Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizz yapılabilir aslında bu yaa kolay gibi

var mısın kıızzzz

noo eksik noooo ama beni geçmeyin bananeee

valla ben bıktım kilolardan 1,5 ayda 3 kg verdim sadece artık hızlanmak istiyorum. deneyelim bakalım :)

Arkadaşlar gruba nasıl katılabilirim?

tanıt kendini canım öncelikle bize :) kilo hikayenide anlat :)

Tamam hemen

Tabiki:) İstanbul'da yaşıyorum, psikoloğum. Şu anda 67.8 kiloyum. 2 sene önce 53 kiloya kadar inmiştim. Sonra düzensiz ve yanlış beslenme sonucu (abur cubur tatlı pasta börek çörek ) buralara kadar çıktım. Kilolardan kurtulmak istiyorum İlk hedefim 60 son Hedefim 55 :) Umarım grup içinde motivasyonla birlikte kilo verebiliriz

teşekkür ederim :)
Arkadaşlar gruba nasıl katılabilirim?
canım tanışalım önce yalnız onayı kaptan ve yardımcısı verir ilk sayfadaki kuralları da okumalısın

boyun kaç canım

ravvo :) o çay ne kiii ne için hangi marka çok meraak ettim
Greyfurt ve zencefil ne işe yarıyosa onun için şekercim yağ yakmak ödem atmak için

Türk çayı değil cnm burda bi çaycı var ben Ordan almıştım poşette değil öbür türlü

kızz şaka mı buuu benim geçen cumaki son gördüğüm kilo 67.8

ben buse 27 yaşındayım evliyim. bebiş yok. ben de 3 sene önce en son 48 e kadar düştüm sonra 2 sene sonunda 58 i gördüm evlendim 10 ayda 71 e çıktım şimdide burda veriyorum kilolarııı :) ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor. kaptanımız şuan almanya da yarcımcısı KumraL_KrakeR merve arkadaşımız seni bilgilendirecektir detaylar konusunda

adın ne bir de boyun kaç canım? bizim bilgilerimiz nickimizin altında yazıyor. sen de ayarlardan bu şekilde yaparsan iyi olur canım :)

abla sen kaç kilo aldığını söylemiyorsun ama o zaman bari menülerini yaz verirsin böylece daha çabucak
Kız izinden gelince mecbur söylicem

Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyom örnek olmasın

Kızlar bu arada biz kaç kişi olduk 12yi geçemiyoruz diye biliyorum ben

aaa bak onu bilmiyom işteeee

Kız izinden gelince mecbur söylicem

Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyom örnek olmasın

ablaaaaaaaaa turbo diyet ne kiii süperlig gibi bir şey miiiiiiiii

ay çok severim öyle hızlı kilo diyetlerini ben. sağlıklı olmasa da içimde öyle bir cadı var kıpır kıpır

Varım kız yarın başlayalım. 6 ları görmek istiyorum 5 kilo değil 2 bile verdirse yeter
anam olun tabi zayıf olunda benden önce olmayın gözüm kalır baaaaaakkkkk valla hırslandım şu kaanı gibi kilo verdiğim tatil haftalarından sonra tam gaz devamm
kız amacın bizim şişman kalmamizi saglamak mi zaten daha zayifsin sennnnn
Hosgeldin canım ben Hilal senin isim nedir? 2 ayı geçti burdayim 10 kilo verdim evliyim bide ufaklık var öyle iste
Kızlar bu arada biz kaç kişi olduk 12yi geçemiyoruz diye biliyorum ben
12 olmamisizdir daha canım. Hem 15 kişiye kadar çıkabiliyor grup

Anacım sen daha yeni başladın sayılır
Hele bi kaçamaksız olarak devam et bi

haydi bakalım yarın bombastik o zaman

yok kız takılıyorum sizeeeeeeeeee verin anam verin benim yerime de kilo vermeyin ama ben kendi yerime vericem inş

aaa iyi o zaman kilon fazla yok canım senin bu yüzden de işin daha zor gerçi çünkü daha zor veriliyor az kilo kalınca :)

Anacım sen daha yeni başladın sayılır
Hele bi kaçamaksız olarak devam et bi

haydi bakalım yarın bombastik o zaman

yok kız takılıyorum sizeeeeeeeeee verin anam verin benim yerime de kilo vermeyin ama ben kendi yerime vericem inş
Ahaaa Zuhal Ablanin Engeline Takıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…