- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.381
Kusum hakkinizda hayirlisi.ins iyi olur.sen nerelisin canim?hepten cumlesini trakyada cok duyuyordum da merak ettim:)Yaz bitiyor zaten belli saatten sonra yeme bir de abartma yeterli bence hepten bırakılmaz zaten
Can orti birakmakdan ziyade saati bence problem.ogle-ikindi abartmadan yenir 1 dilim.ama aksam tuketildiginde yaga donusuyorKızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
PoniKarpuz
Aşkına dokunmayın nolur
evet canım kısmetse 13 kilo vermek istiyorum:)
süper o zaman hoşgeldimm :)))
Menüm:
kahvaltı (yok) gece geç yattığım için geç kalktım çünkü..
14:30 6 ince dilim sucuk (suda pişirdim az yağlı) + 3 bardak şekersiz çay
ara şekersiz çay
19:30 patlıcanlı kebap vardı, 3 tane köftesinden 3 dilimde közlenmiş patlıcanından yedim, 2 biber, 2 dilim domates ve biraz maydanoz yedim
20:00 6-7 tane yeşil üzüm + şekersiz çay
22:00 yarım dilim karpuz
Diyetin ilk günü böyle geçti, karpuzu geç yemeyi saymazsak kaçamak yaptım sayılmaz güzeldi bence :)
2.5 lt sıvı
1 saat dans :)
Günaydın canlarim
Günaydın herkese,biraz erkenciyim ama kızım uyandı sütünü içti geri uyudu annenin uykusunu düşünen yok benimki de kaçtı
Kızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
PoniKarpuz
Aşkına dokunmayın nolur
Ameliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor
Anam sizin mideler 2 sb büyüklüğünde sanırım.benimki de küvet :))) afiyet olsunKızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
Hayirlisini bu kuzum.koca her yerde. :)ayy bulur muyum kız cidden:d du bi deniyim bulursam çok dualar ederim sana
Ellerine sağlık. Yapıp yememek büyük marifet. Ben hazır gelene zor dayaniyorum :)Kızlar az önce ellerimle cıss yaptım ama yimedim arkadaşıma yedirdimilk sufle denyimimdi arkadaşım beğendi bakalım cumaya eksim güzel olursa kendime de yapıcam ben yaptığım için içim hiç gitmedi kokusu burnumda sadece :)
Çok güzel menu.afiyet olsun.Menümm
Sabah 10 1 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase cacık
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20 1 tabak kabak çorbası
Ara 2 bardak auran
Su 3 lt
Spor yok
Allah zihin açıklığı versin orti.Bende biraz ders çalışıp yatacagim kızlar gelen olursa uğrarım yine iyi gecelerr :)
Erzurum peyniri ok. DenicemOrtim menu guzel.ama karpuz tuketme bence.ikindiden sonra meyve iyi degil.suyu da az icmussin nen de bugun az ictim.arttiralim accik.bi de gecmis olsun mr iyi cikmis yeni okudum.
aynen yaaaa.bol 38 kullanicisi olmak istiyimmmm.
kasar yerine bimdeki erzurum peyniri ayni ve daha az kaloriliymis.kimdi hatirlamuyorum burda biri paylasti sanki.
oooyyy guzel menu.bi tursuyu cumays tuket bence.odem yapici cunku
yukarda peynir icin yazdim canim
hilalim guzel menu.afiyet olsun
bi ark.in annesi oyle zayiflamisti.pisirdiklerimden yemiycem diye yemin etmis.1.5 ayda 8 kilo vermisti kadin:)ben yerim mesela.o yuzden pisirmiyim:)
Kiz ne kadan az menu.:)
Günaydın da niye o kadar erken uyandin cano. Geç yatmiyor musun zaten sen?Günaydın canlarim
Bırakma da erkene al.öğlen 3 4 e kadar ye.Kızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
PoniKarpuz
Aşkına dokunmayın nolur
Hayirlisi olsun orti. Ertelenmesini de hiç sevmem böyle işlerin. Insan gerildikce gerilir.Ameliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor
Günaydın. Inşallah :)Gunaydin ey cemnati muslimin:):):)tariya son iki.haydi eksiler gelsin:)
Gunaydin ey cemnati muslimin:):):)tariya son iki.haydi eksiler gelsin:)
Günaydın kızlar
Ben giderek eksiliyorum :) sizlerde durum nasıl bonibonlar?
Bayram temizligine kalkayim diye düşündüm bende. bugün temizlik malzemelerini alayim diyorum.Yavaş yavaş yapacağım için anca biter 10 günde. Son haftaya bişey kalsın istemiyorum.Arife kızımın doğumgünü. Okulunda ufak bi kutlama yaparım diyorum.belki de bayramdan sonra yaparım.
Miskinligimle mayiştim yine bugün koltuğa. Kalkayim artık dimi :)
Hayırlısı olsun cnmAmeliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor
Gayet güzel tatlişimkızçeler kilo bildirimim
geçen hafta: 67.8
dün:69.4
bu sabah:68.2
+400 e düştüm şuanMefkurem
bugün 5 günde 5 kilo diyetine başladım
sabah kiraz saplı çay içtim aç karnına
gün boyu patates haşlaması yiycem acıktıkça menüm bu kızlar o da aradan çıkmış oldu sabah sabah
Gayet güzel tatlişim
Yalnız patatesi soğuk yağsız tuzsuz yicen istediğin baharatı at
canım menüleri 12 ye kadar paylasmamiz gerekiyor. Diğer şeyleri fatmam söylemiş zaten afiyet olsunMenüm:
kahvaltı (yok) gece geç yattığım için geç kalktım çünkü..
14:30 6 ince dilim sucuk (suda pişirdim az yağlı) + 3 bardak şekersiz çay
ara şekersiz çay
19:30 patlıcanlı kebap vardı, 3 tane köftesinden 3 dilimde közlenmiş patlıcanından yedim, 2 biber, 2 dilim domates ve biraz maydanoz yedim
20:00 6-7 tane yeşil üzüm + şekersiz çay
22:00 yarım dilim karpuz
Diyetin ilk günü böyle geçti, karpuzu geç yemeyi saymazsak kaçamak yaptım sayılmaz güzeldi bence :)
2.5 lt sıvı
1 saat dans :)
canım erken saatte yesen sorun olmaz benceKızlar karpuzu bırak diyenler olmuş ama yapamıyorum en sevdiğim meyve ve bi sure sonra olmayacak zaten
PoniKarpuz
Aşkına dokunmayın nolur
neden ertelendi canım bi sorun yoktur umarımAmeliyatimiz ertelendi ablalarım kankilerim ortilerim yarın diyorlar bize hayırlısı demek düşüyor
en iyisi öyle yapmak canım. Son zamana kalınca insan telaş yapıyor. Kizininda doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraGünaydın kızlar
Bayram temizligine kalkayim diye düşündüm bende. bugün temizlik malzemelerini alayim diyorum.Yavaş yavaş yapacağım için anca biter 10 günde. Son haftaya bişey kalsın istemiyorum.Arife kızımın doğumgünü. Okulunda ufak bi kutlama yaparım diyorum.belki de bayramdan sonra yaparım.
Aferin kizzz toparlican sen sanırımkızçeler kilo bildirimim
gün boyu patates haşlaması yiycem acıktıkça menüm bu kızlar o da aradan çıkmış oldu sabah sabah
kızçeler kilo bildirimim
Diyetini yakından takip ediyorum canımaa gerçekten miii
bunu bilmiyordum ılık yedim sabahkileri
bundan sonrakiler zaten soğuk olcak
teşekkürler zuhal ablaa
çay içtim şekersiz 1 bardak yasak değil dimi çay?
canım menüleri 12 ye kadar paylasmamiz gerekiyor. Diğer şeyleri fatmam söylemiş zaten afiyet olsun
canım erken saatte yesen sorun olmaz bence
neden ertelendi canım bi sorun yoktur umarım
en iyisi öyle yapmak canım. Son zamana kalınca insan telaş yapıyor. Kizininda doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Aferin kizzz toparlican sen sanırım
Diyetini yakından takip ediyorum canım
Ben de başlayacaktım ama gelecek hafta babam yurtdışına gidiyor annem ikimiz sıkı bir diyete girelim dedi gelecek hafta bu diyete başlayacaz
Ortim erken alacaklar ameliyata diye koştura koştura gittim ondan erken kalktım aynen hayırlısı olsun biz de gerildik bakalım inşallah daha uzamadan biterAllah zihin açıklığı versin orti.
Erzurum peyniri ok. DenicemSağol
Günaydın da niye o kadar erken uyandin cano. Geç yatmiyor musun zaten sen?
Bırakma da erkene al.öğlen 3 4 e kadar ye.
Hayirlisi olsun orti. Ertelenmesini de hiç sevmem böyle işlerin. Insan gerildikce gerilir.
Günaydın. Inşallah :)
kalk tabii kalk :)Günaydın kızlar
Sağ ol ablacimHayırlısı olsun cnm
Herkese günaydınlar bu arada
Tartıya kaldı 2 gün
Dikkattttt
Baharat denedin mi tuz ne kız tuz ne e kirarim o tuzlugu suna bak hele
Ortim erken alacaklar ameliyata diye koştura koştura gittim ondan erken kalktım aynen hayırlısı olsun biz de gerildik bakalım inşallah daha uzamadan biter
kalk tabii kalk :)
Sağ ol ablacim
Baharat denedin mi tuz ne kız tuz ne e kirarim o tuzlugu suna bak hele
Kizlar gunu 15 dk yuruyusle actim eve gelirken de 30 dakika yürüdüm dün mistik chai almıştım sabahtan icmistim metomu bayağı çalıştırdığını hissettigimden uyudum biraz arada bi carpintidan uyandım tabie ben de kalkayim di mi :)
Daha iki günün var bence olacak canımayy toparlayacam kilo da verecem inanıyorum yaaa lütfen allahım lütfeeeeeennnnn
tamam beyzacıım zorluk çekersem onları da yazarım gün için takipte ol
inş iyi bir sonuç alırım. 5 değil 2 kilo bile versem mucize benim için
he iyi o zaman canım. Bende bi aksilik oldu sandım allah korusun yaCurukElma Canım bizde bilmiyorum sanirim hastanenin kendisiyle ilgili bir sey
Kız o neki aldığın hiç duymadımKizlar gunu 15 dk yuruyusle actim eve gelirken de 30 dakika yürüdüm dün mistik chai almıştım sabahtan icmistim metomu bayağı çalıştırdığını hissettigimden uyudum biraz arada bi carpintidan uyandım tabie ben de kalkayim di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?