- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.341
Beni tanimadigin ne belli cilek kokulu diyetdasimSizle yarışmayı özledim gel gel ama sen cabuk verirsinberilceee de geliyormuş oh ne güzel azimli hatunlarin yaninda ezilicez
Kız bu nee regl ken az yime saldırırsn filan sonra aman dikkat, gözün aydınBugun ewde yoktuumm yinee gelemediim buralaraa kizlarr
Sabah 9.00 : 2 yumurta
Ogle 15.00 : yarim simit
Aksam 18.30 : 1 kase peynir ( canim bisey istemiodu bi bunu istedi)
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Bu arada regli oldum cok sukurr kizlarr
Damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat olacakBoyum 164 cm canm Asio hedefin 65 kg olmak inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize
Geçmiş olsun annenin neyi var canm?
Çok güzel bi duygu ben 52 beden kıyafet aldigimi bilirim 95 kiloyken, 76 kiloyken bazı xl kıyafetler 44 beden rahat oluyordu ah aahh
80 lerden bir an önce kurtulmak istiyorum denesem mi ki bende
Öyle oldu canım senin menünde az olmuş inşallah acikmayizMenun az geldi bana sanki ama dun fazla yedigin icin sanrm bugunu hafif tuttun o yuzden guzel olmus afiyt olsun
Ortaam o kaşar cis bi kerem sucuk da öyle ne kadar az olsa da sağlıksız bir de bisküvi var afiyet olsunMenumu yazayım geçmişi okurum gece.
08.30 kahvaltı
1 büyük tost (tt ekmeği. Az kaşar. 3 ince dilim sucuklu)
2 çay
11 ara
1 küçük süt
1 soda
14 öğle
5 kuru köfte
1.domates
1 salatalık
1 büyük ayran
16-18 arası yediklerim
2 kupa çay
3 tane tam tahilli bisküvi
20 akşam
1 küçük kase yogurt
Acikirsam 1 ayran
Su 2.5 lt
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
Canım turşu ödem yapar dikkat et önümüzdeki iki gün uzak dur afiyet olsunMenüm
kahvaltı 09.30
patlıcan ve biber közlemesi
maydanoz
1 kk küçük peynir
şekersiz çay
12.00
şekersiz türk kahvesi
13.15
yarım şeftali
2 parça kavun
19.30 akşam
bol yoğurtlu yarım tabak bamya yemeği
4-5 tane küçük acı biber turşusu
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Yazın gitmedinizmiydi kötü Kadın müzeyyenimAhhhh ahhhh mefkus
Icimden geldi boyle yazdim angara bebeligim tuttu yine
kızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorumMefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Umarım telafi olmuştur hemen koşup öle dirile 1 saat hızlı yürüyüş yaptımErken saatte yemissin dondurmayi o yuzden cok sknti degil bence miktari fazla olmus biraz ama sporla telafi etmsindr canim
Ben hariçBugun herkez istahsz sanrm noliy bize midemizmi kuculdu acep
Deneyeceğim canımAfiyet olsun canım evet 400 kalorilik dondurma çokmuş ama sporla telafi etmişsin canın çok tatlı istediğinde tarçınlı yeşil çay içebilirsin ya da tarçınlı meyvalı yoğurt yiyebilirsin tarçın kan şekerini dengeler
Menumu yazayım geçmişi okurum gece.
08.30 kahvaltı
2 çay
11 ara
1 küçük süt
1 soda
14 öğle
5 kuru köfte
1.domates
1 salatalık
1 büyük ayran
16-18 arası yediklerim
2 kupa çay
20 akşam
1 küçük kase yogurt
Acikirsam 1 ayran
Su 2.5 lt
Afiyet olsunMenüm
kahvaltı 09.30
maydanoz
1 kk küçük peynir
şekersiz çay
12.00
şekersiz türk kahvesi
13.15
yarım şeftali
2 parça kavun
19.30 akşam
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Evet dersimi iyi çıkardım biraz dondurma 1 saatlik/5 kmlik yürüyüşe deymiyormuşGüzelim hiç dymadığunı hissettiğin zamanlarda en iyi seçim yoğurt kuruyemiş
1 kase yoğurtla 10 -15 badem yeseydin şimdi bu kadar pişman olmıcaktın
Bu da sana ders olsun
Geçmiş olsun.çok sevindim temiz çıkmasına.Selam kizlar. Mr sonucum iyi çıktı şükür stres yorgunluk filan sebep olabilir dedi ilaç yazdi.
@burnfat55 Neredesin orti nasıl gidiyor
Valla bilmiyordum o manada olduğunu.Günaydın canim simdilik iyi gidiyor birazdan yuruyuse cikcam hem ev bakcm hem yurucem
Bi önceki mesajinada cevap veriyim yanls anlamadm kiz concon yumusak erkeklere denir gibi ya o yuzden sordm
Anam ortagimiza da amma sulanan çıktı. Ki eceeeeeskiden kilo verdiğimdede yapıyordum leslie iyi oluyor
kız bak biz orti olak bence hem ikimizde eskiden ideal kilomuza ulaştık sonra geri aldık. senin halinden ben anlarım eceeenerdesin ayşeeeeee bak ortini kaparım hee semplice_signora bitmedi mi işler güçlerRR
Bende her gördüğüme inşallah yarın sabaha 48 beden uyanır da depresyonlardan cikamazsiniz diyorum bende. :))))) kiskanmiyorum ki işte ciks. Benden çıtır anne olmaz bu boyla.ama fazlası olmayan anne olucam az kaldısinir oluyorum zayıf çocuklu gacılara siniiir
siz de mi öyle olacaaanız başıma heeeeeeeee @KumraL_KrakeRsemplice_signora @Alinin_Annesi CurukElma @burnfat55
sakın ben zayıflamadan öyle olmayın gözüm kalır heeeeeee
Kolay gele bacı. Ben tek tip diyet yapamıyorum.düşük tansiyonum varkızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorumMefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Hoşgeldin şekerim. Kaptan yardimcilarimiz görür bilgilendirir seni :)Arkadaşlar gruba nasıl katılabilirim?
Turbo ne ki kiiiiiz. Gizli saklı nabiyon sen orda bizsiz?Kız izinden gelince mecbur söylicem
Menüde yazamam şekercim çünkü şu 1.5 hafta turbo diyet yapıyomörnek olmasın
:)))))) ne güldüm akşam aksam
Tost benim için kaşar demek.hangi peynirle olursa olsun yiyemiyorumKaşar çok yağlı oluyor canım beyaz peynir kullansan daha güzel olur. Onun harici begendim canım afiyet olsun
fazla tuketmezsen ve telafi edersen sorun olmaz o zaman canım herhaldeTost benim için kaşar demek.hangi peynirle olursa olsun yiyemiyorummümkün olduğunca az kullanıyorum kasari. Sık sık da yapmadigim için sorun olmaz inşallah.
Iyi geceler canimKızlar sanki bugün menüler güzel olmuş genel olarak.
Bikaç küçük cis da olsa telafi edilmiş ya sporla ya akşam menusuyle.
Herkese tek tek yazmak istemedim telefonla alıntı çok zor hepinizin bildiği üzere.
Ben kaçar gacilar.
Hepinize bol eksili sabahlar.
ayy bulur muyum kız ciddenAnam ortagimiza da amma sulanan çıktı. Ki eceeeeballikayfe boynuna bi kağıda Semplice signora nin ortisi yaz koca bile bulursun kız sen.kiskanan kiskanana :)))))
eneem sende az yiyenlerdensin gerçi akşamla sabah az değilde öğleyi nasıl idare ettin yahuKızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
hep böyle canım menulerim.eneem sende az yiyenlerdensin gerçi akşamla sabah az değilde öğleyi nasıl idare ettin yahuafiyet olsun
Aferin kizzz ama yapıp yemedikce alışıyor insanKızlar az önce ellerimle cıss yaptım ama yimedim arkadaşıma yedirdimilk sufle denyimimdi arkadaşım beğendi bakalım cumaya eksim güzel olursa kendime de yapıcam ben yaptığım için içim hiç gitmedi kokusu burnumda sadece :)
Afiyet olsun canım Bugun ki menun gayet güzelMenümm
Sabah 10 1 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase cacık
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20 1 tabak kabak çorbası
Ara 2 bardak auran
Su 3 lt
Spor yok
Kiz acikmiyomusun ya:/ben yapamazmisim gibi eliyo bak boyle seyleri
Ee onun icin burdayiz herhalde
Ay yok anacim ben yapamam boyle diyetler sana kolay gelsn cınım
10.30-11.30 sabah 2 hasl. Yumurta bir tutam maydanoz
16.00 ara. 1. Br süt
17.00 ara yr nektari
19.20 aksam 1 tabak kabaklı sulu köfte
2 mil leslie
2.5 lt su
Detox olmus sanki menun ama boylede halsizlersn kiz
Bende bayiliom oyle gacılaraaa hedefiim oyle olmak tabisiii
Bayanlaar bugün giremedim yorumları okumaya geçiyorum şimdi önce menümü yazayım
8:30 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek 2 domates
10:30 1 kuru kayısı
13:10 1 kase mantar yemeği (haşlanmış) yarım bardak yoğurt
15:50 220 gr dondurma2 domates
18:30 1 yumurta kadar tavuk yarım kase cacık
Arada bir olur ya yersiniz ama hala deli gibi açsınızdır bugün öğleden sonra onu yaşadım birşeyler yemeyeyim diye 1 lt su içtim ama deli gibi açlığım geçmedi tesadüf dolapta dondurma varmışsonra çok bunalıma girdim kalorisine baktım 400 kalori oluyormuş ağlayacaktım az daha
sonra çıktım koşu bandına koşar tempoyla 1 saat yürüdüm 5.3 km
380 kalori hesapladı koşu bandı ( bence daha fazla olabilir oda çok sıcaktı terler boşandı üzerimden)
hala deli gibi terliyorum ama o dondurmanın hesabıydı 20:30da 45 dklık pilates yapacağım hala
azarlamayın beniikrize girdim hala moralim bozukkk
su da 3 lt oldu
Bugun ewde yoktuumm yinee gelemediim buralaraa kizlarr
Sabah 9.00 : 2 yumurta
Ogle 15.00 : yarim simit
Aksam 18.30 : 1 kase peynir ( canim bisey istemiodu bi bunu istedi)
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Bu arada regli oldum cok sukurr kizlarr
Boyum 164 cm canm Asio hedefin 65 kg olmak inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize
Geçmiş olsun annenin neyi var canm?
Çok güzel bi duygu ben 52 beden kıyafet aldigimi bilirim 95 kiloyken, 76 kiloyken bazı xl kıyafetler 44 beden rahat oluyordu ah aahh
80 lerden bir an önce kurtulmak istiyorum denesem mi ki bende
48 kilo nedir ya kilo mu o gerçekten
Afiyet olsun canım
Menum
Sabah11
1has.yumurta
Kk peynir
Zeytin
Domates
Cay
1 tb ekmk
Ogle15
1kase yulafli yogurt
Aksam17
2 murdum erigi
Su 2.5
Spor 40dk yuruyus
Acikirsam 1 bardak sut icicem
3 aydr neredeyse her sabah patates kizartiyorum bizim oglan icin 1 catal bile yemiyorum esim anca farketti ve bana cok sasrms helal olsun ben yapamam senin yaptigini dedi ay nasil hosuma gittii
Menüm
12:30
1 d tam b ekmeği
1 tk bal
Yarim KK peynir
3 zeytin
Tere,domates,salatalik
Ara 15:00
2 yaş incir
Akşam 18.00
Poşette pişmiş 2 yk patates 1 but
Közl patlıcan salatası
Közl biber
2 üçgen dilim karpuz
Su,2 lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Menumu yazayım geçmişi okurum gece.
08.30 kahvaltı
2 çay
11 ara
1 küçük süt
1 soda
14 öğle
5 kuru köfte
1.domates
1 salatalık
1 büyük ayran
16-18 arası yediklerim
2 kupa çay
20 akşam
1 küçük kase yogurt
Acikirsam 1 ayran
Su 2.5 lt
Menüm
kahvaltı 09.30
maydanoz
1 kk küçük peynir
şekersiz çay
12.00
şekersiz türk kahvesi
13.15
yarım şeftali
2 parça kavun
19.30 akşam
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
buseb canım 71.8 çıkmıştım dün
Ben de denemek istiyorum ama geri alır mıyız ki bu kiloları normal diyete dönünce
işin aslı ben de 6 kilo verirsem hedefime ulaşmış olurum normal dengeli beslenmeye dönerim muhtemelen
o zaman geri alır mıyım ki kiloları
bitirdikten sonra tavsiye edersen ben de yaparım
Umarım telafi olmuştur hemen koşup öle dirile 1 saat hızlı yürüyüş yaptım
Ben hariç
Deneyeceğim canım
Afiyet olsun
Evet dersimi iyi çıkardım biraz dondurma 1 saatlik/5 kmlik yürüyüşe deymiyormuş
Geçmiş olsun.çok sevindim temiz çıkmasına.
Valla bilmiyordum o manada olduğunu.
Anam ortagimiza da amma sulanan çıktı. Ki eceeeeballikayfe boynuna bi kağıda Semplice signora nin ortisi yaz koca bile bulursun kız sen.kiskanan kiskanana :)))))
Bende her gördüğüme inşallah yarın sabaha 48 beden uyanır da depresyonlardan cikamazsiniz diyorum bende. :))))) kiskanmiyorum ki işte ciks. Benden çıtır anne olmaz bu boyla.ama fazlası olmayan anne olucam az kaldınazar etme nolur yeme senin de olur :))
Kolay gele bacı. Ben tek tip diyet yapamıyorum.düşük tansiyonum var
Hoşgeldin şekerim. Kaptan yardimcilarimiz görür bilgilendirir seni :)
Turbo ne ki kiiiiiz. Gizli saklı nabiyon sen orda bizsiz?
:)))))) ne güldüm akşam aksam
Kızlar sanki bugün menüler güzel olmuş genel olarak.
Bikaç küçük cis da olsa telafi edilmiş ya sporla ya akşam menusuyle.
Herkese tek tek yazmak istemedim telefonla alıntı çok zor hepinizin bildiği üzere.
Ben kaçar gacilar.
Hepinize bol eksili sabahlar.
Kızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
Kızlar az önce ellerimle cıss yaptım ama yimedim arkadaşıma yedirdimilk sufle denyimimdi arkadaşım beğendi bakalım cumaya eksim güzel olursa kendime de yapıcam ben yaptığım için içim hiç gitmedi kokusu burnumda sadece :)
Menümm
Sabah 10 1 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase cacık
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20 1 tabak kabak çorbası
Ara 2 bardak auran
Su 3 lt
Spor yok
Bu yil gitmedik canimYazın gitmedinizmiydi kötü Kadın müzeyyenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?