- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.301
Ay yok anacim ben yapamam boyle diyetler sana kolay gelsn cınımkızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum @mefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Menu
sabah 9.30 2 yumurta.1 kk peynir.2 kabak 2 yk cavdar unuyla omlet
ara 14.00 1 kase yogurt.1 yk uzum 2 kayisi 1 yk yulafla bol tarcinli karisim
aksam 18.30 2 yumurta.1 kk peynir.haslanmis 2 kabakla 3 yk yogurt
ara 21.00 1 bardak nescafeli sekersiz sut(planim)
su 2 litre
spor 40 dk yuruyus
Afiyet olsunn :)Bugun bildiginiz kabaga dadandimballikayfe canim:)
Hosgeldin canim ismin gizem sanrm Merve ben kaptan yardimcisiyim fazla kilon yok kolay bi sekilde verirsin merak etmeTamam hemen
Tabiki:) İstanbul'da yaşıyorum, psikoloğum. Şu anda 67.8 kiloyum. 2 sene önce 53 kiloya kadar inmiştim. Sonra düzensiz ve yanlış beslenme sonucu (abur cubur tatlı pasta börek çörek) buralara kadar çıktım. Kilolardan kurtulmak istiyorum İlk hedefim 60 son Hedefim 55 :) Umarım grup içinde motivasyonla birlikte kilo verebiliriz
Turbo diyetmiKız izinden gelince mecbur söylicem
Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyomörnek olmasın
Sendemi gidiyon ablaBen haftaya izine gidiyom bikerem
Bide çoook artıdayım bu bile kurtarmaz beni ama gittiği kadar işte
Detox olmus sanki menun ama boylede halsizlersn kizmenüm
sabah 9.30
1 fincan kiraz saplı çay
10.00
2 haşl. yumurta
16.00
1 fincan yeşil çay
17.00
2 haşl. yumurta
acıkırsam 1 haşl yum daha yerim
3,5 lt su
spor 2 mile leslie
Bende bayiliom oyle gacılaraaa hedefiim oyle olmak tabisiiisinir oluyorum zayıf çocuklu gacılara siniiir
siz de mi öyle olacaaanız başıma heeeeeeeeeKumraL_KrakeR @semplice_signora Alinin_Annesi @erdemhilal @burnfat55
sakın ben zayıflamadan öyle olmayın gözüm kalır heeeeeee
Bu hafta senden cok umutluyum benMenu
su 2 litre
spor 40 dk yuruyus
Boyum 164 cm canm Asio hedefin 65 kg olmak inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimizeay olsun çok almamışsın verirsin kiii :) boyun kaç?
onları yapamam da yeşil çay içerim :)
abla sen kaç kilo aldığını söylemiyorsun ama o zaman bari menülerini yaz verirsin böylece daha çabucak
Geçmiş olsun annenin neyi var canm?sporumu da yaptım arkadaşımla konuşmaya dalmışım uğrayamadımakşam yemeğini erken yiyeceğim bugün annemin yanına hastaneye gidicem işi şansa bırakmıyım dedim akşamda yoğurt yerim oh mis ya ben bugün ara yapamadım midem almadı yaa yeşilçay içtim bi tek
Çok güzel bi duygu ben 52 beden kıyafet aldigimi bilirim 95 kiloyken, 76 kiloyken bazı xl kıyafetler 44 beden rahat oluyordu ah aahhAfiyet olsun canim
oki.benim ilk hedef 79.cok direncli kilo benim 80:/
orti yavas yavas toparliycan yeni dondun tatilden:)
buse soka girdim sonradan dustu jeton
burdayim orti.yegenin sunneti var 4unde.sabah alisverise gittik annemle.3 aydir cikmiyordum.1 beden kuculmusum cok mutlu oldum yaaaa:)4 -5 beden kuculdugumuzu dusunsenize offf offfff
hosgeldiiinnn yasasin medeniyet:):)
80 lerden bir an önce kurtulmak istiyorum denesem mi ki bendekızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum @mefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Menun az geldi bana sanki ama dun fazla yedigin icin sanrm bugunu hafif tuttun o yuzden guzel olmus afiyt olsun10.30-11.30 sabah 2 hasl. Yumurta bir tutam maydanoz
16.00 ara. 1. Br süt
17.00 ara yr nektari
19.20 aksam 1 tabak kabaklı sulu köfte
2 mil leslie
2.5 lt su
48 kilo nedir ya kilo mu o gerçektenkızz şaka mı buuubenim geçen cumaki son gördüğüm kilo 67.8
ben buse 27 yaşındayım evliyim. bebiş yok. ben de 3 sene önce en son 48 e kadar düştüm sonra 2 sene sonunda 58 i gördüm evlendim 10 ayda 71 e çıktım şimdide burda veriyorum kilolarııı :) ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor. kaptanımız şuan almanya da yarcımcısıKumraL_KrakeR merve arkadaşımız seni bilgilendirecektir detaylar konusunda
adın ne bir de boyun kaç canım? bizim bilgilerimiz nickimizin altında yazıyor. sen de ayarlardan bu şekilde yaparsan iyi olur canım :)
Erken saatte yemissin dondurmayi o yuzden cok sknti degil bence miktari fazla olmus biraz ama sporla telafi etmsindr canimBayanlaar bugün giremedim yorumları okumaya geçiyorum şimdi önce menümü yazayım
8:30 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek 2 domates
10:30 1 kuru kayısı
13:10 1 kase mantar yemeği (haşlanmış) yarım bardak yoğurt
15:50 220 gr dondurma2 domates
18:30 1 yumurta kadar tavuk yarım kase cacık
Arada bir olur ya yersiniz ama hala deli gibi açsınızdır bugün öğleden sonra onu yaşadım birşeyler yemeyeyim diye 1 lt su içtim ama deli gibi açlığım geçmedi tesadüf dolapta dondurma varmışsonra çok bunalıma girdim kalorisine baktım 400 kalori oluyormuş ağlayacaktım az daha
sonra çıktım koşu bandına koşar tempoyla 1 saat yürüdüm 5.3 km
380 kalori hesapladı koşu bandı ( bence daha fazla olabilir oda çok sıcaktı terler boşandı üzerimden)
hala deli gibi terliyorum ama o dondurmanın hesabıydı 20:30da 45 dklık pilates yapacağım hala
azarlamayın beniikrize girdim hala moralim bozukkk
su da 3 lt oldu
Bugun herkez istahsz sanrm noliy bize midemizmi kuculdu acepBugun ewde yoktuumm yinee gelemediim buralaraa kizlarr
Sabah 9.00 : 2 yumurta
Ogle 15.00 : yarim simit
Aksam 18.30 : 1 kase peynir ( canim bisey istemiodu bi bunu istedi)
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Bu arada regli oldum cok sukurr kizlarr
Afiyet olsun canımmenüm
sabah 9.30
1 fincan kiraz saplı çay
10.00
2 haşl. yumurta
16.00
1 fincan yeşil çay
17.00
2 haşl. yumurta
acıkırsam 1 haşl yum daha yerim
3,5 lt su
spor 2 mile leslie
Menün güzel olmuş canım afiyet olsunMenu
su 2 litre
spor 40 dk yuruyus
Menün güzel olmuş afiyet olsunMenum
Sabah11
1has.yumurta
Kk peynir
Zeytin
Domates
Cay
1 tb ekmk
Ogle15
1kase yulafli yogurt
Aksam17
2 murdum erigi
Su 2.5
Spor 40dk yuruyus
Acikirsam 1 bardak sut icicem
3 aydr neredeyse her sabah patates kizartiyorum bizim oglan icin 1 catal bile yemiyorum esim anca farketti ve bana cok sasrms helal olsun ben yapamam senin yaptigini dedi ay nasil hosuma gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?