Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi inşallah düş ortama bomba gibi. :) ne güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkar. .
Valla bende anlamadım ne yedim ne sacmaladim.cuma rehaveti herhalde. Toplarım yarına.

Sonuçlar ne zaman açıklanıyor? Biz mi birinciyiz kızlar bu hafta? Bireyselde birincilik kimin? Ay meraktan catladim.en yüksek ortalama bizimki gorunuyor ama ben isleyisleri bilmediğim için sevinemedim.

Canım resme tıklayıp büyüyünce.i bulanık oluyor öyleyse tekrar atabilirim

Supersin canım bomba gibi bekliyoruz seni haftayaa
telefondan girdiğim için olabilir canım
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Sağol canım
Yemeğe ekledigim dolu dolu 1 yi zeytinyağı ile bende zafere kavuştum sanki bu seyi beklemisim gibi mutlu oldum valla içim rahatladi
Hadi geçmiş olsun
Hadi inşallah düş ortama bomba gibi. :) ne güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkar. .

Valla bende anlamadım ne yedim ne sacmaladim.cuma rehaveti herhalde. Toplarım yarına.
Toparlarsin canım
Kimse yok anlaşılan. Ben yatıyorum kızlar.
Iyi geceler..
Iyi geceler canim

Yok güzelim sağlıksız değil Sadece arada 10 dk da bir normal tempondan 2-3 dk hızlandıp Yada yavaşlatırsan Kan basıncın değişir meto hızlanır
Ben bantta yürürken normalde 5 de yürüyosam arada 2-3 dk 7 de yürüyodum buna interval deniyor
Bide ilk 20 dk ısınma olduğu için kendimi çok zorlamıyodum sonrasında daha hızlı yapıyodum

Kızlar listeye baktım birinciyiz
ballikayfe ececim sende bireyselde birincisin tebrikler kuzum usenmedim tek tek baktım birisi daha vardı ama 3.28 di
o da 2.6 kg vermiş sanırım o da yeni üye sağ ol canim

Ayy canım çekti gitsemde vi an evvel özgür spora kavussam bu leslie sağ bacagimi yürüyüşten daha çok zorluyor

Can'ım kaçamaklar cuma kaçamağı okey ama hem sucuk sosis iyi de kek olmasaymış keşke Bi de spor nerdeeeee? Hergün spor yapıyoruz kuzum perşembe hariç

Güzel olmuş Can'ım afiyet olsun

Güzel Can'ım afiyet olsun

Güzel olmuş Can'ım sporda maşallah olmuş

Tatlım hem tb ekmeği hem sandviç ne ekmek olmuş öyle sabah
patates kızartmasını da sayman güzel olmuş

Bonibonlarim meydanı boş bırakmayın ben yatıyorum çok yorgunum sabah erken kalkacagim inşallah bonibonlara ve cikiletalara kısaca tüüm 9. Takım citirlarima iyi geceler
iyi geceler canım
Sandvici yazdiklarimdan yaptım canım ayrı değildi yani

vay canınaaa süpeeer :)

Yarın Almanya yolcusuyum ayyy ne güzel sıcaklardan kurtulcsm kısa da olsa

ankarada serin güzeel :) iyi gezmeler

öyle hoca olmaz olsun densiiizzz!!

anam bunlar nasıl hocaymıs hayret bi şey yaa

ay canım inş girersin içinee :)) bende de ne kıyafetler var ama nerde içine girmek 2 ay sonra anca bi kısmına girerim :/

Kizlar kura cektim cok sabirsizm bilirsiniz
Grup isimlerini ke dim uydurdm begenmezseniz degistrebilirsnz
Eki Görüntüle 1872798

ay süper bonibonum bennn yuppii

Ben kaçar sporaaa

burdayım ecee beraberiz takım bombaaa ohh :)

kız kendini zorlama diyom ben sana yaa hiç dinlemiyon hee zorlanınca hemen bırak

bende özlerim diye yavas veriom valla sevdim bunu

menü güzel ben de bugun öğlen biber dolması yedim kıymalı tesadüff su güzel sporda yüksek tempo oldugu için olmus bence

afiyet olsuun

telden okuyana kadar anam agladıı
bilgiler süper teşk. ablaa ben en iyisi eve yürüme bandı bakayım yaa

bence en fenası muzlu süt olmus afiyet olsun bonibooonn bndan sonra dikkat ediyooz dimiii

menü güzeel afiyet olsunn :)

vay vay vaay bonibona baaak telden pek göremiyom eve gidince bakıcam buna sağ ol tatlış

aaa ne kadar az ödül o yaa menü güzel afiyet olsun canım :)

Uffffff telefonla alıntı yapmak çok zor.
Sporu şimdi yapcam ip atlama. Gönlümde 2 3 saat bisiklet var ama mümkün değil (((((

anam işte ben telden 2 haftadı anam ağladı

yaptın dimi sporuuu

afiyet olsun kızlar menüler güzell

Kızlar listeye baktım birinciyiz
ballikayfe ececim sende bireyselde birincisin tebrikler kuzum usenmedim tek tek baktım birisi daha vardı ama 3.28 di

ohh ohh harikayız oleeeeyy

Huuu Huuu
Bonibonlar çikelatalar
Bu haftanın galibi Kim olacak bakalım
Bu arada takımlar arası atış serbest
Tabi dozu aşmadan

Bende çekşrdeklerimi alıp şöyle sizi izleyim

izle bakalım bonibon show yapcaz inş

Bonibonlarim meydanı boş bırakmayın ben yatıyorum çok yorgunum sabah erken kalkacagim inşallah bonibonlara ve cikiletalara kısaca tüüm 9. Takım citirlarima iyi geceler

iyi geceler tatlış

menüm
sabah 10
yarım dilim taş fırın ekmek
erik reçelinden 1 erik
5 zeytin
z. yağlı yarım dom. ve salat.
baton dankekten 1 dilim kek
zeytin büyüklüğünde kaşar peynir

10.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
1 kuru kayısı

13.30
2 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt

19.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase cacık

21.30
2 top dondurma

su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş dondurmanın ardından

Hee tamam güzelim o Zaman ben öyle alt alta görünce ayrı ayrı sandım
malzemeleri yazayım dedim canım :)

Sağol tatlış
Menununde masallahi var dokturmussun kuzum

Ay denedim o bluzu hala daracık o kadar da hevesle aldım olur sandimdi moralim düştü biraz , kız azıcık zorlamadan hiç spor olmuyor ama yarın bu kadar zorlamayacam bakarsın canım evde yaparsın mis
Menü zengin maşallah benimde canım dondurma çekiyordu ama evde yoktu yiyemedim ( afiyet olsun snaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…