Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım arkadaşım hoppidiick tabıki sen 1.sin dur kupanı vereyim

dr fırça yedikten sonraki menüm
sabah 1 bardak ılık su
sabah 1 yufkadan yaptıgım peynirli yagsız gözleme 1 çay 3 zeytin domates salatalık
ara 8 çilek
ögle 3 kaşık yogurt bir parça h tavuk 2 d ç ekmek salata
ara 3 kepek bisküvi 3 tam ceviz büyük kupa yeşil çay
akşam 4 kaşık sebze yemegi 1 d ç ekmek 1 kase çorba 1 domates 1 salatalık dilimleri,
sonra 13 tane ufak çilek yerim
3 lt su bitticek

sevgili murç doğumgünün kutlu olsun , dün gece yazacaktım duvarına (bu arada gece bebiş hastaydı 03.00 de halen ayaktaydım) unutmuşum..bugün daha elim faceye değmedi..şimdi açimm bari..bugün benim içinde yeeeee...

Günaydın kızlarrrr neredesinizzz topiki boş bırakmışsınız yineee

ben hemen dünkü menümü yazyımmm
dün aç yattım inat ettim yemedim bişey

sabah çeyrek kaşarlı ekmek
2 bardak çay

ara yok

öğle yarım peynirli yağsız (
biraz hamur işi gibi gelebilir ama hamuru azcıktı yarım yaptırdım (doymadım )

ara çay

akşam yemek yok
yarım dilim kadayıf

yatarken bol su

gün içinde 2 litre su içtim

bu arada kızlar şu magnezine kalsine kullanıyorum son bi kaç gündür 2 gün arayla 2 defa içtim sayesinde tuvalet olayı süper oyüzden okdar hafif hissediyorum kendimi anlatamam

slm kızlar. dünkü menümü yazamadım.çünkü neler yediğimi unuttum.iki gündür deli gibi bulgur pilavı yiyorum. akşam da dur dedim artık kendime ve sadece nesfit yedim.

yaaa çok tatlı yeme isteği duyuyorum ne yapıcam. meyve beni kesmiyor.

bu arada kızlar şu magnezine kalsine kullanıyorum son bi kaç gündür 2 gün arayla 2 defa içtim sayesinde tuvalet olayı süper oyüzden okdar hafif hissediyorum kendimi anlatamam

edacım bu içtiğin ilaç sadece tuvalet sorunun için mi? fitsema her sabah aç karnına elma yiyip üstüne 2 büyük bardak su içiyordu. geçen gün tv de doktor da aynı şeyi söyledi. bağırsak detoksu yapıyormuş. ben birkaç gündür uyguluyorum . gerçekten işe yarıyor.

EVET CANIM tuvalet sorunu için
böyle kireç gibi bi su
her zaman içmiyorum ama ozamanda o sorun yiyo beniii rahat hissetmiyorum kendimi.. elmayı hiç sevmem meyveyle hiç aram yoktur ama zorlada olsa yemek lazım sonuçta doğal yollardan o soruna çözümdür doğrudur

kızlar regl haftasına gırıdim(daha olmadım ama öncesi) karnım doymuyor ve tatlı krızlerı başladı düşük kalorıli seylerle geçiştirmeyi çalısıyorum ama ağzım boş durmuyor mesela dün akşam bı tabak kuru fasulyelı pilavı mıdeme indirdim

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

aramıza hoşgeldin ca
nım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…