- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.261
kizz yapılabilir aslında bu yaa kolay gibi
Aminnn hep beraber
Olcaz tabi.iki uc cocukla tig gibin dolasanlardan neyimiz eskikya bu zor geliyo bana iste.ben ufak ufak herseyden yemeliyim:)simdi dil hi 5 kilo daha veriyim aonra direnci kirarken yapcam ins.80de yani:)
ballikayfe ins cok kolay olcak.hic merak etme canim
Arkadaşlar gruba nasıl katılabilirim?
Evetttt tabikide öyle olacaz kizzz
var mısın kıızzzz
noo eksik noooo ama beni geçmeyin bananeee
valla ben bıktım kilolardan 1,5 ayda 3 kg verdim sadece artık hızlanmak istiyorum. deneyelim bakalım :)
tanıt kendini canım öncelikle bize :) kilo hikayenide anlat :)
teşekkür ederim :)Aminnn hep beraber
Olcaz tabi.iki uc cocukla tig gibin dolasanlardan neyimiz eskikya bu zor geliyo bana iste.ben ufak ufak herseyden yemeliyim:)simdi dil hi 5 kilo daha veriyim aonra direnci kirarken yapcam ins.80de yani:)
ballikayfe ins cok kolay olcak.hic merak etme canim
canım tanışalım önce yalnız onayı kaptan ve yardımcısı verir ilk sayfadaki kuralları da okumalısınArkadaşlar gruba nasıl katılabilirim?
boyun kaç canımTamam hemen
Tabiki:) İstanbul'da yaşıyorum, psikoloğum. Şu anda 67.8 kiloyum. 2 sene önce 53 kiloya kadar inmiştim. Sonra düzensiz ve yanlış beslenme sonucu (abur cubur tatlı pasta börek çörek) buralara kadar çıktım. Kilolardan kurtulmak istiyorum İlk hedefim 60 son Hedefim 55 :) Umarım grup içinde motivasyonla birlikte kilo verebiliriz
Greyfurt ve zencefil ne işe yarıyosa onun için şekercimravvo :) o çay ne kiii ne için hangi markaçok meraak ettim
Tamam hemen
Tabiki:) İstanbul'da yaşıyorum, psikoloğum. Şu anda 67.8 kiloyum. 2 sene önce 53 kiloya kadar inmiştim. Sonra düzensiz ve yanlış beslenme sonucu (abur cubur tatlı pasta börek çörek) buralara kadar çıktım. Kilolardan kurtulmak istiyorum İlk hedefim 60 son Hedefim 55 :) Umarım grup içinde motivasyonla birlikte kilo verebiliriz
Kız izinden gelince mecbur söylicemabla sen kaç kilo aldığını söylemiyorsun ama o zaman bari menülerini yaz verirsin böylece daha çabucak
hmm aman türkiyedekilerle idare ederukGreyfurt ve zencefil ne işe yarıyosa onun için şekercimyağ yakmak ödem atmak için
Türk çayı değil cnm burda bi çaycı var ben Ordan almıştım poşette değil öbür türlü
boyum 1.66boyun kaç canım
Kızlar bu arada biz kaç kişi olduk 12yi geçemiyoruz diye biliyorum ben
Kız izinden gelince mecbur söylicem
Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyomörnek olmasın
Varım kız yarın başlayalım.var mısın kıızzzz
noo eksik noooo ama beni geçmeyin bananeee
valla ben bıktım kilolardan 1,5 ayda 3 kg verdim sadece artık hızlanmak istiyorum. deneyelim bakalım :)
tanıt kendini canım öncelikle bize :) kilo hikayenide anlat :)
kız amacın bizim şişman kalmamizi saglamak mianam olun tabi zayıf olunda benden önce olmayın gözüm kalır baaaaaakkkkkvalla hırslandım şu kaanı gibi kilo verdiğim tatil haftalarından sonra tam gaz devamm
Hosgeldin canım ben Hilal senin isim nedir? 2 ayı geçti burdayim 10 kilo verdim evliyim bide ufaklık var öyle isteTamam hemen
12 olmamisizdir daha canım. Hem 15 kişiye kadar çıkabiliyor grupKızlar bu arada biz kaç kişi olduk 12yi geçemiyoruz diye biliyorum ben
boyum 1.66
Anacım sen daha yeni başladın sayılırkızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorumMefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Varım kız yarın başlayalım.6 ları görmek istiyorum 5 kilo değil 2 bile verdirse yeter
kız amacın bizim şişman kalmamizi saglamak mizaten daha zayifsin sennnnn
Hosgeldin canım ben Hilal senin isim nedir? 2 ayı geçti burdayim 10 kilo verdim evliyim bide ufaklık var öyle iste
12 olmamisizdir daha canım. Hem 15 kişiye kadar çıkabiliyor grup
Aaa söyle abla söyle aklımızda olsunKız izinden gelince mecbur söylicem
Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyomörnek olmasın
Anacım sen daha yeni başladın sayılır
Hele bi kaçamaksız olarak devam et bi
aaa iyi o zaman kilon fazla yok canım senin bu yüzden de işin daha zor gerçi çünkü daha zor veriliyor az kilo kalınca :)
Anacım sen daha yeni başladın sayılır
Hele bi kaçamaksız olarak devam et bi
Ahaaa Zuhal Ablanin Engeline Takıldıkhaydi bakalım yarın bombastik o zaman
yok kız takılıyorum sizeeeeeeeeee verin anam verin benim yerime de kilo vermeyin ama ben kendi yerime vericem inş
Aaa söyle abla söyle aklımızda olsun
Ahaaa Zuhal Ablanin Engeline Takıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?