de sıkı denetim veriyorum
Hocanda lokmalarnimi sayiyomus kiz delimi ne
Aynen yaa kimse sevmezdi zaten niye sevmiyolarmış anladımAy öküzün önde gideniymis uyuz oldum ya
Benimde bir hocam yemekte yanımdaki arkadaşıma ye xcim ye yarasin bana da dönüp aman ece sen az ye senin yemeye ihtiyacın yok dedi erkekti bi de saygimdan bişey demedim ama o lafı geri tikicam bu sene ağzına
Utandım ki ben ya garip oldumm aman aman takımın adı geçsin bendeki yağlar gitsin deeeTabi sensin kız
Kızlar bayramda son aldığım ve dar gelen o şahane bluzu giymektir hedefim ne yapıp edip giyecegimm hiç giymedim onu hem yenisine para vermemiş hemde daha da zayiflayinca giyemeyecegim bişey almamış olurum bir de gidene kadar son aldığım pantolonu daralttirmak istiyorum staj için lazım olacak annemlerde gidemedi ki leslie yapayım 2 mil yapacağım bakalım haftaya da yarış var takımda gaza geldim bennn
Utandım ki ben ya garip oldumm aman aman takımın adı geçsin bendeki yağlar gitsin deee
Gozum kapali cektim inankikardesmle ayni gruba dusmusuk
Takım adları da güzel olmuş bence ama aldanıp bonibon çikolata falan yemeyin heKizlar kura cektimcok sabirsizm bilirsiniz
Grup isimlerini ke dim uydurdm begenmezseniz degistrebilirsnz
Eki Görüntüle 1872798
Sagol seydacimKız yazın Ne güzelmiş maşallah kısmet Can'ım olsun
Yiyemedigimz icin yazdim zati belki hirs yaparlarTakım adları da güzel olmuş bence ama aldanıp bonibon çikolata falan yemeyin he
Yiyemedigimz icin yazdim zati belki hirs yaparlar
Ay kizlar ben kacar artik adama daha yemek yapmadim kendim yulafli yogurtla gecistiryom adam ac kaliyo
Hadi görüşürüz aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?