Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
13.00 bilerek değil imkan dahilinde o saate kaldı zaten geç de uyandım iş güç derken amca hazırlandı
4 yk menemen 2 dl etimek 2 çay kaşığı bal
16.30 3 yk sulu köfte 3 yk yoğurt
(Planim vardı ama yapamazsam falan diye yemiş olayım dedim)
19.00 ve planı uyguladim fırında 1 küçük kabak tarifi birazdan vereceğim kk peynir vardı içinde
Su 2.5 litre
Spor 2*2 mil leslie

Ortaam naptin be ya sen hem salam hem sosis hem turşu hem ek omuzlu sutte hazır paketse yandık anam bana bisiler oliyii

hazır annem yok karışan yok deneyeyim dedim Başardım da :) kesinlikle et yiyormusum gibi hissettim bir ara ve sadece küçük bir adet kabak olduğundan tarifi tam uygulamadim ama orda 1 ck kekik demis ben iki tutamcik attım o yüzden ama bana az geldi feslegenim yoktu tuz atmadım tabi ki ama bayıldım maydanoz da az koymusum peynirim de normal peynirdi deneyin derimm

Yok kız bu hafta menumde bunlar yoktu ama önceden denemisligim var

Benimde 2.5 kg kaldı :) can sikilmasinin bi tik üstü oluyor bu canım regl olacak san bi de
Yok bu regl öncesi değil. Genel bi sevimsizlik ustumdeki
2 eyluk hedefini değil de 71 72leri görsem artık bi an once.
Regl oldum sonunda sanırım sular kesik wc giremiyorum takımdan bana da bulaştı kabızlık var birde regl ortasında acilirim diye umuyorum
Maşallah kızım sana.regl öncesi şişlik yok.regl gerginliği yok.regl ağrısı yok.halsizligi yok.iştahı yok.bi de üstüne spor var enerji var. Valla bravo.bende haftaya ctesi olcam o yüzden ümitli değilim gelecek haftadan.
Güzelim spor yaparsan daha enerjik olursun
Bide aç bi çiftetelli oyna bütün negatif enerjini at üstünden
Koltuktan kalkasim yok kız ne sporu ne ciftetellisi :/
Yok anam.ben yapistim koltuğa.
Yahu zehirleniyordum midem kötü oldu yaa banyodan zor attim kendimi dışarı fazla gaza gelmişim bastım heryere çamaşır suyunu
Geçmiş olsun yoğurt ayran iyi gelir.
@mefkurem abla semplice_signora kilosu yanlismi bi bakarmsiniz
Doğru canım benimki de.geç oldu biraz ama cevabım
Ay kizlaaar çok mutluyumm regl başladı inşallah devamı da gelir evde de tekim saat 4ten itibaren gelsin leslie gelsin 3 lt su gitsin yağlar
Yukarıya yazmisim buna yorum.:)
45 dk pilatesimi yaptım akşama da 45 dk yürüyüş var
benim de okul başlayana kadar 53e inme hevesim vardı olmaz herhalde son seneme bari formda başlayaydım
Maşallah. Inşallah beklediginden hizli verirsin.
Spordan yarım saat önce T.kahvesi metoyu hızlandırır tatlım
Hmmm taze bilgi.Teşekkürler :)
Kızlar bu hafta takım içinde 2 grub olup yarışmaya ne dersiniz
Eskiden yapmıştık Biz baya heyecanlı oluyor
Grublara isimde koyarsınız

Birisi sorumluluğu alıp grubları ayarlıyabilir
Bana da uyar.

:))))) overloga ne güldüm ya. Spor kuralı çok güzel olmuş. Ben seviyorum kuralları :)
Yarın Almanya yolcusuyum ayyy ne güzel sıcaklardan kurtulcsm kısa da olsa
Iyi yolculuklar şimdiden. Inşallah çok güzel geçer tatiliniz...

O ha. Bi kere çok bi fazlan yokmuşki. Densiz :/
Ooo mis. Daralanlara girmek çok güzel. Ben daha fermuarı zor kapatıyorum. Nefes alinmiyor içinde :) benim de derdim guzun eskilere girebilmek...
Kizlar kura cektim cok sabirsizm bilirsiniz
Grup isimlerini ke dim uydurdm begenmezseniz degistrebilirsnz
Eki Görüntüle 1872798
:)))) bonibonlar iyiymiş. Tam benlik :)

Afiyet olsun canim sosis kek cuma kacamagi sanirm
Spor neden yok artk hergun yapiyoruz tatlim en az 30dk vakit bulamadm hic bise yapamadm diyosanda evde ipsiz atlama yap

Etimeklerin bitmedi gitti kiz tb ekmk alsana onun yerine..menun guzel gec baslamsin bise demicem cunku bende gec basladm
Sporda sahane

Negmfiss gözüküyor ekran resmi aldm mutlaka deniycem sagol boniboncu

Kız Beni de heveslendirdin şimdi. Sipalar uyusun da ip atlayim bende 100 200 falan

Canım benimde canım istemiyor ama okul açıldığında şoke etmek istediğim kişiler var. Hele ki gözümün kestiği bir çocuk var bomba gibi dusmeliyim gündeme
Aynen canım dar olanlara girmek çok iyi oluyorr :)
Etimeklerin bitmedi gitti kiz tb ekmk alsana onun yerine..menun guzel gec baslamsin bise demicem cunku bende gec basladm
Sporda sahane
Canım elimden geldiğince yemedigim için bitemedi yarın biter herhalde kahvaltıya onlarla bişey yapayım bari bitsin artık
Negmfiss gözüküyor ekran resmi aldm mutlaka deniycem sagol boniboncu
Afiyet olsun çikiletci
Kız Beni de heveslendirdin şimdi. Sipalar uyusun da ip atlayim bende 100 200 falan
Heves iyidir canikom atla tabii

Çatal hesabıyla yazıldığına göre cuma kacamagina değecek kadar :) çikiletaci bağyan menunu beğendim afiyet olsuun :) o zumba beni öldürüyor yHuu helal sana

Ablam çok sağol bilgiler için. Bizim evde koşu bandı var 45 dk 4.5km/sa her gün yürüyüş yapıyorum bu yazıda 10 dkda bir 2-3 dk dinlenin demiş bu şart bir şey midir ki?
benimki sağlıksız falan mı oluyor?

begendim kuzuu
Ayy hilalciiim biizz hicc ayrilamiozz fark ettn mii kzzzz
evde beybimmm yaaa. Ayrilmayalim zaten bizzzz
Sağol ablacim baya faydalı oldu
Sabahla arada dokturmussun aysecim afiyet olsun
begendim tatlım afiyet olsun
Kız resim çok bulanık anlamadım
Kız yap sporunu aaaa
Afiyet olsun mervem güzel olmuş

Bugünkü menüm

9:10 - 1 yumurta, 1 dlm ekmek, zeytin, 1 kk peynir, 2 domates
10:30 - 2 kuru kayısı
13:10 - yarın bardak yoğurt, 1 kase lahana çorbası
15:40 - 2 kayısı kurusu
18:20 - yarım bardak yoğurt, 2 yumurta kdr et, 2 domates

14:30 -> 45 dk pilates
19:10 -> 45 dk yürüyüş
3 lt su oldu 3,5 olur

Bu hafta sporu artırıyorum bonibon hanımlar

Kuru kayısı azalmış
Afiyet olsun tatlım begendim

Canım resme tıklayıp büyüyünce.i bulanık oluyor öyleyse tekrar atabilirim
Supersin canım bomba gibi bekliyoruz seni haftayaa

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…