- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #159.701
Söyleki sultanımmmmAmaninnnn kimler gelmiş nihayettttt bitanecim
Geçen haftalarda geçmiş mesajlara o kadar çok baktımki telepatiyle seni çağırdım
Böyle azimli hırslı üye için yerimiz olmamı guzellik
Kendi takımın gibi davran
Kız niye dün gelmedin 1 hafta önce girerdin listeye
Şimdi beril hanımcım kilonu ve hedefini öğrenebilirmiyiz
Şimdi evdemisin müsaitmisin tatlişimSöyleki sultanımmmm
Dün eczaneye yolum düsmedı o nedenle baskül abi yüzüme yüzüme 110 lu bırsey olduğumu sümkürmedi bende dün gelemedim
Haaa gerçek kılomu baskül resmimi ve kendime ne yaptığımı merak edersen ara benı annem
Kendı ve telefonu aynı bu karı bıraktığın yerde hala
Ha kılodan korkarmıyım cıkkkkkk yanı
O nedenle hedef kılomun ıkı haftalık adı bende saklı kalsın
Bende 2 sinde Tr ye uçuyom 23 ünde geri dönüşBen Prag dayım
Ayın 4 ünde eve gıdıyom
Sağ ol ablacim inşallahIyi haftasonları fıstıklarım
Az kalorili bol hareketli pazartesiye eksi çıkacağanız bi hafta sonu diliyorum
Sonuçlar açıklanmamış ama 1.lik kesin
Herkesi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
Bence bu hafta heyecanıyla haftayada dereceye gireriz
ballikayfe senide tebrik ederim cnm gözümüzden kaçan bişey yoksa sende 1.sin
Listeye hızlı bi giriş yaptın inşallah devamı gelsin
Canım böylece pes etmeyi seçtin gibi geldi ama dilerim dediğin gibi toparlanabilirsinSelam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
Hoşgeldinnn :)Söyleki sultanımmmm
Dün eczaneye yolum düsmedı o nedenle baskül abi yüzüme yüzüme 110 lu bırsey olduğumu sümkürmedi bende dün gelemedim
Haaa gerçek kılomu baskül resmimi ve kendime ne yaptığımı merak edersen ara benı annem
Kendı ve telefonu aynı bu karı bıraktığın yerde hala
Ha kılodan korkarmıyım cıkkkkkk yanı
O nedenle hedef kılomun ıkı haftalık adı bende saklı kalsın
Olur ya ben mor bonibon gorev anlasildi:)Huuu Huuu
Bonibonlar çikelatalar
Bu haftanın galibi Kim olacak bakalım
Bu arada takımlar arası atış serbest
Tabi dozu aşmadan
Bende çekşrdeklerimi alıp şöyle sizi izleyim
iyi tatiller kaptanKızlar havaalanından yazıyorum bu arada sonuç listeleri gelmedi herhaldeballikayfe canım sanırım bireysellerde 1. Sensin benim gördüğüm kadarıyla tebrik ederim listeye girer girmez 1. Olmanda umarım sana motivasyon olmuştur inşallah daha çok buralarda görelim seni bu arada biliyorsundur belki ben yine söliyim sonuç listeleri Bi gelsinde sonra birinciler sırlarını paylaşıyor tipiğinde yazman gerekli hatırlatayım dedim
canim ben en az 5 dietisyene gittim bir suru sok diyet yaptim en son sonuc KENDI AZMIN OLMAZSA HEPSI FOSGünaydın hanımlaar
Resmi olarak diyetisyenin verdiği diyeti bırakmış bulunuyorum
Hiç işe yaramadığı tarafımca onaylanmıştır (geçen haftaki kilomu da diyette yaptığım hafif değişiklikler sayesinde vermiştim)
Artık hafif kalorili diyet. genelde kabak + lahana
Bolca spor
Diyet kafamda bir sürü soru işareti bırakıyordu diyetisyene gidecektim cuma günü. Diyetisyen yoktu gelmemiş
Bana cuma gel demişti halbuki
Yok canlar yaa insanı en iyi kendisi tanıyor kendisi uğraşıyor başka kimse uğraşmıyor sizin adınıza
Bu kiloları verecek benim diyetisyen değil
Canimcim ins uygun hale getirir gelirsin.kurtulalim bu yaglardanSelam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
hee hee onda bisey yok sanirim yaparim ya.mor bonibon tamamSonrasında başka süprizde var
Sen istemesende yarışın içindesin
Hosgeldin canim nasilsin?keyfin nasil durumlar?Selammmm
Aslında Eylül sonu gelmek ıstıyordum çünkü bitmeyen tatillerin bırındeyım yıne
Sabah es kaza eczanede tartılayım dedım olma olaydı....
Neyse konuya gelıyım yerınız varsa benım koca totıse gelmek ısterım hatta ılgılı tipiğe yazıp davet beklerım- burda bır küçük Emrah bakışı-
Eğer alırsanız deneme süredinde karınca gıbı tatil dönüşü listede beygır gıbı koşar kılo verırım...,
Sonracıgıma gozlerınizden öper sevgılerımı sunarım....
Kestane kebap acele cevap dıye ekler mesajımın kenarını asker mektubu gıbı yaktığımı hayal etmenızı ısterım
mervem geçmiş olsun ama coco oldu mu kuzum yaaBen regl oldum cok karin ve bel agrim vardi gelemdim kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Aksam 1 tane cocostar yedimtatli cekiyodu canim bidaha yemem pisman oluyom hep
Neyse iyi geceler o zaman herkezr optum sizleri
günaydın tatlım. Vücudunu en iyi kendin bilirsin kuzum. Yılmadan devam edersen kalmaz bu kilolarGünaydın hanımlaar
Hiç işe yaramadığı tarafımca onaylanmıştır (geçen haftaki kilomu da diyette yaptığım hafif değişiklikler sayesinde vermiştim)
Bolca spor
Diyet kafamda bir sürü soru işareti bırakıyordu diyetisyene gidecektim cuma günü. Diyetisyen yoktu gelmemiş
Yok canlar yaa insanı en iyi kendisi tanıyor kendisi uğraşıyor başka kimse uğraşmıyor sizin adınıza
Sağol tatlışGüzel canım
Olsun canım yine de güzel
Çok iyi ya tebrikler
Haftaya dahaiyi olur inşallah
Bakıyırum canım senin yorumunu beğenmiştim hatta yarın tartıya yansımaz inş demiştin:) canım nırmalde herşwyi tam ölçüsünde yediğim için arada yaptığım bu ufak kaçamaklar zatar vermiyor
Süpersin ya
Çok iyi canı
Mezun olucam canım :)) haftaya giderim heralde:)
Güzel canım tebrikler
Canım geziye göre gene iyi abartılı bisi yok. Kahvaltiyi ciss hakkı sayıyorumKizlar gunaydin herkese.dunku gezi cok iyi geldi.yanliz otobudle donuste girerim diye dusundum wifi yokmus gece 12yi gece eve geldim bi daha da giremedim.simdi de misafir var.dunku menuyu yaziyim once.sonra da gecmis yapicam
menu sabah 7.00 100 gr kiymali peynirli borek 2 sekerli cay
ogle 14.30 1 porsiyon ciger bol domates salatasi
aksam 18.30 1/2 3u bir arada(2li istedim kalmamisti kahve yerine cay alsam da olurmus)
su 2 litre
spor 45 dk yuruyus
kubracim yanlış anlama kuzum ama menülerini toplaman lazim çok fazla kaçamak yapıyorsun. Afiyet olsunKızlar dün biraz abarttım bugün telafi ederim artık
Dünkü menüm
Sabah 10.00 1 activia
Öğle 14.30 1 dilim limonlu cheesecake 1 mini börek 5-6 kaşık kabaklı havuçlu yoğurt salatası 1 truffle
Akşam 19.30 6 kaşık alinazik
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo (dyetisyene yürüyerek gittim)
tatlım ins en kısa zamanda kendini toparlar gelirsin. Ama irade olmayınca bu kilolar gitmez maalesefSelam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
hoşgeldin canım. Bence sana tabiki yer vardır buradaSelammmm
Neyse konuya gelıyım yerınız varsa benım koca totıse gelmek ısterım hatta ılgılı tipiğe yazıp davet beklerım- burda bır küçük Emrah bakışı-
Eğer alırsanız deneme süredinde karınca gıbı tatil dönüşü listede beygır gıbı koşar kılo verırım...,
Kestane kebap acele cevap dıye ekler mesajımın kenarını asker mektubu gıbı yaktığımı hayal etmenızı ısterım
Inş ablammm ellerine sağlıkKendi ellerimle 1.liğimizi onayladım
Darısı diğer haftalara inşallah
Ohhh çok sevindim tatlımKızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez
Siyah çelenkine bende El veriyom tatlişimSimdi 50 dk yuruyus yaptim oglani parka getirerek.bu hafta kasicam bakalim ecenin kabak menuleriyle.ece yasam kocum ol annem.ayriyeten bu ogrencilerimizin moral ve motivasyonunu kiran hayata bakislarinin ne kadar sig oldugunu gosteren akademisyen ve hocalari kiniyor kapi onlerine siyah celwnk birakiyorum.cidden he nw densizlik.bi genc kizla konusuyon bi kere onun bi bilincine var yani bide egiimci olcan
Oo super masallah masallah.Allah bozmasinKızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez
haa haa bu iyiydiOhhh çok sevindim tatlım
Iyi eğlenceler Romantik saatler
Kızz karanlıkta kolunu omzuna falan atmasın
Göster ama elletme
Aynen ya terbiyesiz baska da bisey dil yaniSiyah çelenkine bende El veriyom tatlişim
Öğrencilerin görünüşlerinden önce beyinleriyle ilgelenseler......
Zaten bilinçli eğitimciler olmadığı için TR bu hallerde
Ssss çekirdek yok.kalorili o.beyaz leblebiyle kuru üzüm ye :))Huuu Huuu
Bonibonlar çikelatalar
Bu haftanın galibi Kim olacak bakalım
Bu arada takımlar arası atış serbest
Tabi dozu aşmadan
Bende çekşrdeklerimi alıp şöyle sizi izleyim
Yaptım bonibonum yaptım :)vay canınaaa süpeeer :)
ankarada serin güzeel :) iyi gezmeler
öyle hoca olmaz olsun densiiizzz!!
anam bunlar nasıl hocaymıs hayret bi şey yaa
ay canım inş girersin içinee :)) bende de ne kıyafetler var ama nerde içine girmek 2 ay sonra anca bi kısmına girerim :/
ay süper bonibonum bennn yuppii
burdayım ecee beraberiz takım bombaaa ohh :)
kız kendini zorlama diyom ben sana yaa hiç dinlemiyon hee zorlanınca hemen bırak
bende özlerim diye yavas veriom valla sevdim bunu
menü güzel ben de bugun öğlen biber dolması yedim kıymalı tesadüff su güzel sporda yüksek tempo oldugu için olmus bence
afiyet olsuun
telden okuyana kadar anam agladıı
bilgiler süper teşk. ablaa ben en iyisi eve yürüme bandı bakayım yaa
bence en fenası muzlu süt olmusafiyet olsun bonibooonn bndan sonra dikkat ediyooz dimiii
menü güzeel afiyet olsunn :)
vay vay vaay bonibona baaaktelden pek göremiyom eve gidince bakıcam buna sağ ol tatlış
aaa ne kadar az ödül o yaamenü güzel afiyet olsun canım :)
anam işte ben telden 2 haftadı anam ağladı
yaptın dimi sporuuu
afiyet olsun kızlar menüler güzell
ohh ohh harikayız oleeeeyy
izle bakalım bonibon show yapcaz inş
iyi geceler tatlış
Bende zamanında diyetisyene gitme gafletinde bulunmustum. Ters tepti resmen. Sağlıklı beslenip düzenli spor yapınca kendiliğinden oluyor kilo verme işi. En iyi kararı vermissin bence de.senin vücudunu senden daha iyi taniyamaz hickimse.Günaydın hanımlaar
Bolca spor
Vaaaay son 300 gr diyorsun. Hayırlı olsun :) allah uzun yıllar korumayı da nasip etsin :)Güzel canım
Olsun canım yine de güzel
Çok iyi ya tebrikler
Haftaya dahaiyi olur inşallah
Bakıyırum canım senin yorumunu beğenmiştim hatta yarın tartıya yansımaz inş demiştin:) canım nırmalde herşwyi tam ölçüsünde yediğim için arada yaptığım bu ufak kaçamaklar zatar vermiyor
Süpersin ya
Çok iyi canı
Mezun olucam canım :)) haftaya giderim heralde:)
Güzel canım tebrikler
Hayirlisi olsun.inşallah bi an once düzenini kurarsin.Selam kizlar ben anladim irade toplamak bana gore bisi dgil hep diyorum yapicam 3 4 gun cok guzel yapiyorum daha sonra kendimi gece bisuler yerken buluyorum sizide oyalamaya hakkim yok menume youm yapmak icin zaman ayiriyosunuz tesekkur ederim o bile bi hak gercekten kendimi topladigimda gelirim bi duze oturttugum zaman tam duzeni oturtyn dedm temizlik girdi araya kaynanam bende kalip elife bakio biliosunuz yemek filan yapmio o saatten sonra gelip de yemek yapmak yerine kahvalti abur cubur atistirmasi oluo oda lop kilo oluo ise basladigimdan beri bu konuda catisiyoruz ama yapmio kadin bende saldim artik gencayla konustum dun bana yardimci olacagini soledi pazartesoden itibaren bi duzen oturtcaz ama tabiki bunu tam anlamiyla oturtunca araniza gelicm hepnizi cok seviyorum cipcitir hatunlat olun ins. Opuyorum hepinizi
:)))) ne kadar enerjikmissin maşallah. Hoşgeldin. Benim de 3 4 gündür gözüme çarpıyordu sayfa kurucusu ismi.niye hiç uğramaz gelmez ki dedim hatta :)Selammmm
Vaaay harikaymis sinema. Allahım ya seneler oldu gitmeyeli sinemaya. Heyecan vereceği hiç aklıma gelmezdi sinemayı düşünmenin. Devrik cümle oldu :)Kızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez
:))))) ben olsam sapiiiik diye çığlığı basardim durup dururken. Aksiyon olsunOhhh çok sevindim tatlım
Göster ama elletme
Abla YaaOhhh çok sevindim tatlım
Göster ama elletme
Amin fatmam ınş böyle devam eder. Adama sabah sabah bi haller olduOo super masallah masallah.Allah bozmasin
haa haa bu iyiydi
Aynen ya terbiyesiz baska da bisey dil yani
En son mayısta gittim bende sinemaya. Marvel filmlerini kacirmiyorum geneldeSsss çekirdek yok.kalorili o.beyaz leblebiyle kuru üzüm ye :))
Yaptım bonibonum yaptım :)
Bende zamanında diyetisyene gitme gafletinde bulunmustum. Ters tepti resmen. Sağlıklı beslenip düzenli spor yapınca kendiliğinden oluyor kilo verme işi. En iyi kararı vermissin bence de.senin vücudunu senden daha iyi taniyamaz hickimse.
Vaaaay son 300 gr diyorsun. Hayırlı olsun :) allah uzun yıllar korumayı da nasip etsin :)
Hayirlisi olsun.inşallah bi an once düzenini kurarsin.
:)))) ne kadar enerjikmissin maşallah. Hoşgeldin. Benim de 3 4 gündür gözüme çarpıyordu sayfa kurucusu ismi.niye hiç uğramaz gelmez ki dedim hatta :)
Vaaay harikaymis sinema. Allahım ya seneler oldu gitmeyeli sinemaya. Heyecan vereceği hiç aklıma gelmezdi sinemayı düşünmenin. Devrik cümle oldu :)
:))))) ben olsam sapiiiik diye çığlığı basardim durup dururken. Aksiyon olsun
Onu söyleyen akademisyen değil bir özel kurs hocam di ama tr genelinde de var akademisyen vsSimdi 50 dk yuruyus yaptim oglani parka getirerek.bu hafta kasicam bakalim ecenin kabak menuleriyle.ece yasam kocum ol annem.ayriyeten bu ogrencilerimizin moral ve motivasyonunu kiran hayata bakislarinin ne kadar sig oldugunu gosteren akademisyen ve hocalari kiniyor kapi onlerine siyah celwnk birakiyorum.cidden he nw densizlik.bi genc kizla konusuyon bi kere onun bi bilincine var yani bide egiimci olcan
Kumrular sizi :))Kızlar erdem le dışarı çıkıyoruz. Burda olmam bugün. Çocuk yokken gezelim dedi. Sinemaya filan gidicez
Kız abartmaSelam bonibonlarim ve sisman cikelatalar
:)))))
Market pazar icin çıkacağız şimdi evden.kabak alcam 8 10 kg. Ayy zaten pek hoslanmam kendisinden tiksinmeyim bi de :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?