Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar havaalanından yazıyorum bu arada sonuç listeleri gelmedi herhalde ballikayfe canım sanırım bireysellerde 1. Sensin benim gördüğüm kadarıyla tebrik ederim listeye girer girmez 1. Olmanda umarım sana motivasyon olmuştur inşallah daha çok buralarda görelim seni bu arada biliyorsundur belki ben yine söliyim sonuç listeleri Bi gelsinde sonra birinciler sırlarını paylaşıyor tipiğinde yazman gerekli hatırlatayım dedim

Günaydın hanımlaar
Resmi olarak diyetisyenin verdiği diyeti bırakmış bulunuyorum
Hiç işe yaramadığı tarafımca onaylanmıştır (geçen haftaki kilomu da diyette yaptığım hafif değişiklikler sayesinde vermiştim)
Artık hafif kalorili diyet. genelde kabak + lahana
Bolca spor
Diyet kafamda bir sürü soru işareti bırakıyordu diyetisyene gidecektim cuma günü. Diyetisyen yoktu gelmemiş
Bana cuma gel demişti halbuki
Yok canlar yaa insanı en iyi kendisi tanıyor kendisi uğraşıyor başka kimse uğraşmıyor sizin adınıza
Bu kiloları verecek benim diyetisyen değil

Son düzenleme:
Biliyordum ama topicdeb emin değildim teşekkür ederim kaptanim
Aynen öyle canım bu kiloları verecek olan bizleriz diyetisyenler değil hadi bakalım bomba bekliyoruz senden

Günaydın :)
Güncel 74.8
Gecen hafta75.7
Fark 900 gr (1.19)
Mesaj kızlar salak demeyin de ben bu mesaj sayısına nasıl bakildigini bulamadım hala.diğer takımda yoktu bu
Güzel canım

kilom daha düşmüyor benden bu kadar kızlar :/

kilo bildirimim
geçen hafta 68
bu hafta 67.8
fark 200
%0,29
ms: +60
Olsun canım yine de güzel

geçen hafta: 74
Bu hafra: 71.4
Fark : -2.6 (3.51)
Çok iyi ya tebrikler

Gecen hafta: 74.8
Bu hafta : 74.4
Fark : 0.4 ( %0.53)
Haftaya dahaiyi olur inşallah

Bakıyırum canım senin yorumunu beğenmiştim hatta yarın tartıya yansımaz inş demiştin:) canım nırmalde herşwyi tam ölçüsünde yediğim için arada yaptığım bu ufak kaçamaklar zatar vermiyor

Süpersin ya

Geçen hafta 72.8
Bugün 71.9
Fark 900 gr
Yüzde 1.24
Mesaj 30+
Çok iyi canı

Kubracim hedef kilona ulasmissin nerdeyse Tebrikler canim mezunmu olcan yoksa devammi edicen kiz
Mezun olucam canım :)) haftaya giderim heralde:)

Gelelim kiloma
Gecen hafta:71.2
Bu hafta:70.7
Fark:_500 (% 0.70)
Güzel canım tebrikler

Kizlar gunaydin herkese.dunku gezi cok iyi geldi.yanliz otobudle donuste girerim diye dusundum wifi yokmus gece 12yi gece eve geldim bi daha da giremedim.simdi de misafir var.dunku menuyu yaziyim once.sonra da gecmis yapicam
menu sabah 7.00 100 gr kiymali peynirli borek 2 sekerli cay
ogle 14.30 1 porsiyon ciger bol domates salatasi
aksam 18.30 1/2 3u bir arada(2li istedim kalmamisti kahve yerine cay alsam da olurmus)
su 2 litre
spor 45 dk yuruyus

Kızlar dün biraz abarttım bugün telafi ederim artık
Dünkü menüm
Sabah 10.00 1 activia
Öğle 14.30 1 dilim limonlu cheesecake 1 mini börek 5-6 kaşık kabaklı havuçlu yoğurt salatası 1 truffle
Akşam 19.30 6 kaşık alinazik
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo (dyetisyene yürüyerek gittim)

Ama bugun kubra ole yazms bende bakmadm gecmise
Tek tek gelin kiz daha ilk defa liste yapiyoz surda
Ya merve ben senin tatlılığını severim ya.. Canım ben hala listeye girmedim sanıyordum kusura bakma canım

Güzelim kübranında listeye girdiğinden haberi yok
O izin kilosunu yazmış geçen haftaki kilosu yazılacak
Ayyy bende diyorum beni unuttular heralde :))

Iyi haftasonları fıstıklarım

Az kalorili bol hareketli pazartesiye eksi çıkacağanız bi hafta sonu diliyorum

Sonuçlar açıklanmamış ama 1.lik kesin
Herkesi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
Bence bu hafta heyecanıyla haftayada dereceye gireriz

ballikayfe senide tebrik ederim cnm gözümüzden kaçan bişey yoksa sende 1.sin
Listeye hızlı bi giriş yaptın inşallah devamı gelsin

Selam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi

Mefkurem yok ablacim.bi d vitamini eksikligim cikti ona da o zaman kapsul kullandim.ya ben uzuldugumde vucut resmen odem topluyo.bu bazen 3-5 saat icinde bile olabiliyor

Ohhh masallah.nefesim ensende kiz bu hafta:)
Vuhuuu masallah kizlar.masallah tebrik ederim

Inşallah Herşey yoluna girer tatlım
Ama sende biliyosunki Eğer insan Gerçekten isterse bu saydıkların sağlıklı beslenmene Engel değil
Kendini hazır hissettiğinde gelirsin

Selammmm
Aslında Eylül sonu gelmek ıstıyordum çünkü bitmeyen tatillerin bırındeyım yıne
Sabah es kaza eczanede tartılayım dedım olma olaydı....
Neyse konuya gelıyım yerınız varsa benım koca totıse gelmek ısterım hatta ılgılı tipiğe yazıp davet beklerım- burda bır küçük Emrah bakışı-
Eğer alırsanız deneme süredinde karınca gıbı tatil dönüşü listede beygır gıbı koşar kılo verırım...,
Sonracıgıma gozlerınizden öper sevgılerımı sunarım....
Kestane kebap acele cevap dıye ekler mesajımın kenarını asker mektubu gıbı yaktığımı hayal etmenızı ısterım

Amaninnnn kimler gelmiş nihayettttt bitanecim
Geçen haftalarda geçmiş mesajlara o kadar çok baktımki telepatiyle seni çağırdım

Böyle azimli hırslı üye için yerimiz olmamı guzellik
Kendi takımın gibi davran

Kız niye dün gelmedin 1 hafta önce girerdin listeye

Şimdi beril hanımcım kilonu ve hedefini öğrenebilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…