Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaz bitiyor zaten belli saatten sonra yeme bir de abartma yeterli bence hepten bırakılmaz zaten
Kusum hakkinizda hayirlisi.ins iyi olur.sen nerelisin canim?hepten cumlesini trakyada cok duyuyordum da merak ettim:)
Kızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
Poni Karpuz
Aşkına dokunmayın nolur
Can orti birakmakdan ziyade saati bence problem.ogle-ikindi abartmadan yenir 1 dilim.ama aksam tuketildiginde yaga donusuyor

evet canım kısmetse 13 kilo vermek istiyorum:)

oohh yolun az sayılmaz verirsin burda canım :)

süper o zaman hoşgeldimm :)))

eveet hoşgeldin gizeem :)

fatma yine süper yorumlarından birini yapmış. aynen katılıyorum canım. ekleyeceğim bir şey yok.
ilk menü olarak bence de gayet iyi
afiyet olsun

Günaydın canlarim

Günaydın herkese,biraz erkenciyim ama kızım uyandı sütünü içti geri uyudu annenin uykusunu düşünen yok benimki de kaçtı

günaydın kızlaaarrrrrrr

Kızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
Poni Karpuz
Aşkına dokunmayın nolur

saatini değiştir sabah ve öğlen ye canım abartmadan sorun olmaz

Ameliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor

hayırlısı tatlım vardır bunda da bir hayır :)

Kızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
Anam sizin mideler 2 sb büyüklüğünde sanırım.benimki de küvet :))) afiyet olsun
ayy bulur muyum kız cidden :d du bi deniyim bulursam çok dualar ederim sana
Hayirlisini bu kuzum.koca her yerde. :)
Ellerine sağlık. Yapıp yememek büyük marifet. Ben hazır gelene zor dayaniyorum :)
Menümm
Sabah 10 1 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase cacık
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20 1 tabak kabak çorbası
Ara 2 bardak auran
Su 3 lt
Spor yok
Çok güzel menu.afiyet olsun.
Bende biraz ders çalışıp yatacagim kızlar gelen olursa uğrarım yine iyi gecelerr :)
Allah zihin açıklığı versin orti.
Erzurum peyniri ok. Denicem Sağol
Günaydın canlarim
Günaydın da niye o kadar erken uyandin cano. Geç yatmiyor musun zaten sen?
Poni Karpuz
Aşkına dokunmayın nolur
Bırakma da erkene al.öğlen 3 4 e kadar ye.
Ameliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor
Hayirlisi olsun orti. Ertelenmesini de hiç sevmem böyle işlerin. Insan gerildikce gerilir.
Gunaydin ey cemnati muslimin:):):)tariya son iki.haydi eksiler gelsin:)
Günaydın. Inşallah :)

Günaydın kızlar
Ben giderek eksiliyorum :) sizlerde durum nasıl bonibonlar?
Bayram temizligine kalkayim diye düşündüm bende. bugün temizlik malzemelerini alayim diyorum.Yavaş yavaş yapacağım için anca biter 10 günde. Son haftaya bişey kalsın istemiyorum.Arife kızımın doğumgünü. Okulunda ufak bi kutlama yaparım diyorum.belki de bayramdan sonra yaparım.
Miskinligimle mayiştim yine bugün koltuğa. Kalkayim artık dimi :)

günaydın tatlım ne güzel eskilerdesin süpersin
ben hala artıdayım hatta bildirim yapayım. ay kız çocukları bence bambaşka maşallah ona da musmutlu yılları olsun uzun sağlıklı başarılı ömrü olsun annesiii

kalk kız kalkkk tabiii

kızçeler kilo bildirimim

geçen hafta: 67.8
dün:69.4
bu sabah:68.2
+400 e düştüm şuan Mefkurem

bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım
sabah kiraz saplı çay içtim aç karnına
gün boyu patates haşlaması yiycem acıktıkça menüm bu kızlar o da aradan çıkmış oldu sabah sabah

Gayet güzel tatlişim

Yalnız patatesi soğuk yağsız tuzsuz yicen istediğin baharatı at

canım menüleri 12 ye kadar paylasmamiz gerekiyor. Diğer şeyleri fatmam söylemiş zaten afiyet olsun
Poni Karpuz
Aşkına dokunmayın nolur
canım erken saatte yesen sorun olmaz bence
neden ertelendi canım bi sorun yoktur umarım
en iyisi öyle yapmak canım. Son zamana kalınca insan telaş yapıyor. Kizininda doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Aferin kizzz toparlican sen sanırım

aa gerçekten miii

bunu bilmiyordum ılık yedim sabahkileri

bundan sonrakiler zaten soğuk olcak

teşekkürler zuhal ablaa

çay içtim şekersiz 1 bardak yasak değil dimi çay?
Diyetini yakından takip ediyorum canım
Ben de başlayacaktım ama gelecek hafta babam yurtdışına gidiyor annem ikimiz sıkı bir diyete girelim dedi gelecek hafta bu diyete başlayacaz

ayy toparlayacam kilo da verecem inanıyorum yaaa lütfen allahım lütfeeeeeennnnn

Diyetini yakından takip ediyorum canım
Ben de başlayacaktım ama gelecek hafta babam yurtdışına gidiyor annem ikimiz sıkı bir diyete girelim dedi gelecek hafta bu diyete başlayacaz

tamam beyzacıım zorluk çekersem onları da yazarım gün için takipte ol

inş iyi bir sonuç alırım. 5 değil 2 kilo bile versem mucize benim için

Ortim erken alacaklar ameliyata diye koştura koştura gittim ondan erken kalktım aynen hayırlısı olsun biz de gerildik bakalım inşallah daha uzamadan biter
kalk tabii kalk :)
Hayırlısı olsun cnm

Herkese günaydınlar bu arada
Tartıya kaldı 2 gün
Dikkattttt
Sağ ol ablacim
Mefkurem patatesi tuzsuz yiyemiyom tuzlu yedim yaaa tuzsuz yemeye çalışırım yiyemezsem azcık atarım
Baharat denedin mi tuz ne kız tuz ne e kirarim o tuzlugu suna bak hele

Kizlar gunu 15 dk yuruyusle actim eve gelirken de 30 dakika yürüdüm dün mistik chai almıştım sabahtan icmistim metomu bayağı çalıştırdığını hissettigimden uyudum biraz arada bi carpintidan uyandım tabi e ben de kalkayim di mi :)

kız tuzsuz haşl patates mi olur

denemedim baharat hangileri yakışır senceeee güzel olursa atmam tuz beeeelkkiiiii

hiç bilmiom o aldığın şeyi sana bir şey olmasın daaaaaaaa

Daha iki günün var bence olacak canım
CurukElma Canım bizde bilmiyorum sanirim hastanenin kendisiyle ilgili bir sey
he iyi o zaman canım. Bende bi aksilik oldu sandım allah korusun ya
Kız o neki aldığın hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…