Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biliyorum ablacim normalde içiyorum ama bugün çarpıntı m var icmiycem doğal hızlanmayı kullanayim zaten 2 gün sonra düşer ben regl olunca metom fena çalışıyor
Aslında herkesde öyle tatlım
Bazıları reglim var diye spor yapmıyor hata ediyolar
O zaman meto daha hızlanır hemde spor sancılara iyi gelir

Hocanda lokmalarnimi sayiyomus kiz delimi ne

Ay öküzün önde gideniymis uyuz oldum ya

Tabiki yap cnm golcln Le sumeleğinide koy

2 takım olsun
Cumada hangi takımın yüzdesi fazlaysa o kazanır
Çok heyecanlıı
Hem bireysellerde de hem takımlarda 1. Lik bekliyorum şu an
Ay kim kim bireysellerdeki aday kim ben miyim yoksa ay utandım
Benimde bir hocam yemekte yanımdaki arkadaşıma ye xcim ye yarasin bana da dönüp aman ece sen az ye senin yemeye ihtiyacın yok dedi erkekti bi de saygimdan bişey demedim ama o lafı geri tikicam bu sene ağzına
Aslında herkesde öyle tatlım
Bazıları reglim var diye spor yapmıyor hata ediyolar
O zaman meto daha hızlanır hemde spor sancılara iyi gelir
Bende bazen yorgunluktan yapmıyorum ama kendimi ikna edip yapabilirsem regl oncei günlerde de sıkı denetim veriyorum

Tabi sensin kız

Kızlar bayramda son aldığım ve dar gelen o şahane bluzu giymektir hedefim ne yapıp edip giyecegimm hiç giymedim onu hem yenisine para vermemiş hemde daha da zayiflayinca giyemeyecegim bişey almamış olurum bir de gidene kadar son aldığım pantolonu daralttirmak istiyorum staj için lazım olacak annemlerde gidemedi ki leslie yapayım 2 mil yapacağım bakalım haftaya da yarış var takımda gaza geldim bennn

Hocanda lokmalarnimi sayiyomus kiz delimi ne

Sayıyordur eminim beklerim o hocamızdan
O gün de çok moralim bozulmuştu gittim evde bi güzel ağladım

Ay öküzün önde gideniymis uyuz oldum ya
Aynen yaa kimse sevmezdi zaten niye sevmiyolarmış anladım
Birinin görünüşüyle/kilosuyla alay edip rezil etmek bence onun seviyesini gösterir keşke hiç üzülmeseymişim o zaman

Benimde bir hocam yemekte yanımdaki arkadaşıma ye xcim ye yarasin bana da dönüp aman ece sen az ye senin yemeye ihtiyacın yok dedi erkekti bi de saygimdan bişey demedim ama o lafı geri tikicam bu sene ağzına

Aa ye yarasın ne demek az ye ne demek ya kendisi nasıl besleniyordur Allah bilir

Mantıklı güzelim ayyy valla ben kıyafet konusunda tam bir manyak oldum kilo verince en büyük hedefimdi küçük kıyafetlere giymek kendimden 2 beden küçük kot mont almıştım önünün iliklenmesini bırak önü asla bir araya gelemezdi öyle böyle değildi sonra bol geldi o çok Mutlu olmuştum felaket güzeel bir duygu

Utandım ki ben ya garip oldumm aman aman takımın adı geçsin bendeki yağlar gitsin deee

İnşallah güzelim valla 3.28 gördüm şimdiye kadar 3.92 nin üstü gelmedi :)) hem takım yüzdesi olarak hemde bireysellerde sen süpriz olmazsa birinci gibi olucak ama bakalım

Takım adları da güzel olmuş bence ama aldanıp bonibon çikolata falan yemeyin he
Yiyemedigimz icin yazdim zati belki hirs yaparlar
Ay kizlar ben kacar artik adama daha yemek yapmadim kendim yulafli yogurtla gecistiryom adam ac kaliyo
Hadi görüşürüz aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…