- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.681
Ben regl oldum cok karin ve bel agrim vardi gelemdim kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Aksam 1 tane cocostar yedimtatli cekiyodu canim bidaha yemem pisman oluyom hep
Neyse iyi geceler o zaman herkezr optum sizleri
Biliyordum ama topicdeb emin değildim teşekkür ederim kaptanimKızlar havaalanından yazıyorum bu arada sonuç listeleri gelmedi herhaldeballikayfe canım sanırım bireysellerde 1. Sensin benim gördüğüm kadarıyla tebrik ederim listeye girer girmez 1. Olmanda umarım sana motivasyon olmuştur inşallah daha çok buralarda görelim seni bu arada biliyorsundur belki ben yine söliyim sonuç listeleri Bi gelsinde sonra birinciler sırlarını paylaşıyor tipiğinde yazman gerekli hatırlatayım dedim
Aynen öyle canım bu kiloları verecek olan bizleriz diyetisyenler değil hadi bakalım bomba bekliyoruz sendenGünaydın hanımlaar
Resmi olarak diyetisyenin verdiği diyeti bırakmış bulunuyorum
Hiç işe yaramadığı tarafımca onaylanmıştır (geçen haftaki kilomu da diyette yaptığım hafif değişiklikler sayesinde vermiştim)
Artık hafif kalorili diyet. genelde kabak + lahana
Bolca spor
Diyet kafamda bir sürü soru işareti bırakıyordu diyetisyene gidecektim cuma günü. Diyetisyen yoktu gelmemiş
Bana cuma gel demişti halbuki
Yok canlar yaa insanı en iyi kendisi tanıyor kendisi uğraşıyor başka kimse uğraşmıyor sizin adınıza
Bu kiloları verecek benim diyetisyen değil
Güzel canımGünaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
Olsun canım yine de güzelkilom daha düşmüyor benden bu kadar kızlar :/
kilo bildirimim
geçen hafta 68
bu hafta 67.8
fark 200
%0,29
ms: +60
Çok iyi ya tebriklergeçen hafta: 74
Bu hafra: 71.4
Fark : -2.6 (3.51)
Haftaya dahaiyi olur inşallahGecen hafta: 74.8
Bu hafta : 74.4
Fark : 0.4 ( %0.53)
Bakıyırum canım senin yorumunu beğenmiştim hatta yarın tartıya yansımaz inş demiştin:) canım nırmalde herşwyi tam ölçüsünde yediğim için arada yaptığım bu ufak kaçamaklar zatar vermiyorolsun canım ödemdir :)) dikkat edersn haftaya ödemde gider yine böyle güzel sonuc alırsıntebriik
geçmişe bakıyormusun canım? menülerine yorumlar yapmıstık. ben korkmustum artı cıkarsın diye ama hem dondurma hem güzel sonuc süpersin ohhh maşallah tebrikler canım :)
içmedim z. yağı. bugun kahvaltımda kaçamağımı yaptım. çıkmam lazım bugun. geri bağırsak ne canım Allah korusunyine çıkamazsam yarın sabahtan içerim z. yağı muhakkak
valla gerim gerim gerildim ya :/
Süpersin yaMesaj +80 sabredemedim sonuna kadar
geçen hafta 76,5
bu hafta 73,5
fark 3,0
76,5/73,5/3,0/%3,92
geçen haftaki rakamdan şüphe etmiştim ama bugün de şişlik ve bir kaç günlük birikmişliğim olduğundan şüphem gitti en azından çok fark olmadığını düşünüyorummutluyummm
Çok iyi canıGeçen hafta 72.8
Bugün 71.9
Fark 900 gr
Yüzde 1.24
Mesaj 30+
Mezun olucam canım :)) haftaya giderim heralde:)Kubracim hedef kilona ulasmissin nerdeyse Tebrikler canim mezunmu olcan yoksa devammi edicen kiz
Güzel canım tebriklerGelelim kiloma
Gecen hafta:71.2
Bu hafta:70.7
Fark:_500 (% 0.70)
Misafirim cardı canım ya dün giremedim hiç
Ya merve ben senin tatlılığını severim ya.. Canım ben hala listeye girmedim sanıyordum kusura bakma canımAma bugun kubra ole yazms bende bakmadm gecmise
Tek tek gelin kiz daha ilk defa liste yapiyoz surda
Ayyy bende diyorum beni unuttular heralde :))Güzelim kübranında listeye girdiğinden haberi yok
O izin kilosunu yazmış geçen haftaki kilosu yazılacak
Ohhh masallah.nefesim ensende kiz bu hafta:)Arkandayız canim dominated kadar eve gidince tam gaz devam
3 gun yuruyus yaptim insane once Leslie yaptigim oldu menulerimde elestiri gerektiren seyler olsa da bu hafta daha iyiydi ve kabağa ağırlık verdim bu hafta bakalım nasıl olacak
Vuhuuu masallah kizlar.masallah tebrik ederim***9.TAKIM 479.ETAP***
KumraL_KrakeR(71.2/70.7/0.5/% 0.70)
erdemhilal(/72.8/71.9/0.9/% 1.24)
Alinin_Annesi(74.8/74.4/0.4/% 0.53)
buseb(68/67.8/0.2/% 0.29)
semplice_signora(75.7/74.8/0.9/% 1.19)
Bayankokosh (66.5/65.3/1.2/% 1.80)
Seng ( 76.5/73.5/3.0/% 3.92) 266.etapta 5.takimdan mezun olan uye.baslangic tarihi 4 Ağustos kilo:77 hedef:57
9.takım genel ortalama:% 1.381
Inşallah Herşey yoluna girer tatlımSelam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
Sonrasında başka süprizde varKizlar 40 sayfa olmus yarisi anca bitti dunku konusmalarinyuruyuse gidiyorum doniyim gecmise devam ins:)
Amaninnnn kimler gelmiş nihayettttt bitanecimSelammmm
Aslında Eylül sonu gelmek ıstıyordum çünkü bitmeyen tatillerin bırındeyım yıne
Sabah es kaza eczanede tartılayım dedım olma olaydı....
Neyse konuya gelıyım yerınız varsa benım koca totıse gelmek ısterım hatta ılgılı tipiğe yazıp davet beklerım- burda bır küçük Emrah bakışı-
Eğer alırsanız deneme süredinde karınca gıbı tatil dönüşü listede beygır gıbı koşar kılo verırım...,
Sonracıgıma gozlerınizden öper sevgılerımı sunarım....
Kestane kebap acele cevap dıye ekler mesajımın kenarını asker mektubu gıbı yaktığımı hayal etmenızı ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?